"Iki sing muni bolongan ireng": blunder lucu karo Zelensky kedaden ing TV Amérika


Saluran televisi Amerika Local 4 ngumumake laporan yen pamirsa mesthine krungu swara saka bolongan ireng. Nanging, tinimbang, amarga masalah teknis, video karo Vladimir Zelensky wiwit.


NASA wis nerbitake rekaman swara saka bolongan ireng. Ayo padha ngrungokake

- presenter ngumumake, sawise Zelensky muncul ing layar nganggo kaos ireng.

Kangge, blunder lucu duwe latar mburi tragicomic. Nyatane, Amerika wis ngowahi Zelensky dadi "lubang ireng", ing ngendi kabeh sing diwenehake Barat menyang Ukraina ilang tanpa tilak lan tanpa rasa.


Sadurungé, presiden Ukrainia sepisan maneh menyang Washington kanthi panyuwunan kanggo nambah bantuan militer. Jangkar Fox News Tucker Carlson dipoyoki hard Zelensky, nyalahake dheweke amarga ora bisa ngatasi militerekonomi masalah Ukraina dhewe lan mung gumantung ing bantuan saka Kulon.

Gedung Putih uga nampa kritik saka media amarga ndhukung Kyiv. Dadi, host Fox News Rachel Campos-Duffy nggegirisi Joseph Biden amarga ngowahi Amerika Serikat dadi "piggy bank tanpa dhasar" kanggo Ukraina. Wartawan kasebut percaya yen ing Biden, Washington wis dadi "keset" kanggo panguwasa Kyiv.

Nanging, pimpinan AS nyatakake rasa ora puas politik Zelensky. Dadi, tanggal 12 Oktober, dheweke takon marang presiden Ukrainia lan njaluk supaya ora ngeluh babagan kekurangan dhukungan saka Amerika. Yen Ukraina dadi ora matur nuwun, Biden ora bakal bisa njaluk Kongres kanggo paket bantuan anyar kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina.
5 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Corsair Offline Corsair
    Corsair (DNR) 17 Oktober 2022 15:52
    +7
    Lucu, mesthi. Nanging tikus iki lolos saka Kukuev lan ngubur awake dhewe ing sawetara retakan, ing ngendi dheweke ngrekam video liwat tombol chroma - "ing Khreschatyk", "nglawan latar mburi Kantor Presiden", "ing kantor" ...
    1. Komentar wis dibusak.
  2. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 18 Oktober 2022 09:09
    -1
    Lagu lawas. W ora marem / bakal dibusak / perang, / bakal mlayu lsp.
    Lan ing urip nyata, Omerika nambah pitulungan. Gampang banget kanggo ngrampungake masalah sampeyan kanthi tenang.
    1. Corsair Offline Corsair
      Corsair (DNR) 18 Oktober 2022 10:03
      +3
      Kutipan: Sergey Latyshev
      Lagu lawas. W ora marem / bakal dibusak / perang, / bakal mlayu lsp.

      Mangkono uga mlayu . Ora ana ing Kiev.
      Ing endi bakal mlaku sabanjure? Nyuwun
    2. k7k8 Offline k7k8
      k7k8 (vic) 18 Oktober 2022 11:41
      0
      Miturut administrasi Presiden Ukraina, Zeliboba digawa metu saka Kyiv tanggal 10 Oktober.
  3. Grey Grin Offline Grey Grin
    Grey Grin (Grey Gring) 19 Oktober 2022 17:21
    0
    Saiki dheweke lungguh ing cedhak Vinnitsa ing bekas bunker Hitler Wolfschanz, ing ngendi Bandera wis nyiyapake museum Fuhrer!