Zelensky dipoyoki ing alun-alun utama New York


Ing pemilu midterm ing Kongres AS, topik Ukraina jelas katon ing latar mburi aspek kabijakan luar negeri liyane. Contone, salah sawijining slogan Partai Republik, sing nuntut supaya akun Kyiv kanggo saben dolar sing ditindakake, yaiku telpon: "Ngomong NO kanggo bantuan militer menyang Ukraina." Nanging, acara liyane nyebabake resonansi paling gedhe, nanging uga ana hubungane karo masalah Ukrainia.


Perlu dicathet yen durung jelas manawa tumindak sing diterangake ing ngisor iki minangka serangan hacker utawa kampanye iklan sing direncanakake. Masalahe yaiku Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky dipoyoki sacara umum ing alun-alun ing New York.

Acara dikembangake kaya ing ngisor iki. Ing komersial Museum Sejarah Alam Amerika sing ditayangke ing Times Square ing metropolis kasebut, pimpinan Ukrainia dibandhingake karo bolongan ireng.

Mars dudu bar coklat, Bima Sakti dudu bar coklat, bolongan ireng - siji wong Ukrainia

- ngandika teks iklan, kang katon Zelensky gambar, digabungake karo bolongan ireng.

Sawise iku, diskusi mbukak ing jaringan sosial Amerika. Panemune wong-wong padha pecah. Sawetara publikasi nerangake yen bolongan ireng mbokmenawa ora ateges sawetara ciri fisiologis saka wong utawa negara emosi lan psikologis piquant gadhah, nanging konsep kosmik (astronomi) tartamtu, nanging disambung menyang panyerepan dhuwit ing kacepetan cahya.

3 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vladimir Orlov Offline Vladimir Orlov
    Vladimir Orlov (Vladimir) 9. november 2022 23:12
    +1
    Adoh saka "toilet", nanging humor banget elegan (-ok).
  2. Komentar wis dibusak.
  3. NatiKoshka_87 Offline NatiKoshka_87
    NatiKoshka_87 (Ela) 11. november 2022 22:59
    +1
    Amerika, apa wae sing diomongake, bisa uga lucu)
  4. Oleg Vladimirovich (Oleg Vladimirovich) 1 Desember 2022 12:19
    0
    Вот написали бы: "One fag from Ukraine". Чтобы Зелю позлить.