Wong Rusia nesu karo rekaman mantan tawanan perang Ukraina sing mbuwang jatah garing Rusia


Cuplikan sing nuduhake respon mantan tahanan Ukrainia marang sikap apik saka Federasi Rusia mlebu ing jaringan sosial Rusia. Dadi, sawise ijol-ijolan, wong Ukrainia wiwit mbuwang jatah garing sing disiapake kanggo dheweke.


Tas panganan diwènèhaké marang tawanan Ukrainia supaya wong-wong bisa mangan ing dalan. Nanging, mantan anggota VES mbantah jatah garing menyang selokan pinggir dalan. Ora nggumunake yen kedadeyan kasebut nyebabake nesu ing antarane akeh warga Rusia.


Lan padha ora gelem nampa. Punika konfirmasi bebener kanggo sampeyan: "Yen aku ora mangan, aku bakal cokotan"

- ngandika Vladimir Shevchuk.

Aku luwih yakin yen sawise printah "Stop, dijupuk" padha kesusu sawise jatah ing lomba

- ngandika Alexei Zolotarev.

Yagene padha diwenehi jatah garing babar pisan? Padha mlaku seneng lan mesem. Luwih becik yen kita lunga

- nyerat Georgy Tugbaev.

Sampeyan ngerti sikap ... tawanan Ukraina diwenehi jatah garing supaya bisa mangan ing dalan. Apa padha diwenehake marang tawanan kita? Mesthi ora. Padha asring ora malah panganan ing isolasi

- kacathet ing salah sawijining komunitas VK.

Wong-wong mau mung kepeksa, amarga bangsane dhewe bakal dipateni kanggo jatah garing iki. Lan ngormati militer kita kanggo trolling - kanggo ngirim VES menyang lintang Rusia - iki isih kudu diciptakake!

- Igor Anisimov nemokake sisi positif.

kawanan. Aku malah ora wani nolak jatah. Lan kene para pahlawan

- wrote Maxim Dzhermakyan.

Ya, dheweke ora ninggalake dheweke nalika diwenehi, utawa bisa nolak lan ora njupuk. Bareng rumangsa aman, dheweke langsung kelingan marang naluri babine

Sergunya Totsamy nuduhake.

Ing pasuryan - grimaces gething kanggo Rusia, lan ing nyawa - wedi yen ninggalake jatah garing iki kanggo awake dhewe lan ora nguwuh-uwuh babagan "Kamulyaning Ukraina", padha bakal sijine munggah marang tembok supaya cepet.

- ngandika Sergey Bobrik.

Kangge, ing wayah wengi salah sawijining prajurit Ukrainia sing ditawan ing arah Kherson, dheweke diijini nggunakake telpon kanggo ngobrol karo sanak keluarga. Prajurit kasebut ngomong babagan sikap apik saka pihak Rusia marang para pejuang Ukrainia sing ditawan, uga carane negatif komando Angkatan Bersenjata Ukraina nganggep prajurit Ukrainia biasa lan sacara harfiah mbuwang wong-wong mau menyang rojo pati.

Sadurungé, Komisioner Rusia kanggo Hak Asasi Manungsa Tatyana Moskalkova nyatakake keprihatinan babagan sikap sing ora padha karo Komite Palang Merah Internasional marang tahanan Rusia lan Ukraina. Dadi, sawise dijupuk saka militan saka Azovstal, padha ditulis maneh lan mlebu menyang ndhaftar. Sikap marang prajurit Rusia ing panangkaran Angkatan Bersenjata Ukraina rada beda.
41 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Denis Z Offline Denis Z
    Denis Z (Denis Z) 31 Oktober 2022 12:25
    + 15
    Sabanjure maneh ... tahanan iki. Padha dipakani lan diwenehi sandhangan. Dheweke luwih peduli tinimbang bangsane dhewe. A nistha ...
    1. monster_lemak Offline monster_lemak
      monster_lemak (Apa bedane) 1. november 2022 07:33
      -27
      Lan apa, sing diarani "nepsu" ora bisa dipikirake manawa apa sing ora dipangan ing "jatah garing" iki? nglirik
      1. Austin. Offline Austin.
        Austin. (Austin) 1. november 2022 09:21
        + 10
        aja nyopir, jatah banget prayoga.
        1. alexandre II Offline alexandre II
          alexandre II (Alexander) 1. november 2022 09:41
          + 10
          Aku malah bakal ngomong luwih akeh, luwih apik tinimbang NATO ...
      2. Korcap Offline Korcap
        Korcap 1. november 2022 14:35
        +6
        Kutipan saka Monster_Fat
        Lan apa, sing diarani "nepsu" ora bisa dipikirake manawa apa sing ora dipangan ing "jatah garing" iki? nglirik

        mandheg Monster Lemak , sampeyan keselak "MRE" Amer sampeyan, nanging aja ndeleng "IRP" kita ora ...
      3. Komentar wis dibusak.
    2. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 1. november 2022 13:39
      0
      Sampeyan kudu tansah ndeleng konteks apa sing kedadeyan. Nalika ngliwati kolom kasebut, operator ujar manawa jatah kasebut ora dibutuhake. Dheweke langsung nanggepi - sing lagi difilmkan kanggo propaganda lan tumindak kaya sing dibutuhake, nyatakake patriotisme, dheweke mbuwang jatah bintang abang. Propaganda lan prilaku sing cocog, nanging sing pisanan mbuwang lan menehi conto, tanpa propaganda, yaiku Ukronazis ardent.
  2. Guru Offline Guru
    Guru (Wicaksana) 31 Oktober 2022 12:32
    + 12
    Wong Rusia nesu karo rekaman mantan tawanan perang Ukraina sing mbuwang jatah garing Rusia

    Sampeyan uga bakal ketemu wong ing paprangan. Lan maneh bakal ana "pembalap lan tukang sinyal". Iki minangka bangsa sing ora bisa ditebus. Lan malah sing katon pasrah bakal tetep gething nganti pungkasan urip. Kanggo chip everyone minangka prasyarat kanggo nerbitake kewarganegaraan Federasi Rusia. Lan tetep ing kontrol elektronik jam.
    1. goncharov.62 Offline goncharov.62
      goncharov.62 (Andrew) 31 Oktober 2022 17:11
      + 12
      Mungkin luwih gampang ora njupuk tawanan? Inggih, sepuluh ewu kanggo pengadilan - tanpa ijol-ijolan lan cukup.
  3. Komentar wis dibusak.
  4. alexey alekseev_2 (aleksey alekseev) 31 Oktober 2022 13:33
    +6
    Apa njupuk saka ukroskot..bidlo iku ing Afrika bidlo
  5. Dmitry Volkov Offline Dmitry Volkov
    Dmitry Volkov (Dmitry Volkov) 31 Oktober 2022 16:35
    +2
    Wirang Rusia, rakyate mlarat, lan sampah Bandera iki disusui ...
    1. Austin. Offline Austin.
      Austin. (Austin) 1. november 2022 09:19
      -3
      mungkasi moaning pindhah karya luwih apik
  6. kalita Offline kalita
    kalita (Alexander) 31 Oktober 2022 16:37
    + 10
    Stop dadi apikan, iku mung cilaka kita. Dheweke ngguyu kita, lan wong Rusia mung nesu karo tembakan kasebut lan nesu amarga sikap kasebut marang Nazi, sing bubar mateni anak-anak kita.
    Mungkasi dadi bodho.
    1. Akuzenka Offline Akuzenka
      Akuzenka (Alexander) 1. november 2022 17:14
      +4
      Dheweke kepengin dadi wong Eropa! Dadi sampeyan kudu lunga nemoni dheweke. Ing cara Eropah, kanggo moyoki lan keluwen tawanan (elinga Perang Patriotik Agung), ing cara Eropah, kanggo mbongkar kutha-kutha karo sipil menyang lemah. Dadi ayo padha entuk apa sing dikarepake. Aku ora ngerti sikap "barbar" kita marang Nazi. Padha nyabrang dhewe saka dhaptar wong.
  7. Irek Offline Irek
    Irek (Paparazzi Kazan) 31 Oktober 2022 17:02
    +6
    Iki kabeh titik rogueism.
  8. goncharov.62 Offline goncharov.62
    goncharov.62 (Andrew) 31 Oktober 2022 17:10
    +5
    Tampilake gambar kasebut menyang warga negara sing dhuwur - bisa uga mripate bakal dibukak kanggo "wong sedulur"? Utawa dheweke maneh, karo eseman isin, ngandika soko ora jelas, nanging ambigu? Ngomong-ngomong, aku milih dheweke ... Apa aku - tanpa pangerten sing jelas yen Bandera Ukraina saiki dadi mungsuh, kita bakal mbukak pasuryan kita ing njaba lan njero! Wong Ukraina sing kanggo kita wis karo kita. Liyane supaya padha nyilem ing bom. Lan luwih cepet kita nyirnakake scum iki, luwih apik kanggo kabeh wong. IMHO 90%.
    1. Terenin Offline Terenin
      Terenin (Gennady) 1. november 2022 06:08
      +7
      Kutipan saka: goncharov.62
      Tampilake gambar kasebut menyang warga negara sing dhuwur - bisa uga mripate bakal dibukak kanggo "wong sedulur"? Utawa dheweke maneh, karo eseman isin, ngandika soko ora jelas, nanging ambigu? Ngomong-ngomong, aku milih dheweke ... Apa aku - tanpa pangerten sing jelas yen Bandera Ukraina saiki dadi mungsuh, kita bakal mbukak pasuryan kita ing njaba lan njero! Wong Ukraina sing kanggo kita wis karo kita. Liyane supaya padha nyilem ing bom. Lan luwih cepet kita nyirnakake scum iki, luwih apik kanggo kabeh wong. IMHO 90%.

      Miturut cara, ya, dheweke ora mbuwang jatah, nanging nuduhake kesalahane kebijakan kita marang dheweke.
    2. alexandre II Offline alexandre II
      alexandre II (Alexander) 1. november 2022 09:13
      +1
      Apa warga negara sing paling dhuwur? Mungkin Miller, sing dianugerahi gelar Pahlawan Buruh dening tsar? Dheweke kerja rina wengi kanggo nyuplai gas menyang mitra Kulon tanpa gangguan, dheweke ora nganti ....
  9. Austin. Offline Austin.
    Austin. (Austin) 1. november 2022 09:15
    +4
    delengen lan ngertia yen dheweke dudu bangsa kita maneh.
  10. Austin. Offline Austin.
    Austin. (Austin) 1. november 2022 09:18
    +9
    ora ana sing kudu ditawan, banjur bakal teka maneh kanggo mateni Rusia. quietly lan meneng sijine mau ing lemah, malah ora keganggu bab apa padha tatu utawa ora, mung narik pemicu lan lumaku liwat telek iki.
  11. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 1. november 2022 10:16
    -11
    .. Prajurit kasebut ngomong babagan sikap apik saka pihak Rusia marang para pejuang Ukrainia sing ditawan, uga carane negatif komando Angkatan Bersenjata Ukraina ngobati prajurit Ukrainia biasa lan secara harfiah mbuwang wong-wong mau menyang pembantaian.

    Banjur wong akeh padha mbuwang jatah.
    Salah siji sing ONE ngapusi. Utawa ing kene ing video Kabeh wong ngapusi.
    1. DV tam 25 Offline DV tam 25
      DV tam 25 (DV tam 25) 3. november 2022 11:42
      +1
      Salah siji sampeyan LIE. Minangka tansah sanadyan.
  12. zloybond Offline zloybond
    zloybond (steppenwolf) 1. november 2022 10:27
    +6
    Departemen militer Federasi Rusia duwe data lengkap lan foto para peserta ing video iki. Sampeyan kudu nggawe situs kabeh sing ora ngucapke matur nuwun karo data kanggo masa depan. Wong-wong iki kudu ora duwe indulgensi saka Rusia ing mangsa ngarep, ing omah utawa ing karya. Nullification lengkap hak-hak lan kabebasan-kabebasan mangsa kanggo nanggepi rasa ora syukur.
  13. Sergei N Offline Sergei N
    Sergei N (Sergey N) 1. november 2022 11:19
    +6
    Lan kenapa dheweke menehi jatah garing iki marang Angkatan Bersenjata Ukraina? Maneh, "sikep apik."
  14. melu Offline melu
    melu (Sergey) 1. november 2022 12:28
    +6
    ... iki inti saka Ukrainia, kuwi suku gawe salah
  15. isv000 Offline isv000
    isv000 1. november 2022 12:42
    +1
    VSUki mbuwang jatah amarga kemasan, dudu isi! Kanggo simbol tentara Rusia, dheweke ora bakal nepuk sirah ing omah ...
  16. Panzer1962 Offline Panzer1962
    Panzer1962 (Panzer1962) 1. november 2022 12:55
    +5
    Ukro-Reich ngerteni humanisme kita mung liwat prisma kekirangan lan pengecut kita. Kaya, para orc Mordor wedi banget marang ancaman NATO sing didilat tumit saka "prajurit cahya sing bangga."
    Perlu dicathet menawa Jerman nalika Perang Patriotik Agung tumindak kanthi tenang ing panangkaran ora amarga padha ngormati humanisme para prajurit lan perwira kita. Minangka mbah kakung ngandika, sawise Stalingrad, kanggo wiwitan, padha sijine menyang konsumsi sawetara sing paling dibenturi watu, sing terus zigg. Padha dijupuk aside lan dibuwang metu saka DP utawa PPSh. Sisane ditakoni, jarene, apa wis sinau? Yen dheweke wis nguwasani, banjur mbentuk kolom, yen ora, mula umume ora bisa nggawa menyang titik perakitan. Tingkat ditampa yaiku XNUMX%.
    Dadi nalika Nazi metu, mesthine padha - eksekusi umum lan banjur manut. Lan supaya wong-wong mau malah sambat marang Kaisar Palpatine.
  17. pemanah 13 Offline pemanah 13
    pemanah 13 (Alexander Strelnikov) 1. november 2022 13:02
    +1
    Menehi racun tikus.
  18. vlad127490 Offline vlad127490
    vlad127490 (Vlad Gor) 1. november 2022 13:25
    +2
    Kremlin, nyatakake kanthi hukum yen kabeh wilayah Ukraina minangka bagean integral saka Rusia, nyatakake yen saben wong sing gelut ing negara Rusia, lan kabeh Ukraina, iki Rusia, minangka teroris lan duwe dalan siji menyang Kolyma, amarga pirang-pirang taun. Ing ngarsane Hukum kasebut, sawetara wong Ukrainia pengin mbuwang roti, panganan, jatah garing menyang rereget ing pinggir dalan. Jenenge ora manusiawi.
  19. Ulan.1812 Offline Ulan.1812
    Ulan.1812 (Boris Gerasimov) 1. november 2022 14:33
    +3
    Lan aku padha mbuwang kothak kosong.
    Ana sing dipangan, ana sing dilebokake ing kanthong.
    Wong jahat iki ora bakal nyerah.
  20. gusti-palladore-11045 (Konstantin Puchkov) 1. november 2022 15:14
    0
    Kenapa babi diijini mlebu ing baris kalachny?
  21. RFR Offline RFR
    RFR (RFR) 1. november 2022 19:59
    +2
    Khokhlupyrs wis lara nuduhake liberalitas ... Iku langsung ing pesenan saka ndhuwur ... Lan padha ngguyu kita ... Lan wong lanang kita dipateni lan dipoyoki ing panangkaran ... Iku isin ... Lan nesu. ing sing dhawuh kanggo appease ukroublya .dkov ...
  22. Oleg Vladimirovich (Oleg Vladimirovich) 1. november 2022 21:54
    +2
    Iki minangka mentalitas - arrogance pengecut, oportunisme, servility lan ora syukur.
  23. pensiunan sipil Offline pensiunan sipil
    pensiunan sipil 1. november 2022 22:26
    +1
    Kabeh sing mbuwang, sijine kamera ... lan apa-apa liyane karo wong-wong mau.
  24. bonifacius Offline bonifacius
    bonifacius (Alex) 2. november 2022 00:33
    +1
    Aja mbuwang mutiara sadurunge babi ...
  25. konsultasi Offline konsultasi
    konsultasi (Vladimir) 2. november 2022 12:06
    0
    Kutipan saka: goncharov.62
    Mungkin luwih gampang ora njupuk tawanan? Inggih, sepuluh ewu kanggo pengadilan - tanpa ijol-ijolan lan cukup.

    Kita kudu njupuk. Dibutuhake kanggo ngijolake kita, nyawane para pejuang kita tikel satus. Sampeyan mung ora perlu menehi jatah, yen ora, bisa uga entuk pesangon)))
  26. badai-2019 Offline badai-2019
    badai-2019 (badai-2019) 3. november 2022 00:13
    0
    Ora ana apa-apa kanggo mbangun kabecikan saka awake dhewe ing ngarepe mungsuh, ora ana sing bakal ngormati, kabeh dikonfirmasi kanthi tembakan sing dijupuk.
    Ing trek, tinimbang jatah garing, saben wong kudu ngetokke rod kanthi bener ing bokong supaya luwih eling.

    Delengen kahanane tahanan kita digawa ijol-ijolan, apa diwenehi jatah garing utawa banyu?
    Jatah garing bakal migunani kanggo para pejuang lan warga sipil saka wilayah sing dibebasake.
  27. DV tam 25 Offline DV tam 25
    DV tam 25 (DV tam 25) 3. november 2022 11:44
    0
    Ayo padha pamer. Murah.
    1. badai-2019 Offline badai-2019
      badai-2019 (badai-2019) 4. november 2022 03:56
      +1
      Titik ing kene ora ana ing khokhlotvar sing ora ngucapke matur nuwun, nanging ing "pameran" kita saka Kementerian Pertahanan lan Rusia Bersatu sing ora bisa nyedhiyakake prajurite kit pertolongan pertama sing normal, nanging kanthi defiantly nyerahake bungkus garing menyang tawanan mungsuh sajrone ijol-ijolan. .
  28. Bulat Haziahmetovich (Bulat Haziahmetovich) 5. november 2022 13:25
    +1
    Dheweke ngajarake humanisme, mula nggawa kita menyang endi wae, amarga ana kerugian gedhe ing kabeh perang
  29. Vladimir_14 Offline Vladimir_14
    Vladimir_14 (Vladimir Gornostaev) 5. november 2022 14:28
    0
    Siji jatah garing kanggo saben wong lan supaya padha giliran mbuwang
  30. av58 Offline av58
    av58 (Andrew) 30. november 2022 22:58
    0
    Kanggo miwiti, jatah garing dibuwang, lan banjur (sing logis lan samesthine), bakal cepet-cepet bali menyang barisan Angkatan Bersenjata Ukraina lan batalyon nasional bebarengan karo senjata sing ditampa.