MW: Napa MiG-35 Rusia ora melu ing Ukraina


Ing China International Aviation and Space Exhibition ing Zhuhai, sing dianakake saka 8 nganti 13 November, Rusia nuduhake papat pesawat tempur: Su-34, Su-35 lan Su-57 abot, uga MiG-35 sing entheng. Nanging, ing ngarsane saka MiG-35 ana wungu pitakonan saka apa fighter Russian dhuwur-tech paling anyar ora melu ing NWO ing Ukraina, nyerat publikasi Amérika Military Watch.


Kawigatosan ditarik ing kasunyatan manawa mung 6 unit MiG-35 sing digunakake ing Angkatan Udara Rusia. Ing wektu sing padha, plans kanggo ndarbeni armada 35 utawa luwih pejuang kuwi dadi liyane lan liyane samar-samar, kang, minangka iki, pitunjuk ing kangelan ing survivability saka program RAC MiG JSC. Ing latar mburi iki, pesenan kanggo produksi Su-34, Su-35 lan Su-57 sing padha saka JSC Sukhoi Company katon kontras.

Sanajan MiG-35 pisanan dikenalake ing taun 2007, mula diluncurake mung ing taun 2019, amarga kurang minat Angkatan Udara Rusia ing kelas tempur kategori bobot iki minangka sebab utama penundaan kasebut.

- publikasi ngandika.

MW percaya yen MiG-35 mbutuhake pangopènan 80% luwih murah tinimbang sing sadurunge, MiG-29, nanging isih luwih murah tinimbang Su-34, Su-35 lan malah Su-57 amarga jarake luwih cendhek. beban tempur lan radar, sing mbatesi kegunaane ing perang potensial karo NATO. Kedalaman strategis Rusia lan kekurangan kebutuhan kanggo para pejuang sing bisa ngoperasikake landasan udara darurat cedhak garis ngarep sing dioptimalake MiG-35 tegese akeh produksi pesawat bakal dikhususake kanggo pesen ekspor, yen program kasebut sukses. Kajaba iku, prospek kanggo MiG-35 saya suwe saya suwe amarga wiwitan pangembangan pesawat tempur ringan Su-75 Checkmate generasi sabanjure, sing dikenalake ing taun 2021.

Senajan Su-57 uga dilakokno ing jumlah cilik, fighter iki wis digunakake digunakake kanggo operasi nglawan pasukan Ukrainia, kalebu kanggo nyegah pertahanan udara lan bisa, sanajan iki durung dikonfirmasi, ing pertempuran udara. Ora ana MiG-35 bisa uga nggambarake panggonan sing winates banget kanggo para pejuang non-berat ing Angkatan Udara Rusia, uga minangka penekanan sing luwih gedhe kanggo entuk pengalaman tempur dening pilot sing ngoperasikake Su-57 lan pesawat liyane sing dianggep luwih akeh. penting kanggo pertahanan Federasi Rusia.

- nandheske ing artikel.

Nanging, miturut publikasi, MiG-35 cocok kanggo misi ing Ukraina, amarga sawetara sing relatif winates ora alangan ing kasus iki. Kajaba iku, emphasis ing kapabilitas perang elektronik, sensor canggih lan gaman tliti dhuwur nggawe MiG-35 duweni potensi bisa mateni, utamané ing jarak dawa, lan senadyan nyuda ing kinerja radar Zhuk-M dibandhingake karo radar ing Su. -57, sing mbatesi kegunaan kanggo nyegah pertahanan udara mungsuh. Nanging Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia nduduhake rasa ora percaya marang pejuang iki.

Nalika njaga kelas anyar pejuang metu saka konflik nduweni kaluwihan kanggo nyuda mungsuh saka kesempatan kanggo ngevaluasi kekuwatane, ora ana MiG-35 ing Ukraina katon luwih akeh amarga nglirwakake Angkatan Udara Rusia kanggo kelas kasebut. pesawat kasebut lan kurang minat babagan evolusi. . Nanging program pemusnahan iki bisa uga duwe masa depan ekspor. Nanging, masa depan pesawat kelas iki ing Angkatan Udara Rusia adoh saka janji, amarga statuse sajrone NWO minangka indikator sing jelas.

nyimpulake media.
10 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Alex P. Offline Alex P.
    Alex P. (Alex Putorashkin) 15. november 2022 15:53
    0
    Kepiye babagan maknane? Bentenipun pangopènan lan operasi, perlu kanggo nglatih maneh kru penerbangan ing lapangan udara dhasar penerbangan sing melu NWO, kekurangan rencana kanggo pangembangan lan tuku kendharaan ndadekake panggunaane ora ana gunane.
    1. Dimax Nemo Offline Dimax Nemo
      Dimax Nemo (Dmitry) 17. november 2022 13:58
      0
      MiG-29 pancen isih ana ing layanan, lan ora mung ing angkatan laut. Kekurangan rencana pengadaan lan pangembangan kabeh ana ing kalbu Rostec lan Wilayah Moskow. Sanajan ana rencana kanggo rong atus MiG-35. Panglima banjur ngerti yen rada bodho kanggo nyelehake letnan saka sekolah ing pejuang kanthi rega 80-100 yuta dolar.
  2. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 15. november 2022 16:51
    0
    1000 kaping wis rembugan.
    Dheweke nulis ing VO - kanthi rega meh SU, nanging babagan karakteristik kinerja luwih murah. Ora ana sing pesen saka mburi bukit, jebule....

    Lan MIG mudhun banget ...
    1. Dimax Nemo Offline Dimax Nemo
      Dimax Nemo (Dmitry) 17. november 2022 13:56
      0
      Ngapunten, ing karakteristik kinerja APA, MiG luwih murah tinimbang Su-30, umpamane? Jarak penerbangan? Saiki luwih 20-50 km. mburi garis ngarep lan ora melu. Beban pertempuran? Ing kahanan sing kudu nyingkiri rudal, sing lengkap ora bakal digunakake. Malah ing Vietnam, Amerika netepake yen 4 tank "1000-pound" cukup kanggo ngrampungake misi tempur sing khas. Sing. 4 "limang atus". Nanging duweni efek sing kuwat banget yen Su-30 mbutuhake TWO pilot, lan urutan total iki mung rada ngluwihi 100 lembar. Saiki kabeh iki kudu diolesi kanthi lapisan tipis kanggo 2000 km. ngarep.
      Rega saiki gumantung ing peralatan avionik. MiG-29M regane udakara 1,1 milyar rubel ing rega domestik, Su-30 lan Su-34 - saben udakara 1,5 milyar, Su-35 lan Su-57 - luwih saka rong milyar. Dheweke siap nyedhiyakake MiG ing luar negeri kanggo 45 yuta dolar + -, Su - luwih saka 80 yuta. Yen kita ngomong babagan MiG-35, mula paling ora ing teori ana AFAR. Su-30 utawa Su-35 durung duwe.
      Ora mung ing jaman Soviet, dheweke nggunakake konsep loro pejuang. Lan ora mung yen mayoritas pejuang ing angkatan udara liyane dudu F-15.
  3. NGGO Offline NGGO
    NGGO (Dmitry) 17. november 2022 07:17
    0
    Pesawat paling populer ing NWO saka sisih Rusia yaiku pesawat serangan Su-25. Nanging, padha dijupuk mudhun paling kabeh, lan mesin iki diaktifake metu luwih pilot karo nasib sedih.
    Dadi kenapa ora ngowahi MiG-35 dadi pesawat serangan tanpa awak? Masalah utama ing kene yaiku kanggo "consumable", sing bakal dadi pesawat serangan tanpa awak, rong mesin larang banget. We kudu mesin siji, mbok menawa luwih kuat.
    1. Dimax Nemo Offline Dimax Nemo
      Dimax Nemo (Dmitry) 17. november 2022 13:59
      0
      Su-25 ana ing panyimpenan meh padha karo layanan. Yen kita bisa ngasilake sistem kontrol drone sing bisa ngganti pilot sing urip, mula Su-25 ora bakal dibutuhake.
      1. NGGO Offline NGGO
        NGGO (Dmitry) 27. november 2022 18:28
        0
        Если бы мы могли делать массово системы управления беспилотниками,

        Десятитысячные тиражи электронных устройств, требуемые сегодня для российского военного авиапарка, сегодняшние российские заводы вполне могут обеспечить. Это ведь не бытовые смартфоры, которые Запад и Китай штампуют миллионами на заводах-роботах массового производства.

        способные заменить живого пилота

        Конечно, живого пилота желательно заменить автономным бортовым компьютером полностью, для любых боевых задач. Однако сегодня реально возможна прежде всего автономная задача полета робота по заданному маршруту. Для работы по глубокому тылу противника, актуальность которой выявилась в ходе СВО, это могут быть следующие задачи:
        - доставка автономных дронов-камикадзе в глубокий тыл противника, и сброс их в заданной точке, при траектории самолета-носителя с огибанием рельефа местности, а в опасных местах с противозенитным маневром;
        - доставка в глубокий тыл противника управляемых бомб, в том числе планирующих; беспилотный самолет может лететь на максимальной высоте, при необходимости применяя для ее достижения маневр горки и дополнительные ракетные ускорители. Наведение сброшенным бомбам может передаваться заранее доставленным к цели малогабаритным дронам.

        и Су-25 был бы не настолько нужен

        Вообще, реалистично сначала модифицировать в беспилотники старые самолеты, близкие к списанию. Кроме старых Су-27 и МиГ-25, это могут быть и предельно изношенные Су-24, и Су-25. А поскольку беспилотники для транспортировки боеприпасов в тыл это пища для ПВО противника, расходники, их рано или поздно придется пополнять новыми беспилотниками. Это могут быть Су-75 для высотных полетов; для огибания рельефа местности, будем надеяться, КБ МиГ освоит в серийном производстве однодвигательные беспилотные модификации МиГ-35.
        Однако в будущем не исключены военные конфликты и со странами НАТО, на вооружении которых много пилотируемых истребителей. На первых порах, им можно противопоставить беспилотники-старички Су-27, Су-25 с ракетами ВВ, управляемые двух-пилотными новыми Су-30, МиГ-35.
  4. VID 2 Offline VID 2
    VID 2 17. november 2022 13:01
    0
    Bener, MW minangka edisi Amerika, lan saiki, bisa uga ora adil.
    Bisa uga pesawat kasebut ora sukses, nanging dheweke bakal nulis: "pesawat sing apik, nanging Wilayah Moskow lan Shoigu bodho lan kosok balene.
    1. Dimax Nemo Offline Dimax Nemo
      Dimax Nemo (Dmitry) 17. november 2022 14:01
      0
      Intine dudu carane sukses MiG-29 (sanajan "sukses" kasebut dikonfirmasi kanthi asil tes negara lan keputusan kanggo diadopsi) lan MiG-35 (iku, nyatane, modernisasi, padha karo Su. -35). Kasunyatane yaiku pabrik-pabrik sing ana ing Moskow, ing tanah sing "sedap", melu produksi MiG. Lan nyatane yen wis suwe, pimpinan RAC MiG ngaco ing "pemasaran", lan Poghosyan bisa njupuk kauntungan saka iki.
  5. Alexander Ponamarev (Alexander Ponamarev) 26. november 2022 17:22
    0
    А не Сердюков ли сейчас рулит КБ "Сухой"и "МИГ" ???