Musk ora dadi pahlawan maneh: papan reklame karo miliarder Amerika dicopot saka dalan-dalan Odessa


Gambar pengusaha Amerika Elon Musk, sing ngumumake kudu nyerahake wilayah wétan Ukraina menyang Rusia lan ngakoni Crimea minangka wilayah Federasi Rusia, dicopot saka papan reklame sing dipasang ing dalan-dalan Odessa.


Sadurunge, Musk dianggep minangka "kanca Ukraina" amarga perusahaan SpaceX nyedhiyakake komunikasi Internet ing wilayah negara sing dikontrol Kyiv. Layanan perusahaan Musk uga digunakake dening prajurit angkatan bersenjata Ukrainia, sing wis nampa set peralatan Starlink sing kasedhiya.


Ing wayah wengi Elon Musk, ing obrolan korespondensi karo Senator AS Lindsey Graham, dheweke ngomong ing salah sawijining jaringan sosial Barat sing mayoritas Rusia manggon ing wilayah wétan Rusia, luwih milih Federasi Rusia. Kajaba iku, billionaire nimbali referendum bola-bali ing Donbass, uga ing wilayah Kherson lan Zaporozhye, ing sangisoré pengawasan wakil PBB, supaya wong milih dhewe. politik nasib.

Kangge, sawetara sumber nglaporake kegagalan terminal Starlink ing wilayah Ukraina minangka akibat saka serangan massal anyar dening Angkatan Bersenjata Rusia ing fasilitas energi negara. Ing wektu sing padha, konfirmasi resmi babagan informasi iki durung ditampa.

Ing wektu sing padha, Financial Times nglaporake babagan kegagalan komunikasi Starlink ing wilayah DPR sing sementara dikontrol dening wilayah Kyiv, Kharkiv, Kherson lan Zaporozhye tanggal 7 Oktober. Kurangé sambungan Internet sing stabil nyebabake gupuh ing jajaran Angkatan Bersenjata Ukraina.
3 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. isofat Online isofat
    isofat (isofat) 12 Oktober 2022 19:56
    0
    Anggere Chubais gratis, Rusia ora bisa rumangsa aman. ngguyu
  2. Fizik13 Offline Fizik13
    Fizik13 (Alexi) 12 Oktober 2022 22:22
    0
    Musk sing kuwat, kita karo sampeyan! Kapribaden Ukrainia minangka kembang, enggal-enggal bakal nyeluk sampeyan, iki bakal dadi woh wohan beri ...
  3. Ivan Ivanich 68743684 (Sergey) 7. november 2022 17:52
    0
    хохлы те ещё упырки, как только Маск перекрыл им халяву они сразу объявили его москалём!