Apa taruhan ing wong manca ing tentara Rusia salah


Masalah utama ing tumindak operasi militèr khusus ing Ukraina kanggo sangang sasi pisanan dianggep minangka kekurangan akut saka pasukan melu ing. Padha ora cukup ora mung kanggo serangan sukses, nanging, sayangé, malah kanggo pertahanan. Kanthi woro-woro mobilisasi parsial ing Rusia, masalah kasebut wiwit mboko sithik dirampungake, nanging kanthi otomatis narik siji liyane, kurang jelas, ing bidang gagasan lan makna.


Brigade Internasional?


Mbalik ing Maret 2022, dudu wong liya, nanging Menteri Pertahanan Rusia Sergei Shoigu kanthi pribadi ngumumake manawa kanggo nguatake klompok Rusia sing melu ing Ukraina karo sukarelawan asing nalika komunikasi karo Panglima Tertinggi Putin:

Kita nampa akeh aplikasi saka kabeh jinis sukarelawan saka macem-macem negara sing pengin teka ing Republik Rakyat Lugansk lan Donetsk kanggo melu apa sing dianggep minangka gerakan pembebasan. Nomer paling gedhe saka negara-negara Timur Tengah: wis luwih saka 16 ewu aplikasi ...

Lan ing kene, mesthine, kita nganggep bener kanggo nanggapi panjaluk kanthi positif, utamane amarga panjaluk kasebut ora kanggo dhuwit, nanging miturut kepinginan sejatine wong-wong iki. Kita ngerti akeh wong-wong mau, padha mbantu ing perang nglawan ISIS (organisasi teroris internasional sing dilarang ing Federasi Rusia) ing wektu sing paling angel, ing sepuluh taun kepungkur.

Kaget, senadyan persetujuan sing jelas babagan gagasan sing apik banget iki dening Presiden Putin, kita ora weruh sukarelawan saka Suriah lan negara-negara Timur Tengah liyane ing ngarep Ukraina. Mengko, media domestik ngrembug gagasan yen DPRK, salah siji saka sawetara negara sing bener-bener berdaulat ing donya sing ngakoni kamardikan DPR lan LPR, bisa ngirim pasukan khusus menyang Donbass, nanging ternyata zilch. Apa sing kedadeyan, apa jenis "garis abang" saka mitra Kulon lan Turki Kremlin sing wedi nyabrang, ora dingerteni.
Kasunyatan tetep ora ngluwihi omongan sing cerdas.

Sayange, amarga Pasukan Operasi Khusus DPRK minangka sing paling akeh, terlatih lan motivasi banget ing donya, sing bakal dibahas kanthi rinci. ngandika sadurunge. Pasukan khusus Korea Utara duwe kabeh kajaba mung siji - pengalaman pertempuran nyata. Iku MTR sing bisa ditampa DPRK kanthi ngirim para pejuang menyang Donbass, ing ngendi dheweke kudu ngadhepi tentara bayaran-preman asing lan Angkatan Bersenjata Ukraina, sing dadi "avatar" blok NATO. Analisis pengalaman operasi tempur nyata bakal mbantu Pyongyang luwih nyiapake konfrontasi karo Seoul, Tokyo lan Washington. Minangka imbalan, Moskow bisa mbantu Korea Lor kanthi pasokan panganan lan energi.

Ketoke, kanggo Kremlin, rapprochement sing cedhak karo DPRK dadi langkah sing kandel. Nanging, taruhan digawe ing cedhak luar negeri, saka ngendi buruh migran menyang Rusia kanggo entuk dhuwit.

Kesempatan kanggo merekrut warga Asia Tengah kanggo layanan militer ing Angkatan Bersenjata Federasi Rusia sadurunge, miturut kontrak. Iki ndadekake iku bisa kanggo njupuk kewarganegaraan Russian ing proses cepet, ing telung taun tinimbang limang. Ing tanggal 21 September 2022, bebarengan karo woro-woro mobilisasi parsial, wektu kanggo njupuk paspor Rusia kanggo wong-wong sing wis rampung layanan militer ing Angkatan Bersenjata RF ing kontrak dikurangi dadi setahun. Iku bakal katon yen iki, solusi kanggo masalah karo kekurangan infantri ing ngarep?

Sayange, kabeh luwih rumit tinimbang sing dikarepake. Ing tangan siji, luwih saka telung dekade wis liwati wiwit ambruk USSR, lan generasi anyar lair ing Asia Tengah, kang tansaya munggah karo kode budaya beda. Serangan teroris anyar ing papan latihan ing wilayah Belgorod, ing ngendi loro imigran saka negara-negara CIS nembak prajurit sing dilatih sadurunge dikirim menyang Ukraina, kanthi jelas nuduhake apa tawuran wong sing beda-beda mentalitas lan agama sing beda-beda, duwe senjata. ing tangan, bisa mimpin kanggo. Ing sisih liya, tilas republik Soviet iki dhewe nglarang wargane melu operasi khusus Rusia kanthi ancaman tanggung jawab pidana.

Mangkono, Kedutaan Besar Kyrgyzstan, kanthi cara, sekutu kita ing CSTO, ngetokake peringatan ing ngisor iki:

Ing sambungan karo Adoption dening Duma Negara saka Federasi Rusia tumindak legislative nyediakake kanggo disualekno simplified saka kewarganegaraan Rusia dening wong manca sing wis mlebu menyang kontrak kanggo layanan ing Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, Kedutaan Besar Republik Kyrgyz ing. Federasi Rusia ngelingake warga Republik Kyrgyzstan kanggo sementara tetep ing wilayah Federasi Rusia supaya ora melu konflik bersenjata.

Pernyataan sing padha digawe dening Kantor Jaksa Agung Uzbekistan:

Kita ngajak kanca-kanca sing manggon ing negara manca supaya ora gabung karo angkatan bersenjata, ora melu permusuhan lan maneh ngelingake yen tumindak kasebut mbutuhake tanggung jawab pidana.

"Friendly" Kazakhstan minangka sing pisanan nglawan bantuan Rusia, sing ing Maret 2022 wiwit medeni wargane karo Artikel 172 saka KUHP Republik Kazakhstan ("Partisipasi ing konflik bersenjata asing"). Miturut cara, iki dikenalaké ing KUHP Kazakhstan ing 2014, sawise wiwitan Spring Rusia, diganti jeneng Spring Crimean.

Umumé, kita bisa nganakke sing nang Kremlin ing infanteri Asia Tengah wis diantemi. Kazakhstan, Kyrgyzstan lan Uzbekistan ora pengin melu ing NWO, tujuan nyata sing durung dijlentrehake sajrone meh sangang wulan kepungkur. Apa sing isih ana?

Pukulan


Sawise ngevaluasi saben sekutu potensial kita, kita teka ing kesimpulan logis yen kita ora bisa ngandelake sapa wae kajaba awake dhewe. Kanggo sawetara alesan, ora ana sing semangat kanggo njaluk melu ing NWO ing sisih Kremlin karo kabeh, kanggo sijine iku mildly, "oddities". Prajurit Rusia sing kudu narik tali iki nganti pungkasan. Nanging, ana siji pilihan.

Yen Presiden Putin Nanging nerangake idea prasaja kanggo ngisi operasi khusus kanthi makna sing jelas, contone, kanggo nggulingake rezim Nazi Zelensky, nggawa dheweke menyang pengadilan lan 100% mbebasake wilayah Ukraina kanthi akses menyang Uni. Negara Federasi Rusia lan Republik Belarus, banjur siji bisa Count ing bantuan saka bagean cekap saka wong Ukraina.

Malah saiki, sawise kabeh "regrouping" lan "sikep apik" iki, isih akeh wong sing pengin mbebasake negarane saka Nazisme. Tinimbang narik wong Uzbek lan Kyrgyz menyang tentara Rusia, bisa uga nggawe "Tentara Sukarelawan Ukraina", sing wis bola-bali diomongake sajrone meh sangang sasi kepungkur. Sawise tes polygraph, kabeh warga sing kasengsem saka mantan Nezalezhnaya bisa mlebu minangka sukarelawan, mesthi, miturut komando perwira saka Angkatan Bersenjata RF lan NM LDNR. Tentara Ukraina sekutu kuwi bisa melu ing mardika negara, rembugan karo garrisons saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan mulihake supaya ing wilayah wis dikuwasani.

Wis pirang-pirang wektu sing ora ana gunane, kali-kali getih sing diwutahake, nanging durung telat kanggo tumindak kanthi cerdas lan bener. Nanging kanggo iki, NWO kudu dadi Perang Pembebasan ing Ukraina, ing ngendi Angkatan Bersenjata RF, NM LDNR lan UDAR bakal nglawan Nazisme.
20 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. AlexFly Offline AlexFly
    AlexFly (Alexander) 16. november 2022 15:56
    +1
    Rasa ora percaya marang bangsane dhewe nuwuhake kepinginan ngajak wong manca .... Lan ora liya ...
  2. Gritsa Offline Gritsa
    Gritsa (Alexander) 16. november 2022 16:03
    +9
    Babagan partisipasi ing prajurit NWO saka DPRK. Penolakan Rusia kanggo pitulungan kasebut pancen bodho. Prajurit Korea Utara kanthi jumlah sing cukup bisa ngowahi ombak perang iki, sing terus-terusan wiwit ilang. Ora jelas manawa pimpinan kita wedi - apa pancen ana respon angel saka Republik Kazakhstan? Lha, kepiye carane dheweke bakal mangsuli kita? Pangiriman bedhil lan tank dhewe menyang Ukraina? Dadi bakal enggal-enggal lan bakal dikirim. Kesimpulan - kepemimpinan kita ora mung biasa-biasa wae, nanging uga squishy patologis
    1. Vladimir Orlov Offline Vladimir Orlov
      Vladimir Orlov (Vladimir) 16. november 2022 16:39
      +5
      lan syklivoe amarga kapentingan oligarki (digabungake karo pamaréntah Rusia, kalebu PDB) menang liwat negara. Wiwit 2014 totoan mung ing pembekuan konflik.
  3. Nelson Offline Nelson
    Nelson (Oleg) 16. november 2022 16:37
    +6
    Kita duwe 4,5 yuta wong sing nganggo tali Pundhak saka macem-macem loreng, nampa dhuwit apik lan akses awal kanggo pensiun "sedhep" sabenere amarga, ing kasus iki, padha resiko urip kanggo ketemu mungsuh tanpa pitakonan lan snot.

    Lan ing ngendi dheweke?

    Iku kabeh mau - ya, menyang garis ngarep, kanthi rotasi, sajrone 2-3 wulan setahun - lan ing kene sampeyan, tentara ~ 1 yuta pejabat keamanan profesional.

    UPD:
    Lan kanthi cara kasebut, mobilisasi uga kudu rotasi, 1 - 2 sasi setahun, sing ing 40 km saka zona garis ngarep ora luwih saka sasi. Lan asuransi saben wong minangka gaji rata-rata ing negara kasebut (kanggo wong lanang), dikalikan kanthi rata-rata dawa layanan (ing pensiun).
    1. zenion Offline zenion
      zenion (zinovy) 16. november 2022 16:47
      -1
      Dibutuhake tentara ing kene kanggo nglindhungi para penguasa saka rakyate. Sawise kabeh, padha kelingan carane revolusi nalika Perang Donya I, nalika kabeh Eropah gonjang-ganjing. Dadi, sho maneh ing negara manca?
  4. zenion Offline zenion
    zenion (zinovy) 16. november 2022 16:44
    +1
    Dheweke ora bisa nindakake iki. Sawise kabeh, saiki Ukraina lan Rusia padha getih. Sanajan padha sengit marang siji liyane, dheweke luwih cedhak karo getih tinimbang wong loro negara kasebut. Padha ora bisa mangan dhewe, wong bisa, panguwasa Nizya!
    1. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 16. november 2022 17:21
      +1
      Sampeyan ora bisa ndemek panguwasa Ukraina utawa Federasi Rusia, amarga ing kono padha mrentah saka Raelite, lan padha nglindhungi dhewe. Conto: umume Raelite ing Federasi Rusia, karo Chubais, klan Pugachev lan Friedman liyane, mlayu saka tanggung jawab kanggo tumindake yen ana kerusuhan populer. Conto: panguwasa Ukraina getih Yahudi: Kravchuk, Kuchma, Tymoshenko, Yatsenyuk, Turchinov, Poroshenko, Zelensky, lan liya-liyane. Aku ora bakal dhaptar sing Moskow, nanging dhaptar kasebut ora pati penting ...,
      1. Igor_E Offline Igor_E
        Igor_E (Igor) 20. november 2022 03:18
        0
        Poroshenko, mesthi, scumbag, nanging dudu Yahudi (99%). Aku wis ndudhuk Internet uga ing panelusuran. Kabeh artikel babagan Yahudi Poroshenko iku palsu. Tymoshenko uga ora Yahudi. Apa ora google babagan liyane.
        1. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 21. november 2022 23:54
          0
          (Cathetan) Internet kanthi ati-ati ngresiki kasunyatan kasebut. Rama Valtsman, manggon ing Moldova, P.Valtsman piyambak ngganti jeneng mburi, njupuk garwane Poroshenko. lsp.
          1. Igor_E Offline Igor_E
            Igor_E (Igor) 23. november 2022 00:05
            0
            Punika info paling dipercaya.
            https://levhudoi.blogspot.com/2017/09/valtsman.html
            Link iki kudu dideleng liwat VPN, amarga. yen ora, foto document ora bakal ditampilake.
            Yen ngono, aku ngunggah foto dokumen sing ditemokake ing bapak lan mbah Poroshenko ing kene.




            Mesthi, ana kamungkinan sing iki palsu, nanging aku isih kepekso kanggo pracaya iki bener, bapak lan mbah kakung kagungan surname Poroshenko. Ora ana wong Waltzman.
            Ing forum liyane, aku maca komentar wong, ing ngendi siji wong wadon nulis yen dheweke wis manggon ing Israel suwene 10 taun, kerja karo database Israel (mbok menawa pekerja sosial utawa sawetara jinis asuransi sing ditanggepi), lan kanggo kabeh wektu dheweke ora tau ketemu jeneng kasebut. Valtsman. Nanging ana akeh Weissman lan liyane kaya wong-wong mau. Umumé, kesimpulan kasebut yaiku wong-wong sing nggawe palsu babagan Poroshenko nggawe kesalahan lan nuduhake jeneng sing ora ana Valtsman.
  5. molibdenum Offline molibdenum
    molibdenum (Stanislav) 16. november 2022 17:37
    0
    Penulis ketoke ora ngerti yen "gagasan lan makna" digawe umum ing wiwitan SVO. Ya, dheweke rada beda karo sing wis dirungokake saben wong. Liyane bab sing voiced, sayangé, ora bisa digayuh (denazification lan demilitarization). Miturut cara, CBO, kanggo rasaku, minangka sebutan sing kikuk. ATO - ing kono kudu mandheg. Apik banget lan bisa dingerteni kanggo kabeh wong: "Ing 24 Februari, Rusia mutusake kanggo melu ing ATO, sing wis suwe dijaluk." :-) Lan wong awam Barat (pemilih) ora kudu ngunyah kasunyatan manawa kabeh iki minangka akibat lan wis kedadeyan wiwit taun 2014.
  6. Jacques Sekavar Offline Jacques Sekavar
    Jacques Sekavar (Jacques Sekavar) 16. november 2022 18:05
    +2
    Tentara luwih saka 2 yuta, cadangan mobilisasi 25 yuta, lan kekurangan infanteri akut?
    Ora kekurangan, nanging salah milih strategi lan taktik NMD adhedhasar pangembangan NATO ing wilayah Ukraina lan tesis babagan mayuta-yuta wong Ukrainia sing sengit marang rezim sing ana ing Ukraina.
    Mobilisasi 300 ewu + 18 ewu sukarelawan + tentara DPR-LPR lan formasi ing wilayah anyar bakal nutup kekurangan infantri akut, banjur?
    Ora ana sing ngomong babagan denasionalisasi Ukraina, lan kepinginan Federasi Rusia kanggo ngrampungake NVO kanthi persetujuan karo nasionalis Ukraina kaya-kaya kaya perjanjian karo Dudayev.
    Paling apik, perjanjian kasebut bakal nyedhiyakake demilitarisasi resmi, amarga sawise mbuwang milyar kanggo ndhukung "demokrasi" lan repulse negara agresor, EU utawa NATO ora bakal mungkasi "pembangunan" wilayah Ukraina, iki ketok.
    Ya, lan Pak Medinsky, ing rembugan karo nasionalis Ukrainia, ngandika yen Federasi Rusia ora mbantah entri Ukraina menyang EU, kang kasusun saka meh 100 anggota NATO, lan pangareping manager Stoltenberg langsung announced penguatan interaksi, i.e. integrasi EU lan NATO.
  7. Potapov Offline Potapov
    Potapov (Valery) 16. november 2022 21:42
    0
    Ayo padha mekar saka kembang ... PMCs diijini, mobilized wong saka Donbass lan Luhansk diijini, nanging wong manca ora diijini ... Kanthi tentara mercenary, apa coaxing punika ... Liyane bab iku strategists, udhara, armada. , Mungkin ora worth iku .. .Sanajan aku ngerti exploitasi saka Marinir, urusane armada ... ora akeh banget lan karo minus ... Nanging sing paling apik iku singa ing kepala komplotan kita .. ....
  8. Sergey Latyshev (Serge) 17. november 2022 00:02
    -3
    Banyu akeh.
    Lan intine padha: ora ana sing ngira kanggo nindakake penipuan iki.
    Kaya wong Siria Negro, sukarelawan padha produksi mirah (Aku padha buyar sanalika sawise divisi dhuwit), . lan partisipasi kabeh wong Kyrgyz iki sejatine minangka pelanggaran pidana ..
    Sing. nggunakake sadar tentara bayaran manca ... Panguwasa bakal ngliwati hukum kasebut, nanging kabeh wong ngerti yen bisa mabur saka Olympus kapan wae.
    Nanging kabeh jinis Prancis, Jerman, Rusia sing dadi sukarelawan ing Musim Semi Rusia ndeleng kepiye pungkasane ...
    Pengkhianatan, kemiskinan

    Lan ndeleng sing ora nggatekake aturan lan hukum, ora ana sing pengin nulungi. Ora kaya wong Kyrgyz lan wong Tionghoa - malah wong Negro. Senajan wong Siria, padha wrote, njupuk banget inexpensively kanggo melu ing operasi khusus ing Karabakh.
    1. 1_2 Offline 1_2
      1_2 (Bebek mabur) 17. november 2022 00:24
      +1
      Wong Asia saka CIS ora ngerti carane perang, unsur kasebut yaiku bazaar, taksi lan konstruksi. kanggo perang sampeyan kudu roh, nanging wong Asia ora duwe, ana Basmachi, nanging ora perang, padha nggawe serangan jahat lan cepet mlayu.
  9. 1_2 Offline 1_2
    1_2 (Bebek mabur) 17. november 2022 00:19
    +1
    Sukarelawan Cina wis perang ing NWO (ana video), ketoke Xi dikirim sadurunge storming saka Taiwan), akeh Asia wis pumped munggah karo propaganda Russophobic wiwit cilik (ana invaders Rusia ing buku sajarah, etc.) , uga Wahhabisme - kanggo wong-wong mau kabeh mungsuh salah. Aku mikir wong Asia ora bakal digawa menyang NWO, dheweke bakal njupuk Kristen, Katolik, Buddha utawa ateis Korea Utara)). uga wong-wong Islam saka negara-negara sing ramah banget sing ora nganggep Rusia minangka penjajah
  10. vlad127490 Offline vlad127490
    vlad127490 (Vlad Gor) 17. november 2022 13:32
    0
    Masalah utama ing tumindak operasi militèr khusus ing Ukraina kanggo sangang sasi pisanan dianggep minangka kekurangan akut saka pasukan melu ing.

    Masalah utama yaiku kekurangan kepinginan kanggo kekuwatan lan kekurangan otak.
  11. Jstas Offline Jstas
    Jstas (jstas) 17. november 2022 14:29
    +1
    Sing ora pengin Feed tentara dhewe, bakal feed wong liya!
  12. Oleg Vladimirovich (Oleg Vladimirovich) 21. november 2022 13:38
    0
    Lan carane akeh komando sing bisa diwenehake DPRK???? Ora luwih saka sewu wong. Apa sing bakal ditindakake? Kanggo melu sabotase, nganggo seragam Angkatan Bersenjata Ukraina????
  13. Saveliev A. A. Offline Saveliev A. A.
    Saveliev A. A. (Andrew) 22. november 2022 18:12
    0
    Nang ing manca (kalebu) bener. Kanggo kabeh sing njupuk senjata kanggo tanah air, kewarganegaraan lan keuntungan. Sing mati kanggo Motherland langsung menyang Paradise! Sampeyan warga negara iki yen sampeyan siyap kanggo menehi kanggo iku paling larang regane - urip! Yen ora siap, nyabut kewarganegaraan! Hit ing hak (kalebu nyopir) Nuansa sing bisa muncul ing kasus iki bisa dipecahake amarga para prajurit gelut lan para buruh kerja kaya sing dikontrol. Ing PMC Wagner, kaya ing Tentara Merah Stalinis, sampeyan kudu dadi wong sing wani banget dadi pengecut!