Belarusians ngowahi peralatan lungse adhedhasar pengalaman NWO


Saluran TV Belarusia "VoenTV" nglaporake babagan karya unit tentara, sing nyaring militer lan sipil Soviet lawas. teknisi, nambah slamet dheweke sajrone pertempuran. Kita wis bola-bali ketemu modifikasi kerajinan saka peralatan dening tentara Ukraina sak NWO.


Boten kados Angkatan Bersenjata Ukraina, militèr Belarusia nyedhaki masalah modernisasi peralatan kanthi teliti, sing unit kapisah malah digawe ing basis saka salah siji batalyon mechanized saka Angkatan Bersenjata Republik Belarus. Tes proteksi tambahan ditindakake ing situs uji nggunakake senjata nyata. Ing kasunyatan saiki, bakal dadi bodho kanggo militer Belarusia supaya ora njupuk keuntungan saka pengalaman sing dipikolehi sajrone NWO.

Pendekatan sistematis kanggo ngrampungake masalah nglindhungi kru kendaraan tempur duweni efek positif ing keputusan pungkasan. Prasaja ing tampilan, padha dadi efektif ing syarat-syarat pangayoman kru lan peralatan survivability ing pertempuran.

Belarusians ngowahi peralatan lungse adhedhasar pengalaman NWO

Sawetara modifikasi sing ditampilake saka Ural serial meh padha karo mobil saka thriller zombie Amerika lan ora sumunar kanthi desain. Nanging, yen Belarus gabung karo NMD, kendaraan kasebut bakal dikarepake dening militer. Murah lan gampang eksekusi bisa nggawe kanthi cepet ngowahi mesin sing diprodhuksi massal lan nyedhiyakake ngarep kanthi cepet tanpa biaya finansial sing gedhe.
7 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Srut 270286 Offline Srut 270286
    Srut 270286 (Vladimir) 26 Oktober 2022 16:00
    +1
    Ora ana tembung.
    1. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 26 Oktober 2022 16:25
      +3
      Aku setuju, dheweke ndeleng tingkat WWI, teroris ISIS nggawe kerajinan sing luwih apik, piring waja kanthi lereng, waja jarak, ing kene padha dilapisi lembaran saka ndhuwur, tanpa pendekatan teknik ...
  2. Sergey Latyshev (Serge) 26 Oktober 2022 16:34
    -3
    IMHO, kesan saka film zombie. Kaya ing Ukraina.

    Nanging, yen padha ora arep perang, banjur kanggo apa perlu? Nyandhang mesin sing akeh banget, konsumsi bahan bakar sing berlebihan, kapasitas muat suda.
    Kita ngenteni, Pak, nalika Belarusians uga bakal las payung ing tank. Ing kana tagihan kasebut bakal ditindakake nganti pirang-pirang minggu utawa dina ...
  3. Vox_populi Offline Vox_populi
    Vox_populi (vox populi) 26 Oktober 2022 19:47
    0
    Boten kados Angkatan Bersenjata Ukraina, militèr Belarusia nyedhaki masalah modernisasi peralatan kanthi teliti, sing unit kapisah malah digawe ing basis saka salah siji batalyon mechanized saka Angkatan Bersenjata Republik Belarus.
    ...
    Pendekatan sistematis kanggo ngrampungake masalah nglindhungi kru kendaraan tempur duweni efek positif ing keputusan pungkasan. Prasaja ing tampilan, padha dadi efektif ing syarat-syarat pangayoman kru lan peralatan survivability ing pertempuran.

    Yen kita ngomong babagan volume, sing ditampilake ing foto, banjur cathetan mung bisa dijupuk minangka sarkasme ... nglirik
  4. Dmitry Volkov Offline Dmitry Volkov
    Dmitry Volkov (Dmitry Volkov) 27 Oktober 2022 18:28
    0
    Lan kita duwe gas ing apartemen ...
  5. Sersan saka Tentara Soviet (Alexander) 29 Oktober 2022 15:26
    0
    Fantasi insinyur watu.
  6. zzdimk Offline zzdimk
    zzdimk 28. november 2022 12:25
    0
    Колеса на БМП - правильно! К пирсу швартоваться удобней.