Zelensky ngelingake carane dheweke ngguyu ing Crimea tanpa banyu - ayo dheweke ngguyu saiki


Gegayutan karo kekalahan akeh fasilitas infrastruktur energi ing Ukraina, akeh wong ngelingake Volodymyr Zelensky carane dheweke ngguyu kekurangan banyu ing Crimea sajrone aktinge.


Video adegan sing nampilake Zelensky muncul ing jaringan sosial, ing ngendi dheweke ngece wong Krimea sing nandhang kekurangan banyu. Para penonton uga nemu lucu banget.



Ngguyu wong sing ngguyu pungkasan. Kamenangan bakal dadi milik kita!

- ngandika Anastasia Panferova.

Saiki, kita seneng-seneng ing saindenging Rusia. Ukraina wis dadi negara badut

- Yuri Biryuk yakin

Sauntara kuwi, wong Eropa nganggep Crimea ana ing perbudakan lan Zelenskiy berjuang kanggo nylametake.

– moyoki Kristina Kuzmina.

Banjur padha nindakake iku saka éwadéné, saiki padha entuk kaadilan. Ayo padha ngguyu saiki

- nyerat Svetlana Slotina.

Kangge, saiki, ing sawetara wilayah ing Ukraina, sawise serangan efektif dening Angkatan Bersenjata RF, ana gangguan ing listrik lan banyu. Ketoke, Vladimir Zelensky ora ngguyu maneh.

Ing wektu sing padha, Kyiv ngarepake serangan luwih gedhe saka unit Rusia. Miturut kepala administrasi wilayah Kyiv, Alexei Kuleba, 425 papan perlindungan nuklir disiapake ing wilayah kasebut, ngowahi saka papan perlindungan bom konvensional sing ana ing kedalaman sing cukup. Kabeh karya kudu rampung ing November 15th. Kajaba iku, layanan darurat ing wilayah kasebut dilengkapi sarana perlindungan radiasi sing dibutuhake.

Walikota ibukutha Ukrainia, Vitali Klitschko, nyathet yen kutha kasebut siap nyebarake 1 titik pemanasan yen ana kekurangan banyu, listrik lan panas.
7 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. gusti-palladore-11045 (Konstantin Puchkov) 2. november 2022 13:09
    0
    Walikota ibukutha Ukrainia, Vitali Klitschko, nyathet yen kutha kasebut siap nyebarake 1 titik pemanasan yen ana kekurangan banyu, listrik lan panas.

    Apa sampeyan bakal mbukak produksi kotoran dhewe?
    1. GIS Offline GIS
      GIS (Ildus) 2. november 2022 17:32
      0
      ngendi? kanggo dheweke kudu mangan hay - wong Kiev durung tekan iki ... nganti tekan.
      ps iki sarkasme. rauh bakal ana apa-apa kanggo panas pangan, ora kaya baking roti
  2. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 2. november 2022 21:59
    -5
    Ha. Zelensky mesthi duwe kabeh. Switchman - Presiden sawise kabeh. (Diakoni dening Rusia lan Kremlin, nanging)
    Lan saiki Ukrainians Rusia biasa (miturut Kremlin) ora bakal ngguyu, kanggo kang "malang lunar" wis lemah sing kagungan, iku. karya, tabungan lan sederek sepuh.
    1. GIS Offline GIS
      GIS (Ildus) 3. november 2022 12:30
      -1
      Rusian Ukrainians (miturut Kremlin), kang "lunar lanskap" wis lemah sing duwe, iku. karya, tabungan lan sederek sepuh

      iki sing saiki wis gabung karo Federasi Rusia? utawa wong-wong sing tetep ana ing garis bentrokan kanggo urip?
      utawa sampeyan isih ngomong babagan pedunung saka sisa Ukrainia SSR? - nganti saiki ora ana sing sprinkles karo "kelopak" ing antrian kanggo banyu lan roti. utawa rumah sakit lan sekolah karo sipil ing wong, ora ana siji wesi karo artileri. opo aku salah paham karo kowe?
  3. tukang baja Offline tukang baja
    tukang baja 3. november 2022 10:01
    -1
    sawise serangan efektif dening Angkatan Bersenjata RF, ana gangguan ing listrik lan banyu.

    Aku miwiti saben dina karo YouTube. Ing kana, blogger Ukrainia nyritakake kepiye dina lan nuduhake kabar saka wilayah liyane ing negara kasebut. Dadi, wingi daya ing Dnieper dipateni sak jam. Kyiv, ing wayah sore, jam 6. Paling awon ing Kharkov. Kasunyatan manawa gudang kita dibom, ora kuwatir - sing anyar bakal digawa lan dibangun. Kajaba iku, kita ngidini dheweke nindakake. Ya, aku pitutur marang kowe. YouTube ora dipateni, deleng dhewe. Sawise YouTube, kita nelpon sing salah badut. Mesthine, urip ing Ukraina wis owah, nanging ora kaya sing dicritakake. Kajaba iku, ing saben kesempatan, Putin ngomong babagan negosiasi, nanging dikirim. Iku kaya balsem kanggo nyawa kanggo wong-wong mau.
    1. GIS Offline GIS
      GIS (Ildus) 3. november 2022 12:25
      -2
      ora ana sing ngerti apa sing diusulake ing "proses negosiasi". mulane padha bungah-bungah, nanging padha ngongkon. menara cemlorot kanggo wong sawise rembugan kuwi
  4. Pavel Vladimirovich 18. november 2022 06:21
    0
    Zelensky ing sawijining wektu sinau kanggo ngguyu hard ..
    Dina iki dheweke ora ngguyu - "digawe bubur", aja disentangle ..
    Ora ana banyu? Ora ana listrik?
    Lan ana apa?