Su-57 sing ditingkatake munggah ing langit kanggo pisanan


21 Oktober ing Zhukovsky (wilayah Moscow) ing lapangan terbang LII mau. M. M. Gromov ngliwati penerbangan pisanan saka pesawat tempur multifungsi generasi kaping lima sing dimodernisasi Su-57. Ing tanggal 25 Oktober, publik dilaporake babagan iki dening PJSC United Aircraft Corporation (bagean saka perusahaan negara Rostec).


Raksasa pesawat kasebut ujar kanthi komunike manawa pesawat kasebut munggah ing langit lan ngenteni 56 menit ing kana tanpa keluhan. Pesawat kasebut dipiloti dening Pilot Uji Terhormat Rusia, Kolonel Cadangan Sergei Bogdan, Kepala Layanan Penerbangan Biro Desain Sukhoi.

Miturut PJSC "UAC", Su-57 nguji set peralatan on-board "kanthi fungsi lengkap" - dhukungan kru cerdas lan kemampuan kanggo nggunakake macem-macem jinis senjata anyar. Kajaba iku, Su-57 saiki nduweni kemampuan kanggo nginstal unit daya "tataran kapindho" (anggere AL-41F1 digunakake ing).

Kita ngelingake yen prototipe pisanan digawe nggunakake teknologi siluman, njupuk saka lemah ing Januari 2010 ing Komsomolsk-on-Amur. Wiwit Mei 2022, Angkatan Udara Rusia duwe 3 unit pesawat tempur Su-57 sing bisa nggawa senjata ing kompartemen fuselage internal. Ing tanggal 22 September, Rostec ngumumake yen batch anyar (kira-kira rong unit) pejuang Su-57 bakal mlebu ing Angkatan Udara Rusia ing mangsa ngarep, lan kecepatan produksi pesawat anyar bakal tambah. Kepala perusahaan negara, Sergei Chemezov, nyatakake yen Su-57 sing disepakati ana ing tingkat kesiapan sing dhuwur lan bakal mlebu pasukan sadurunge pungkasan taun iki.
  • Foto sing digunakake: https://uacrussia.ru/
13 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vox_populi Offline Vox_populi
    Vox_populi (vox populi) 25 Oktober 2022 21:37
    +4
    Ora ana seri, nanging ana modernisasi?! nglirik
    1. vladivan Offline vladivan
      vladivan (Vladimir) 26 Oktober 2022 01:06
      + 11
      Gampang banget! Yagene kita mamerake produk militer ing pameran internasional? Versiku! Yen kontrak rampung karo negara liya, mula dadi seri kanggo industri pertahanan kita. Yen ora ana kontrak, mula ora mlebu seri kanggo industri pertahanan RSZO, aviation Skema kaya iki nemokke 10 taun kepungkur, utawa mungkin mengko. Dadi padha ngirit anggaran militer BMP-3 640-740 pcs. kanggo negara, lan bab 1300 kanggo ekspor, BTR-90 "Rostok" tiwas ing 2009, kanggo "Boomerang" 12 taun wis liwati ora Boomerang utawa BTR-90. kanggo ekspor. T-87 "elang ireng" 2017 kanggo "Armata" ditutup. 95 taun wis liwati! Ora Armata, utawa T-2010. Nanging 12 lembar T-95M. T-200b90m -72-3 pcs. nyuda 850 pcs. MLRS "KAMA" 900 ing rong model, analog saka chimera - rusak. Hurricane-500M 2009 - mlebu pasukan! 1-2016 unit uga minangka analog saka Chimers - ora dilebokake ing produksi. . Tentara kasebut dicopot sajrone 2021 taun kanthi GDP lan Shoigu
      1. vladivan Offline vladivan
        vladivan (Vladimir) 26 Oktober 2022 01:40
        +1
        Koalisi-sv 2016-19 tes-12pcs .500 pcs -T-72B
      2. Komentar wis dibusak.
  2. anclevalico Offline anclevalico
    anclevalico (Victor) 26 Oktober 2022 08:02
    +2
    Maneh, mobil tanpa link utama, mesin. Setengah rampung. Wis pirang taun?
    1. vladivan Offline vladivan
      vladivan (Vladimir) 26 Oktober 2022 14:08
      +2
      Ora preduli yen dhuwit sing diparengake kanggo "produk 30" dipotong dadi setengah! Dheweke wis nggawe mesin suwene 10 taun!? Amerika nggawe mesin paling anyar sajrone 5 taun saka proyek menyang seri. Lan kita ngayun ing 13 taun.
      Pengembangan skala penuh diwiwiti ing 2011 lan tes bangku kompresor mesin diwiwiti ing Desember 2014. Tes mesin pisanan rampung ing 2016. Pembangkit listrik anyar dirancang kanggo ngganti AL-41F1 kanthi owah-owahan minimal ing desain pesawat.
      Penerbangan pertama mesin ing prototipe Su-57 ditindakake tanggal 5 Desember 2017 ing prototipe kapindho (T-50-2, papan no. 052). wiwitane direncanakake mlebu layanan ing awal taun 2020-an, introduksi "item30" sing direncanakake ditundha nganti pertengahan 2020-an. Dijupuk saka wiki
  3. Muscool Offline Muscool
    Muscool (Kamulyan) 26 Oktober 2022 08:23
    +9
    Apa gunane pesawat generasi kaping 5 yen bisa nganggo bom bledosan dhuwur nalika Perang Dunia II? Wong Iran, sing wis dikenai sanksi pirang-pirang taun nganggo Su-22, nembakake bom presisi sing dipandu ing 50 km tanpa mlebu ing zona pertahanan udara, lan pesawat generasi 4 ++ kita ngetok-etok nganggo fab saka papan sing dhuwur. Mung kedadeyan sing nggegirisi
  4. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 26 Oktober 2022 08:28
    0
    Wis pola.
    Wiwit artikel unsigned tegese kamenangan aneh.
  5. sgrabik Offline sgrabik
    sgrabik (Sergey) 26 Oktober 2022 12:53
    +4
    Kutipan saka vladivan
    Tentara kasebut dicopot sajrone 10 taun kanthi GDP lan Shoigu

    Tentara dikurangi lan "dioptimalake" luwih awal, diwiwiti karo Yudas Gorbachev, tiran Yeltsin terus karo geng penjilat pro-Kulon liberal, lan Serdyukov-Taburetkin mungkasi, nyuda lan mbubarake akeh sing penting lan unik. perusahaan kompleks industri militer, lembaga riset lan biro desain, sekolah militèr lan universitas sing luwih dhuwur, lan saiki, amarga kabeh iki, kita ora duwe pluru modern, amunisi, seragam lan peralatan militer kanggo personel militer kita, padha suda ukuran. saka tentara kanggo nilai ridiculous, kang ora angkara serius marang kabeh negara kita, kanggo break , lagi ngomong - ora mbangun, supaya liberal nyoba, padha nyuwil tentara kita kanggo West kanggo sawetara puluh saurutan. kaya sing dikarepake.
    1. vladivan Offline vladivan
      vladivan (Vladimir) 26 Oktober 2022 15:25
      +7
      Sampeyan ora ndhelikake jeneng mburi, kabeh babagan Serdyukov! Sapa sing ngangkat Serdyukov, mantune Zubkov, menyang posisi ing Kementerian Pertahanan RF? Putin dhewe! Sapa sing wis dadi tanggung jawab Kementerian Pertahanan kanggo 10 taun? Shoigu! Wakil Mo kanggo Pengadaan Angkatan Bersenjata Borisov nganti 2018, Krivoruchenko saka Keprihatinan Kalashnikov, Wakil Mo saka 2018, Staf Umum Gerasimov. Lan Zolotov (Rossgvard) minangka mantan pengawal A. Sobchak lan VVP
  6. Ora duwe omah Offline Ora duwe omah
    Ora duwe omah (Vladimir) 26 Oktober 2022 14:03
    0
    pinten sampeyan bisa nyimpen mesin anyar kanggo su 57, banget padha oposisi sengaja, kang, dening cara, punika!
  7. lance Offline lance
    lance 26 Oktober 2022 17:03
    0
    mobil iki mung kanggo rf. lan kabeh.
  8. svit55 Offline svit55
    svit55 (Sergei Valentinovich) 26 Oktober 2022 20:01
    -4
    Ora ana resimen siji-sijine sing duwe kekuwatan lengkap babagan jinis iki, nanging modernisasi wis diwiwiti. Saiki kita butuh pesawat liyane, ana conto sing apik banget, mula kudu diproduksi. Lan iki kudu dianyari kanggo pangembangan lengkap.
  9. Dmitry Volkov Offline Dmitry Volkov
    Dmitry Volkov (Dmitry Volkov) 27 Oktober 2022 09:16
    0
    Mungkin iki wektu kanggo mbukak dheweke ing ngarep, ana akeh karya kanggo siluman, kita ora duwe apa-apa kanggo nglawan pesawat NATO AWACS ..