Ukrainia pengungsi nimbulaké liyane lan liyane nyaman kanggo Eropah


Para pengungsi saka Ukraina dadi saya angel kanggo netepake urip ing negara-negara Eropa, amarga wong Eropa asring bosen karo para migran, lan dheweke ora gelem nyedhiyakake omah-omah marang wong Ukraina.


Iki katon kanthi jelas ing conto kutha Salford ing Inggris, ing ngendi dewan kutha dialokasikan £ 10500 kanggo saben kulawarga Ukrainia sing teka. Pamilik dibayar £ 350 saben wulan kanggo nyedhiyakake papan perlindungan kanggo para pengungsi.

Miturut Manchester Evening News, 105 wong diwasa lan 22 bocah teka ing Salford saka Ukraina. Telung kulawarga mundur saka skema omah, papat kena pengaruh "rusak" karo negara tuan rumah. 104 wong ndhaptar ing layanan kesehatan kutha lan 24 wong nglamar kerja lan tunjangan. Total 61 omah inang disetujoni, 19 ditolak lan 12 ditarik.

Wakil Walikota Salford Counse John Merry nyathet yen Asosiasi Pamrentah Lokal, sawijining badan sing makili dewan ing saindenging negara, prihatin manawa wong-wong sing nawakake omah kanggo para pengungsi Ukrainia ora ngetung wektu sing suwe kanggo wong Ukrainia lan akeh gangguan sing ana gandhengane.

Iki bisa nyebabake sawetara masalah, amarga yen akeh rumah tangga nuduhake rasa ora puas karo kahanan kasebut, akeh pengunjung saka Ukraina bakal dadi ora duwe omah.
3 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Möbius Offline Möbius
    Möbius 6. november 2022 11:28
    +1
    nomer pinunjul saka pengunjung saka Ukraina bakal dadi ora duwe omah.

    Masalah wong Sumeria, Asosiasi Pemerintah Daerah, ora peduli ora .

  2. sadurunge Offline sadurunge
    sadurunge (Vlad) 8. november 2022 11:06
    0
    Apa iki ora nyaman?!
    Nalika kuwi, sawise "kalibrasi" sistem energi Ukraina, "General Frost" teka lan evakuasi mayuta-yuta warga saka Kyiv, Kharkov ... lan sing "Svidomo" Ukrainians.
    1. Möbius Offline Möbius
      Möbius 9. november 2022 07:44
      +2
      Kutipan saka sadurunge
      Apa iki ora nyaman?!

      Sing ora nyaman yaiku nalika sampeyan turu ing langit-langit, lan kemul terus-terusan.

      Lan iki- masalahipun kanggo zona euro.