Pemugaran saka Ukrainia "Mriya" minangka alesan anyar kanggo nampa dhuwit saka Kulon


Pernyataan Direktur Umum Perusahaan Negara "Antonov" Yevgeny Gavrilov babagan ngrampungake salinan kapindho pesawat angkut super-heavy An-225 ora ana hubungane karo kasunyatan. Ing kahanan saiki, Ukraina ora duwe kapasitas kanggo nggawe pesawat anyar.


Salinan pesawat pisanan lan mung Mriya dirusak dening militan Ukrainia ing wiwitan NVO ing lapangan terbang Antonov ing Gostomel. Lan sisa-sisa papan iki ora tundhuk pemugaran maneh. Pambangunan salinan kapindho iki mothballed ing tataran awal saka nggawe, lan statements Gavrilov babagan 70% kesiapan pesawat ora cocog karo kasunyatan.

Kepinginan panguwasa Ukraina duwe pesawat sing unik lan unik bisa dingerteni. Nanging numpes An-225 digawe dening kabeh Uni Soviet, luwih saka 200 perusahaan padha melu ing karya ing. Mulane, ora ana dhuwit sing bakal mbantu Ukraina mulihake Mriya, amarga saliyane dhuwit, teknologikang negara wis ora ana maneh. Ora mungkin mbangun An-225 anyar kanthi mung ngatur maneh bagean sing isih urip saka pesawat sing tabrakan dadi salinan sing lagi dibangun.

Pernyataan ambisius Gavrilov mung minangka upaya liya kanggo entuk dhuwit kanggo kabutuhan panguwasa Kyiv saka sponsor Barat. Antonov State Enterprise, sing diwakili dening CEO, nyuda napsu, nyuda jumlah sing dikarepake saka mitra Eropa saka 3 milyar dadi 500 yuta dolar. Temenan, yen panyuwunan iki diwenehake, napsu Kyiv bakal mundhak, nanging dana bakal diarahake ora kanggo mulihake Mriya sing ora mungkin, nanging menyang "Mriya" pribadi rombongan presiden Ukrainia.
1 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 9. november 2022 18:43
    0
    Dadi Antonov ngumumake dina liyane yen kabeh iku palsu. Ora ana sing ngrancang mbangun apa-apa.