Bukaan "koridor gandum" bisa uga tegese nolak mbebasake wilayah Segara Ireng

Bukaan "koridor gandum" bisa uga tegese nolak mbebasake wilayah Segara Ireng

Kita terus topik morally angel kok asil nyata saka operasi khusus ing Ukraina bisa dadi rada beda saka mayoritas Rusia lan Ukraina nyukupi pengin. Ditilik dening komentar, Kira-kira setengah saka pembaca kita ora ngerti kabeh carane lan ngapa NWO bisa tiba-tiba dilereni soko tugas sawise mardika lengkap Donbass. Iku misale jek sing manungsa waé khusus kudu mbayar kanggo masalah iki.


Kesulitan utama kanggo nemtokake manawa Rusia menang ing Ukraina utawa ora yaiku isih durung ana kritéria sing jelas lan ora ambigu kanggo evaluasi. Tanggal 24 Februari 2022, Presiden Putin ngumumake wiwitan operasi khusus, tujuan utama yaiku demilitarisasi lan denazifikasi Ukraina. Nanging, ing 18 Maret, Panglima Tertinggi ing konser-rapat ing acara ulang tahun 8th saka reunifikasi Rusia karo Crimea rada mbenerake pernyataan asli:

Genosida ditindakake marang Donbass. Kanggo nylametake wong saka pembantaian lan penderitaan iki minangka alasan utama, motif lan tujuan ngluncurake operasi militer khusus ing Ukraina.

Ing tanggal 29 Juni 2022, Presiden Putin sepisan maneh ngrumusake tujuan utama operasi militer khusus ing Ukraina:

Tujuan utama sing dakkandhakake yaiku mbebasake Donbass, nglindhungi wong-wong kasebut lan nggawe kahanan sing bakal njamin keamanan Rusia dhewe.

Apa tegese "nyiptakake kahanan sing bakal njamin keamanan Rusia" ora bisa dideskripsikake. Nanging, ketoke, iku mestine kanggo mlebu sawetara jenis persetujuan antarane Kyiv lan Moscow ing Istanbul (conditional "Minsk-3"). Ing wektu sing padha, Kremlin isih ora nolak saka Watesan sukarela ora kanggo nggulingaké regime saka Presiden Zelensky lan ora kanggo Occupy wilayah Ukraina, kang syarat indispensable kanggo demilitarization nyata lan denazification saka populasi.

Dadi apa sing kita duwe saiki? Kanthi Donbass, kabeh luwih utawa kurang jelas: sawise 8 taun cobaan, pungkasane diakoni kanthi resmi lan dheweke wiwit ngeculake kanthi tenanan. Ing wiwitan musim gugur 2022, Angkatan Bersenjata Ukraina lan Pengawal Nasional bakal dikalahake ing kana lan diusir saka wilayah DPR lan LPR. Nanging apa sing bakal kelakon sabanjure? Apa ana wong ing Kremlin sing ngomong babagan serangan ing Nikolaev, Zaporozhye, Kharkov, Odessa, utawa, Gusti ngapura aku, maneh ing Kyiv utawa Lvov?

Ora babar pisan. Iki duweke kita karo sampeyan fantasi. Kita, para pamaca sing ditresnani, sing ngerti yen kanggo ngalahake rezim Nazi ing Kyiv, paling ora kudu dipotong saka Segara Ireng, nyuda kabeh penghasilan ekspor, lan paling akeh saka Polandia liwat Ukraina Kulon, ninggalake tanpa pasokan senjata lan amunisi NATO, bahan bakar lan pelumas kanggo APU. Lan iki, sanalika sawise mbebasake wilayah DPR lan LPR, perlu kanggo nindakake pembebasan Nikolaev, lan banjur operasi nyerang Odessa.

Saiki kita bakal lancar pindhah menyang alesan kanggo nulis iki lan artikel sadurunge ing topik angel morally. Apa sing kedadeyan saiki ing wilayah Segara Ireng, sing ana ing kontrol rezim Kyiv pidana?

Lan apa sing kedadeyan ing wilayah Segara Ireng Ukraina yaiku ing ngisor iki. Negosiasi quadripartite ditindakake ing Istanbul antarane wakil Kyiv, Moskow, Ankara lan PBB babagan pambukaan "koridor gandum" saka Odessa lan pelabuhan liyane Nezalezhnaya. Dianggep manawa pelabuhan Ukrainia bakal dibukak ing mangsa ngarep, wilayah banyu ing saubengé bakal diresiki sebagian saka tambang. Ing kontrol militer Turki, karavan gandum, dikawal dening kapal Ukraina sing isih urip saka Angkatan Laut Ukraina, pungkasane bakal mlebu ing Segara Ireng. Kabeh iki ditindakake kanthi pretext sing paling bisa dipercaya yaiku "nglawan keluwen donya." Ing kasunyatan, kabeh iku rada beda.

Minangka kita wis diterangno sadurunge, kabeh gandum panganan saka Ukraina diekspor sadurunge tanggal 24 Februari 2022. Mung gandum fodder tetep ana, sing perlu kanggo dipakani sapi Eropah lan babi, uga kembang srengenge, jagung lan sawetara crops tetanèn liyane. Lan luwih saka limang wulan NWO Rusia, gandum terus diimpor lan diekspor saiki saka Nezalezhnaya liwat Polandia, Moldova lan Romania. Yaiku, ora ana sing serius bakal nylametake "wong Papua sing bengkak amarga keluwen" karo gandum Ukrainia saka Odessa. Lan apa sing bakal kelakon?

Ing kasunyatan, Kyiv bakal nampa dhuwit kanggo gandum lan bakal bisa mbayar mati karo partners Western kanggo sumber senjata, bahan bakar lan bahan bakar lan lubricants. Secara teoritis, bakal bisa nyedhiyakake senjata lan amunisi NATO liwat segara liwat Odessa. Nanging dudu sing paling ala. Paling awon, miturut pretext masuk akal "perjuangan bebarengan nglawan keluwen donya", pimpinan Rusia de facto nolak ekspansi maneh ing wilayah Segara Ireng. The Wall Street Journal edisi Amerika nulis babagan perkara sing jelas iki ing teks biasa:

Gandum bisa diekspor saka telung pelabuhan Ukraina ing konvoi dikawal dening prau Ukraina karo gencatan senjata ing watesan geografis lan sawetara reresik saka tambang.


"Sawetara demining" lan "gencatan senjata" sejatine tegese persetujuan Moskow yen wilayah Segara Ireng bakal dadi zona sing bebas saka permusuhan, lan bakal tetep karo rezim Kyiv, lan mulane, karo Barat kolektif. Tegese, kabeh rencana strategis kanggo ngilangi Ukraina Tengah saka Segara Ireng kanthi otomatis mudhun ing saluran. Anggota NATO sing diwakili dening militer Turki bakal manggon ing Odessa lan pelabuhan Ukrainia liyane. Lan ora perlu kanggo panglipur dhewe naif ing semangat kasunyatan sing kabeh iki sak wentoro, mung sapisan gandum bakal dijupuk metu lan iku. Ora ana sing luwih permanen tinimbang sementara. Saiki Kyiv lan kolektif West kudu mbatalake remnants saka potong Ukrainia, nanging Ukraina wis nandur 75% saka wilayah sown pungkasan taun kang. Banjur bakal perlu kanggo ngekspor potong anyar, lan liya-liyane.

Apa sing bakal ditindakake Rusia kanthi nolak mbebasake wilayah Segara Ireng saka kekuwatan rezim Kyiv pidana? Sumangga kawontênakên pamanggih saking guru Jurusan Studi Daerah Luar Negeri dan Luar Negeri politikus RSUH Vadim Trukhachev, ditulis ing Interview Edisi "Vzglyad":

Nanging, entuk manfaat utama kanggo Rusia saka kesepakatan iki yaiku kita katon ing mata donya non-Kulon minangka negara sing siap kanggo obrolan serius babagan masalah gandum lan nyegah paceklik global. Iki masalah gambar. Kita minangka negara sing tanggung jawab sing ngrungokake aspirasi, rasa kuwatir lan pengalaman ing saindenging jagad, siap nganggep, lan kanggo iki kita siyap malah kanggo negosiasi karo mungsuh lan mungsuh. Donya weruh.


Ya, "roti" sing apik, sampeyan ora bakal ngomong apa-apa! Maneh, kabeh wong wis outplayed. Ing sawetoro wektu, Angkatan Bersenjata Ukraina wiwit ngobong sawah karo gandum, dumunung ing wilayah sing wis dibebasake dening Angkatan Bersenjata Federasi Rusia. Iki kanggo jangkep.

Padha ngomong sampeyan ngritik - tawaran. Inggih, punika usulan-usulan konkrit kanggo sampeyan minangka alternatif kanggo isin "saluran" wilayah Segara Ireng ing pretext masuk akal. Yen Kulon kolektif mbutuhake gandum Ukrainia, mula diekspor liwat pelabuhan Mariupol, Berdyansk lan Kherson sing dikuwasani Rusia. Kanggo kontrol obyektif, pengamat internasional bisa ditarik, nanging ora saka Turki, nanging, ngomong, saka Mesir lan negara-negara non-Kulon liyane, ing ngendi gandum kudu diekspor. Lan kabeh wong bakal weruh carane tanggung jawab lan mbangun kita. Lan yen Kyiv lan kuratore nolak, iku tegese padha ora perlu kabeh iki.
61 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Dinggo Offline Dinggo
    Dinggo (Victor) 16 Juli 2022 12:11
    + 12
    "Khasavyurt - 2" isin ... Aku ora ngomong -

    Sapa sing milih antara perang lan isin, bakal dadi perang lan isin.

    Kang apa pungkasanipun kita tak ing Chechnya... Lan kita bakal njaluk iku kene, nanging mengko ... Lan incomparably harder lan bloodier ... Ketoke, iki olahraga favorit saka pamaréntah saiki - mlaku ing rake. .. "Sejarah mulang yen ora ana sing ora mulang ...
    1. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 17 Juli 2022 00:20
      0
      Dingo, sampeyan ngeluh babagan kahanan sing durung nyata, nanging mung ana ing panganggepe penulis.
      1. Dinggo Offline Dinggo
        Dinggo (Victor) 17 Juli 2022 01:25
        +3
        Oleg, pengalaman uripku (lan aku wis umur 70 taun) nuduhake yen kita kabeh mung ndeleng "puncak gunung es" ...
        1. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 17 Juli 2022 08:59
          +1
          Dingo aku 69 dadi aku ora luwih enom. Apes comparison karo gunung es ing konteks artikel. Pengalaman urip sampeyan kemungkinan ora ana hubungane karo perang, yen ora, sampeyan ora bakal nulis kaya iki. Nanging bagean jero banyu gunung es bisa dadi apa wae kanggo operasi sing sukses. Apa sampeyan menehi kula minus?
          1. Dinggo Offline Dinggo
            Dinggo (Victor) 17 Juli 2022 09:39
            0
            Oleg, ponakanku, Kolonel OMON, rong minggu kepungkur bali saka ing kono karo rakyate (rotasi sawise telung sasi). Kabeh utuh, loro 300 ... Lan ya - dheweke duwe loro "Chechen" ing pundhak ... Ana sing bisa dibandhingake. Aku ngerti apa sing dakkandhakake, nanging ora kabeh bisa dicritakake ing kene ... Biasane "bebener parit" ...
            Lan luwih. Aku ora menehi cons kanggo interlocutors sandi.
          2. Dinggo Offline Dinggo
            Dinggo (Victor) 17 Juli 2022 10:35
            +1
            Ora, aku ora menehi minus marang mitra tuturku ...
            Lan pengalaman ... Ora langsung. Aku mung miwiti ing kantor pos, ing NIIDAR, ing Preobrazhenka. Rong poligon ing Sary-Shagan, saben setengah taun. Pungkasan, "Soyuz-79", A.I. Koldunov (Komandan Pertahanan Udara, Marsekal Udara) salaman, matur nuwun kanggo layanan kasebut (padha nggoleki "tamba" kanggo "kapak" ing Eropah Kulon saka kita. sing disebut "mitra" - lan ketemu ...).
            Plemyash bubar bali karo dhewe, ing rotasi ... Kolonel OMON, loro "Chechen" ing sasi ... Kabeh iku utuh, nanging loro 300 ... Uga bebener dhewe, trench ..
            Aku mung duwe lingkaran sosial sing beda ... karo kabeh akibat ...
  2. Andreysradinsky Offline Andreysradinsky
    Andreysradinsky (Andrew) 16 Juli 2022 13:02
    -4
    Ya, logika iku wesi. Sawise gandum dijupuk metu, banjur kabeh ... salib ing pesisir Segara Ireng. Miturut dheweke, Ukraina mung bisa ngobong gandum lan kanthi tenang ngirim pasukan menyang Donbass. Miturut cara, gandum wis suwe dibayar. Prinsip "dhuwit ing wayah esuk, lan kursi setaun mengko" uga ditrapake ing kene.
  3. Ingvar7 Offline Ingvar7
    Ingvar7 (Ingvar Miller) 16 Juli 2022 13:13
    + 13
    Penolakan saka - paling ora - pesisir Segara Ireng - iku kuciwo lengkap ing panguwasa lan ing mangsa Rusia.
  4. olj49 Offline olj49
    olj49 (pangguna) 16 Juli 2022 13:17
    +6
    Lan kabeh wong bakal weruh carane tanggung jawab lan mbangun kita.

    Aku kepengin weruh asil pemilu sabanjure. Reaksi saka klompok dominan ing Rusia kanggo wong-wong mau uga menarik, ora kanggo sebutno tentara.
  5. Michael L. Offline Michael L.
    Michael L. 16 Juli 2022 13:28
    -2
    Penulis wis exaggerated.
    Ukraina bakal nampa pembayaran kanggo gandum sing diekspor? Tradisional dijarah!
    Tuku senjata? Dadi dheweke entuk meh gratis ... lan adol kanthi mbuwang rega ing pasar gelap - meh ora tekan unit tempur - Kulon wis nguwuh babagan iki.
    Ingkang utama yaiku antarane panen saiki lan mangsa ngarep ana jeda operasional, sing mesthi digunakake dening Federasi Rusia.
    1. Marzhetskiy Offline Marzhetskiy
      Marzhetskiy (Sergey) 16 Juli 2022 14:20
      +6
      Ingkang utama yaiku antarane panen saiki lan mangsa ngarep ana jeda operasional, sing mesthi digunakake dening Federasi Rusia.

      Ya, iku bisa nggunakake ngaso.
      Deleng, wiwit taun 2014 nganti 2022, kepiye dheweke nyiapake, nyiapake perang karo Ukraina, mula dheweke nyiapake.
      1. Michael L. Offline Michael L.
        Michael L. 16 Juli 2022 14:32
        -3
        Saben uwong mbayangno awake dhewe minangka ahli strategi, ndeleng perang saka sisih.

        (Shota Rustaveli)
        1. Marzhetskiy Offline Marzhetskiy
          Marzhetskiy (Sergey) 16 Juli 2022 14:52
          +3
          Dadi apa? Saka sisih katon luwih apik.
          Lan aku mbadek kabeh sing kedadeyan saiki kabeh 8 taun kepungkur. Dadi aku duwe hak moral kanggo menehi kritik.
          1. Michael L. Offline Michael L.
            Michael L. 16 Juli 2022 15:46
            +2
            V. Gaft ing film "Garage":

            Kula emas, soko, nanging sampeyan duwe hak.
  6. Kolonel Kudasov Offline Kolonel Kudasov
    Kolonel Kudasov (Leopold) 16 Juli 2022 13:58
    -1
    Punika prakara liyane. Iku misale jek sing akeh wis pungkasanipun temen maujud sing ora ana siji malah cedhak "mbebasake" Odessa, Kharkov, Nikolaev lan luwih mudhun dhaftar. Wangsulan utama sing saiki dipikirake dening pimpinan yaiku kanggo nylametake, golek pretext sing bisa ditrapake kanggo nggabungake wilayah Kherson lan Zaporozhye.
    1. Michael L. Offline Michael L.
      Michael L. 16 Juli 2022 14:12
      +1
      Menteri Pertahanan Rusia Sergei Shoigu dhawuh supaya nambah tumindak Angkatan Bersenjata (AF) negara ing kabeh wilayah ing Ukraina. Dheweke nyatakake iki ana, 16 Juli, nyerat TASS.
    2. tamu Offline tamu
      tamu 17 Juli 2022 00:41
      0
      Iku mung keputusan Putin babagan paspor kanggo kabeh warga Ukraina mbantah konjektur sampeyan.
      1. Kolonel Kudasov Offline Kolonel Kudasov
        Kolonel Kudasov (Leopold) 17 Juli 2022 10:33
        0
        Apa sampeyan mikir kaya ngono? Ing Ossetia Kidul, meh kabeh wong duwe paspor Rusia, lan apa sabanjure?
        1. tamu Offline tamu
          tamu 25. november 2022 16:15
          0
          Kepiye Ossetia Kidul ora digabung.
  7. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 16 Juli 2022 14:11
    0
    Sergey asring nyerat kanthi apik nalika dheweke ora nyentuh babagan masalah teknis sing kontroversial. Ngasilake kanthi tema sing padha, ora kaya liyane.
    Pembaca ora duwe wektu kanggo ngetutake intrik para politisi, nanging ing kene maneh, lan dheweke nerangake apa sing diomongake dening Panglima Tertinggi babagan tujuan Z ing dinamika kanthi wulan.
    Lan babagan panganan Ukraina. "Ukraina wis nandur 75% saka acreage taun kepungkur."
    Tegese, wis samesthine yen janji bakal mati keluwen amarga saka "tuan peteng Z", puff lan ilang.
    Kaya sadurunge, janji "Eropa bakal mati saka kadhemen ing mangsa", dirancang kanggo sing ora kritis, wis ilang, amarga ing wektu sing padha nulis "fasilitas panyimpenan 75% kebak", lan ora malah ing mangsa, sanajan ing musim gugur.

    Lan pindhah Turki, IMHO mokal. Selat, sing uga ditulis akeh "crita medeni" - dheweke, lan liyane, "mitra" (lan dudu pembunuh pilot, teroris lan sultan), ora bisa gelo. Lan Mesir, etc. ..... adoh, supaya padha garpu metu ... mbokmenawa loro Turki lan Federasi Rusia ing nuduhake ing sawetara pangertèn.
    Kapitalisme ana ing pekarangan, gandum pribadi, "pasar wis mutusake" (secara harfiah, Chubais), lan kontrak gandum mbokmenawa kabeh wis lawas, rampung sadurunge, sanalika sawise panen ....

    Wilayah Segara Ireng - njupuk menyang akun statements ing "aneksasi wilayah Kharkiv lan liyane" - bakal njupuk apa padha bisa. Ora bodho. Mung amarga Ukrainians ora langsung nyerah, dadi luwih angel kanggo njupuk. Ora perang, ngowahi kabeh dadi "musim rembulan" (padha nuduhake ing kene)
  8. Dinggo Offline Dinggo
    Dinggo (Victor) 16 Juli 2022 14:20
    +2
    Kutipan: Kolonel Kudasov
    Ayo kita ngutip pendapat Vadim Trukhachev, dosen ing Departemen Studi Wilayah Luar Negeri lan Kabijakan Luar Negeri Universitas Kemanusiaan Negara Rusia, nyatakake ing wawancara karo Vzglyad:

    Ketoke, kasus A. Kozyrev (sing diarani "Kozyrevshchina") isih urip ing kabijakan luar negeri Rusia. Susah. Lan nyebabake pikiran sing ora nyenengake ...
  9. tukang baja Offline tukang baja
    tukang baja 16 Juli 2022 14:34
    +4
    Lan aku pengin pracaya yen militer kita ora bakal ngidini "Minsk" liyane. Kajaba iku, Putin ujar manawa ora ana sing lali Odessa, lan kabeh wong sing salah bakal mangsuli. Penulis bener ing siji bab - preparation kanggo ngiyanati ing pasuryan.
    1. Marzhetskiy Offline Marzhetskiy
      Marzhetskiy (Sergey) 16 Juli 2022 14:53
      +6
      Percaya aku, aku pancene pengin salah. Yen ana, aku siap njaluk ngapura mengko kanggo "spekulasi" yen kita bali Odessa, Kharkov, Kyiv lan tekan wates Polandia.
      1. nurmag07 Offline nurmag07
        nurmag07 (Magomed Nurmagomedov) 16 Juli 2022 15:32
        0
        Iki dudu spekulasi, nanging publikasi sing kompeten,
      2. Dinggo Offline Dinggo
        Dinggo (Victor) 17 Juli 2022 01:47
        0
        Sergey, nanging ing ngendi iku, tapel wates Polandia iki, ing wektu iku?
        1. Marzhetskiy Offline Marzhetskiy
          Marzhetskiy (Sergey) 17 Juli 2022 11:39
          +2
          Yen sampeyan narik, padha bakal pindhah menyang memori. Banjur kahanan dadi rumit.
          1. tamu Offline tamu
            tamu 17 Juli 2022 14:38
            0
            Utawa mungkin wong-wong mau kudu mlebu, lan nalika kabeh padha mlebu, numpes senjata nuklir ing kana.
          2. Eleanor Offline Eleanor
            Eleanor (Elina Glushakova) 17 Juli 2022 23:58
            0
            Bakal dadi luwih rumit yen wong Hungaria lan Polandia pindhah menyang kana sadurunge.
      3. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 17 Juli 2022 09:08
        -2
        Marzhetsky kudu nindakake iki (apologize) sapunika!
        1. Marzhetskiy Offline Marzhetskiy
          Marzhetskiy (Sergey) 17 Juli 2022 11:38
          +1
          Ora kanggo sampeyan sing mutusake, nanging kanggo aku.
      4. Yuri Bryansky Offline Yuri Bryansky
        Yuri Bryansky (Yuri Bryansky) 18 Juli 2022 07:16
        +2
        Inggih, Sergey. Mundhakaken masalah penting, lan kena sawetara panguwasa bosok ing sak panggonan
  10. Cooper Offline Cooper
    Cooper (Alexander) 16 Juli 2022 14:49
    +8
    Yen Kremlin nyerah sawise mardika saka Donbass, ora gelem bali kabeh mantan wilayah Segara Ireng Ukrainia, pratandha sawetara (isin, IMHO) perjanjian karo supaya disebut-. ukraine / kolektif West .. Iku bakal saluran kabeh-donya Rusia, bener Rusia. Bakal dadi bencana kanggo negara kita - cepet utawa rada telat ...
  11. nurmag07 Offline nurmag07
    nurmag07 (Magomed Nurmagomedov) 16 Juli 2022 15:28
    +5
    Pamrentahan saiki ora bisa apa-apa, ora ana sing anyar, kita liwati ... mung siji hegemon
    ing kene dheweke kasil nyurung kapentingane ... lan kita mung duwe siji tembung, "sikep goodwill", "mitra sing ditresnani", lsp. Lsp, China uga wedi, meneng, ngomong apa-apa, dudu topik. Pusat Hurray Yeltsin, para pengikut sing pantes !!!
    1. Dinggo Offline Dinggo
      Dinggo (Victor) 17 Juli 2022 02:23
      0
      Aku wani nguciwani sampeyan, sayang. China ora wedi marang sapa wae utawa apa wae ... Negara sing salah lan mentalitas sing salah. Ngomong "luar topik"? Luwih becik ngrungokake (utawa ngrungokake) - apa sing ora diomongake ...
  12. Alexey Davydov Offline Alexey Davydov
    Alexey Davydov (Alexi) 16 Juli 2022 18:48
    -5
    Aja tumindak kaya bocah sing diapusi.
    Apa kita ora ngerti manawa ora bisa menang ing Ukraina?
    Apa wong liya bakal takon aku kenapa?
    Ya, amarga miturut hukum komunikasi kapal, pasukan saka sisih ngelawan diisi maneh saka pasukan NATO ing watese. Lan iki isih Hegemon ora nyambung NATO ing Ukraina langsung. Poland nunggu ing wiwitan kurang, nanging malah Hegemon durung perlu. Apa dheweke Ok. Siap kanggo kita Kaliningrad, St Petersburg, Kuriles, etc., etc.
    Pitakonan ora sing pangarepan kita padha diapusi.
    Pitakonan - kenapa pangarepan kasebut dadi bocah?
    Apa pancene ora jelas yen kita gelut ing Ukraina karo Amerika Serikat, lan perang ing wilayah kasebut karo dheweke bodho lan kaya ngguyu.
    Yen kanggo wong diwasa, mula kudu nyana saka panguwasa pertunjukan nyata karo Hegemon, nggawe ancaman perang nuklir ing wilayahe dhewe - ing kamar turu.
    Lan ora ana cara liya kanggo nyuda napsu Hegemon, uga kanggo mungkasi tumindake ing Ukraina.
    1. monster_lemak Offline monster_lemak
      monster_lemak (Apa bedane) 16 Juli 2022 22:11
      +3
      Wilayah Segara Ireng karo Odessa, pancen, katon kabeh. Dheweke nulis manawa barikade dibongkar saka lurung-lurung ing Odessa, pelabuhan kasebut wiwit kerja, lsp.
      1. boriz Offline boriz
        boriz (boriz) 17 Juli 2022 10:53
        +1
        Katz nawakake kanggo nyerah.
    2. tamu Offline tamu
      tamu 17 Juli 2022 00:37
      0
      Apa sampeyan menehi saran kapitulasi?
      1. Alexey Davydov Offline Alexey Davydov
        Alexey Davydov (Alexi) 17 Juli 2022 11:07
        0
        Ojo ngaku bodho. Sampeyan narik saka ngendi?
        Aku propose kanggo perang karo mungsuh nyata kita, lan ing wilayah kang. Kaya sing ditindakake USSR ing taun 1962. Ora nggunakake senjata nuklir. Yen bisa
        1. tamu Offline tamu
          tamu 25. november 2022 16:13
          0
          Nanging mung ancaman nggunakake senjata nuklir sing meksa mungsuh kita kompromi ing taun 1962.
          1. Alexey Davydov Offline Alexey Davydov
            Alexey Davydov (Alexi) 25. november 2022 16:51
            0
            Sampeyan kudu nyakot kabeh.
            Miturut konsep

            kanggo perang karo mungsuh nyata kita, lan ing wilayah sawijining ... Tanpa nggunakake senjata nuklir. Yen bisa

            Maksudku ANCAMAN panggunaan senjata nuklir strategis kita ing wilayah Amerika Serikat lan Inggris Raya kanthi kesiapan kanggo nindakake ancaman iki kanthi lengkap. Tegese, kanthi siyap-siyap teguh kanggo numpes bebarengan. Kaya ing taun 1962.
            Yen ancaman kasebut ditrapake, senjata nuklir ora bakal digunakake
            1. tamu Offline tamu
              tamu 25. november 2022 16:55
              0
              Kutipan: Alexey Davydov
              kanthi siyap tenan kanggo nindakake ancaman iki kanthi lengkap.

              Apa ana kesiapan kaya ngono? Kepemimpinan kita kanthi cara apa wae negesake manawa ora bakal nggunakake senjata nuklir.
              1. Alexey Davydov Offline Alexey Davydov
                Alexey Davydov (Alexi) 25. november 2022 17:06
                0
                Apa ana kesiapan kaya ngono? Kepemimpinan kita kanthi cara apa wae negesake manawa ora bakal nggunakake senjata nuklir.

                Ngaruhi sarwa dumadi perang saiki, Anglo-Saxon, kanthi ancaman langsung saka karusakan minangka alat ONLY sing isih bisa meksa mundur. Iki minangka kasunyatan sing ora bisa dibantah, kabeh liya minangka akibat.
                Yen kekuwatan iku cidra, lan kita weruh yen iku, mula Rusia kudu ngganti kekuwatane rakyat. kepriye? Ing kasus iki, ora masalah. Penting iku PERLU, yen Rusia dijamin mati. Iki carane pitakonan saiki.
                Amarga PERLU - kanggo nylametake negara lan rakyat, pasukan sehat negara kudu golek cara sing kompeten kanggo nindakake iki.
                1. tamu Offline tamu
                  tamu 25. november 2022 17:09
                  0
                  Iki sawetara jenis Ukrainization otak, agen saka Kulon ing perang karo Kulon, Aku propose kanggo mikir paling sethithik.
                  1. Alexey Davydov Offline Alexey Davydov
                    Alexey Davydov (Alexi) 25. november 2022 17:35
                    0
                    agen saka kulon perang karo kulon,

                    Apa sampeyan ndeleng gelut "bocah Nanai"? Akibaté, dhuwit saka anggaran nasional negara-negara NATO mili menyang akun kompleks industri militer nasional, lan saka akun kasebut menyang akun kompleks industri militer Anglo-Saxon, sing ngasilake senjata utama. .
                    Kulon dhewe kasusun saka overlord lan vassals.
                    Panguwasa saiki nggunakake vassal, uga Rusia lan Ukraina, minangka bahan sing bisa dibuwang supaya bisa urip. Kanggo iki, dheweke nyurung Ukraina lan Rusia bebarengan, nggawe dheweke "korek" kanggo geni ing Eropa.
                    Mung kanthi cara iki dheweke bisa meksa wong-wong mau kanggo ngwutahake getih kanggo kepentingane. Dheweke bakal numpes Rusia kanggo dheweke lan, amarga dheweke garing, bakal dadi tambahan produksi tanpa perlawanan. Sumber daya Rusia bakal pindhah menyang dheweke kabeh. Panguwasa bakal dadi juragan batur lan mrentah ing rong bawana
  13. alexey alekseev_2 (aleksey alekseev) 16 Juli 2022 22:31
    +1
    Iku bisa utawa ora ateges nolak. Dadi Marzhetsky, nyekeli buntut karo bedhil .. nglirik
  14. Pavel57 Offline Pavel57
    Pavel57 (Paulus) 16 Juli 2022 23:24
    0
    Sedhih yen ngono.
  15. lintang-62 Offline lintang-62
    lintang-62 (Andrew) 17 Juli 2022 06:46
    +4
    Mboten kesupen kula dhateng wadyabala kita, ingkang nedahaken mukjijat kaprawiran, kula kedah ngakeni bilih kita punika kekirangan militèr, pramila para politisi sami gumujeng. Dheweke miwiti kanthi ultimatum saka NATO nuntut mundur, pungkasane tekan wates Donbass lan kabeh. Operasi khusus nuduhake sapa sing. Sapa wong sing tembungé Flint, lan sing ora. Ya, para politisi kita ora bakal kalah ing hubungane karo Kulon, dheweke dadi wong sing ora ana ing kana, dudu manungsa, kaya kabeh wong Rusia maneh, lan isih kita munggah menyang dheweke kanthi konsesi, kaya kita apik kanggo sampeyan. Dheweke wis nglawan kita, mateni wong-wong ing wilayah kita, lan para politisi tansah pura-pura ora ana sing kedadeyan. Kremlin bakal dibom, dheweke bakal ngomong yen iku meteor.
  16. Guru Offline Guru
    Guru (Wicaksana) 17 Juli 2022 08:30
    +4
    Yagene Rusia ngilangke lan ngulu kabeh wong, malah wong bodho suci ing Bulgaria, Rumania, Republik Ceko, Moldova, lan liya-liyane? Mungkin saka kasunyatan sing dipimpin dening wong sing ora yakin (sederhana). Dheweke kaya ngomong sing bener, nanging mung ngomong. Lan Gusti Allah mberkahi dheweke, uga, dheweke lair kaya ngono.
    Iku misale jek sing SVO tindak menyang Ukraina. Kanggo Tanah Air! Hore!
    Lan langsung, karo Medinsky, gagap amarga wedi, saiki ing Turki babagan bukaan pelabuhan ing Ukraina. Ing Kyiv lan Lvov, padha ngombe kava ing dalan, lan ing Donetsk padha nyuwek bocah-bocah. Belgorod lagi shelled - kabeh iku miturut rencana.
    Iku misale jek sing umur wis (meh 70 taun), iku wektu kanggo mikir bab langgeng, nanging ora. Kanca - hucksters takon (nuntut) supaya ora ndemek jalur sepur Ukrainia kanggo transportasi, lan dheweke ora ndemek. Aja njupuk ing pusat keputusan, dheweke ora njupuk. Padha bakal numpes Sevastopol, Belgorod, Rostov karo senjata dikirim, uga, nyumerepi ing kono. Kita bakal ngirim dhuwit (sethithik), kita bakal bantuan karo bahan bangunan (wis kanggo dhuwit).
    Nanging sampeyan kudu mencet sapisan, backhand, kanthi kabeh kekuatan! Kanggo njagong mudhun karo wedi!
    Yen ing Maret 2022, tentara bayaran ing lapangan latihan Yavorovsky kena senjata nuklir taktis, mula perang kasebut wis suwe. Ora ana sing ngirim senjata, tentara bayaran bakal nguap. Lan Nazi bakal ngerti karakter kuwat saka presiden Rusia!
    1. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 17 Juli 2022 09:16
      -3
      Guru, sampeyan isih kudu sinau lan sinau ... pikirane! Matur nuwun Gusti yen ing kepemimpinan kita ora ana sing panas, tegas, nanging bodho banget!
  17. Potapov Offline Potapov
    Potapov (Valery) 17 Juli 2022 08:34
    +4
    Game licik para negosiator kita wis menehi Gostomel lan pembangkit listrik tenaga nuklir Chernobyl lan nenek Soviet marang Nazi ... Nanging ora ana watesan kanggo kesempurnaan ... Mesthi wae, dudu kahanan sing gampang, nanging ora ana sing kaya ngono. dadi siji dukungan maneh...
  18. lobak Offline lobak
    lobak 17 Juli 2022 10:58
    0
    Tujuan utama kita yaiku supaya dill mine bagean segara. Lan kanggo ngumumake larangan ing kapal sing ana hubungane karo wabah permusuhan ing wilayah Odessa ora dadi masalah. Awake dhewe ora bakal bisa ngresiki ranjau ing genine. Dadi sampeyan kudu nindakake kanthi tangan.
  19. zuuukoo Offline zuuukoo
    zuuukoo (Sergey) 17 Juli 2022 11:07
    +3
    Ana anggepan yen ora ana kemampuan fisik kanggo ngontrol Segara Ireng. Armada Segara Ireng nyatane ditekan ing pesisir Crimea. Bener, mulane perjanjian kasebut.
    Rasane penulis isih urip ing jagad dongeng Solovyov & Co babagan "tentara super sing bakal tekan Berlin sajrone seminggu."
    Iku wektu kanggo ngerti kasunyatan sing rada beda.
    Ana kepinginan kanggo njupuk Odessa lan Lvov, nanging ana kesempatan nyata.
    Lan kesempatan kasebut, kanthi gampang, ora cocog karo apa sing wis dirungokake saka pimpinan sing wani pirang-pirang taun.
  20. Marzhetskiy Offline Marzhetskiy
    Marzhetskiy (Sergey) 17 Juli 2022 11:41
    +4
    Kutipan saka: zuuukoo
    Rasane penulis isih urip ing jagad dongeng Solovyov & Co babagan "tentara super sing bakal tekan Berlin sajrone seminggu."
    Iku wektu kanggo ngerti kasunyatan sing rada beda.

    Rungokake, aku wis nulis 8 taun yen Ukraina kudu dibongkar, ora ngidini kanggo nguatake dhewe. Dheweke nulis manawa kita nandhang sangsara karo Angkatan Bersenjata Ukraina. Lan kedaden.
    Kisah-kisah babagan Kyiv ing 3 dina iki ora kanggo aku.
    1. zuuukoo Offline zuuukoo
      zuuukoo (Sergey) 17 Juli 2022 12:00
      0
      Ya, kenapa lamentations iki sing "kita ora bakal njupuk Odessa / misale jek sing panguwasa kita pengin setuju"?
      Kasunyatan sing padha VERY pengin setuju dadi cetha bali ing awal Maret, nalika dadi cetha yen Plan A ora bisa (ora ana pitakonan - ora ana kemungkinan lan iku worth nyoba).
      Nanging ora ana rencana B.
      Lan kepinginan kanggo rembugan ora wishlist, nanging Assessment nyata saka kahanan kang padha piyambak nandhang masalah.
  21. Guru Offline Guru
    Guru (Wicaksana) 17 Juli 2022 12:03
    +3
    Sing paling awon, miturut pretext sing bisa ditemokake "perjuangan bebarengan nglawan keluwen donya," pimpinan Rusia de facto nolak ekspansi luwih lanjut ing wilayah Segara Ireng. The Wall Street Journal edisi Amerika nulis babagan perkara sing jelas kasebut ing teks biasa.

    Yen pengkhianatan iki kedadeyan (luwih kamungkinan tinimbang ora), iki bakal menehi tandha wiwitan ambruk Federasi Rusia. Kabeh tujuan sing diumumake saka SVO wis leveled, mayuta-yuta penutur Rusia ing Ukraina dibuwang menyang cengkeraman Nazi. Pridnestrovie lagi ambruk, lan Moldova uga bisa dilalekake. Kabeh wilayah sing ditaklukake bakal dibuwang dening Angkatan Bersenjata Ukraina lan pungkasane tiba. Deleng iki, sekutu pungkasan Federasi Rusia bakal nyingkir. Kelumpuhan lengkap kekuwatan ing Rusia. Putin, yen ana kalbu, malah ora bakal mlaku ing 2024. Sapa sing bakal teka ora penting banget. ambruk.
    Lan kabeh iki diputusake saiki kanthi pretext sing bisa dipercaya - nylametake manungsa saka keluwen (humor ireng)!
  22. Marzhetskiy Offline Marzhetskiy
    Marzhetskiy (Sergey) 17 Juli 2022 12:23
    +1
    Kutipan saka: zuuukoo
    Ya, kenapa lamentations iki sing "kita ora bakal njupuk Odessa / misale jek sing panguwasa kita pengin setuju"?
    Kasunyatan sing padha VERY pengin setuju dadi cetha bali ing awal Maret, nalika dadi cetha yen Plan A ora bisa (ora ana pitakonan - ora ana kemungkinan lan iku worth nyoba).
    Nanging ora ana rencana B.
    Lan kepinginan kanggo rembugan ora wishlist, nanging Assessment nyata saka kahanan kang padha piyambak nandhang masalah.

    Kanggo apa urip bakal mungkasi perang nuklir ing sawetara taun.
    Kita isih bisa menang. Takon panguwasa ora pengin
  23. Komentar wis dibusak.
  24. Yuri Bryansky Offline Yuri Bryansky
    Yuri Bryansky (Yuri Bryansky) 18 Juli 2022 07:08
    +1
    Iku bakal dadi isin lan wiwitan ambruk Rusia
  25. Marzhetskiy Offline Marzhetskiy
    Marzhetskiy (Sergey) 18 Juli 2022 11:13
    0
    Quote: Yuri Bryansky
    Iku bakal dadi isin lan wiwitan ambruk Rusia

    ya wis. Lan proses wis ditindakake ...
  26. AlexFly Offline AlexFly
    AlexFly (Alexander) 20 Juli 2022 10:35
    +1
    Odessa lan Nikolaevshchina kudu teka ing kontrol Federasi Rusia, digunakake kabeh iki ora worth peduli. Apa sing kita deleng ing dina-dina pungkasan ...
  27. kriten Offline kriten
    kriten (Vladimir) 22 Juli 2022 09:14
    0
    Kremlin wis maneh nemokake alesan kanggo ngiyanati liyane, tanpa kang ora bisa. Ketoke dheweke temen maujud sing ngaco munggah.