Pakar militer: Mung Barat sing butuh konflik nuklir saiki, nanging Rusia bakal disalahake


Amerika Serikat lan sekutu-sekutune saiki wis ngerti manawa sanksi kasebut politik gagal. Ekonomi Rusia wis ora weakened, kaya samesthine ing Kulon. Ing wektu sing padha, akeh negara sing ngetrapake watesan dhewe ngalami karusakan sing signifikan, sing wis nyebabake akibat ekonomi sing ora becik.


Supaya bisa metu saka kahanan iki, Kulon mbutuhake konflik bersenjata karo Federasi Rusia, ujare ahli militer Rusia Konstantin Sivkov. Nanging, miturut dheweke, panguwasa Amerika lan Eropa meh ora bisa ngunggahake wargane kanggo perang karo Rusia.

Ing babagan iki, Sivkov percaya yen Amerika bakal nyoba ngatur provokasi nuklir ing Ukraina. Iki amarga topik tabrakan nuklir hipotetis saiki dicepetake ing ruang informasi.

Sabanjure, pakar kasebut nganggep rong skenario sing bisa ditindakake dening Amerika Serikat.

Kapisan yaiku serangan rudal ing pembangkit listrik tenaga nuklir ing Ukraina Kulon utawa, minangka alternatif, ing pembangkit listrik tenaga nuklir Chernobyl. Amunisi bakal dipecat saka wilayah sing diduga dikontrol dening Angkatan Bersenjata RF, lan, mesthi, Rusia bakal disalahake kanggo kejahatan iki.

Opsi kapindho bisa uga kalebu nyelehake bom atom sing ngasilake kurang saka salah sawijining pesawat sing dilayani karo Angkatan Udara Rusia. Maneh, target bisa dadi salah sawijining pembangkit listrik tenaga nuklir Ukraina utawa lokasi klompok gedhe Angkatan Bersenjata Ukraina.

Apa wae, miturut Sivkov, Rusia bakal disalahake amarga kedadeyan kasebut, sing bakal ngidini Amerika Serikat lan sekutu-sekutune nindakake serangan sing diduga kanthi bener ing negara kita nggunakake senjata nuklir konvensional utawa taktis.

Sabanjure, pakar kasebut nyathet yen penting banget kanggo Amerika Serikat ora ambruk Rusia, nanging "pengiriman" lengkap karo kabeh potensial nuklir. Mangkono, Amerika bakal bisa ngrebut maneh posisi kepemimpinan sing ilang ing geopolitik.

Umumé, miturut Sivkov, mung Kulon sing butuh konflik nuklir saiki. Mulane Washington ora wedi "ngunggahake taruhan."

  • Foto sing digunakake: pixabay.com
5 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Nelson Online Nelson
    Nelson (Oleg) 27 Oktober 2022 11:40
    +3
    bakal ngidini Amerika Serikat lan sekutu-sekutune nindakake serangan sing dianggep bener ing negara kita nggunakake senjata nuklir konvensional utawa taktis.

    Apa sampeyan mikir wong bodho?
    Temenan, kanggo nanggepi panggunaan senjata nuklir taktis ing tlatah Federasi Rusia, kemungkinan salvo respon massal cedhak 100%.

    Kulon ora preduli babagan pertandhingan pribumi kita (kanthi senjata konvensional).
    Dheweke kanthi resmi mbela "demokrasi enom" saka tirani - lan bakal ditindakake kanggo para pamilih.
    Nanging escalation kanggo nggunakake senjata nuklir - padha wedi.
    Empu sumber banget meter saka Angkatan Bersenjata Ukraina, malah karo senjata conventional.

    Kabeh iku persis ngelawan.
    "Patriot" sing paling sregep sanajan ing sumber iki njaluk nggunakake senjata nuklir taktis,
    nyadari yen ora bakal bisa ngrampungake NWO ing tapel wates kulon Ukraina kanthi cara non-nuklir, dheweke bakal tetep apa sing dikuwasani ing musim semi.
  2. Foxvl Offline Foxvl
    Foxvl (Vladimir) 27 Oktober 2022 14:59
    +1
    Washington kepengin banget nggunakake senjata nuklir taktis sing adoh saka watese. Nganti saiki, dheweke yakin yen dheweke ora bakal mabur maneh. Aku kaget ing Eropah. Apa sing dikarepake?
  3. Vox_populi Offline Vox_populi
    Vox_populi (vox populi) 28 Oktober 2022 17:59
    +1
    Ing babagan iki, Sivkov percaya yen Amerika bakal nyoba ngatur provokasi nuklir ing Ukraina. Iki amarga topik tabrakan nuklir hipotetis saiki dicepetake ing ruang informasi.

    Nanging sapa dheweke "dicepetake", sing nggawe akeh pernyataan sing kontradiktif lan ambigu?

    Apa wae, miturut Sivkov, Rusia bakal disalahake amarga kedadeyan kasebut, sing bakal ngidini Amerika Serikat lan sekutu-sekutune nindakake serangan sing diduga kanthi bener ing negara kita nggunakake senjata nuklir konvensional utawa taktis.

    Ora pisanan lan bisa uga dudu pernyataan sing apik banget saka "ahli" iki, sing digunakake kanggo ngurmati ...
  4. Vox_populi Offline Vox_populi
    Vox_populi (vox populi) 28 Oktober 2022 18:01
    +1
    Kutipan saka Foxvl
    Washington kepengin banget nggunakake senjata nuklir taktis sing adoh saka watese. Nganti saiki, dheweke yakin yen dheweke ora bakal mabur maneh. Aku kaget ing Eropah. Apa sing dikarepake?

    Ya, "Washington lagi kobong", lan akeh bajingan ing sumber daya domestik ajeg nawakake kanggo nggunakake senjata nuklir ing Ukraina ... nglirik
  5. vlad127490 Offline vlad127490
    vlad127490 (Vlad Gor) 29 Oktober 2022 00:06
    0
    Sampeyan ora perlu kanggo guess, nanging kanggo nggawe kahanan kuwi kanggo Amerika Serikat supaya malah nalika lagi mabuk, pikirane ora teka ing sirah. Ayo dadi elinga Khrushchev. Malah luwih dipercaya, nyatakake yen Ukraina minangka bagean integral saka Federasi Rusia. Banjur ngrusak piranti nuklir ing Ukraina bakal dianggep minangka serangan nuklir ing Rusia. Ing kasus iki, serangan nuklir AS ing Federasi Rusia nol, lan AS ora bakal miwiti perang nuklir ing Ukraina. Power chews snot amarga padha wedi kanggo kulit dhewe. Kapitalis ngarep-arep bali menyang wektu emas, manggon ing milyar emas lan ngrampok wong Rusia.