China kanggo pisanan nuduhake analog saka hipersonik Rusia "Dagger"


Ing latar mburi kakehan ing sekitar Taiwan, China ngonfirmasi ramalan babagan sukses sabanjure kompleks industri militer, kanggo pisanan nuduhake analog rudal "Dagger" sing diluncurake udara hipersonik Rusia ing wayah wengi Airshow China 2022. pertunjukan udara, sing bakal dianakake ing Zhuhai wiwit 8 nganti 13 November. Video muncul ing Web karo salah sijine pengebom PLA Xian H-6K, sing dianggep minangka alat pencegahan regional ing tangan Beijing.


Perlu dicathet yen Xian H-6K minangka operator senjata nuklir lan hipersonik, uga bom sing dipandu lan tiba-tiba saka macem-macem kaliber lan amunisi liyane. Cuplikan kasebut nuduhake pengebom kanthi rong rudal hipersonik sing mentas dirancang ing sangisore swiwine (ora bakal bingung karo CH-AS-X-13 sing luwih gedhe). Mbokmenawa, rincian babagan amunisi iki bisa ditemokake nalika pameran, amarga ana alesan sing dituduhake marang wartawan.


Perlu dicathet menawa operator senjata hipersonik ing Angkatan Udara Rusia nganti saiki mung pesawat tempur dhuwur-dhuwur MiG-31K (MiG-31I), sing bersenjata karo siji amunisi kasebut. Iku bakal cukup becik yen operator saka A-7660 "Dagger" (X-47M2 "Dagger") pungkasanipun uga dadi pengebom long-range Tu-22MZ.
3 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Nikolaevich I Offline Nikolaevich I
    Nikolaevich I (Vladimir) 3. november 2022 18:47
    0
    Iku bakal cukup becik yen operator saka A-7660 "Dagger" (X-47M2 "Dagger") pungkasanipun uga dadi pengebom long-range Tu-22MZ.

    Piye wae, ana obrolan yen kamungkinan nginstal mesin peksa ing Tu-22M3 dianggep supaya "bangkai" bisa "nyepetake" kanthi kacepetan sing dibutuhake kanggo miwiti "keris" ... Aku ngusulake, ing wektu sing padha, pilihan kanggo nyelehake wadhah gantung ing Tu-22M3 (tataran ndhuwur) ing faktor wangun roket Kinzhal karo mesin roket lan oxidizer ... bahan bakar dijupuk saka tank "umum" ...
  2. Sergey3939 Offline Sergey3939
    Sergey3939 (Sergey) 3. november 2022 20:18
    +1
    Kayane kita nuduhake teknologi!)))
    1. sgrabik Offline sgrabik
      sgrabik (Sergey) 3. november 2022 20:37
      0
      Paling kamungkinan sing persis apa iku.