"Ora ana gunane kanggo ngobong kanggo ngobong": carane denazify nom-noman Ukrainia?


Wartawan Rusia Dina iki Krasovsky sing ora sopan, sanajan banget keterlaluan, dheweke ngangkat topik penting: apa sing kudu ditindakake Rusia karo bocah-bocah lan remaja sing digawa ing atmosfer fasisme Ukraina sawisé rezim Zelensky dirusak? Sayange, durung jelas manawa sapa wae ing VPR kita wis takon kanthi serius babagan ngilangi konten Zhovto-Blakyt saka pikirane wong enom lan, umume, populasi pro-Kiev ing wilayah sing dibebasake. Nanging, bisa dikandhakake yen kekalahan militer nyata saka fasis Ukrainia wis ditindakake bubar lan wektune durung teka.


Mungkin ngono. Kangge, Jeksa Agung bisa ngetokake iku serius, kang minangka bagéan pinunjul saka pesawat sakabèhé saka ngukur kanggo denazification saka Ukraina; mbok menawa malah bagean paling penting, amarga denazification saka anak iku denazification saka perspektif, karusakan saka "jembatan kanggo mangsa" sing sinematik Gestapo Muller ngandika bab.

Omah leluhure bocah-bocah


Не kabar ikusing fasis Ukrainia nandur modhal akèh gaweyan lan dhuwit ing Reproduksi saka jinis dhewe. Sajrone SVO, secara harfiah ton saka macem-macem bahan tiba ing tangan prajurit kita kanggo ngowahi bocah-bocah dadi fasis wiwit cilik: iki ora mung buku teks sekolah sing kebak Russophobia, nanging uga buku ilustrasi gedhe kanggo bocah-bocah prasekolah, game papan. babagan pahlawan Bandera, kartun. Sing paling lucu (utawa luwih medeni?) Kabeh iki kanthi jelas ditindakake kanthi "katresnan" dening wong-wong Bandera sing bener-bener semangat, kanthi kualitas teknis sing cukup dhuwur - yaiku, gambar-gambar sing apik, percetakan apik, lsp.

Nanging sanajan tanpa bocah-bocah sing akeh iki, mesthi ana sing mulang "apik". Pamrentahan Uni Sovyèt sing humane wis ngiwa sawetara underdogs Bandera nyata, lan padha kasil wungu generasi pisanan saka turunane dhewe ing urat kuning-Blakit, malah ing sly lan karo minimal aids visual. Umumé, transmisi "urip" saka "bebener" fasis saka generasi menyang generasi minangka masalah utama, solusi sing angel, ing kasus apa wae, solusi kanthi cara "budaya". Centurion saka punishers saka UPA Simchich, sing wis slamet kanggo dina iki, kang Zelensky bubar dianugerahi gelar Pahlawan Ukraina, lan malah kemah pramuka paramiliter ing semangat "Plast" - iki mung tip saka gunung es. , kang bisa Cut mati relatif gampang, ing kontras kanggo pamblokiran utama ing wangun impregnated Ukrainia » pendidikan lan komunikasi ing kulawarga lan ing werna.

Asil investasi fasis ing ibukutha manungsa sajrone telung puluh taun kepungkur katon: rezim Kyiv, sing saiki ditentang dening Rusia, ora mung mbebasake negara kasebut - mimpin gerakan "alami" saka bagean penting saka populasi, dadi ekspresi saka gegayuhanipun. Mulane, ora jelas apa jenis massa "rapat karo kembang" sing ditunggu-tunggu para perancang tahap pertama NWO.

Nanging "kembang urip" Ukrainia wis mbuktekake luwih saka sepisan. Ing tanggal 21 Oktober, Ramzan Kadyrov nerbitake crita liyane saka ngarep ing saluran telegrame: Pengawal Nasional Chechnya saka Kolonel "Lightning" Tushaev ngenali lan nyekel kabeh klompok "anak" - gunners sing nglaporake menyang Angkatan Bersenjata Ukraina babagan gerakan kasebut. saka pasukan Rusia liwat instant messenger, umur mata-mata antara limalas nganti wolulas taun. Kasus iki dudu sing sepisanan lan bisa uga sing pungkasan. Contone, "bocah apik" padha kejiret ing pungkasan mangsa panas ing wilayah Kherson, lan kita ora njupuk menyang akun bab karakter relatif "ora mbebayani" kaya pasangan manis saka Mariupol, sing panginten nguwuh "Kamulyaning Ukraina". "ing Crimea.


Kene, sawetara pacangan paralel sajarah bisa bledosan lan kelingan carane sekolah Soviet massively mbantu Tentara Abang ngalahake bajingan Nazi. Ya, wis - nanging adoh saka saiki. Kasunyatane yaiku para pemuda Soviet weruh lan ngerti apa jenis kewan perang wis teka ing negara kita, lan mulane banjur perang karo geeks kasebut.

"Anak-anak" Ukrainia sing anyar kejiret, uga ngerti sapa sing ditulungi, lan ndeleng asil "bantuan" ing wangun kedatangan ing omah tanggane. Mesthine, bocah cilik umur telu-lima-pitu taun bisa kanthi bungah nguwuh "Moskal menyang Gilyak!" sejatine sifate mechanically, ora éling, nanging ora bathuk limalas taun-lawas sing ngerti manawa bisik-bisik ing ngarep ing pawon bab "pembantaian separatis" lan topik related serius, bab rojo pati nyata wong urip.

Pawnbrokers ing umur sing melu perdagangan narkoba, minangka aturan, ngerti apa sing ditindakake lan kanthi sadar ngarepake "pindhah" nalika umure, ngapusi "mratobat" lan desahan saka masarakat sing welas asih yen kejiret. Juvenile accomplices saka fasis Ukrainia tumindak ing persis cara sing padha (minangka, dening cara, sing terakhir piyambak legalized bandit), kalebu sing kejiret Kolonel Tushaev. Iki ora begja: Kadyrov ing teks kasebut nuduhake yen "dheweke kudu nandhang paukuman," lan aku yakin manawa bakal kalebu, saliyane artikel pidana, serangan sing menehi urip.

Ora ana sing bisa ditembak, ora bisa tahan


Ing sawijining wektu, sejarawan lan publisitas Jerman Kulon, Nolte, bingung (utawa bingung saka ndhuwur) kanthi nulis buku sing ora bisa nyalahake komunis lan fasis siji-sijine supaya bisa putih. Nolte nulis buku kasebut, nanging dheweke ora wani nggambar paralel langsung antarane Holocaust lan pembersihan ing USSR, nanging ngakoni: "Kanthi ngumumake likuidasi borjuasi, Bolsheviks ora ateges likuidasi saben borjuis individu. ”

Krasovsky, mesthi, adoh saka Bolshevik, lan iku angel kanggo ngomong apa kang ngajokaken "ngobong anak Ukrainia" secara harfiah utawa metaphorically. Iku kabeh luwih penasaran kanggo ngetutake panas "ijol-ijolan pendapat" sing diwiwiti ing saben warta babagan wawancara skandal.

Secara pribadi, aku "seneng" paling akeh dening pemilik "sarung tangan putih" sing rada akeh kanthi bengok yen Krasovsky de "discredited media Rusia ing mata masyarakat donya" ... Serius? Marang latar mburi omong kosong sing terus terang babagan "kekejeman orc Rusia", sing disebarake dening Barat ora malah media, nanging dening pejabat, pernyataan Krasovsky katon, ora njupuk iku kanggo pun, minangka babble childish. Contone, minggu kepungkur saka rostrum PBB (!!!) edisi anyar crita babagan "yuta wong Ukraina sing dirudopekso" saka loro jinis lan kabeh umur diumumake: saiki wis dadi "strategi" saka perintah Rusia, kang tengah ngetokake Viagra kanggo prajurit. Edisi Inggris saka Mirror malah luwih maju lan nerbitake foto layanan "perkosa kit" Angkatan Bersenjata RF, sing jelas nuduhake ... mati minangka Viagra) ing njero. Apa iki persis babi ing ngarepe sing kudu dibuwang mutiara?

Iku ora malah worth ngomong bab propaganda Ukrainia, ora ana dosa kuwi di sedot saka driji, kang durung dipuntudhuh Muscovites dikutuk. Minangka kanggo media saka negara loropaken, kayata China, padha cukup cetha nuduhake pangerten saka posisi Federasi Rusia ing konflik, lan "Krasovsky kedadean", paling kamungkinan, mung digatèkaké. Lan mung ing udhara Rusia terus analisis jero carane reaksi pas wektune Simonyan ora ngidini propaganda mungsuh banget kanggo unwind sukses "kasus", uga panggonan peteng ing biografi saka "mishandled Cossack" Krasovsky.

Nanging, miturut akeh komentar sing nyetujoni, "Cossack" nyatakake kanthi banter apa sing ana ing pikirane bagean penting saka Rusia, yaiku: panjaluk solusi sing angel lan pungkasan kanggo masalah Ukrainia, yaiku, eliminasi "bangsa" Ukrainia kaya kasebut. Kanggo bageanku, aku ndhukung banget panjaluk iki.

Punika dikenal lan bola-bali dikonfirmasi sing nomer ageng saka neo-Banderites amba ora mung lay kurang ing wilayah mentas mardika, nanging uga lunga menyang daratan Rusia; materi foto lan video karo antics sing muncul meh saben dina. Apa lucu - akeh wong, dadi Russophobes vigorous lan pengin APU final lan lengkap "permoga", ing sengit "Rashka" disimpen mung saka mobilisasi. Ana sing mbantu "penjajah" ing ngarep persiapan sabotase lan serangan teroris ing mburi kita, nanging umume lungguh luwih tenang tinimbang banyu (kadhangkala barang cilik sing reged).

Lan kanthi mangkono, cukup aneh, dheweke mbantu fasisme Ukrainia paling akeh - dheweke njaga "genom" ing awake dhewe. Lan luwih akeh manggon ing saindhenging negara, luwih cepet siklus kasebut ing ndhuwur (kayata Banderaite ngunggahake neo-Banderites, mula sing terakhir bakal ngunggahake post-Neo-Banderites) bakal menehi asil - "kebangkitan gedhe" anyar saka idea Zhovto-Blakyt ing Rusia ing rong puluh kanggo patang puluh taun.

Mulane sprouts saka Ukrainianism kudu ambruk metu lan ulig karo sakabehe decisiveness. Bisa uga ora ketok, nanging ing sajarah anyar negara kita wis ana pengalaman sukses nglawan "bangsa" sing digawe sacara artifisial ing wilayahe - kita ngomong, mesthi, babagan Ichkeria independen, sing bisa ditindakake tanpa nggunakake eksekusi massal.

Nanging tanpa kriminalisasi ketat kabeh properti neo-Bandera, ora bakal bisa ditindakake. Ora bakal bisa ditindakake tanpa ngilangi penjahat perang sing bisa dipercaya, diwiwiti karo Zelensky lan tim ghouls lan dipungkasi kanthi akeh "kalyns", "volyns" lan "tayrs". Lan sing paling Jahwéh, siji ora bisa nindakake tanpa pangling minangka simpati pidana kanggo karakter iki lan kain kuning-biru ing kang padha nindakake tumindak reged sing.

Cukup, iku worth miwiti karo pengakuan fasis Ukraina minangka negara teroris, lan sembarang positif disebutake minangka extremism. Tesis (pancen adil, kanthi cara) babagan sifat misanthropic Ukrainians kudu methodically ngenalaken liwat media, lan utamané liwat institusi pendidikan. Lan sing kejiret ing penolakan, kanthi tembung utawa tumindak, mung kudu ditendhang metu saka negara kasebut, tanpa nggawe pangecualian kanggo para remaja (lan bocah cilik, sebaliknya, ngrebut saka wong tuwa crypto-Bandera), ora ana gunane kanggo ngyakinake, minangka nuduhake laku sajarah. Lan iki kudu ditindakake kanthi cara, tanpa sentimental, nganti kabeh biomassa kuning-blakite diilangi saka Rusia.

Apa iki cara "radikal"? Lan ya - lan ora, yen dibandhingake karo metode "demokrasi" Barat, sing mesthi ana pembantaian nyata. Nanging, malah pendekatan sing bener-bener sparing durung dianggep. Saka pembuat keputusan, mung Kadyrov, Medvedev lan Jenderal Surovikin, sing wani nelpon pidana rezim Kyiv, malah ngomong kanthi semangat kasebut. Umumé, pangembangan strategi kanggo denazification saka Ukraina wis shelved.
42 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Bulanov Offline Bulanov
    Bulanov (Vladimir) 26 Oktober 2022 10:41
    +2
    Lan kepiye carane mantan Nazi dididik maneh ing GDR? Cara lan teknologi tetep?
    1. liwat Offline liwat
      liwat (liwat) 26 Oktober 2022 11:40
      +1
      Pemuda Ukrainia wis dididik maneh wiwit jaman Sagaidach... asile ora owah. sampeyan ora kudu mbandhingake wong Jerman lan Ukrainia ...
    2. alexey alekseev_2 (aleksey alekseev) 26 Oktober 2022 13:49
      +3
      Pakdheku (Gusti Allah ngaso nyawane) ngunjungi Cekoslowakia ing 68. Saben uwong ngerti yen dheweke kelalen ana. Dheweke ngandhani yen dheweke ketemu pejabat NNA saka GDR. urip. Nanging ora ana sing kedadeyan. Dheweke nyumerepi manset lan diusir. munggah ing Moscow lan sinau. Dididik maneh. Miturut paman, wong Ceko kita diuripake nganggo sarung tangan putih, ora kaya wong Jerman, tumindak angel, akeh sing bisa digayuh kanthi tembung sing sayang, nanging luwih akeh.
    3. nonton Offline nonton
      nonton (Alex) 27 Oktober 2022 16:59
      -1
      Amarga ora bisa ngukum kabeh mantan Nazi (yaiku, njupuk, miturut metode Stalinis) ing GDR, kanggo wong-wong sing ora disalahake amarga kejahatan, NDPD (Partai Demokrat Nasional Jerman) kasedhiya, yaiku , mesthi, ing pengawasan ketat saka Kamentrian Keamanan Negara. Kabeh makarya kaya sing dikarepake.
    4. Alexey Davydov Offline Alexey Davydov
      Alexey Davydov (Alexi) 30 Oktober 2022 14:07
      0
      Teknik kasebut prasaja - kanggo ngalahake Saxon sing ora sopan, meksa mundur kanthi ancaman karusakan (yen ora bakal dirusak kanthi nyata). Iki bakal ngrusak lan ngganti sejarah acara ing jagad sing wis dikembangake sajrone 30 taun kepungkur, minangka asil, cita-cita pemuda iki uga bakal rusak. Prospek saiki kanggo fasis Ukraina bakal mandheg ana. Pendanaan dening Kulon bakal mandheg ing salawas-lawase. Ing wektu sing padha, kita bakal ngrampungake masalah kita dhewe - mungsuh (sing nyata) bakal pindhah saka wates kita, ngangkat sanksi lan njagong ing meja rembugan.
      Masalahe yaiku mungsuh iki duwe perwakilan ing kekuwatan kita lan ngontrol.
      Dadi, kanggo ngatasi kabeh masalah Rusia, sampeyan kudu "narik dhewe menyang tangan sampeyan dhewe".
    5. Semyon Sukhov Offline Semyon Sukhov
      Semyon Sukhov (Semyon Sukhov) 15. november 2022 01:14
      0
      Pisanan, ajar maneh Nazi remaja sampeyan ...
  2. Nelson Online Nelson
    Nelson (Oleg) 26 Oktober 2022 11:03
    +3
    Sampeyan kudu ngerti yen ideologi Ukrainia iku prasaja lan bisa dingerteni.
    "Kita bakal dadi panyimpenan kaping 2 kanggo wektu sing suwe, nanging Moskow wis ngganggu kita sajrone 1000 taun.
    saka 1992 kanggo 2022 padha meh dadi - nanging Muscovites, amarga meri, numpes kabeh kanggo kita.
    Lan loro gambar visual - kutha cute ing Prancis lan barak ing Chita.

    Lan sadurunge sampeyan agitate wong liyo, iku bakal becik kanggo gawe uwong yakin wong dhewe ing dalan sing bener.
    sing. kanthi sistematis ngilangi "medeni kutha kita" ing bentuk barak lan kekurangan trotoar liyane ing h / s,
    narik metu Varlamov (ing kono huddled ana) lan menehi wewenang kanggo koordinasi pembangunan kutha lan desa.
    Lan kanthi kompeten ningkatake prestasi sing nyata (yaiku, temen maujud).
    Lan iki mung minangka ala.
    Siji-sijine titik sing padhang yaiku situs https://sdelanounas.ru/blogs/ sing digawe dening para penggemar kanthi gratis.

    Banjur soko karo upbringing saka ing paling dhewe bakal bisa metu, lan wong manca bakal digambar.
    1. vladivan Offline vladivan
      vladivan (Vladimir) 26 Oktober 2022 12:27
      -1
      Ana akeh artikel ing Internet babagan Ukrainisasi taun 1925-32. Nanging kabeh artikel kasebut dicithak ulang ing pirang-pirang kasus. babagan basa "Ukraina", uga ana ing basa "Little Russian" asli nganti taun 1917. Lan ora ana masalah kanggo Duma Negara lan Administrasi Presiden PDB kanggo nggawe komisi ing crita iki, kanggo introduce hukum "ing Ukrainization saka 18-1925". Mbukak kabeh saluran Rusia kanggo kabeh populasi Federasi Rusia lan Ukraina babagan crita iki. Nanging panguwasa Rusia tengah lan acara talk show sengaja ndhelikake crita iki saka populasi kanggo 32 taun Uga nyritakake babagan istilah "Ukraina" "Ukrainia" "Ukraina ", nalika lan dening kang ngenalaken. Lan dheweke dikenalaké ing 1850-1917 dening tokoh Galicia lan Franko, gamblang lan NOim.T.Sh Grushevsky kanggo panggonan jeneng sajarah saka populasi "Little Russian", " Rusyn", "Rusia". Sejarawan Ukrainia E. Nakonechny nyerat kanthi menarik babagan kedadeyan istilah iki. Sejarawan E. Nakonechny XX bab-Sobornost.

      Lan laporan Sikorsky 1913 ing Kyiv "Rusia lan Ukrainia":

      Profesor Grushevsky sing kinurmatan ngelingake yen rong puluh enem yuta wong Rusia cilik miturut sensus taun 1897, utawa telung puluh pitu yuta miturut perkiraan taun 1911, ora bisa dianggep minangka wong Rusia. Mayuta-yuta iki kudu dikurangi saka jumlah total wong Rusia, amarga dheweke dudu Rusia, nanging Ukrainia. Summing munggah kabeh Ukrainians, profesor kinurmatan counts ing 1906 ing jumlah 31-32 yuta, ngenalke kene sing manggon ing Austria lan deportees kanggo Amerika. Kita, Nanging, ora kasengsem ing tokoh statistik, nanging ing inti saka prakara - iku pancene perlu kanggo ngilangi siji katelu saka populasi Rusia (nomer 27 yuta!) Lan nransfer angka gedhe iki menyang kontingen saka warga negara liyane - Ukrainians . Iki pancen ora dikarepke, anyar banget, ora biasa nganti pikiran ora gelem nyerah lan golek bukti. Mesthi, ora ana siji lan ora ana pikiran sing bisa nolak argumentasi ngelmu! Yen ana bantahan, lan padha ngyakinake, kita bakal kanthi ora sengaja ngetutake Profesor Grushevsky lan, kanthi kabeh ora setuju karo dheweke - sing ora kita ndhelikake - kita bakal sujud, nyerahake kabeh perpustakaan minangka piala marang dheweke.
    2. vladimir1155 Offline vladimir1155
      vladimir1155 (Vladimir) 26 Oktober 2022 12:46
      -1
      Kutipan saka Nelson.
      sing. kanthi sistematis ngilangi "medeni kutha kita" ing bentuk barak lan kekurangan trotoar liyane ing h / s,
      narik metu Varlamov (ing kono huddled ana) lan menehi wewenang kanggo koordinasi pembangunan kutha lan desa.

      Varlamov minangka pengkhianat sing dikembangake kanggo fitnah kutha lan rada bodho, dheweke ngerti kutha sing luwih elek tinimbang agen makelar sing prasaja, dheweke diarani ghetto kesembilan belas .... bodho ana subway ing subway iki sampeyan bisa tekan pabrik gedhe lan entuk 80 -200 ewu sasi kanggo buruh prasaja .. .. iki dudu ghetto, iki ngimpi bagean pinunjul saka populasi Federasi Rusia, lan negara tetanggan .... Varlamov nyewa dump ing Shushary, iku ora ana! dheweke kudu pindhah menyang "donya anyar" banjur bakal ngerti apa dump, lan malah ora sebutno masalah utama Shushar, dalan mlebu sempit, ing umum, bodho lan ngawula mungsuh kita, tuku lan nurtured kanggo. ngiyanati ... apa sing sampeyan usulake ora ana gunane, gagasan Marxis iki "kita bakal menehi kabeh kanggo kabeh wong lan kita bakal seneng", ganas lan mung ora bisa ditindakake, ing Prancis sing padha ana akeh clochards lan luwih saka wong sing ora duwe omah karo kita, lan wong sing ora duwe omah Swedia mambu banget nganti sampeyan ora bisa mlaku 10 meter .... pisanan, yen kabeh wong duwe kabeh, banjur sapa sing bakal kerja? trus sing keloro napsu iku mangan, pengen sing akeh tekan tanpa wates, ojo di wenehi kabeh ora cukup....kabeh uwong nduwe mood elek, lan nduwe alesan internal, mung medhia kudu nggabung. kabeh marang mungsuh, lan mungsuh nyoba kanggo nggabungake kabeh menyang daya kita utawa negara .... flattery lan arrogance minangka tali sing trep banget kanggo sampeyan bisa ngapusi wong lan crests kabeh dilereni soko tugas ing tali iki, padha kontrol, kita potong tali lan pasang ing tali kita, iku kabeh ...

      Carane kakehan padha marang donya
      Sanjungan iku ala, mbebayani; nanging kabeh dudu kanggo masa depan,
      Lan ing atine wong sing ngumbar bakal tansah golek pojok.


      Nang endi wae dewa ngirim Piece saka keju kanggo manuk gagak;
      Gagak bertengger ing cemara,
      Aku wis siap sarapan,
      Ya, aku mikir babagan iki, nanging aku tetep keju ing cangkeme.
      Kanggo misfortune sing, Fox mlayu cedhak;
      Dumadakan, roh keju mandheg Lisa:
      Rubah ndeleng keju, rubah kepincut karo keju.
      Cidra nyedhaki wit kanthi tiptoe;
      Twirls buntut, ora njupuk mripat saka Gagak
      Lan ngandika manis, ambegan sethitik:
      "Sayang, ayu tenan!
      Inggih, apa gulu, apa mripat!
      Ngomong, dadi, bener, dongeng!
      Apa wulu! Apa kaos kaki!
      Lan, mesthi, kudu ana swara malaikat!
      Sing cilik, ojo isin! Apa maneh mbak,
      Kanthi kaendahan kasebut, sampeyan dadi master nyanyi, -
      Sawise kabeh, sampeyan bakal dadi manuk raja kita!
      Sirah Veshunin muter-muter kanthi memuji,
      Saka bungah ing ambegan goiter nyolong, -
      Lan kanggo tembung loropaken Lisitsy
      Gagak kluruk ing gulune:
      Keju ambruk - ana sing ngapusi.
      1. Nelson Online Nelson
        Nelson (Oleg) 26 Oktober 2022 14:28
        +2
        gagasan Marxis "kita bakal menehi kabeh kanggo saben wong lan kita bakal seneng" iku ganas lan mung unrealistic, ing Prancis padha ana akèh clochards lan luwih saka wong sing ora duwe omah kene, lan wong Swedia sing ora duwe omah mambu banget sing sampeyan bisa ' t pindhah 10 meter .... pisanan, yen kabeh iku kabeh wong bakal banjur sing bakal bisa? lan kapindho, napsu teka karo mangan, sampeyan pengin akeh tanpa wates, aja menehi kabeh kanggo kabeh, iku ora bakal cukup.

        Ngendi sampeyan ndeleng tawaran kanggo menehi kabeh kanggo kabeh wong?
        Perlu kanggo nglengkapi pemukiman kanthi sistematis lan dipikirake.
        Ing wektu sing padha, anggaran kudu digunakake kanthi rasional.

        uga, lan uga kanthi sistematis nyedhaki pemukiman barak.
        mesthi ana unsur ketergantungan, nanging ora "kanggo tanpa wates."

        goal - sembarang omah n / a kudu katon resik lan rapi,
        supaya para warga negara kita, nalika ndeleng wong manca, ora ngeluh kanthi susah, "Apa kita duwe mbucal sampah kaya ngono."

        Arrangement n / a - iki agitasi visual paling apik.
        (lan salah sawijining tujuan utama pajak warga)
        Lan crita babagan wong sing ora duwe omah Swedia - ninggalake ing majalah "Crocodile" ing taun 1982.
        1. vladimir1155 Offline vladimir1155
          vladimir1155 (Vladimir) 26 Oktober 2022 14:50
          -3
          Kutipan saka Nelson.
          Ngendi sampeyan ndeleng tawaran kanggo menehi kabeh kanggo kabeh wong?
          Perlu kanggo nglengkapi pemukiman kanthi sistematis lan dipikirake.
          Ing wektu sing padha, anggaran kudu digunakake kanthi rasional.

          uga, lan uga kanthi sistematis nyedhaki pemukiman barak.
          mesthi ana unsur ketergantungan, nanging ora "kanggo tanpa wates."

          goal - sembarang omah n / a kudu katon resik lan rapi,
          supaya para warga negara kita, nalika ndeleng wong manca, ora ngeluh kanthi susah, "Apa kita duwe mbucal sampah kaya ngono."

          sing dana apa? apa idealisme? ora ana sing ngganggu wong kanggo nglengkapi kabeh, nanging mbuwang rokok lan tuku vodka ... Aku weruh wong sing ora duwe omah Swedia ing Stockholm lan ora ing taun 1982, nanging mengko.
          1. Nelson Online Nelson
            Nelson (Oleg) 26 Oktober 2022 17:09
            +1
            sing dana apa?

            kita duwe sarana, kita ora duwe pikiran

            Asring, kabeh dana dipompa menyang siji obyek sing sombong,
            tinimbang ngatur 100 meter.

            Ing tembung liyane, ana conto positif saka susunan, nanging ora ana pendekatan sistematis.

            Wong sing ora duwe omah Swedia aku weruh dhewe

            Lan mung sampeyan elinga babagan Stockholm?

            Bali menyang topik - Kulon wis nggawe cara urip sing atraktif.
            mungguh, ana rong pilihan -
            saingan (utamané kanggo warga dhewe, lan dicokot kanggo Ukrainians padha) ing attractiveness ing vena padha.
            angel, nanging bisa.

            Utawa kita nyuwek klambi kita dhewe sing kabeh Western punika unprincipled, nalika kita kabeh dadi spiritual.
            Lan Ukrainians padha saka idea iki bakal ngguyu kaya wong bodho.
            1. vladimir1155 Offline vladimir1155
              vladimir1155 (Vladimir) 26 Oktober 2022 17:15
              -2
              Kutipan saka Nelson.
              kita duwe sarana, kita ora duwe pikiran

              Asring, kabeh dana dipompa menyang siji obyek sing sombong,
              tinimbang ngatur 100 meter.

              sampeyan nggawa topik, yen sampeyan duwe sarana, tindakake, yen ora, aja mulang wong liya
            2. vladimir1155 Offline vladimir1155
              vladimir1155 (Vladimir) 26 Oktober 2022 17:17
              -2
              Kutipan saka Nelson.
              Ing tembung liyane, ana conto positif saka susunan, nanging ora ana pendekatan sistematis.

              anggenipun ngginakaken tembung kedah mangertosi tegesipun, punapa panjenengan mangertos menapa ingkang dipunsebat pendekatan sistematis? lan sebutna sawetara hukum sistem saka teori umum sistem .... malah umume ilmuwan ora ngerti hukum kasebut.
            3. vladimir1155 Offline vladimir1155
              vladimir1155 (Vladimir) 26 Oktober 2022 17:25
              -1
              Kutipan saka Nelson.
              Bali menyang topik - Kulon wis nggawe cara urip sing atraktif.
              mungguh, ana rong pilihan -
              saingan (utamané kanggo warga dhewe, lan dicokot kanggo Ukrainians padha) ing attractiveness ing vena padha.
              angel, nanging bisa.

              Utawa kita nyuwek klambi kita dhewe sing kabeh Western punika unprincipled, nalika kita kabeh dadi spiritual.
              Lan Ukrainians padha saka idea iki bakal ngguyu kaya wong bodho.

              admiration wuta ketok kanggo West iku woh saka nggatekke saka Kulon, kajaba kanggo iklim anget ing Kulon ora ana kaluwihan kanggo urip, sampeyan ngadili Kulon dening gambar Hollywood lan dadi korban manipulasi informasi, nyoba kanggo pindhah menyang Kulon, nanging ora ing trip wisata, nanging manggon ana lan bisa kanggo roti urgent, mung wong ciyut-minded golek fault karo omahé, sing nolak sampeyan saka manggon uga? bodho nang endi-endi iku ala, nanging pinter nang endi-endi iku apik.. yen wong ora bisa nggayuh apa-apa kanthi nyambut gawe ing negarane sing duwe dhasar komunikasi, kawruh urip, mula apa dheweke bisa entuk apa-apa sing dadi wong asing lan ngerti. boten? ana rong pilihan, ngumbah wc ing kono lan ngomong kabeh "apik banget" ..... utawa njaluk pendidikan karo kita lan kurang kerja ing sisih kulon, amarga pendidikan ora kasedhiya kanggo warga ing kono.
              1. Nelson Online Nelson
                Nelson (Oleg) 26 Oktober 2022 17:50
                +1
                apa sampeyan pribadi ...

                sepisan maneh, apa sampeyan mikir Rusia bisa kurban Ukrainians minangka alternatif kanggo "gambar Hollywood"?
                Kajaba iku, akeh sing mung lunga menyang EU lan Federasi Rusia kanggo golek roti saben dinane, lan ora ana gunane kanggo nyoba wong sing ora duwe omah ing Swedia.

                Ing kana, ing topik kasebut, dheweke nawakake kemah 10-15 taun ...
                1. vladimir1155 Offline vladimir1155
                  vladimir1155 (Vladimir) 26 Oktober 2022 20:11
                  0
                  Kutipan saka Nelson.
                  Apa sampeyan mikir Rusia bisa menehi Ukrainians minangka alternatif kanggo "gambar Hollywood"?

                  alternatif kanggo gambar Hollywood kudu gambar patriotik Rusia,
    3. Vox_populi Offline Vox_populi
      Vox_populi (vox populi) 26 Oktober 2022 19:52
      0
      Siji-sijine titik sing padhang yaiku situs https://sdelanounas.ru/blogs/ sing digawe dening para penggemar kanthi gratis.

      Lucu banget...
    4. Dart2027 Offline Dart2027
      Dart2027 26 Oktober 2022 21:28
      +1
      Kutipan saka Nelson.
      Lan loro gambar visual - kutha cute ing Prancis lan barak ing Chita.

      Lan sadurunge sampeyan agitate wong liyo, iku bakal becik kanggo gawe uwong yakin wong dhewe ing dalan sing bener.
      sing. kanthi sistematis ngilangi "medeni kutha kita" ing bentuk barak lan kekurangan trotoar liyane ing h / s,

      Kesel banget crita-crita iki. Ana barak / ghetto / kumuh ing negara apa wae.
  3. sadurunge Offline sadurunge
    sadurunge (Vlad) 26 Oktober 2022 11:40
    +3
    Aneh.
    Apa penulis artikel ora ngerti yen dadi nemtokake eling?
    Iku perlu kanggo nggawe eksistensi kuwi kanggo warga saka mantan Ukraina supaya ... padha dadi warga Rusia.
    Kanggo nggawe kahanan kaya mengkono iku tugas kita.
    Iki bisa digawe ing kamardikan lan ing sisih lor ....
    1. vladimir1155 Offline vladimir1155
      vladimir1155 (Vladimir) 26 Oktober 2022 12:50
      0
      makhluk iki ora digawe sacara fisik, nanging ing pikirane wong, teknologi dikenal lan kasedhiya kanggo kabeh spesialis.
    2. vladimir1155 Offline vladimir1155
      vladimir1155 (Vladimir) 26 Oktober 2022 14:52
      0
      ora dadi sing nemtokake eling, nanging kosok balene, eling nggawe makhluk, kajaba, mesthine, individu duwe.
  4. Seamaster Offline Seamaster
    Seamaster (Yuri Kiselyov) 26 Oktober 2022 12:33
    +1
    Sadurunge sukses denazifikasi lan demilitarisasi Jerman sawise Perang Donya II, kegiatan ing ngisor iki kudu ditindakake:
    1. Numpes sacara fisik ing pertempuran 7 yuta wong Jerman sing paling aktif lan semangat - personel militer angkatan bersenjata Jerman.
    2. Nangkep lan tetep ing isolasi liyane 5 yuta wong saka klompok padha, lan sak periode iki, fisik numpes setengah saka wong-wong mau ora mung ing USSR, nanging uga ing Amerika Serikat lan Great Britain.
    3. Sajrone pamboman massal lan pertempuran ing lemah, ngancurake akeh industri lan pemukiman Jerman.
    4. Ing Course saka bom massal lan gelut ing lemah, numpes bagean pinunjul saka populasi sipil Jerman.
    5. Sawise pungkasan musuhan, kanggo ukuman kanggo syarat-syarat pakunjaran utawa gantung bagean pinunjul saka negara, militèr lan industri elit Jerman.
    6. Ing wektu sing cendhak lan kanthi cara sing kejem banget, kanggo ngusir menyang wilayah Jerman kira-kira 15 yuta etnis Jerman saka wilayah sing direbut saka Jerman minangka akibat saka perang.
    7. Kanggo ombone gedhe bleed ekonomi negara liwat reparations lan ekspor bahan lan kabeh Enterprises.
    8. Ing kabeh 4 zona pendhudhukan, njupuk kontrol kabeh media lan sistem pendidikan kanggo ngowahi format pikiran warga Jerman - kanggo nindakake brainwashing.
    POIN 1, 2, 3, 6 (sebagian), 8 saka ACARA IKI wis diluncurake ing wilayah Ukraina wiwit 24 Februari 2022.
    Iki minangka salah sawijining alasan kanggo operasi militèr sing alon: luwih nguntungake kanggo numpes tentara Ukraina nganggo tentara meriem lan pesawat Rusia ing wilayah sing dibentengi tinimbang ngoyak prajurit Ukrainia ing saindhenging wilayah Ukraina.
    Menapa malih, Kepemimpinan Ukrainia nyumbang kanggo iki ing saben cara, nyetel liyane lan liyane cadangan "ing palu" artileri lan aviation Russian.
  5. vladimir1155 Offline vladimir1155
    vladimir1155 (Vladimir) 26 Oktober 2022 12:34
    +2
    sepisanan, pisanan perlu kanggo liquidate Ukraina minangka negara, banjur bakal ana apa-apa kanggo sumpah kanggo wong-wong mau, ing resettlement fisik pambuka kapindho ing EU kanggo alesan apa wae, contone, amarga mateni panas lan listrik, supaya sawise mardika. Ukraina, akeh fasis kudu numpes (wis 400 ewu numpes), gedhe liyane padha resettled ing EU, liyane kita nyaring lan disebaraké sawetara kanggo wilayah Magadan, sawetara disisihake, kita ngganti kurikulum ing sekolah, kita ngganti program televisi, kita mbatalake basa Ukrainia, paukuman kanggo propaganda fascism, relokasi kanggo Oymyakon, kanggo serangan teroris, eksekusi ing panggonan ... ing limang kanggo sepuluh sampeyan ora bakal ngenali mau kanggo taun ... alesan kanggo fasisme ing Ukraina ing SSR Ukrainia lan imposition saka konsep tartamtu babagan wong Ukraina, yen konsep iki dibatalake, banjur ora bakal ana wong kaya mengkono, wangkal bakal ninggalake utawa ditembak, liyane bakal adaptasi kanggo kondisi anyar.
  6. Jacques Sekavar Offline Jacques Sekavar
    Jacques Sekavar (Jacques Sekavar) 26 Oktober 2022 16:02
    0
    Rezim Zelensky bisa dirusak mung yen Ukraina ilang negarane, sing angel dipercaya. Kajaba iku, sederek lan kanca-kanca saka ewonan sing tiwas lan tatu ing ngarep bakal nerusake karya Pan Zelensky, sing kabijakan kanthi lengkap lan rampung ngrampungake tugas Barat kolektif kanggo "decolonize" Federasi Rusia, lan mulane Barat kolektif. ora bakal nglilani sabab Pan Zelensky mati.
  7. Sidor Kovpak Offline Sidor Kovpak
    Sidor Kovpak 26 Oktober 2022 17:09
    +2
    Yen bocah lanang dicritakake wiwit cilik yen dheweke dadi bocah wadon, mula dheweke bakal tuwuh dadi bocah wadon .... Ing lingkungan normal, ana kesempatan sing apik kanggo sinau maneh, yen ana akal. Kita butuh lingkungan sing normal. Pendidikan lan pendidikan. Senajan ing kasus Banderürgent, ana kemungkinan cilik.
  8. Tentrem Tentrem. (Tumar Tumar) 26 Oktober 2022 17:26
    -1
    10 - 15 kamp kerja panas lan ora berang-berang sing rusak. Kaya produk sing rusak, uga wong, yen rusak, mula kabeh, otak "ora bisa kewalahan.
  9. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 26 Oktober 2022 18:52
    -2
    Masalahe yaiku Oligarki Rusia uga nandur modal ing Nazisisasi Ukraina (lan jelas ora mung) (lan padha luwih sugih tinimbang wong Ukraina).
    Akibaté - babagan oligarki iki, ora, ora, nanging babagan perusahaan oligarki Rusia ana - isih muncul. Makarya sadurunge Z, isih kagungane.

    uga, lan bab liyane diterangake - "liquidation", etc - elinga ijol-ijolan Azov lan mercenaries.
    Siji tembung, liyane bab ...
  10. Vox_populi Offline Vox_populi
    Vox_populi (vox populi) 26 Oktober 2022 20:02
    +2
    Tesis (pancen adil, kanthi cara) babagan sifat misanthropic Ukrainians kudu methodically ngenalaken liwat media, lan utamané liwat institusi pendidikan. Lan sing kejiret ing penolakan kang, dening tembung utawa tumindak, mung kudu kicked metu saka negara, tanpa nggawe pangecualian kanggo remaja (lan bocah cilik, ing nalisir, ngrebut saka crypto-Bandera tuwane), iku ora ana guna kanggo gawe uwong yakin, minangka nuduhake laku sajarah. Lan iki kudu ditindakake kanthi cara, tanpa sentimental, nganti kabeh biomas kuning-ireng diilangi saka Rusia.

    Decisively, banget decisively lan malah radikal (ing semangat jingoists sisih tengen adoh, ahem) ...
  11. Berton Offline Berton
    Berton (Vladimir) 26 Oktober 2022 22:25
    +1
    Saya suwe SVO iki saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe SVO iki, luwih elek kanggo Rusia.
    Sing liyane kesempatan kanggo mobilize ukrov.
  12. Moscow Offline Moscow
    Moscow 26 Oktober 2022 22:56
    +2
    30 taun tanpa ideologi, dikembangake alat ideologi, kajaba kanggo acara TV, lan minangka asil, ora jelas sapa lan apa sing nyebar kanthi wajar, apik, langgeng kanggo Rusia. Pitakonan kasebut pancen rumit, nanging ora nggatekake ndadékaké negara kasebut dadi buntu.
  13. Grey Grin Offline Grey Grin
    Grey Grin (Grey Gring) 27 Oktober 2022 00:01
    -2
    Iki ngendi katrampilan Joseph Vissarionych sing ditresnani bakal migunani, kanggo ngusir kabeh crests ora malah menyang Magadan sing cerah utawa Kolyma resort, nanging menyang pulo Spitsbergen, ngomong, utawa kanggo Dixon, ayo padha manggon lan manggon! Saiki ora ana banyu utawa listrik, sistem saluran pembuangan ora bisa digunakake, ing komentar saka Kuev dheweke nulis yen kabeh wong wis dibuwang menyang tas lan digawa menyang tong sampah, nyumerepi kapak, tegese, alon-alon entuk katrampilan lan gabung. karo alam, pribumi kita gampang acclimatize ana!
  14. Denis Z Online Denis Z
    Denis Z (Denis Z) 27 Oktober 2022 02:05
    -2
    Krasovsky wis menehi solusi. Mung siji sing bener.
  15. DeGreen Offline DeGreen
    DeGreen 27 Oktober 2022 06:59
    0
    Video wong milisi nuduhake carane remaja Ukraina umur 13-15 taun nembak milisi sing ditangkap
  16. kaligrafer Lev_Nikolaevich (Dmitry) 27 Oktober 2022 09:08
    0
    Judhul artikel kasebut dhewe ora menehi solusi.
    Kaya-kaya nglengkapi demarche Krasovsky.
    Burn lan mecut - kabeh padha - panganiaya.
    Sawise kabeh, dheweke "dituku" amarga kekerasan kepungkur dening "Muscovites",
    senajan iku umume nemokke lan wedi, lan kleru.
    Penulis malah ora pengin menehi alternatif kanggo kekerasan iki.
    Mbenerake otak karo perkara sing padha sing ngrusak dheweke minangka bisnis sing ora duwe pangarep-arep.
    Yen kita pengin mbusak prangko ideologi mungsuh saka wong-wong mau lan nglebokake prangko liyane, mula iki ora bisa sukses.
    Dheweke bakal kebal karo gambar palsu kasebut.
    Siji-sijine cara kanggo mbuktekake yen "Muscovites" ora bodho, ora agresif, lan ngerti carane ngatur negarane kaya kulawarga, tanpa nyebar rot ing anggotane. Lan panggilan kanggo "flog" tegese mung kanggo squeeze liyane gething metu saka wong-wong mau, supaya bocah-bocah duwe bab kanggo ngirim. Apa penulis pengin iki?
    1. Essex62 Offline Essex62
      Essex62 (Alexander) 27 Oktober 2022 10:15
      -1
      Kabeh sejarah manungsa minangka kekerasan. Manungsa minangka predator, kanthi kabeh naluri sing ana, predator kanthi pikiran sing maju. Ora mungkin kanggo ngganti pikirane wong ing sisih liya. pokoke. Iku tetep, kaya biasane, kekerasan. Gingerbread mung ndandani asil, pisanan pecut. Semono uga sejarah mulang. Kanca-kanca wis nulis babagan iki. Aku mung ngomong metu.
  17. Panzer1962 Offline Panzer1962
    Panzer1962 (Panzer1962) 27 Oktober 2022 10:09
    +3
    Aku ndhukung kanthi lengkap posisi penulis. Nanging ana siji nyekel. Iki nomer ageng birokrat lan karakter liyane sing wis dipasrahake menyang Kulon ing awak lan nyawa, omong kosong kene minangka paling apik lan njerit ing West, padha ngomong, kita duwe sampeyan menyang sumsum, katon carane kita sabotase, carane kita cilaka. Lan umum iki bakal banget nolak debanderization lan de-vidomization saka negara 404. Kabeh bakal digunakake: sabotase sepi, tantrums "kita ora kaya", squeals saka "padha anak." "Aktivis hak asasi manungsa" lan masyarakat liyane bakal njerit kanthi lengkap.
    Nanging tugas kasebut bisa ditanggulangi, iki dituduhake kanthi conto GDR. Pamrentahan militèr Soviet bisa ngatasi kanthi becik. Ing taun 70-an, saben wong sing njabat ing GSVG nyathet yen sikap marang wong-wong Soviet ing GDR, ing antarane wong Jerman, karo bapak-bapak kang kita perang, iku incomparably luwih apik tinimbang antarane perek Ceko, utawa antarane Polandia swaggering padha.
    Nanging saiki Federasi Rusia dudu USSR pasca perang.
  18. kaligrafer Lev_Nikolaevich (Dmitry) 27 Oktober 2022 10:35
    +1
    Kutipan: Essex62
    Ora mungkin kanggo ngganti pikirane wong ing sisih liya. pokoke. Iku tetep, kaya biasane, kekerasan.

    Pikiran manungsa tansah ganti, gumantung ing nyata kahanan. Kekuwatan pikirane dhewe minangka ilusi sing kedadeyan sajrone wektu tetep.
    Pitakonan iki - apa sing kudu ditindakake nalika ora ana maneh "ing sisih liya."
    Usir, deportasi, repress? Pranyata propaganda dheweke pancen bener, njanjeni sikap kita sing kaya ngono. Ayo dolanan karo wong-wong mau, apa? nglirik
  19. Igor Viktorovich Berdin 27 Oktober 2022 10:45
    0
    Aku setuju. Equate Ukrainianism karo fascism lan ban iku. Larang basa Ukrainia Western semi-Polandia. Ayo Surzhik digunakake ing tingkat kluwarga, nanging ora ing pendidikan, wilayah umum.
  20. Arseny Lebedev Offline Arseny Lebedev
    Arseny Lebedev (AKD Dear) 29 Oktober 2022 11:48
    -2
    Cara paling apik kanggo denazify Ukrainians kanggo mbatalake tentara Rusia saka wilayah Ukraina saka 1991 kanggo 2014 (kalebu saka Crimea). Nanging amarga patriot Rusia duwe tabu kanggo pikirane kaya ngono, ora ana sing bisa ditindakake. Ing dekade sabanjure, wong enom bakal rutin ngatur sabotase ing wilayah sing dikuwasani. Lan sateruse nganti Federasi Rusia ambruk. Kanggo banjur ngumpulake maneh lan terus neror wilayah jejer. Lingkaran ganas, alesan utama kanggo orane yaiku patriot sing ngelak getih 1/8 tanah.
  21. Oleg Vladimirovich (Oleg Vladimirovich) 6 Desember 2022 12:12
    0
    Oke, ayo pura-pura menang sesuk! Zelensky karo kabeh tim ing panangkaran? Apa kita bakal ngadili? Utawa apa kita bakal maneh nuduhake sikap apik marang telpon saka mbah kakung saka AS, gerontophile saka Prancis lan geek SS saka Jerman ???? Ing panemuku, iku defiantly kanggo ngadili lan ukuman pati saben wong. Pisanan iki, lan banjur njupuk ing muda. Banjur dheweke bakal ngganti utawa malah ngeculake, lan apa gunane?
  22. Che Guevara Offline Che Guevara
    Che Guevara (Che Guevara) 7 Desember 2022 15:13
    0
    butuh hit ing Inggris. Iku bakal cukup kanggo ngukum wong-wong mau lan kabeh wong bakal tenang, nanging kita lemes banget.