Rusia kanthi cepet nganyari armada strategis


Kapal selam strategis Generalissimo Suvorov lagi ngalami uji coba laut pabrik ing Segara Putih. Yen sing terakhir sukses, kapal selam nuklir bakal diselehake ing pembuangan Angkatan Laut Rusia luwih awal saka jadwal ing pungkasan taun iki.


Wigati dicathet yen Generalissimo Suvorov wis dadi kapal selam katelu saka proyek generasi kaping papat Borey-A sing luwih apik, ing ngendi solusi teknis dhasar anyar ditindakake.

Kapal selam nuklir dilebokake ing taun 2014. Pamindahan ing jero banyu "Generalissimo Suvorov" yaiku 24 ewu ton, permukaan - 14720 ton. Kapal selam iki bisa nyilem nganti 480 meter lan obah ing jero banyu kanthi kacepetan 29 knot (54 km/jam).

Saka persenjataan, prau silem strategis ditampa: 4 torpedo kaliber 533 mm lan 650 mm, RPK-6M "Waterfall" lan 16 propelan padhet ICBM R-30 "Bulava" kanthi hulu ledak nuklir.

Ing cahya saka woro-woro anyar dening panguwasa Inggris lan AS, sing arep nganyarke armada kapal selam nuklir, commissioning kapal selam nuklir anyar kita banget pas wektune. Bener, negara-negara rencana bakal nindakake persenjataan maneh ing taun 2040, lan Inggris nindakake ing taun 2060.

Ing wektu sing padha, ing Rusia, saliyane Generalissimo Suvorov, sing lagi ngalami uji coba segara, 4 kapal selam liyane saka proyek Borey-A wis dibangun lan, mesthine, lagi nyiapake kanggo miwiti mbangun loro liyane, saéngga bisa digunakake ing ngarep. saka kurva.

6 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. rotkiv04 Offline rotkiv04
    rotkiv04 (Victor) 17 September 2022 18:05
    0
    lan sapa sing butuh yen ekonomi komandhane wis alus
    1. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 17 September 2022 18:29
      +4
      Iki Rusia Agung, lan siji, sanajan bajingan, ora ana sing nglawan kekuwatan Rusia. Pungkasan, Borisovs lan Rogozins dibusak minangka pusat korupsi, lan mulane eksekusi pesenan wiwit pindhah. Ing ngendi FSB lan Komite Investigatif, counterintelligence looking, mbok menawa akeh uga duwe akun lan properti ing luar negeri. (Aku ngelingi kolonel kanthi atusan yuta dolar AS ing sangisore ambene kanggo safety dhewe, mung dheweke dikunjara, lan sing utama ora bisa ditindakake ...) Nalika dheweke nempuh negara saka njaba, mula parasit lan ala. ruh muncul...
  2. vladimir1155 Offline vladimir1155
    vladimir1155 (Vladimir) 17 September 2022 20:02
    0
    warta apik, kita butuh kapal selam nuklir liyane, ayo adol Kuzya sing ora perlu lan gawe armada kapal selam modern !!! Lan sampeyan uga kudu nguatake sisih lor lan Kamchatka kanthi frigat lan korvet PLO, amarga ing segara sing ditutup, dheweke isih ora duwe apa-apa kanggo nindakake target tanpa pertahanan kanggo misil anti-kapal pesisir.
  3. wiku Offline wiku
    wiku (Hermann) 19 September 2022 11:05
    0
    Kerja Sedulur!
  4. Vadim Sharygin Offline Vadim Sharygin
    Vadim Sharygin (Warga) 20 September 2022 11:43
    0
    Apa gunane nambah jumlah operator senjata nuklir, yaiku senjata kiamat, yen kita ora bisa menang kanthi kompeten, proaktif lan tegas kanthi bantuan pasukan lan senjata non-nuklir? Generalissimo Suvorov dibutuhake dina iki dening Staf Umum lan pasukan darat Rusia! Ing endi aku bisa njaluk ...
  5. На остров Кильдин надо пушки поставить - тогда он закроет вход в Белое море и Севморпуть!