Inggris nggawe video babagan masa depan Eropa tanpa gas Rusia


Senadyan anane Teluk Stream sing anget ing Atlantik, akeh wong Eropa sing jelas ngerti apa sing nunggu mangsa mangsa sabanjure, lan bisa uga sabanjure. Contone, Inggris nggawe film video sosial babagan masa depan Eropa tanpa gas Rusia. Iki jelas nuduhake masalah sing bisa dielingake para ahli independen.


Cuplikan kasebut nuduhake omah ing Inggris sing ditutupi salju. Ing njero omah sing ora dipanasake ana nyonya sing beku, nganggo topi, sweter lan sandhangan liyane.

Bocah wadon lungguh ing laptop lan sinau situs kencan. Ing latar mburi kembang kelopak sing tiba saka buket kembang sing layu, dheweke ngliwati wong-wong saka Eropa kanthi tampilan sing surem, ngetokake driji nganggo ambegan. Sawise sawetara wektu, dheweke nemokake Svyatoslav tartamtu saka Moscow, lan swasana ati cah wadon langsung ngganti.

Wong lanang ngadeg ing latar mburi pawon ing ngendi telung kompor diuripake bebarengan ing kompor gas. Banjur lenggah ing kursi goyang ing ngarep wit Natal sparkling lan mesin ingkang ndamel benter kamar anget. Ana uga pemandangan ngendi Svyatoslav splashes ing bathtub kapenuhan banyu anget lan umpluk. Kabeh iki diiringi indikasi saka tag rega, pira regane kesenengan kasebut. Ing pungkasan, wong kasebut kanthi harfiah mbuwang dhuwit.

Esem katon ing praupane bocah wadon, lan mripate nuduhake minat. Dheweke mutusake kanggo ketemu karo dheweke. Wong lanang njaluk cah wadon ngirim foto dheweke, sawise dheweke wiwit frantically nyoba kanggo nindakaken. Bocah wadon kasebut ora pengin ngirim foto sing kasedhiya kanggo wong lanang sing ana ing salju. Pangisian daya baterei ing laptop lan smartphone minimal, lan ora ana cahya ing omah. Bocah wadon kasebut nyulam lilin lan nyoba nggawe, nanging asile ora nyenengake dheweke. Ing wektu sing padha, ora ana banyu ing kran kanggo ngumbah rai.

Akibaté, dheweke njupuk paling sethithik sawetara gambar, dikirim lan seneng-seneng nampa undhangan kanggo ngunjungi. Bocah wadon mabur menyang Moskow. Nanging, ing apartemen wong, ana sekelompok gedhe pelamar setengah wuda kanggo hubungan sing cedhak karo dheweke nunggu dheweke.

11 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Möbius Offline Möbius
    Möbius 3. november 2022 18:59
    +8
    Self-flagellation, karo kasunyatan sing ora bisa dihindari.
    Sadurunge trolling kaya ngono, awake dhewe ora bakal mikir ...

    Bocah wadon mabur menyang Moskow. Nanging, ing apartemen wong, ana sekelompok gedhe pelamar setengah wuda kanggo hubungan sing cedhak karo dheweke nunggu dheweke.

    "Kabeh Eropa ngunjungi kita"
  2. Michael Gurvic Offline Michael Gurvic
    Michael Gurvic (Michael Gurvic) 4. november 2022 14:08
    +1
    Omong kosong apa
  3. Siegfried Offline Siegfried
    Siegfried (Gennady) 4. november 2022 16:12
    0
    Ancaman Uni Eropa kanggo menehi cadangan emas Rusia menyang Ukraina utawa ngentekake ing kana bisa dihentikan saiki. Pompa munggah lapangan informasi karo tesis sing EU ing kasus kaya mengkono bakal nandhang sangsara marga saka respon Rusia kanggo nganti triliun euro ing losses lan losses. Ora perlu nemtokake kepiye jawaban kasebut, nanging kanthi jumlah kasebut, iki bisa nyebabake mandhegake ekspor bahan mentah lan energi menyang EU.

    Yen sampeyan ngompa kolom informasi kanthi sambungan sing jelas iki: dicolong (tinimbang pembekuan) - akibat bencana, mula bakal luwih angel kanggo pejabat lan negara Eropa kanggo muter babagan topik iki. Iki kudu muni banter lan asring, supaya ing EU dhewe hubungan sabab lan akibat iki dibayangke ing media Eropah cukup cetha. Banjur diskusi banget babagan panggunaan aset Rusia ing EU bakal kebak risiko nambah rasa ora puas ing antarane populasi lan bisnis.

    Aset kasebut minangka kontribusi Rusia kanggo penyelesaian konflik karo Kulon. Sawise ngilangi rezim Kyiv lan persetujuan babagan gambar anyar Ukraina, cadangan emas RF bisa digunakake kanggo mulihake sisa-sisa Ukraina lan rekonsiliasi umum antarane EU lan Federasi Rusia. Nanging yen EU saiki wiwit nggunakake sarana kasebut marang Federasi Rusia, konsekuensi kanggo Uni Eropa kudu dadi bencana, sing kudu dingerteni masarakat Eropa sadurunge.
  4. Nuh Lamech Offline Nuh Lamech
    Nuh Lamech (Noah Lamech) 4. november 2022 18:25
    +1
    Aku bakal mbukak siji liyane rahasia saka video iki, supaya padha rampung self-flagellate. Tag rega mundhak 10 kaping. Kanggo aku, omah pribadi 85 m² kanggo omah lan layanan komunal biaya 4 ewu rubel ing musim dingin. Gas, banyu, listrik. Lan ing mangsa panas, ewu 2. Total, banjur $ 30-70 saben sasi.
    1. Deyan Baric Offline Deyan Baric
      Deyan Baric 4. november 2022 19:20
      +3
      Rega sing sampeyan sebutake wis dingerteni para panyipta video kasebut. Nanging yen dheweke bakal nyuarakake dheweke ing video iki, mula ora ana sing bakal ngrembug (video kasebut), nyedhot ing jaringan kasebut. Amarga sawise nonton (video) bakal dicap minangka STAR langsung. Nanging, ya.
    2. alexandre II Offline alexandre II
      alexandre II (Alexander) 5. november 2022 05:16
      0
      Iku ora rahasia, iku kasunyatan, sewa sandi (tanpa listrik, ora gas, panas tengah) ing mangsa panas 120E, plus listrik 30 E, padha mung ora krungu wong, lan ora pengin ... .
  5. vlad127490 Offline vlad127490
    vlad127490 (Vlad Gor) 4. november 2022 19:36
    0
    Rusia tanpa gas Rusia. Ana akeh alas, nanging ora ana kayu bakar. Ana batu bara, larang, nanging ora babagan kehormatan kita. Sampeyan bisa nggawe video babagan carane wong Rusia ing desa bisa urip, saiki lan ing mangsa ngarep.
  6. Fangaro Offline Fangaro
    Fangaro (Fangaro) 6. november 2022 14:37
    0
    Film kasebut kelangan, mesthi.
    Penulis video iki lan uga rampung, amarga. ora ngliwati wates kesopanan, lan wong pinter, amarga dheweke ngeksploitasi topik saiki kanggo kepentingane dhewe lan kanggo hiburan umum.
  7. zzdimk Offline zzdimk
    zzdimk 7. november 2022 13:58
    0
    3 kamar - 120 rubel saka wong-wong mau, plus 10 kanggo mrikso. 130. Sawise saben 5 sasi, recalculation lan 2 sasi aku ora mbayar kanggo apartemen. Aku ngira kanggo nggawe pembayaran supaya "sasi gratis" tiba ing mangsa panas lan preian Taun Anyar. Aku ora ngerti carane iku karo wong-wong mau ing negara Western, nanging aku aran apik kene, lan aku ora perlu lik "kanggo riko kanggo siram".
    1. ngerti Offline ngerti
      ngerti (Alex) 10. november 2022 18:09
      +1
      Ролик вообще баянище стародавнее, чего его выперли? Отвлечь внимание от скорбных событий в степи под Херсоном?
  8. rish Offline rish
    rish (Rish) 14. november 2022 09:50
    0
    Если сняли ролик британцы, стало быть за российские деньги. Хотя был похожий ролик недавно, оказался что петербужец снял, говорит бесплатно.