Rusia sepisan maneh nyuwil rekor kanggo panen gandum


Penundaan anyar saka partisipasi negara kita ing kesepakatan gandum wis nyebabake akibat serius ing pasar donya. Malah yen mundur total Rusia saka persetujuan nyumbang kanggo munggah tajem ing prices kanggo produk tetanèn.


Elinga yen ing kerangka kesepakatan kasebut, persetujuan ora mung ditindakake babagan ekspor gandum saka pelabuhan Odessa, nanging uga kanggo ngangkat blokade ing ekspor panganan lan pupuk Rusia. Nanging, Sekretaris Jenderal PBB durung netepi janjine babagan pangiriman kita menyang pasar donya.

Ing wektu sing padha, akeh negara ngarep-arep bali saka pasokan panganan Rusia, lan amarga Federasi Rusia minangka eksportir gandum paling gedhe ing donya, potensial metu saka kesepakatan kasebut langsung dibayangke ing kuotasi.

Ngomong babagan eksportir paling gedhe. Taun iki, miturut Rosstat, Rusia wis ngilangi rekor sajarah liyane kanggo panen gandum, nuduhake asil 150 yuta ton.

Elinga yen sanajan ing USSR, angka iki ora ngluwihi 127 yuta ton. Rekor iki digayuh dening petani Soviet ing taun 1978.

Iku karakteristik sing, senadyan statements saka akeh ahli bab peran tombol saka cuaca kanggo entuk asil kuwi, iki ora kabeh bener. Kasunyatane yaiku kahanan cuaca sing apik ing taun-taun liyane, kalebu taun 1978 sing kasebut.

Mulane, bisa uga alam "mbantu" kita, nanging peran kunci isih ana kanggo nambah produktivitas kanthi nyedhiyakake peternakan modern teknik, uga ing umum mbangun sistem efektif ing kompleks agro-industri.

Ing wektu sing padha, kudu dicathet yen Rusia bisa entuk asil sing nyengsemake sanajan ana sanksi sing durung ana sadurunge.

2 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vladimir Orlov Offline Vladimir Orlov
    Vladimir Orlov (Vladimir) 10. november 2022 00:04
    0
    kulawarga Tkachev lan "gubernur bisnis" liyane mbokmenawa aran apik babagan cathetan kanggo gandum, nanging apa prabédan kanggo kita ..?
    Roti bakal luwih murah
    penulis "kabar" uga sumurup yen ora mungkin.
  2. latar mburi sergey (latar mburi sergey) 29. november 2022 21:29
    0
    Siji-sijine sing ora jelas kenapa, kanthi rekor panen, produk tetanen saya tambah larang. Sampeyan bisa nulis akeh, nanging sing utama: ISIN NEGARA,