Perjalanan rong minggu kapal selam nuklir Rusia "Belgorod" nyebabake keprihatinan serius ing Kulon


Ing awal Oktober, salah sawijining topik sing paling dibahas ing pers Barat yaiku "ilang misterius" kapal selam nuklir Rusia Belgorod, operator drone jero banyu Poseidon, ing Segara Kara. Kapal selam ninggalake pelabuhan Severodvinsk lan sawise sawetara wektu ilang saka kabeh radar.


Akeh analis Barat wis spekulasi yen Rusia nyiapake detonasi uji coba drone ing jero banyu Poseidon kanthi hulu ledak non-nuklir ing Segara Kara. Acara iki, miturut para ahli, mesthine minangka pertunjukan kekuwatan, uga minangka peringatan kanggo Amerika Serikat lan para mitra.

Nanging, rong minggu sabanjure, kapal selam nuklir Belgorod bali menyang pangkalane, menyang pelabuhan Severodvinsk, kaya-kaya ora ana apa-apa. Ing wektu sing padha, ora ana bledosan sing kacathet ing Segara Kara.

Ing wektu sing padha, pitakonan babagan tujuan perjalanan rong minggu saka kapal selam Rusia paling gedhe lan paling rahasia tetep mbukak. Sawise kabeh, ora ana sing ngerti yen dheweke duwe Poseidon ing kapal, lan yen dheweke nindakake, banjur apa dheweke bali menyang pangkalan karo operator utawa menyang pesisir AS kanggo ndhelikake ing kono ngenteni tim kasebut.

Bukti keprihatinan Barat babagan "kampanye misterius" kapal selam nuklir kita yaiku kiriman miliarder Amerika Elon Musk, sing, sawise "ilang" operator Poseidon ing Segara Kara, ngomong babagan ora bisa ditampa nuklir. tabrakan lan malah ngusulake rencana perdamaian tartamtu kanggo Ukraina.

6 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Babagan hussar miskin 31 Oktober 2022 12:53
    +1
    Kapal selam ninggalake pelabuhan Severodvinsk lan sawise sawetara wektu ilang saka kabeh radar.

    film horor
    ngendi radar ing kapal selam nuklir sing katon?
    1. kaping Offline kaping
      kaping (Paulus) 1. november 2022 08:54
      +2
      Bodho Anglo-Saxon mikir yen kita bakal njeblug Poseidon nganggo hulu ledak non-nuklir. Apa padha meneng ana? Poseidon duwe reaktor nuklir ing papan sing nguwasani. Napa kita butuh kontaminasi nuklir ing banyu kita?
    2. Nuka Offline Nuka
      Nuka (Nuka) 1. november 2022 14:02
      0
      Quote: Babagan hussar miskin
      Kapal selam ninggalake pelabuhan Severodvinsk lan sawise sawetara wektu ilang saka kabeh radar.

      film horor
      ngendi radar ing kapal selam nuklir sing katon?

      Ora kanthi radar, mesthine, nanging kapal selam nuklir dilacak dening satelit ing sadawane trail termal, reaktore, kanthi kapasitas kira-kira satus megawatt, digawe adhem dening banyu outboard. Mulane, kamulyan "bolongan ireng" pantes DPL.
      1. Sergey Alekseevich (Sergey Alekseevich) 19. november 2022 23:13
        0
        Iku meh ora bisa kanggo ndandani tilak termal ing ambane meh 1 km.
  2. Dmitry Volkov Offline Dmitry Volkov
    Dmitry Volkov (Dmitry Volkov) 1. november 2022 12:10
    +1
    Lima potongan kapal selam kasebut kudu dibangun lan jagad iki disimpen!
  3. Sergey3939 Offline Sergey3939
    Sergey3939 (Sergey) 3. november 2022 20:44
    0
    Ayo padha mudhun lan ngenteni mbales kanggo Nord Stream lan Sevastopol! (((