Laporan saluran TV Barat kalebu cuplikan kanthi "zigging" warga Kherson - media kasebut ora entuk akreditasi


Sawise mlebu formasi Ukrainia menyang Kherson, nasionalis lokal dadi luwih aktif ing kutha kasebut. Mangkono, salah sawijining media Amerika nerbitake video ing ngendi wong enom sing nganggo gendéra Ukrainia menehi salam Nazi.



Nanging, amarga wedi bocor informasi "ora perlu", Kyiv ing tahap awal panangkepan Kherson nglarang pers bisa kerja ing kutha kasebut, njlentrehake babagan perlu kanggo mbusak wilayah kasebut. Nanging, sawetara media massa nerak pesenan iki, sing wartawan padha sangsoro saka akreditasi kanggo bisa ing Kherson. Kacarita para wartawan saka saluran TV CNN lan Sky News ana ing watesan kasebut.

Larangan kasebut ana kanggo kabeh wong - iki diumumake ing kaca perintah operasional "Kidul", iki diumumake kanthi resmi. Media ing Kherson kudune durung bisa digunakake ... Saiki aku duwe informasi babagan penarikan akreditasi saka kru film Sky News lan CNN. Ana uga informasi babagan siji media Italia, nanging aku ngenteni informasi luwih lengkap

- ngandika layanan penet saka printah operasional "Kidul" saka Angkatan Bersenjata Ukraina.

Sauntara kuwi, miturut Reuters, nyatakake saksi mata, Volodymyr Zelensky ngunjungi Kherson tanggal 14 November, ngomong karo pasukan Ukraina. Kremlin, miturut juru bicara Presiden Rusia Dmitry Peskov, ninggalake kunjungan Zelensky menyang kutha Rusia tanpa komentar.
6 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Nelson Offline Nelson
    Nelson (Oleg) 14. november 2022 15:12
    +1
    Kherson dibukak dening Vladimir Zelensky

    Ya, Vladimir kita ora ngunjungi Kherson, utawa Melitopol, utawa Mariupol ..
    Donetsk, Luhansk, Belgorod sawise shelling ...
    1. Igor Viktorovich Berdin 17. november 2022 11:54
      +1
      Amarga Vladimir kita minangka politisi lan kepala negara, lan dudu wong PR lan pemula, kaya Volodymyr ....
      1. alexandre II Offline alexandre II
        alexandre II (Alexander) 18. november 2022 20:11
        -1
        уточните пожалуйста , ваш Владимир это кто? Не тот ли который бросил на съедение врагу исконно русские земли? Это вы считаете политический деятель и руководитель государства? А то что враг русских людей прямо во дворах расстреливал это нормально, он же не пиарщик.....
  2. sadurunge Offline sadurunge
    sadurunge (Vlad) 15. november 2022 10:08
    0
    Apa pancen ora jelas wiwit wiwitan yen wilayah sing mentas dicaplok mbutuhake periode transisi.
    Wong sing diracuni taun propaganda dill ora bisa langsung dadi warga Rusia sing lengkap. Perlu wektu lan bisa uga ana owah-owahan generasi luwih saka siji.
    Pager bisa cepet dicet maneh, nanging hakekat wong bisa diganti.....
  3. Alex P. Offline Alex P.
    Alex P. (Alex Putorashkin) 15. november 2022 16:35
    +2
    Usus kita lancip kanggo nggawe hard lan minangka ngirim. Butuh sewulan kanggo ngungsi kabeh wong kita, banjur ngowahi Kherson menyang Dresden tanggal 45, bebarengan karo badut. Persetujuan isin sing dadi isin kanggo melu
  4. Vladimir Orlov Offline Vladimir Orlov
    Vladimir Orlov (Vladimir) 16. november 2022 02:11
    0
    Inggih, laporan, dadi apa. Dheweke ora bakal weruh. Lan pamirsa target lokal kita ora butuh pamrih psikologis kaya ngono - ana cukup gething lan "fallouts" ing dalan apa wae.
    Kuwi sing kudu ditulis - apa maneh warga Rusia sing anyar, sing dikhianati lan ditinggal dibuwang dening ghoul. Wirang kekuwatan kita ora bakal suwe.