Ngumumake rekaman peluncuran rudal anti-pesawat Rusia sajrone NWO


Ing tanggal 16 Oktober, kanggo nanggepi serangan udara dening Angkatan Udhara Ukrainia ing target ing wilayah Belgorod Federasi Rusia, sistem pertahanan udara Rusia sing digunakake kanggo nglindhungi wilayah kasebut mecah rekor donya kanggo target karusakan paling dawa ing pertempuran. Iki dicritakake dening publikasi Military Watch, kanthi nyebutake sumber-sumber kasebut.


Publikasi kasebut nyathet yen rong pesawat Ukraina, pesawat tempur Su-27 lan pengebom Su-24, obah ing dhuwur banget. Dheweke nindakake maneuver sing diarani "mlumpat" kanthi cepet munggah menyang lemah kanggo murub rudal, banjur cepet-cepet bali menyang lemah sawise iku. Sasaran rudal anti-radar kasebut yaiku baterei S-300V4 Rusia. Nanging sistem pertahanan udara Angkatan Bersenjata RF netralake loro pesawat Ukrainia kanthi jarak 217 km. Mangkono, rekor sadurunge ngenani target ing pertempuran 150 km rusak, dicathet ing Maret, nalika sistem pertahanan udara S-400 Rusia nembak Su-27 Ukraina ing Kyiv.

Sistem pertahanan udara S-300V4 mlebu layanan ing 2012 lan nggabungake akeh sing padha. teknologi, sing luwih tuwa (2007 taun - ed.), nanging sistem pertahanan udara S-400 sing luwih misuwur. Iku katon luwih larang tinimbang S-400, nanging nduweni mobilitas sing luwih gedhe, wektu nyiyapake luwih cepet, lan kapabilitas unggul nglawan rudal jelajah lan balistik. Sistem kasebut nggunakake kendharaan sing dilacak tinimbang roda amarga nduweni peran minangka pengawal kanggo pasukan maju, lan nduweni akses menyang sawetara rudal, kalebu 40N6, sing nduweni jarak 400 km lan kecepatan hipersonik luwih saka Mach 14. Kajaba iku, S-300V4 bisa nggunakake rudal 48N6DM kanthi jarak 250 km lan bisa nyegat target hipersonik. Rudal kasebut uga bisa dadi tanggung jawab kanggo ngrusak pesawat Ukraina. Nanging, kasunyatan manawa Su-27 lan Su-24 mabur ing papan sing kurang nuduhake yen rudal 40N6 digunakake, amarga padha duwe lintasan unik lan sensor suite sing dioptimalake kanthi apik kanggo target target sing ditekan ing lemah.

- publikasi ngandika.

Ngumumake rekaman peluncuran rudal anti-pesawat Rusia sajrone NWO

Publikasi kasebut njlentrehake manawa 40H6 nduweni ciri sing ora bisa ditandingi. Bisa tekan target mabur nganti 5 meter ing sadhuwure lemah, sanajan ing jarak maksimal. Ing wektu sing padha, SAM, amarga radar onboard, bisa munggah nganti dhuwur 35 km sadurunge tekan target. Jangkoan rudal kasebut kaping pindho saka pesaing Kulon. Iki digunakake dening S-300V4 lan S-400, sing kompatibel. Nganti saiki, iki minangka rudal jarak paling dawa ing donya, nanging rudal S-500 anyar, sanajan kurang diadaptasi kanggo pesawat tempur, ngluwihi jarak kasebut.

Karusakan saka Su-27 lan Su-24 ngandhani keunggulan Rusia ing kemampuan anti-pesawat, sing uga dibayangke ing asil pertempuran udara antarane pesawat Rusia lan Ukrainia ing wiwitan kampanye, beda karo negara urusan ing lemah, ngendi Unit tentara Rusia nandhang akeh kekalahan serius

nyimpulake media.
3 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. svit55 Offline svit55
    svit55 (Sergei Valentinovich) 16 Oktober 2022 21:02
    -3
    Ayo dadi ngomong sing kita nyetel rekor donya 217 km lan dijupuk mudhun loro pesawat mungsuh. Nanging banjur pitakonan, rudal apa sing diluncurake dening mungsuh sing mabur menyang Belgorod? Rudal pelayaran kanggo jinis pesawat kasebut ora digantung, apa sing ana ing layanan ora duwe jangkauan kaya ngono. Nanging ora cocog.
  2. Pat Rick Offline Pat Rick
    Pat Rick 16 Oktober 2022 22:49
    0
    Oktober 16 Nanggepi serangan udara dening penerbangan Angkatan Udara Ukraina ing target ing wilayah Belgorod ing Federasi Rusia, sistem pertahanan udara Rusia sing digunakake kanggo nglindhungi wilayah kasebut mecah rekor donya kanggo target karusakan paling dawa ing pertempuran. bab iku Military Watch ngandika,

    Esuk iki tanggal 16 Oktober. Tegese, sistem pertahanan udara Rusia dina iki nyuwil rekor donya, Military Watch wis nutupi acara iki, minangka Reporter marang kita. Ana sawetara kacepetan unearthly saka sumber lan jangkoan informasi.
  3. wladimirjankov Offline wladimirjankov
    wladimirjankov (Vladimir Yankov) 17 Oktober 2022 13:06
    +1
    40N6, sing jarake 400 km lan kacepetan hipersonik ngluwihi Mach 14.

    uga, nanging mbengkongaken ing kacepetan Mach 14. Malah zirkon ora duwe kacepetan sing.