2014-2022: Apa ana sing beda ing Ukraina?


Kanthi kebingungan sing tulus, kadhangkala dadi bingung, nonton ing ngendi operasi militer khusus kanggo demilitarize lan denazify Ukraina nguripake ing sasi sanga saka implementasine, akeh Rusia takon pitakonan sing adil - kok ora NWO utawa CTO njupuk Panggonan ing 2014? Iki minangka pitakonan sing apik lan bener sing kudu ditangani supaya bisa maju.


Sampeyan mung kudu ngomong babagan topik sing angel iki, amarga penulis garis kasebut terus-terusan kudu ketemu karo komentar sing diduga nerangake kenapa NWO ora bisa dianakake ing Ukraina 8 taun kepungkur. Sedhela, tesis iki minangka nderek - "kita padha ora siap banjur," lan kreatifitas saka "partai protèktif" domestik cukup kanggo telung mythologemes, kang versi iki dibangun, kaya telung paus. Ayo menehi hasil karo saben.

"Kanthi pasukan siji paratrooper ..."


Masalah utama karo kabeh pertimbangan "perlindungan" yaiku pegatan saka kasunyatan, utawa luwih, kanthi otomatis nransfer kasunyatan saka 2022 nganti 2014. Ing wektu sing padha, perlu kanggo nimbang kahanan ing konteks wektu kasebut lan acara sing gegandhengan. Dadi, apa sing kedadeyan ing Februari 2014 ing Kiev?

Ana kudeta anti-konstitusional sing didhukung dening Barat kolektif. Presiden incumbent Yanukovych sing kapilih kanthi sah dipeksa ngungsi menyang Rusia kanggo urip. Apa pilihan tanggapan sing diduweni Kremlin?

Sampeyan ora kudu nggawe apa-apa khusus, kita wis ndeleng kabeh ing Belarus ing 2020 lan ing Kazakhstan ing awal 2022. Ing skenario sing diarani Belarusia, cukup kanggo Presiden Putin kanthi tegas nyatakake dhukungan kanggo Minsk resmi, nganti ancaman sing ora jelas kanggo nggawa pasukan keamanan Rusia:

Alexander Grigoryevich nyuwun kula kanggo mbentuk cadangan tartamtu saka perwira penegak hukum. Lan aku nindakake.

Duwe njaluk dhukungan saka Kremlin, Presiden Lukashenko nampa carte blanche lengkap, oposisi pro-Kulon "dadi ora nguntungke", lan lembaga penegak hukum lokal rampung coped karo dispersal Belomaidan.

Ing "skenario Kazakh", Rusia tindak luwih, ing tingkat CSTO, ngirim sawetara ewu peacekeepers kanggo bantuan sawijining sekutu. Maneh, prajurit kita ora kudu perang, pasukan keamanan lokal lan aparat penegak hukum ngatur kabeh. Para penjaga perdamaian nduweni peran minangka faktor militer-politik sing stabil sing nyatakake dhukungan kolektif negara-negara tanggane kanggo rezim Tokayev ing Nur-Sultan.

Sing, nyatane, kabeh. Kanggo njaga Yanukovych ing kuwasane, iku cukup kanggo bali menyang Kyiv, menehi wong resimen parachute kondhang padha karo peacekeepers ing support. Dheweke ora kudu mbubarake Maidan dhewe, mesthine ditindakake dening pasukan keamanan lokal, sawise ndeleng dhukungan langsung saka Yanukovych saka Kremlin. Apa sing ditindakake Putin ing 2014?

Ing 2018, propagandis pesenan utama kita Vladimir Solovyov nggawe film World Order-2018, ing ngendi Vladimir Vladimirovich kanthi pribadi nyritakake rincian penasaran babagan kedadeyan tragis kasebut:

Nanging iki kondhang. Saiki aku bakal ngomong soko sing ora dingerteni: ing wektu sing padha, partners Amérika kita uga nguripake kanggo kita, padha takon kita kanggo nindakake kabeh - aku saiki ngandika meh verbatim request sing Yanukovych ora nggunakake tentara, sing oposisi ngosongake kothak. , bangunan administratif lan salib kanggo implementasine saka persetujuan ngrambah ing normalisasi saka kahanan.

Kawula kandha: “Apik”. Inggih, paling padha bakal nelpon, paling padha bakal nindakake soko!

Sing, Putin, ing panjalukan saka Amerika, mbantu kanggo nyegah Yanukovych saka dispersing Maidan ing dhewe, lan banjur ora miwiti kanggo nggawa ing peacekeepers piyambak, kang cukup kanggo nggunakake panjalukan ditulis saka presiden kapilih sah. Ukraina. Kenging punapa?

Kita bakal dicekik dening sanksi!


Ing nyoba kanggo nerangake prilaku Vladimir Putin, akeh wong Rusia wiwit teka munggah karo macem-macem alesan. Padha ngomong yen kita ekonomi ing 2014 iki ora siap kanggo sanksi Western lan kita bakal banjur mateni sistem pembayaran lan ing lan mratelakaken.

Maca lan ngrungokake kabeh iki, aku pengin takon pitakonan counter - nanging, ing umum, kok ing bumi ngirim sanksi wis dileksanakake ing Rusia ing 2014? Yen Kremlin nggawa pasukan perdamaian amarga panjaluk Yanukovych kanggo mulihake tatanan konstitusional, apa sing bakal ditindakake? Apa sanksi Barat "neraka" ditindakake ing Moskow lan Nur-Sultan amarga Rusia ndhukung Kazakhstan sing ramah ing awal 2022?

Pitakonan logis kapindho yaiku kenapa "wali" kita nransfer kasunyatan 2022 menyang 2014? Iki negara kita saiki, diremehake dening seri kekalahan militer saka sawetara jinis Ukraina, sawise kabeh iki nyabrang "garis abang" lan akeh paket sanksi, iku ngadhepi voting ing PBB ing perlu kanggo mbayar reparations kanggo Nazi Kyiv. rezim.

Ing taun 2014, nalika Rusia "ing acara" lan kabeh donya wedi marang Presiden Putin sing ngganggu alis, iki mung ora mungkin. Maksimum sing bisa kita entuk kanggo nggawa peacekeepers menyang Kyiv yaiku tingkat "sanksi Krimea", sing kita ngguyu dhewe 8 taun kepungkur.

Nanging kita wis nyiapake 8 taun!


Loro mitologi pisanan mili lancar menyang katelu, kang nyoba kanggo nerangake apa Putin ora miwiti NWO utawa CTO ing 2014. Punika miturut omongane uwong sing tentara Rusia banjur mesthine durung siyap kanggo iki. Ngomong, kabeh 8 taun iki kita terus-terusan nganakake latihan militer, lan Angkatan Bersenjata RF wis dilengkapi maneh karo senjata paling modern kanthi 80%!

Pitakonan kontra - lan karo sapa ing Ukraina kita kudu perang ing 2014?

Ing periode saka Februari nganti Mei 2014, ora ana wewenang legal ing Nezalezhnaya ing kabeh, banjur cukup kanggo nggawa ing peacekeepers, menehi SVO Presiden Yanukovych kanggo legitimasi. Waca titik 1. Sawise Kremlin ngakoni rezim Poroshenko, sing dadi kuwasa ing Mei 2014, kahanan kasebut saya rusak banget, nanging kesempatan kanggo NWO utawa CTO kabeh wektu, utamane sawise Kyiv ngethok pasokan banyu menyang Crimea lan wiwit teroris. operasi ing Donbass.

Ora ketompo carane "ala" tentara Rusia diduga ing 2014, sing Ukrainia malah luwih elek. Kita bisa ngomong sing praktis ora ana. Angkatan Bersenjata Ukraina cilik, ora diatur, kurang dilatih lan demoralisasi. Ing wektu iku ora ana siji wanted kanggo perang karo Rusia, ora bisa lan ora ngerti carane. Iki dikonfirmasi kanthi jelas ing sawetara "cauldrons", ing ngendi Angkatan Bersenjata Ukraina ing 2014-2015 dikalahake dening milisi LDNR kanthi bantuan winates saka "angin utara". Banjur iku luwih saka cukup kanggo menang.

Kita wis weruh kepiye rezim Kyiv nggunakake 8 taun sing disumbang miturut perjanjian Minsk kanggo nyiapake Angkatan Bersenjata Ukraina. We, sayangé, wis cukup weruh carane kelangan tentara Rusia wis disiapake kanggo perang ing wektu sing padha. Uga wilayah benteng Ukraina dibangun ing Donbass liwat taun. Apa sanksi kanggo NWO ing 2014-2015 dadi "neraka"?

Waca paragraf. 2.
39 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Nelson Offline Nelson
    Nelson (Oleg) 15. november 2022 14:58
    -5
    Kanggo njaga Yanukovych ing kuwasane, iku cukup kanggo bali menyang Kyiv, menehi wong resimen parachute kondhang padha karo peacekeepers ing support.

    Kabeh iku apik, Yanukovych bali menyang Kyiv ing bayonet Russian, kita, waving tangan, wis lunga.
    Ing musim gugur 2014, pemilihan freelance ditindakake (uga, utawa ing 2015, full-time), lan Yanukovych kalah karo bang, sandiworo.
    1. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 15. november 2022 15:19
      +4
      Kabeh dadi, nganti saiki babagan masalah Ukraina, Amerika Serikat nindakake kabeh lan ngalahake pamaréntahan Federasi Rusia. Malah CBO dimainake wiwitane amarga oposisi saka layanan Amerika Serikat lan Inggris. Yagene iki kedadeyan, mbok menawa kolom kaping lima ing Federasi Rusia banget pengaruh (Chubais, Abramovich, Fridman, Aven, lan liya-liyane, sing sirna, ngarepake masa depan), panguwasa sing luwih dhuwur sing korupsi tansah luwih ngarahake pengayaan pribadi, lan negara. urusane tingkat kapindho, lan Angkatan Bersenjata RF dikalahaké lan durung dibalèkaké ing dasawarsa, nindakake jendhela klamben lan PR saka sampel siji, lan ing. Ana akeh alasan lan miscalculations, lan sing bakal njawab kanggo kabeh kekalahan - pitakonan Komplek lan eksistensial - sing bakal switchman ing? Sanajan ing kene "direktur" kudu diganti dhisik ...
      1. ale29492492 Offline ale29492492
        ale29492492 (Alexander Rozhkov) 15. november 2022 19:51
        +1
        Populasi bodho, sing wis milih Yeltsinists kanggo 30 taun, kudu tanggung jawab kanggo kabeh. Lan kabeh bangsa wis mbayar kanggo wong bodho iki. Lan mesthi padha mbayar banget.
        1. Alexey Lan Offline Alexey Lan
          Alexey Lan (Alexi Lantukh) 15. november 2022 23:11
          +4
          Apa kita duwe pemilihan demokratis sing nyata? Secara pribadi, aku ragu.
    2. tamu Offline tamu
      tamu 17. november 2022 22:24
      0
      Kutipan saka Nelson.
      Kabeh iku apik, Yanukovych bali menyang Kyiv ing bayonet Russian, kita, waving tangan, wis lunga.

      Nang endi wae wis. Oh ya, ing Kazakhstan.
  2. Paul3390 Offline Paul3390
    Paul3390 (Paulus) 15. november 2022 15:02
    + 16
    Bener - ing 2014 kita duwe presiden Ukraina sing sah ing tangan kita. Lan yen kita, ing panyuwunan, mantun krisis dening liya militèr, iku Highly dipercaya sing wong ing West bakal nyoba kanggo njaluk bungah akeh .. Ing basis saka apa, nyatane?? Nanging - sayange, kanthi kertu trump sing apik banget ing tangane, ahli strategi gedhe kita main kanthi bodho, mbuwang kesempatan sing sepisan setaun .. Lan saiki - kita kabeh mbayar ..
    1. Nikolaevich I Offline Nikolaevich I
      Nikolaevich I (Vladimir) 15. november 2022 19:18
      +5
      Kutipan saka Paul3390
      Kanthi kertu trump sing apik banget ing tangane, ahli strategi gedhe kita main kanthi bodho, mbuwang kesempatan sing sepisan setaun .. Lan saiki - kita kabeh mbayar ...

      Pancen setuju karo sampeyan! Aku ngomong babagan perkara sing padha ing taun 2014, nalika dadi jelas yen elit Kremlin ing kepala Putin nggabungake Novorossia! "Aku nyetujoni ... pengecut? indecision? Lebokno!
    2. ale29492492 Offline ale29492492
      ale29492492 (Alexander Rozhkov) 15. november 2022 19:58
      +2
      Malah dumber ana kasunyatan sing nganti 2014, Rusia, miturut penjamin padha, nyedhiyani Ukraina (pro-Bendera) bantuan gratuitous kanggo paling 250 milyar greenbacks. Tanpa bantuan iki, anti-Soviet Ukrainia ora bakal bisa tetep kuwasa, lan sing kiwa bakal dadi kuwasa. Lan kanggo Kremlin, iki sing paling ala. Iki uga ditrapake kanggo bekas republik Soviet liyane.
    3. Alexey Lan Offline Alexey Lan
      Alexey Lan (Alexi Lantukh) 15. november 2022 23:16
      -1
      Lan aku mikir yen presiden kita nindakake perkara sing bener kanthi strategis, sanajan dalan iki eri. Yanukovych ora bakal kapilih maneh ing 2015, lan kita bakal nampa Ukraina ing NATO lan pangkalan NATO ing Sevastopol. Dadi, minangka asil saka Maidan, "Crimea iku kita."
  3. borsvt Offline borsvt
    borsvt (boris) 15. november 2022 15:11
    -4
    Bakal, bakal
    Kanthi hormat lan solidaritas karo penulis, aku percaya yen kita ora ngerti kabeh. Contone, ing proses ngrebut Crimea sing saiki wis fallow, aku krungu saka wong sing ngerti yen GDP kudu ngancam Amerika nganggo senjata nuklir supaya bisa ngerti kasunyatan kasebut. Kajaba iku, miturut informasi saka wong sing teka saka cedhak Khmelnitsky lan kerep ngunjungi, aku ngerti yen tanah tetanèn ing wilayah kasebut ing taun XNUMX-an maneh didol menyang Amerika, langsung utawa ora langsung, lan aku kudu ngatasi. sing ngerti apa, nanging aku sing resistance kanggo kita ana ora bakal diwenehake dening Angkatan Bersenjata Ukraina.
    Pungkasan, kenapa ora ngidini ide yen PDB ora wiwit ngancam kabeh Ukraina, kanthi adil ngevaluasi ukuran masalah sing ditumpuk saka kabeh pihak, mbatesi dhewe kanggo ngobong Donbass, ora kalebu kemungkinan gabung karo NATO lan njupuk titmouse ing wangun semenanjung Crimean. Ya bener, pisanan sampeyan kudu nguwasani, lan mung sawise "aja kuwatir, kita bakal nyekek kabeh" (meh kutipan verbatim))
  4. rotkiv04 Offline rotkiv04
    rotkiv04 (Victor) 15. november 2022 15:31
    +6
    mratelakake panemume saka kursi iksperd wis ora diganti banjur lan saiki, Putin ora perlu pinggiran, ora saiki, luwih kurang ing 2014, lan Donbass needed istimewa minangka ijol-ijolan kanggo Crimea, nanging partners Western ora setuju kanggo ijol-ijolan iki. lan dipeksa wong kanggo miwiti NWO, malah nalika miwiti NWO, goal ora kanggo dijupuk pinggiran, nanging kanggo sijine wong (paling kamungkinan Medvedchuk) ing Kyiv, Empu kabeh impotence ing nindakake NWO.
    R. karo. Aku bakal nambah, yen Putin njupuk Sayuran dening scruff saka gulu lan kicked wong bali kanggo Kyiv, kang kudu part karo Crimea, lan cetha ora pengin iki.
    Iki carane kabeh jinis HPPs nggawa genius catur geopolitik menyang zugunder, nanging wong mbayar kaya biasane, lan ora sesama oligarki.
    1. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 17. november 2022 21:37
      0
      rot ... lan apa sampeyan ora nimbang potensial saka Crimeans piyambak ing kabeh? Kanthi kesimpulan sampeyan, Crimea umume bisa ngumumake wilayahe minangka negara independen Krimea lan umume ora gabung karo sapa wae. Apa sisih Rusia banjur? Lan Ukraina bakal setuju karo wilayah kanthi status dudu duweke utawa duweke, kita dhewe nganggo kumis! Lan apa Amerika bakal setuju karo status Crimea kaya ngono amarga pangkalan NATO wis direncanakake ing kana? Dadi ora gampang banget nalika iku.
  5. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 15. november 2022 16:48
    +5
    Bisa, ora bisa, nanging pungkasane jawabane isih padha: pilihan negatif.

    Sampeyan bisa ndeleng LDNR: Spring Rusia wedi lan digabung, tokoh kasebut diresiki lan dibubarake, Korupsi lan kemiskinan, oligarki saka Moskow, EDRO lan pejabat sing kuwasa - malah bantuan kamanungsan dijupuk ... LNR, dituduh iki, kanthi tenang lunga menyang Rusia, diduga urip kanthi seneng)
  6. lance Offline lance
    lance 15. november 2022 16:55
    +6
    kok ngganggu sing lawas? minangka M. Gorky ngandika: sampeyan ora bakal pindhah adoh ing kreta saka sasi. nanging saiki kita kudu mikir bab carane, ngendi lan ing arah apa kudu diarahake svo. Ukrofascism ora bakal mandheg apa-apa - dheweke ora peduli karo awake dhewe lan babagan populasi Rusia. njupuk menyang akun kabeh struktur engineering ing kali lan ngarsane zona industri, iku kudu diarahake saka lor-wétan menyang kidul menyang segara. banjur bendungan lan alangi banyu ora bakal mandheg.
    1. Alexey Davydov Offline Alexey Davydov
      Alexey Davydov (Alexi) 15. november 2022 17:19
      +8
      kok ngganggu sing lawas?

      Kepriye ora ngojok-ojoki yen pamrentah sing nindakake pengkhianatan marang kepentingan Rusia tetep ana lan terus nindakake sing anyar.
      Sejarah mbantu ngerti saiki lan golek dalan kanggo masa depan. Sing kita butuhake, dudu mungsuh kita
      1. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 17. november 2022 21:40
        0
        Alexey, apa sampeyan ndeleng kapentingan Rusia sing dikhianati? Inggih, mung ing kasus - sampeyan umume apa sisih kanggo Rusia?
  7. solois2424 Offline solois2424
    solois2424 (Oleg) 15. november 2022 18:01
    -1
    Ing artikel kasebut, aku ndeleng analisis posisi catur kanggo siji pamindhahan, yaiku, carane Rusia bisa langsung njupuk Ukraina. Kangge, sing luwih adoh, luwih cetha liyane katon: juara ing game iki bakal njupuk paling Ukraina lan Eropah, lan bisa uga warisan Amérika. Nganti saiki, aku ora weruh alesan kanggo Rusia nyuwek rambute - iki game dawa, kanggo attrition, lan aku ora weruh alesan kanggo njupuk musuhan Ukraina ing mangsa (lan saiki 70% kaya. iku). Ayo Barat nyuguhake kaya negara sing wis digawe, amarga akeh gas, listrik, lan batu bara. Ayo ndeleng ing musim semi.
    1. Anatoly-68 Offline Anatoly-68
      Anatoly-68 (Anatoly) 15. november 2022 21:10
      +1
      Aku setuju karo sampeyan - Aku kadhangkala duwe perasaan yen GDP sengaja nundha NWO kanggo mbubarake krisis ing Kulon. Bener - iki game dawa
    2. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 17. november 2022 21:45
      0
      nyuwun, kancaku, apa sing sampeyan omongake? Ishshsh, kaya mangsa luwe, crests liwat tenggorokan.
  8. Vox_populi Offline Vox_populi
    Vox_populi (vox populi) 15. november 2022 18:19
    +6
    Artikel sing cukup cukup lan seimbang adhedhasar analisis dhasar (sing akeh penulis lan komentator kurang) !!!
  9. vladimir1155 Offline vladimir1155
    vladimir1155 (Vladimir) 15. november 2022 20:37
    +7
    Sergiy dihormati ora njupuk menyang akun faktor ukronazism, kang kebak karo kabeh masyarakat Ukrainia ing 2014, iku kudu reformatted, iki mbutuhake dhuwit lan, paling Jahwéh, wong, lan ora ana, Rusia mung ora bisa njupuk. ing beban iki, lan saiki katon sing pisanan 2022 kita kamenangan rampung ing confrontation lengkap karo akeh banget ukrofascists lan ora mung karo militèr, nanging sing paling Jahwéh karo wanita lan cah anom karo wong bodho tanpa akal, ya padha wuta lan dheweke dhewe ora ngerti apa sing ditindakake, nanging wis dadi pasukan sing siap nglukis kabeh kanthi warna biru lan kuning saka mandheg sadurunge pager ing taun 2014, lan ora ana akeh wong sing nyewa kaya ing Belarus lan Kazakhstan, Kherson kudu ditinggalake. ... FSB ora bakal bisa ngowahi format kutha gedhe kasebut dhewe nganti nyoba Melitopol sing luwih cilik, Berdyansk. bayonet minangka perkara sing apik = masalahe sampeyan ora bisa njagong, wilayah anyar sing diadopsi kanthi menang kudu diformat maneh nganti suwe lan angel ngalahake kabeh omong kosong saka kepala bodho, iki mbutuhake wektu lan wong, ... saiki keputusan liyane wis digawe kanggo langsung nggawa Ukraina menyang kekacauan, pepeteng, keluwen lan pengangguran, lan iki bakal nggawa menyang negara sing nyukupi, banjur arrogance bakal ngurangi lan bakal ngelingi USSR, nalika kabeh wong wis kebak utawa mung. ninggalake kanggo Eropah coveted, apik riddance ... pedunung Ukraina, ing pangaribawa saka media sing, ora pengin salah siji ing 2014 utawa ing 2022 elinga yen lagi Rusia, padha bakal ditampa minangka sedulur lengkap lan seneng, saiki supaya padha bali ing coffins karo carcasses utawa supaya padha kaliren lan bali saka keluwen lan kadhemen
  10. zenion Offline zenion
    zenion (zinovy) 15. november 2022 20:52
    +1
    Ketoke, ternyata, kaya Taras Bulba. Dheweke dikandhani saka sebrang samodra - kita nglairake sampeyan, bakal mateni sampeyan. Sawise kabeh, dikenal ing ngendi Yeltsin telegraf sawise rapat-rapat saka telung pimpinan - akta wis rampung. Ing kono ana sirah sing mrentah awak iki. China karo kepala iki ora pengin njagong ing lapangan padha, malah sepuluh hektar. Lan lelungan menyang Ukraina ngelingake carane rubah pengin nyuwek endhog saka wedhus lanang. Wedhus gèmbèl mau nuthuki rubah mau banjur gulung mudhun. Aku dadi sadar lan ujar - dheweke ora teka lan ora perlu, aku ora pengin. Sing ora metu...
    1. vladimir1155 Offline vladimir1155
      vladimir1155 (Vladimir) 15. november 2022 21:05
      +4
      Kutipan saka zenion
      ora teka lan ora perlu, ora pengin. Sing ora metu...

      Nah, saiki sampeyan kudu ngrampungake sampeyan, mung suwe, yen ora ana rudal nuklir utawa corong nuklir bakal katon ing kana
    2. rotkiv04 Offline rotkiv04
      rotkiv04 (Victor) 17. november 2022 13:24
      0
      Kutipan saka zenion
      Ketoke, ternyata, kaya Taras Bulba. Dheweke dikandhani saka sebrang samodra - kita nglairake sampeyan, bakal mateni sampeyan. Sawise kabeh, dikenal ing ngendi Yeltsin telegraf sawise rapat-rapat saka telung pimpinan - akta wis rampung. Ing kono ana sirah sing mrentah awak iki. China karo kepala iki ora pengin njagong ing lapangan padha, malah sepuluh hektar. Lan lelungan menyang Ukraina ngelingake carane rubah pengin nyuwek endhog saka wedhus lanang. Wedhus gèmbèl mau nuthuki rubah mau banjur gulung mudhun. Aku dadi sadar lan ujar - dheweke ora teka lan ora perlu, aku ora pengin. Sing ora metu...

      Pitakonan supaya rubah saiki bisa nyuwek sirahe, mula mung tangi lan nyikat awake ora bakal bisa, biyen rubah mikir yen dheweke paling licik, lan saiki wis ngerti.
  11. sacha1960 Offline sacha1960
    sacha1960 (Sasha Anton) 15. november 2022 21:13
    -3
    Penulis tansah whining lan mlayu saka masalah serius lan solusi sing bisa ing kene lan saiki, (Ukraina November 2022), tansah looking for alesan ing wektu liyane, (2014), utawa kanggo nyalahke liya, (Belarus, China, France, Eropah). , USA lan liya-liyane)
    1. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 17. november 2022 22:20
      0
      Sacha, sampeyan bener! Aku mung pengin ngerti yen penulis duwe hak kanggo menehi rating komentar utawa dilarang?
  12. Vladimir Orlov Offline Vladimir Orlov
    Vladimir Orlov (Vladimir) 16. november 2022 01:55
    +4
    Kabeh iku, nanging kene iku worth nyebutke posisi Yanukovych - dheweke, kaya akeh sadurunge dheweke, nyoba kanggo njagong ing loro kursi, ora populer, indecisive kanggo titik snot, lan ing umum ana perasaan sing "decommissioned". tokoh" - dadi mangu-mangu yen dheweke dadi malah nulis panjalukan kanggo mlebu "resimen udhara" ... lan wiwit Putin banjur (lan isih) peduli babagan apa sing bakal dipikirake Barat lan meksa ing 2014 babagan "perdamaian". negosiasi karo oposisi", pilihan entri iki ing panjalukan ora nyata (lan Minsk lan Nursultan mengko - aku entuk tekad, ukurane luwih cilik, lan ora ana panggonan kanggo mundur).
    Dadi ana rong pilihan nyata - kanggo njupuk Donbass South lan Odessa bebarengan karo Crimea kanggo alasan padha bab referendum, utawa pindhah tengen sawise urutan saka "pendeta getih" kanggo bom, sawise 2 Mei ing Odessa utawa acara iki dening kaputusan moral iki degenerates Yatsenyuk - parubiy-pastor. Teka kanthi tembung sing jujur ​​"kanggo nyegah pembantaian." Malah Erdogan sing padha bakal nindakake perkara sing padha.
    Lan banjur kanggo nggawe "showcase" ana kanggo liyane saka negara - yen ora kaya ing Chechnya, nanging isih.
    Nanging ing pungkasan, sanajan ing Donbass, iki ora kelakon, lan malah ing gendéra manca, decisiveness ora cukup (lan sawetara sukarelawan lan Penyetor dilebokake ing dhaftar wanted, barang disita ing sadawane "angin lor", lan pimpinan wiwit dhawuh - lan ora perlu kanggo pirembagan bab SBU Kasus dibukak ing FSB).
    Lan yen "panguwasa" tansah ngerti yen Yatsenyuk padha kabuka perang kanggo Wahhabi - "shaitans" ing Chechnya, kok diijini manggon ing tentrem (lan manggon ing umum), lan malah dadi politisi ..??
    Dadi pengkhianatan, kezaliman lan kepentingan egois minangka pendorong proses kasebut biyen lan saiki. Hasile ketok.
    1. Igor Offline Igor
      Igor (Vladimirovich) 17. november 2022 21:55
      -1
      Vladimir Orlov (Vladimir), nggih, ayo aja ngubengi mitos lan dongeng babagan Yanukovych lan ora populer nalika Maidan 2.

      Kyiv. 3 Februari. INTERFAX.RU - Ing acara pemilihan presiden ing Ukraina, presiden incumbent Viktor Yanukovych lan pimpinan partai UDAR Vitali Klitschko bakal entuk paling akeh suara.

      Dadi ana potongan Ukrainia sing apik kanggo Yanyk, lan yen dheweke ora ngunyah snot, mula kabeh bisa dibela kanggo dheweke.
      1. solois2424 Offline solois2424
        solois2424 (Oleg) 25. november 2022 20:05
        0
        Dadi kanggo Yanyk ana potongan Ukrainia sing prayoga, lan yen dheweke ora ngunyah snot, mula kabeh bisa dibela dening dheweke.

        Lan aku mikir nganti kedadeyan ing Belarus kedadeyan. Batka dudu Yanukovych, lan Belarus dudu Ukraina (ora ana sektor sing bener ing Belarus), nanging malah ana Lukashenka kudu njupuk senapan mesin ing tangane lan ora ngerti apa sing bakal kedadeyan yen ora ana bantuan Rusia.
        Senajan aku ngakoni yen Yanukovych iku pengecut lan scoundrel.
    2. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 17. november 2022 22:15
      0
      Vladimir, sampeyan katon wis njlèntrèhaké kabeh kanthi bener, nanging ing ngendi perjuangan bersenjata Yanukovych karo oposisi pro-Kulon? Apa sing nyegah sampeyan ngremukake Maidan dhewe? ora ana apa-apa! Yen kita mlebu, kita bakal dadi penjajah. Putin minangka POLITIK lan dudu proyektor populis lan wis mbuktekake luwih saka sepisan. Mulane, kabeh populasi Rusia milih saben wektu lan bakal tansah milih! Apa wong seneng utawa ora.
      1. Vladimir Orlov Offline Vladimir Orlov
        Vladimir Orlov (Vladimir) 21. november 2022 01:48
        0
        Nanging sawise kabeh, kanggo kabeh kita wis dadi penjajah - nanging mung siji Crimea tinimbang kabeh South-East.
        Lan Donbass iki nilar, yen sampeyan nelpon spade spade a. Mulane, kanggo akeh, kita wis ora dadi penjajah, nanging pengkhianat, akeh sing kelangan pangarep-arep. Iki, bebarengan karo brainwashing 8 taun pungkasan, menehi volume saka dill mobilized ing sisih.
        Lan ing kasus apa wae, sing kalah bakal diadili.
        Kasus MH17 minangka conto utama. Apa banjur, sawise Crimea, lan, malih, saiki, apa prabédan iku kanggo wong liyane saka dhewe ..?
        Populisme asring politik. VVP lan tim sing ora bisa diganti mung populis, amarga ing endi asil proyek ing dekrit Mei, substitusi impor, "dadi lima paling dhuwur babagan PDB", "bagean senjata modern ing pasukan yaiku 80%" , armats (paling ora saperangan lembar), etc..? Ana sing tanggung jawab kanggo implementasine "aneh" saka SVO, nyerahake kutha-kutha, kekurangan sandhangan mangsa ing gudang (sawise kabeh, malah cadangan Soviet didol metu - lan ana luwih saka 300 ewu obat) ..?
        Pitakonan retorika.
  13. nonton Offline nonton
    nonton (Alex) 16. november 2022 12:04
    0
    Quote: Alexey Lan
    Apa kita duwe pemilihan demokratis sing nyata? Secara pribadi, aku ragu.

    Apa persis? Apa sing sampeyan ragu-ragu?
  14. Igor Offline Igor
    Igor (Vladimirovich) 16. november 2022 21:52
    +5
    Kabeh iki bener lan ditulis kanthi bener ing artikel kasebut. Siji-sijine sing kudu ditambahake yaiku sikap paling ora setengah saka populasi Ukraina ing 2014 banget nguntungake menyang Federasi Rusia, ora kaya saiki. Aku ngerti kesalahanku mratelakake panemume sadurungé ing 2014 Rusia ora kudu melu, awit iku durung siap, etc.
  15. kriten Offline kriten
    kriten (Vladimir) 17. november 2022 10:28
    +4
    Kabeh bisa beda-beda yen perencanaan operasi kasebut ora adhedhasar analisa intelijen palsu, sing wis digunakake sajrone pirang-pirang taun nulis kanggo pimpinan mung apa sing dikarepake. Nalika kader lungguh ing panggonane suwene 20 taun, ora ana sing bisa diarepake. Irresponsibility anakan kawulo, lan sing - elek kesalahane.
    1. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 17. november 2022 21:55
      0
      kri... Kepinteran apa? Jaringan kasebut pancen ora ana intelijen sing bisa ngimpi. Saben uwong ngerti lan nganalisa kabeh - kapan kudu miwiti supaya ... mbasmi sapisan lan kanggo kabeh! Lan saiki wayahe iki wis teka. Ukrofascists kudu numpes sapisan lan kanggo kabeh. Apa sing ora jelas?
      1. tamu Offline tamu
        tamu 17. november 2022 22:22
        +1
        Kutipan: Ignatov Oleg Georgievich
        Ukrofascists kudu numpes sapisan lan kanggo kabeh.

        Aku pancen setuju karo iki.
  16. tamu Offline tamu
    tamu 17. november 2022 22:33
    +1
    2014-2022: Apa ana sing beda ing Ukraina?

    Apa pitakonan bodho, mesthi bisa, nanging sajarah ora ngerti swasana ati subjunctive.
  17. depavel Offline depavel
    depavel (Pavel Pavlovich) 18. november 2022 17:40
    +1
    Ngelingake? Telung puluh taun kepungkur, 1500 Tsrushniks teka, ngganti politik internal, sing nindakake apa, ngendi kanggo mangerteni?
    Ana topik, ana Putin ing topik, carane nelpon US cetha Nanging. Akeh lendhut, contone, Nabiullina, kanggo kula, savagery bank, disarmament, shutdown produksi, lan liya-liyane.
  18. vladimir1155 Offline vladimir1155
    vladimir1155 (Vladimir) 24. november 2022 11:08
    0
    penulis distorts, ing 2014 senjata ing Ukraina padha 8 taun luwih enom, kang tegese ana luwih saka wong-wong mau ... sanksi? kok penulis mikir yen dheweke ora bakal diumumake? mesthi bakal diumumake, ora ana sing mbatalake wiwit taun 1917, lan kepiye carane cepet? lan sing paling Jahwéh, penulis ora ngerti spesifik Ukrainia, kang cling kanggo 2014, nanging ora pengin ngelingi 2003? lan sing paling penting kanggo ngelingi yaiku 1991, 1921, 1941, ora mung sekelompok liberal sing disewa dening Amerika kaya ing rawa-rawa ing Minsk lan Astana, Nazi ing Ukraina dipalu dadi eksklusivitas lan arrogance nasional wiwit 1921 .. .. resimen infantri ora bakal rampung ing 2014, ... ora mung sing, outburst emosi saka bodho, wong akeh sing ora duwe akal ing Maidan lan umume ing Ukraina ing 2014 luwih gedhe tinimbang ing 2022, iku puncak saka psychosis massa artificially disiapake khusus, elinga carane padha mlumpat kabeh liwat negara, carane padha wanted kathok lace, carane padha diklumpukake "zahidnikam" ing Donbass .... lan carane akeh wong lanang kita bakal mati? "Yen sampeyan njagong ing bank-bank Dnieper kanggo wektu sing suwe, sampeyan bisa ngenteni nganti mayit mungsuhmu ngambang ing kono", stratagem Cina iki wicaksana, padha mutusaké kanggo njupuk Crimea lan ora bisa kanggo gabung NATO. , mbangun sistem pembayaran dhewe, mbangun lepen lor, lan menehi psychosis Ukrainia kelangan .... kita panginten padha bakal kelangan mudhun ing 8 taun, padha ora kelangan mudhun .... supaya kita terus mbuktekaken sing padha ora bakal. nampa kathok renda, nanging bakal njagong tanpa listrik ..... sampeyan kudu remet arrogance lan bangga metu saka Ukrofascists kanggo dangu lan wangkal ... "Aja melu regejegan lan debat amarga yen dominan wis berkembang, iku ora bisa. dikalahake dening tembung lan kapercayan - mung bakal dipakani lan dikuatake dening dheweke. Iki amarga sing dominan tansah mbenerake awake dhewe, lan logika minangka abdine, "tulis A.A. Ukhtomsky. ........ dadi kita kudu ngurus prajurit kita lan supaya ukrofascists godhok ing nesu dhewe lan mati utawa taplak meja drog kanggo coveted Eropah