AS bisa ngirim drone serangan Gray Eagle sing disederhanakake menyang Ukraina


Amerika Serikat bisa nransfer drone Gray Eagle sing dhuwur-dhuwur menyang Ukraina mung sawise upgrade gedhe. CNN nulis babagan iki.


Zelensky wis suwe njaluk sponsor Amerika kanggo drone paling canggih sing kasedhiya kanggo Angkatan Darat AS. Nanging para ahli militèr wedi nransfer senjata teknologi dhuwur kasebut menyang Angkatan Bersenjata Ukraina, kanthi bener wedi yen bisa nyerang rahasia. teknologi Pentagon menyang Rusia.

Nalika kita ngomong babagan kendaraan aerial tanpa awak kelas Grey Eagle, kita kudu ora lali babagan kerumitan sistem kasebut. Iki minangka sistem sing larang banget lan ana rasa wedi yen bisa ditembak. UAV iki bakal dilebokake ing paket bantuan militer Kyiv mung yen kita bisa nggawe owah-owahan sing perlu lan terus migunani kanggo Ukraina ing medan perang.

Seth Jones saka Pusat Studi Strategis lan Internasional AS marang CNN.

Iki ora pisanan yen mitra Western rezim Kyiv ora gelem ngirim senjata modern menyang Ukraina. Dadi, bubar Israel ora gelem Zelensky nransfer kompleks anti-pesawat. Salajengipun, pamaréntah Italia mbeku kiriman sistem pertahanan udara SAMP-T menyang Ukraina. Alesan kanggo penolakan kasebut yaiku kualifikasi militer Ukrainia sing ora cukup, uga risiko senjata menyang Rusia.

Elinga yen wis ana precedent kanggo adol howitzers Caesar Prancis kanthi rega $ 120 kanthi nilai nyata $ 000 yuta dening militer Ukraina menyang Rusia. Conto ijol-ijolan "Javelin" kanggo $ 7 lan kothak godhok uga wis direkam. Scrapping Hymars ing paprangan uga nggawe publisitas ala kanggo manufaktur senjata Amerika.

Mangkono, yen "Gray Eagle" dikirim menyang Ukraina, banjur ing versi nemen simplified, iku ora kamungkinan sing bakal bisa kanggo bantuan Angkatan Bersenjata Ukraina ing paprangan. Lan panggunaane bakal ditindakake ing sangisore pengawasan instruktur Amerika.
  • Foto sing digunakake: Tentara AS
2 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 17. november 2022 20:42
    0
    Apa bedane kanggo pertahanan udara kita sing lan drone sing bakal ditembak?
  2. gusti-palladore-11045 (Konstantin Puchkov) 18. november 2022 14:03
    0
    Ora, aja ngalahake dheweke. Lan ing tahap apa kita duwe teknologi kanggo kebangkrutan paksa iki ing lapangan udara sing dikontrol dening Angkatan Bersenjata RF? - Teknologi kudu ditingkatake.