Maskapai penerbangan Rusia miwiti "kanibalisme penerbangan": "Superjet" pisanan dibongkar


Yakutia Aviation Company mbongkar kanggo spare parts loro saka papat Superjet 100s ing pembuangan sawijining, kang sadurunge disewakake saka State Transport Leasing Company (GTLK).


Kasus iki dicethakaké minangka asil saka pengawasan mirunggan saka kondisi pesawat. Ing wektu sing padha, iku mokal kanggo nggawa dismantled "Superjets" kanggo negara asli, amarga padha lack komponen tombol - ing tartamtu, mesin utama.

Perusahaan Irkut, ing ngendi pesawat kasebut diprodhuksi, nyathet yen ora bisa mbenerake kahanan kasebut, amarga isih ora ana papan kanggo entuk suku cadang amarga watesan sanksi Barat. Mangkono, wiwit Maret, perusahaan Rusia-Prancis PowerJet durung ngasilake utawa nglayani pembangkit listrik SaM146 kanggo Superjets, lan mesin Rusia sing ana mung cocok kanggo modifikasi SuperJet New. Nganti saiki, modifikasi iki utawa mesin durung disertifikasi.

Mangkono, kanthi latar mburi sanksi anti-Rusia, maskapai Rusia wis bener-bener miwiti "kanibalisme penerbangan", mbubarake. teknologi kanggo suku cadang sing perlu kanggo nglayani pesawat sing ana.

Nanging, Yakutia durung mesthi nyedhiyakake layanan sing berkualitas kanggo para liners sadurunge. Rong taun kepungkur, perusahaan ora ngubungi pabrikan kanggo ngganti kaca ing kokpit SuperJet, nyoba ndandani dhewe. Akibaté, kabin kebanjiran udan. Dikarepake ing mangsa cedhak STLC bakal miwiti proses ngrebut pesawat saka operator unscrupulous.
  • Foto sing digunakake: Spaceaero2/wikipedia.org
8 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. zloybond Offline zloybond
    zloybond (steppenwolf) 16. november 2022 12:57
    +9
    Kok ana Superjet ???!!)))) - wis 15 taun gawe pabrik jagung - dhuwit dipompa kaya Terusan Laut Putih utawa ing Baikonur - ku-ku-ruz-nick !!! !
    Lan pinten pathos lan squealing karo rasa seneng ana - pesawat kita !!!!))) Pabrik ndandani militer bangkrut kanggo kickbacks. Iran, China, India wis nyedhiyakake kita mobil .... luwih becik meneng babagan penerbangan.
    1. Nelson Online Nelson
      Nelson (Oleg) 16. november 2022 13:45
      -2
      Kutipan saka zloybond
      kita wis 15 taun mbangun tanduran jagung - dhuwit abuh kaya Terusan Laut Putih utawa Baikonur.

      Sampeyan ora ngomong ...


      Ing 2015-2017, ing Novosibirsk, tim SibNIA, ing pandhuan saka Kementerian Perindustrian lan Perdagangan Federasi Rusia, ngembangake proyek kanggo biplane TVS-2DTS kabeh komposit.

      Biaya pangembangan, sertifikasi lan nyiapake produksi serial pesawat gabungan kabeh TVS-2DTS, prototipe sing digawe ing Institut Riset Penerbangan Siberia sing dijenengi V.I. Chaplygin (SibNIA), kira-kira 4,5 milyar rubel.

      Ing taun 2019, Kementerian Perindustrian lan Perdagangan nolak proyek iki.

      Ing Oktober 2019, Kementerian Perindustrian lan Perdagangan ngumumake kontrak antarane Kementerian Perindustrian lan Perdagangan lan Teknik Baikal (anak perusahaan saka UZGA), kanthi jumlah 1,25 milyar rubel.

      30 Januari 2022 ing lapangan udara Aramil "Yekaterinburg" ing wilayah Sverdlovsk LMS-901 "Baikal" nggawe penerbangan uji coba pisanan,

      Ing 2022, 3,5 milyar rubel liyane dialokasikan saka anggaran negara kanggo pangembangan Baikal.
      1. gusti-palladore-11045 (Konstantin Puchkov) 18. november 2022 22:59
        0
        Pira taun jagung wis mabur, lan "Baikal" sampeyan durung ana ing seri kasebut. Lan saiki wis abad 21. nerusake?
  2. hp5118 Offline hp5118
    hp5118 (hlp) 16. november 2022 13:30
    +5
    Kita malah duwe shovels, Cina

    Lan patang puluh taun kepungkur, China minangka negara agraris sing mlarat, sing wesi tuang dimasak ing oven lempung. Dina iki minangka ekonomi kaping 2 ing donya. Ing 4-5 Congresses of People's Deputies of the USSR, nalika model pembangunan Cina diusulake, para demokrat kita nyepelekake wong-wong sing ngadeg kanggo njupuk minangka basis. Sakharov utamané ngidoni, dheweke duwe siji tesis: numpes kabeh. Yeltsin lan Co. Lan apa sing kita duwe dina iki?!
  3. Scharnhorst Offline Scharnhorst
    Scharnhorst (Scharnhorst) 16. november 2022 16:59
    0
    Mangkono, wiwit Maret, perusahaan Rusia-Prancis PowerJet durung ngasilake utawa nglayani pembangkit listrik SaM146 kanggo Superjets, lan mesin Rusia sing ana mung cocok kanggo modifikasi SuperJet New.

    Amarga kahanan kasebut, maskapai kasebut nggawe keputusan sing logis. Iki tegese operator domestik, pisanan, ora mbutuhake layanan saka supplier manca; kapindho, pesenan kanggo model domestik anyar saka pesawat bakal teka luwih cepet lan liyane. We are ora Cuba kanggo nyandhang metu limosin Amérika saka 50s saka abad pungkasan. Nasib sing padha nunggu Boeing lan Airbus. Umumé, dheweke wis ilang pasar, kita mundhakaken industri pesawat Rusia.
  4. lance Offline lance
    lance 16. november 2022 20:14
    +1
    Aku ora ngerti? apa maneh sing dikarepake? pramila kita butuh Tu-204,214 lan superjet anyar.
  5. alexey alekseev_2 (aleksey alekseev) 17. november 2022 04:27
    +3
    Cepet dipisahake, luwih cepet peralatan kita bakal katon, rampung digawe ing Rusia.
  6. faiver Offline faiver
    faiver (Andrew) 17. november 2022 16:51
    +1
    Maskapai penerbangan Rusia miwiti "kanibalisme penerbangan"

    - padha miwiti dangu, nanging mung saiki wis metu .... Iku mung Yakutia dudu Aeroflot utawa S7, karo armada ageng pesawat, iku ora bisa cepet ngganti sisih.
    Aku kepingin weruh, nanging "superjet" decommissioned sing mbalek metu saka landasan pacu ana ing dhaftar iki utawa ora. Yen kena, kenapa? wis dibubarake, lan yen ora kenek, mula aku mikir yen ora loro pesawat, nanging telu.