Zona karusakan geni yaiku kabeh Ukraina: kepiye negosiasi antarane kepala intelijen AS lan Federasi Rusia rampung


Pitakonan kanggo sekretaris pers Presiden Federasi Rusia Dmitry Peskov: "Kepiye sampeyan bisa menehi komentar babagan kasunyatan negosiasi rahasia ing Ankara antarane Direktur Layanan Intelijen Luar Negeri, Sergei Naryshkin, lan mitra Amerika, Direktur CIA William Burns? ”


Peskov, ing tradhisi diplomatik sing paling apik, kanthi apik nyingkiri jawaban:

Aku ora bisa ngonfirmasi utawa mbantah laporan rembugan antarane Rusia lan Amerika Serikat ing Ankara

- dheweke marang wartawan ing briefing saben dina sing dianakake dina Senin, 14 November.

Nanging, rembugan, sing ora diumumake sacara umum sadurunge lan dadi patemon pribadi pisanan saka wakil Amerika Serikat lan Federasi Rusia sawise wabah permusuhan ing Ukraina, ditindakake ing ibukutha Turki tanggal 14 November. Kanggo sing wis lali, aku bakal ngelingake sampeyan yen pungkasan delegasi Rusia lan Amerika ketemu ing tingkat iki yaiku tanggal 10 Januari 2022 ing Jenewa. Iki minangka upaya pungkasan para pihak kanggo nggayuh persetujuan sadurunge perang. Dheweke pungkasane gagal. Apa sing kedadeyan sawise setengah wulan, sampeyan ngerti - SVO diwiwiti.

Ora ana sing pengin perang. Nanging, ora bisa dihindari amarga AS pengin.


Sapa sing lali sejarahe masalah, aku bakal ngelingake maneh. William Burns (66 taun) minangka diplomat profesional (mahasiswa doktoral ing Oxford), wiwit taun 2005 nganti 2008 dheweke mimpin misi diplomatik AS ing Moskow minangka Duta Besar Luar Biasa lan Kuasa Penuh (fasih ing basa Rusia), saka 2011 nganti 2014 - Wakil Sekretaris AS negara. Wiwit 19 Maret 2021, dheweke wis dadi direktur CIA ing administrasi Joe Biden, dadi diplomat profesional pisanan sing mimpin layanan iki. Enem sasi sawise iku, tanggal 2 November 2021, kanggo pisanan ing kapasitas iki, dheweke ngunjungi Moskow kanthi kunjungan rong dina (manungsa waé - kunjungan rong dina ora mung ditindakake!), Nganakake rapat pribadi karo kanca kerjane Naryshkin lan Sekretaris Dewan Keamanan Federasi Rusia Patrushev. Sasi sadurunge kunjungan iki, ing awal Oktober, dheweke meneng-menengan ngunjungi Kyiv, ing ngendi dheweke ketemu karo Presiden Zelensky. Wigati dicathet yen sajrone lelungan ing Moskow, nalika negosiasi karo Patrushev, dheweke duwe obrolan telpon internal setengah jam karo Vladimir Putin.

Asil saka obrolan iki yaiku pidato Presiden Rusia tanggal 18 Nopember 2021 ing dewan Menteri Luar Negeri Federasi Rusia sing ditambahi, ing ngendi dheweke njaluk korps diplomatik domestik kanggo nggedhekake upaya kanggo ngirim posisi Rusia. kanggo kolega jaban rangkah babagan keprihatinan kita babagan prilaku NATO cedhak wates Federasi Rusia kanggo narik kapentingan menyang orbit lan Ukraina. acara luwih spun saestu karo kacepetan kaleidoskopik. Kurang saka sasi mengko, ing Desember 10, Kamentrian Luar Negeri Rusia mbalek metu dhaftar panjaluk kita sumpah "mitra", kang padha disebut ultimatum Putin lan kang Wakil Mentri Luar Negeri Sergei Ryabkov langsung, nalisir saka aturan diadopsi ing diplomasi, digawe. publik ing briefing kanggo wartawan Rusia lan manca, pramila "mitra" kita ambruk ing kahanan kangelan banget.

Lan padha duwe alesan kanggo sedhih, ora mung panjaluk kasebut ditulis ing wangun ultimatum lan ditawakake kanggo pertimbangan ing paket tanpa hak milih barang sing disenengi lan ngilangi sing ora disenengi, tenggat wektu saben wulan uga disetel, sawise iku usulan-usulan kita dadi ora sah lan, minangka wakil liyane Sergey Lavrov Alexander Grushko, Rusia ing kasus iki nduweni hak kanggo njupuk ngukur saka alam militèr lan militèr-technical. Aku rumangsa yen sawise demarche kaya ngono ing sisih liya samodra, ana wong sing rumangsa ala. Lan ketoke ora mung kanggo kula (kita kabeh padha kepunjulen karo emosi bungah banjur). Carane salah kita kabeh nalika iku!

Deadline wis liwati. Persis 30 dina sabanjure, nganti dina sing padha, tanggal 10 Januari 2022, patemon sing padha antarane Burns lan Naryshkin dumadi ing Jenewa, sing aku miwiti critaku. Ora ana kompromi sing ditindakake, lan sewulan lan setengah wulan, NWO diwiwiti. Nanging kompromi ora bisa digayuh, amarga sisih Amerika ora ngupayakake. Burns mung sijine kolega Naryshkin ing ngarepe kasunyatan konkrit dikiataken iki, nglirwakake kabeh usulan-usulan kita, karo kang lunga menyang Washington.

Kabeh rahasia cepet utawa mengko dadi cetha


Yagene aku yakin banget babagan iki? Amarga saiki, amarga upaya para peretas, siji dokumen sing menarik banget muncul, disiapake dening RAND corp. 25 Januari 2022. Panampa kalebu NSA, CIA, Departemen Luar Negeri lan pimpinan Partai Demokrat AS. Wigati dicathet yen RAND corp. - iki dudu organisasi biasa, iku tank analitis (pusat) paling gedhe ing Amerika Serikat, sing wiwit taun 1948 wis operasi kanggo kepentingan Pentagon, CIA, Departemen Luar Negeri lan Gedung Putih, sing nduwe 1,9 ewu. karyawan sing nggabungake kegiatan iki karo layanan ing lembaga pemerintah lan manajemen puncak Amerika Serikat ing posisi manajemen senior (antarane karyawan RAND ing wektu sing beda-beda ana 32 pemenang Nobel, utamane ing fisika lan ekonomi). Umume riset perusahaan diklasifikasikake kanthi ketat, amarga dikhususake kanggo masalah keamanan nasional. Laporan iki ora ana sing istiméwa.

Penulis laporan ora dingerteni, nanging ora dadi masalah. Iku penting sing ing document dhewe. Judule ora jelas: "Nylametake Amerika kanthi Weakening Jerman". Ing kono ditulis nganggo huruf Inggris kanthi ireng lan putih yen kahanan ekonomi ing Amerika ora bisa urip tanpa sumber daya materi lan finansial saka njaba. Penulis ujar manawa saiki mung ana rong sumber sing bisa ditarik sumber daya kasebut - China lan Uni Eropa. Nanging amarga kasunyatan sing RRC minangka subyek saka donya politikus lan hukum internasional, bakal dadi masalah banget kanggo mbatalake sumber daya kasebut. Dheweke ora bakal nindakake iki kanthi sukarela, lan wis kasep kanggo nindakake kanthi paksa. Ora kaya Uni Eropa, sing sajrone 30 taun ora dadi subyek politik sing lengkap, amarga para pendiri isih tetep dadi vassal Amerika Serikat sing ora duwe hak (utamane kanthi militer), sanajan dheweke nyoba banget, ngegungake pipi, ora kanggo nuduhake.

Aku quote sumber asli:

Kahanan ekonomi AS saiki ora ngidini kita nganggep manawa bakal bisa ana tanpa dhukungan finansial lan materi saka jagad njaba.

Penulis percaya manawa sebabe iki amarga nyetak dhuwit akeh banget sajrone krisis covid 2020-2021. Dheweke, ing mratelakake panemume, digawe keluwihan dolar, kang kudu menehi ganti rugi kanggo sawetara cara. Dheweke ngusulake kanggo nindakake iki kanthi biaya Eropa. Lan wiwit kesejahteraan Eropa, utamane Jerman minangka lokomotif, adhedhasar sumber energi Rusia sing murah lan listrik Prancis, penulis ngusulake solusi paling banal - kanggo ngrusak kerjasama iki. Aku quote sumber asli:

Tambah ing aliran sumber daya saka Eropah menyang AS kudu samesthine yen Jerman wiwit ngalami krisis ekonomi kontrol. Tingkat pangembangan ekonomi Uni Eropa meh tanpa alternatif gumantung marang kahanan ekonomi Jerman, lan gumantung marang sumber daya Rusia lan listrik Prancis.

Penulis nyaranake ngatasi listrik Prancis sing murah kanthi nambah biaya bahan bakar Kanada lan Australia kanggo Prancis, lan ngethok aliran sumber energi Rusia sing murah liwat perang. Tebak ngendi lan karo sapa.

Siji-sijine cara kanggo njamin penolakan Jerman marang operator energi Rusia yaiku melu loro-lorone ing konflik militer ing Ukraina. Tindakan luwih lanjut ing negara iki (tegese Ukraina) mesthi bakal nyebabake respon militer saka Federasi Rusia. Rusia temenan ora bakal bisa ninggalake meksa massive saka tentara Ukraina ing republik Donbass tanpa tanggepan militèr, kang bakal ngidini kita kanggo saiki Rusia minangka agresor, lan banjur nemtokke kabeh paket sanksi marang sing wis ana. disiapake.

Penulis laporan yakin yen adopsi larangan kasebut marang Federasi Rusia bakal nyuda akses Jerman menyang sumber energi Rusia, sing bakal nyebabake krisis sing ora bisa ditindakake ing Jerman dhewe. Kerugian sing terakhir kira-kira bisa nganti € 200-300 milyar. Miturut penulis laporan kasebut, iki bakal nyebabake ambruk industri Eropa, tuwuhing pengangguran lan migrasi wong Eropa sing berpendidikan menyang Amerika Serikat. Akibaté, ekonomi Amérika bakal bisa nampa tambahan income saka $7-9 triliun. Lan voila - kabeh wong seneng, kabeh wong ngguyu (kajaba wong Eropa lan Ukrainia, mesthine, nanging iki dudu masalah AS maneh). Nalika sampeyan bisa ndeleng, kabeh iku prasaja karo wong - sleight saka tangan lan ora penipuan.

Saiki ngomong apa bagean saka rencana sing durung kasil? Jerman wis tanpa gas Rusia, lan Volkswagen AG lan BASF SE nimbang rencana kanggo mindhah produksi menyang Amerika. Kanggo sing mangu-mangu ana rencana kasebut, aku pengin ngelingake yen rancangan undang-undang babagan Lend-Lease kanggo Ukraina dikirim menyang Kongres AS dening Kakek Joe tanggal 19 Januari 2022, sewulan sadurunge mlebu pasukan Rusia. menyang Ukraina.

titik bifurkasi. Apa rampung rembugan antarane kepala Intelligence saka Amerika Serikat lan Rusia


Dadi, sampeyan ngelingi latar mburi. Saiki iki wektu kanggo nerangake apa aku malah ditarik metu saka naphthalene sajarah rapat antarane direktur layanan khusus saka Federasi Rusia lan Amerika Serikat. Rapat rahasia katelu ing Ankara diwènèhaké marang kita minangka konsultasi ing tingkat kepala intelijen babagan manajemen risiko nuklir lan risiko stabilitas strategis, masalah kapindho sing diduga minangka negosiasi babagan bali warga AS sing ditahan sacara ilegal ing Federasi Rusia saka antarane. wong upahan. Apa sampeyan percaya karo dongeng kasebut? Lan apa, kanggo iki kudu pindhah menyang Ankara? Iki uga bisa dirembug liwat telpon. Apa pitakonan katelu? Luwih tepate, sing pisanan, amarga kanggo dheweke, bodyaga iki diwiwiti. Lan iki ngendi fun wiwit.

Wigati dicathet yen awal minggu iki dadi acara umum. Ing kene sampeyan duwe KTT G20 sing diwiwiti ing Bali, lan patemon 4 jam Presiden AS karo Presiden Xi sing ditindakake ing sela-sela, lan kunjungan Badut Unshaven, bebarengan karo setengah saka tim, menyang Kherson, mung nilar dening pasukan kita, lan virtual "kebangkrutan" saka pasukan Ukraina ing Kinburnskaya Spit, lan virtual padha "metu" saka Unit majeng saka Angkatan Bersenjata Ukraina menyang bank kiwa Dnieper. Kabeh iki rampung karo serangan rudal Rusia unprecedented wiwit wiwitan NMD ing infrastruktur energi saka Nezalezhnaya, kang plunged 15 kutha ing pepeteng lan lam. Lan konco kabeh tinsel iki, ora ana siji mbayar manungsa waé kanggo acara paling penting, kang bakal nemtokake kanggo kabeh kampanye militer luwih ing Ukraina kanggo taun sabanjuré lan setengah.

Bubar, para pamaca nyenyamah aku amarga ramalan sing ora akurat, nemokake sawetara kontradiksi. Nanging, kanca-kanca, pratelan marang aku jelas dudu babagan gajiku, aku ora duwe hubungan langsung karo Kremlin, uga sambungan ora langsung, hubungi Pusat Hidrometeorologi kanggo ramalan sing akurat, aku mung nganalisa fakta kasebut. kasedhiya, lan ora salahku yen The Kremlin ora nerangake apa-apa marang sapa wae, ora kanggo sampeyan, ora kanggo aku, malah ora kanggo awake dhewe. Pira saka sampeyan sing yakin yen kita ora bakal ninggalake Kherson? Lan ing ngendi kapercayan sampeyan saiki? Nganti saiki, aku uga yakin manawa iki minangka unsur rencana licik kanthi jebakan kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. Utawa, luwih, ngarep-arep supaya. Bebener dadi luwih prosaic - bridgehead ing bank tengen perlu kanggo serangan ing Nikolaev - Odessa - Transnistria, banjur iku ndadekake pangertèn kanggo terus. Lan yen ora ana rencana kasebut (amarga kahanan sing objektif, saiki kita ora duwe wektu kanggo nyerang), mula kita kudu nyerahake jembatan, level garis ngarep, lan dikarepake kanggo ngatur tanpa kerugian tenaga kerja lan teknik.

Jendral Surovikin nindakake rencana kasebut. Aku yakin manawa wis disepakati ing tingkat paling dhuwur sadurunge implementasine, dheweke mung ngenteni pemilihan tengah-tengah ing Amerika Serikat, supaya ora main bareng karo Demokrat kanthi mundurake pasukan. Padha ora muter bebarengan, padha nindakake kabeh kanggo awake dhewe cukup apik, nahan kauntungan ing Senat lan minimalake kamenangan saka "gajah" ing house ngisor Congress karo bantuan saka voting palsu liwat mail. Lan iki "kuldi" lolos kabeh maneh ("kuldi" - simbol saka Partai Demokrat AS, "gajah" - simbol saka Republik, yen ana sing ora ngerti), alegory banget sukses - Demokrat kebak cocog karo. simbol sing.

Sembarang perang tundhuk marang hukum sing ora ditulis, lan yen sampeyan ora ngerti apa-apa, mula iki dudu alesan kanggo ora ngetutake. Salah sawijining undang-undang kasebut nyatakake pungkasane perang sajrone 100 dina. Nalika kita ngliwati tahap iki, tandha sabanjure bisa dadi tonggak sejarah 9 sasi. Dheweke bisa dadi, nanging bisa uga ora, nanging mesthi jelas yen perang ora bakal mungkasi antarane rong titik referensi kasebut. Lan kedaden. Lan saiki ing Ankara ditemtokake apa perang bakal mandheg ing tandha 9 sasi utawa ora (wektu iki kadaluwarsa tanggal 24 November). Lan kabeh wektu iki sampeyan wis nggoleki ing ngendi wae nanging ing Ankara. Dheweke ngetutake, kanthi cangkeme mbukak, apa sing diomongake pasien Alzheimer marang Ketua Xi, apa sing dijawab, lan karpet abang apa sing dilewati (mbah Joe diremehake dening tuan rumah maneh - dheweke malah ora nyelehake karpet abang ing karpet. gangway pesawat); apa klien Kyiv saka pasien Alzheimer ngandika ing alamat menyang G81 lan kaping pirang-pirang dheweke ngeruk irung ing wektu sing padha (bisa dideleng manawa klien kasebut "pinned" banget, pasokan "amunisi" saka Kolombia, ketoke, wis telat maneh); kepiye Majelis Umum PBB milih resolusi babagan pambayaran ganti rugi dening Federasi Rusia menyang Ukraina, sing milih lan sing abstain (Turki lan Hongaria, kanthi cara, milih milih, kepiye sampeyan seneng giliran?) , Ngerti manawa kita ora bakal mbayar ganti rugi ing kasus apa wae. Ing sawetoro wektu, nasib perang diputusake ing ibukutha Turki sedina sawise serangan teroris getih sing ditindakake dening Amerika ing kutha paling gedhe, Istanbul, sing mateni lan ngrusak puluhan wong sing ora salah (enem tiwas lan XNUMX tatu. wayahe). Ankara resmi ora gelem nampa ucapan takziah saka Washington, nuduhake yen dheweke ngerti sapa sing ana ing mburi tragedi kasebut. Nanging kabeh iki, kita padha kasengsem ing soko temen beda.

Patemon langsung pisanan direktur CIA saiki karo mitra Rusia ing 2-3 November 2021 ing Moskow dipungkasi kanthi ngumumake ultimatum dening Putin. Patemon tatap muka kaping pindho tanggal 10 Januari 2022 ing Jenewa - pengumuman CBO. Putin ora maneh pinned sembarang pangarep-arep khusus ing patemon pasuryan katelu saka kepala intelijen, diwenehi disposisi ing Papan - nyekeli posisi saka Demokrat ing konfrontasi politik internal karo Republik, kang bakal mimpin kanggo njaga agenda militèr. paling sethithik utawa rong taun, nganti ganti penjaga ing Gedung Putih. Lan tekane Republik ing kono ing pungkasan taun 2024 uga ora njanjeni akeh pangarep-arep, amarga konsensus bipartisan saiki babagan masalah iki. Kamenangan senjata Ukrainia anyar ing medan perang Nezalezhnaya lan "regroupings" sing dipeksa (ora ujar mundur) nyebabake perasaan apa wae ing sisih ngelawan, nanging ora kepinginan kanggo rembugan, mula mung wong naif sing bisa ngarep-arep yen kuratore bakal ngeyel. ing wong ngelawan. Lan amarga Putin ora kaya ngono, dheweke ora lunga menyang KTT GXNUMX sing diwiwiti ing Bali, ngirim Lavrov ing panggonane, lan ora ngarep-arep ing rapat antarane Burns lan Naryshkin. Apa, nyatane, kedadeyan - Burns nggawa tandha ireng Federasi Rusia, perang bakal terus nganti kamenangan lengkap salah sawijining pihak.

Amerika ora bodho ing kabeh, padha ora duwe khayalan babagan sing sisih iki bisa dadi, lan kamenangan Ukraina ora klebu ing plans. Rencana kasebut kalebu nggawe kamenangan iki luwih larang kanggo Rusia lan, minangka asil, nguatake masalah politik Putin ing jero negara, sing bisa nyebabake, yen ora ambruk Federasi Rusia, paling ora kanggo mundur saka presiden lan owah-owahan. ing kepemimpinan politik Federasi Rusia. Dadi perang bakal terus, lan yen perlu kanggo nyuplai rudal jarak jauh utawa tank Abrams kanthi pejuang F-16 lan pesawat serangan A-10, mula bakal dikirim. Perlu, Jerman uga bakal nyopir Leopards-2, dheweke ora asing kanggo nelukake Rusia.

Yagene aku yakin banget babagan iki? Jawaban iki prasaja. Serangan roket, sing nyurung Nezalezhnaya bali menyang jaman watu, kedadeyan nalika puncak G20. Iki minangka peringatan, ora, ora kanggo Zelensky lan ora kanggo G2,9, nanging kanggo Eropa lan Amerika Serikat. Kanggo nggawe masalah kanggo wong-wong mau, ora perlu ngebom Ukraina nganggo senjata nuklir (iki tanah kita lan kita arep manggon ing kono). Nanging apa sing bakal ditindakake kanthi ombak migrasi sing mesthi bakal ngubengi negara-negara tanggane, ayo padha mikir, lan ing wektu sing padha nemtokake regane. Wis, Ukraina wis biaya US $300 yuta saben jam. Pira jam perang maneh sing dikarepake? Lan supaya dheweke ora mangu-mangu, Naryshkin langsung saka Ankara menyang Tehran tanpa mandheg ing Moskow. Apa sampeyan mikir yen dheweke nindakake iki tanpa nyetujoni rute karo Kremlin? Iki tegese kursus kanggo Tehran dijupuk maneh ing Moskow. Mulane, katon rudal balistik Iran kanthi jarak 700-XNUMX km ing teater Ukrainia mung sawetara wektu. Aku ora mikir sing prospek kuwi eseman ing conqueror saka dalan salju saka bunker Kyiv.

Secara harfiah seminggu sadurunge lelungan Naryshkin, tanggal 9 November, kanca seniore, Sekretaris Dewan Keamanan Federasi Rusia, Nikolai Patrushev, ngunjungi ibukutha Iran, sing nganakake rembugan ana karo mitra Iran, Sekretaris Negara. Dewan Keamanan Nasional Tertinggi Ali Shamkhani. Topik negosiasi, bisa uga, bisa uga transfer rudal balistik Fateh-110 lan Zolfaghar menyang Rusia. Uga, mbok menawa, bantuan teknologi saka Federasi Rusia ing implementasine saka program nuklir Iran wis rembugan. Aku nulis "mbokmenawa" amarga ora ana sing ngerti apa sing diomongake para sekretaris dewan keamanan Rusia lan Iran, amarga negosiasi ditutup. Yen perang terus, kunjungan Patrushev lan Naryshkin menyang Pyongyang uga bakal dieling-eling (Rusia dumadakan nemoni kekurangan peluru artileri 122 mm).

Nanging ora ana sing bakal dadi luwih apik amarga perang duwe risiko nyeret nganti pirang-pirang taun. Nuwun sewu Pak Z.
60 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 17. november 2022 08:18
    -5
    Ya, ya, ora ana sing pengin, kita wis nyiapake wiwit umur 14 taun (elinga aliran kartun, 2000 Armat, petrel, terminator, Poseidon, ngimpor dhuwit menyang Ukraina, lan liya-liyane), nanging Kulon isih ana. kanggo nyalahke, Yusa lan agen trump karo Biden.

    Kanggo sing Rusia isih adol lenga lan solarium, supaya nyedhiyakake menyang Ukraina ...

    HPP bisa ngomong apa..
    1. Sing nyetir pesawat (Sing nyetir pesawat) 18. november 2022 02:49
      -5
      Точно. И вступили в войну практически не подготовленными на сказках неизвестных которые пообещали ВВ за две недели до Киева. А теперь 350 ярдов отмели, крейсер Москва утопили и трубопроводы взорвали. Это типа они нас не боятся совсем?
  2. Muscool Offline Muscool
    Muscool (Kamulyan) 17. november 2022 08:35
    + 14
    Napa kita butuh rudal Iran? Apa ora angel kanggo kita nambah produksi?
    Aku kerja ing perusahaan Roskosmos, karyawan kita ora peduli apa arep ngumpulake tahapan ndhuwur nganggo satelit utawa Iskander kanthi kaliber. Ana basis teknis, ana staf sing berpengalaman.
    Aku bisa ngomong sing ing wektu cendhak ing perusahaan aviation liyane bisa kanggo miwiti produksi pluru utawa komponen, kanggo Déwan sakteruse ing Enterprises specialized.
    Aku krungu yen NPO Energomash nyuda jumlah dina kerja kanggo sawetara karyawan (amarga penolakan saka Amerika saka mesin kita), menehi teknologi, ing sasi bakal miwiti riveting komponen lan komponen kanggo roket kaya pai.
    1. Truthmaker Offline Truthmaker
      Truthmaker (ppp) 17. november 2022 08:59
      +6
      Napa kita butuh rudal Iran?

      Dear Muskool (Glory), ekspansi produksi apa wae mbutuhake dhuwit, wektu lan tenaga kerja. Yen kabeh wis jelas karo dhuwit, kita bisa nemokake ing ngendi entuk wektu ekstra kanggo miwiti maneh produksi kanthi cepet, nggawe kapasitas gratis: entuk peralatan, nginstal jaringan, lsp. Kanthi peralatan ing umum kabeh pitakonan ... Masalah pungkasan yaiku tenaga kerja. Sanajan masalah peralatan wis dirampungake, mula kanthi tenaga kerja umume minangka penyergapan: ora ana sing bisa kerja, pasar tenaga kerja Rusia kosong amarga manajer efektif saka 90-an sing nggegirisi, sing ngrusak pendidikan khusus kejuruan lan sekunder. . Tambah iki depopulasi populasi sing ana ing Rusia lan bakal langsung dadi cetha yen ora ana sing bisa kerja ing industri anyar. Lan iki minangka masalah gedhe kanggo Rusia ... Sampeyan bisa mbangun kaya ing Comrade. I.V. Stalin duwe akeh industri anyar, nanging ing ngendi entuk tenaga kerja ing industri kasebut?...
      1. lance vocirob Offline lance vocirob
        lance vocirob (lance) 17. november 2022 10:45
        0
        jawaban punika prasaja: leladen bakal nindakake proyek, setengah malah bakal bali saka luar negeri.
        1. Cetron Offline Cetron
          Cetron (Peteris) 17. november 2022 22:21
          +2
          Apa gunane hamster kantor ing produksi? Kanggo mulang dhasar, sampeyan kudu loro nganti telung sasi (siji operasi ing conveyor). Kanggo entuk tenaga kerja sing trampil, minimal rong taun. Lan pilihan profesional, ora kabeh wong apik. Apa Rusia duwe wektu iki?
      2. Dinggo Offline Dinggo
        Dinggo (Victor) 17. november 2022 12:26
        +5
        Bisa dibangun kaya karo Comrade. I.V. Stalin duwe akeh industri anyar, nanging ing ngendi entuk tenaga kerja ing industri kasebut?...

        Bener banget! Ora mung kita duwe "gagal demografi" saben waktu seprapat abad (WWII), nanging uga tukang "saka pendidikan" nyoba karo "asu puteran" (Bastrykin, miturut kabecikan saka posisi, malah nalika dielingake bab iki!) . Lan kabeh jinis "pengacara-ekonom - manajer" lan "korban Ujian Negara Bersatu" ora bisa dilebokake ing mesin CNC ...
        Lan ngendi kanggo njaluk wong, mesin iki? Ing kene wong-wong liberal padha repot ...

        1. Sing nyetir pesawat (Sing nyetir pesawat) 18. november 2022 02:51
          +1
          Ora... ya, penjamin kita lan Chub kerja bareng sadurunge. Mula, maling iki lunga kanthi tenang. Lan wong, apa karo wong?
      3. Semyon Sukhov Offline Semyon Sukhov
        Semyon Sukhov (Semyon Sukhov) 18. november 2022 16:08
        +1
        Менагеров переучивать и комсомольскую путёвку в Жизнь!
    2. Volkonsky Offline Volkonsky
      Volkonsky (Vladimir) 17. november 2022 09:48
      +4
      Muskul, sampeyan wis ndeleng karakteristik kinerja rudal kasebut? kita ora duwe sing kaya ngono - kabeh padha ana ing Prajanjian INF, ora bakal bisa diluncurake produksi kanthi cepet, wektu ora muter ing kita, rudal dibutuhake wingi, kaya komunikasi, kaya UAV, Iran - rampung kanthi apik ing dhengkul blinded kita lan pluru Cina rudal lemah-kanggo-lemah apik banget, karo QUO banget prayoga (kita wis Samsaya Awon!) Lan warhead tambah. Nembak rudal kasebut ora gampang, sawetara sing wis nyoba. Coba tebak sapa?
      1. lance vocirob Offline lance vocirob
        lance vocirob (lance) 17. november 2022 10:50
        +8
        kita duwe kesempatan kanggo nggedhekake produksi pionir padha, nanging iskander luwih, luwih mobile lan mbutuhake biaya kurang kanggo nggedhekake produksi. nanging bodho nolak rudal lan cangkang Iran saka DPRK. saham, sing ngerti, wis ora keganggu sapa durung
      2. Muscool Offline Muscool
        Muscool (Kamulyan) 18. november 2022 09:41
        +1
        Странно, мне почему то уведомления не приходят от комментариев.
        Быстро не получится, надо хотя бы медленно стоит попробовать.
        Искандеры с дальностью в 500км если запускать с белогородской или брянской области перевкрывают весь левый берег, а если запускать с Белоруссии, то и весь правый берег.
        Ещё такой вопрос, как вы думаете, почему не расконсервируют точку - у? Ведь у нас явно есть на складах N-ое количество комплексов?
        Хотя на фронте появляются Даше пушки Д-1, а точек не видно
    3. vladimir1155 Offline vladimir1155
      vladimir1155 (Vladimir) 17. november 2022 21:16
      0
      supaya satelit dibutuhake malah luwih saka kaliber
  3. Alexey Davydov Offline Alexey Davydov
    Alexey Davydov (Alexi) 17. november 2022 11:34
    -1
    Sayange, penulis artikel ora ndeleng sistem ing acara sing terus-terusan, lan mulane ora bisa ngirim. Pikirane dibuwang menyang artikel kaya pasta ing wajan, lan uga dicampur. Saben individu - bisa dadi menarik, nanging bebarengan - lam. Makna artikel kasebut ora jelas
    1. Volkonsky Offline Volkonsky
      Volkonsky (Vladimir) 17. november 2022 12:35
      +1
      wah, ana ing ngendi kita sadurunge sampeyan ... mung sampeyan ndeleng oyod ... sampeyan kabeh pengkhianat lan pengecut, sampeyan mung dadi d * artagnan ... minangka aturan, kabeh d * artagnans kuwi ora bisa mindhah lemari ing. omah, nanging kabeh wong ngerti carane ngatur negara ...

      Проблема этого мира в том, что воспитанные люди полны сомнений, а и*диоты полны уверенности

      (Чарльз Буковски)

      Sayange, kabeh wong sing ngerti cara nglakokake negara wis kerja dadi tukang cukur utawa supir taksi

      (Francois Mitterrand)
      1. Alexey Davydov Offline Alexey Davydov
        Alexey Davydov (Alexi) 17. november 2022 14:17
        0
        Yen wong jujur, ora perlu diarani d'Artagnan. Ana akeh iki saiki. Sawetara wong nulis artikel. Klebu kene. Wektu kita kanthi cepet ngurutake wong dadi garis Becik lan Ala
        1. Volkonsky Offline Volkonsky
          Volkonsky (Vladimir) 17. november 2022 17:13
          +4
          sayangé, malah ora saben wong ngidini kula kanggo ngomong, RKN vigilantly ngawasi selaras karo aturan saka game, kene perang bisa disebut perang tanpa alesan, lan sampeyan bakal Cut bebener, lan aku duwe akèh complaint. babagan PDB, wiwit 2014, apa gunane?!
  4. Nelson Online Nelson
    Nelson (Oleg) 17. november 2022 12:18
    +1
    kahanan ekonomi ing Amerika iku ora bisa urip tanpa sumber materi lan financial saka njaba

    mantras ing topik "Amerika ing krisis" wis dawa disetel ing pinggiran.

    kanggo ambruk industri Eropah

    Nah, yen ana penurunan PDB nganti 5%, apa iki bakal ditampilake minangka "ambruk"?
    1. Volkonsky Offline Volkonsky
      Volkonsky (Vladimir) 17. november 2022 12:37
      -1
      Oleg, kabeh pratelan marang RAND Corp.
      ing EU, inflasi industri rata-rata 50-67%, sing paling cilik ing Prancis yaiku 28%, ing AS padha.
      1. Nelson Online Nelson
        Nelson (Oleg) 17. november 2022 14:17
        +2
        Ya jelas yen penulis kinurmatan nggarap materi sing kasedhiya.
        Diwaca sak ambegan.

        Nanging kita pengin ngerti apa sing kedadeyan ing ekonomi kita.
        Minangka ora adil sabisa.
      2. boriz Offline boriz
        boriz (boriz) 18. november 2022 14:29
        +1
        В США инфляция пониже, всего около 8%. Её удалось (временно) сбить перед выборами за счёт распечатывания нефтяного запаса (как результат - снижения цен на горючее) и оттока капиталов из Европы.
        Отток капиталов скоро закончится, качать нефть из стратегических запасов Байдену, боюсь, уже не дадут, выборы кончились. Вот тогда начнутся основные события.
        1. Volkonsky Offline Volkonsky
          Volkonsky (Vladimir) 18. november 2022 14:59
          +1
          8% потребительская инфляция, а я говорил про промышленную, она больше 20%
  5. gen1 Offline gen1
    gen1 (Gennady) 17. november 2022 14:16
    +2
    risiko perang nyeret ing kanggo taun

    Iki ora ono gunane kanggo Rusia. Kita kudu ketemu ing setahun.
    Ing teori, bakal ana rong perang utama ing ngendi Angkatan Bersenjata Ukraina bakal dikalahake. Taun iki cedhak Zaporozhye. Ing tengah sabanjuré ana, nanging wis crests bakal karo "Abrams, F-16, A-10, Leopards" Senajan ana uga ora dadi perang kapindho.
    Lan kabeh liya miturut rencana: CHAOS ing Ukraina. Peacekeepers (carane bisa njaluk tembung iki), nanging yen ora, kita ora bakal sijine Nazi njaba lapangan legal. Lan bakal nglawan ing kutha-kutha..
    1. Nelson Online Nelson
      Nelson (Oleg) 17. november 2022 15:23
      +1
      Kutipan: gene 1
      Kita kudu ketemu ing setahun

      Ora masalah maneh, ing taun utawa ing 10, kita bakal menang utawa ora.
      Ing kasus apa wae (nganti gendéra putih-biru-putih), akses menyang peralatan berteknologi tinggi, komponen, teknologi ora bakal bali menyang kita ing volume sadurunge, nanging kanthi truncated banget - lan sampeyan bisa entuk.
      Ekspor - akses menyang pasar AS / EU, maneh, dheweke ora bakal bali menyang kita kanthi lengkap, amarga wedi banget bakal gumantung maneh karo pasokan saka Federasi Rusia.
      Sing. kanggo sembarang iku perlu kanggo reorient menyang Asia / Afrika / Amerika Latin.
      Lan mesthi, pasar domestik.

      Ing wektu sing cendhak, ekonomi Rusia wis lulus tes stres.
      Ing jangka menengah (~ 5 taun) - nganti saiki, kanthi nganggep paragraf 1, ana sing ora bisa diatasi ora katon.
      1. gen1 Offline gen1
        gen1 (Gennady) 17. november 2022 16:14
        +1
        Kutipan saka Nelson.
        Kutipan: gene 1
        Kita kudu ketemu ing setahun

        Ora masalah maneh, ing taun utawa ing 10, kita bakal menang utawa ora.

        Penulis nuding metu kok ora worth tundha: sumber senjata modern kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. Asil bisa dadi serangan terus-terusan marang kontinental Rusia. ketegangan ing masyarakat kita. Pati prajurit kita ing baris kontak. Ora ana gunane nyeret metu. Setaun cukup kanggo ngumbah otak Ukrainia, Eropa lan oligarki (Rusia lan Ukrainia).
        1. Nelson Online Nelson
          Nelson (Oleg) 17. november 2022 16:36
          0
          Kutipan: gene 1
          Penulis nuding metu kok ora worth tundha: sumber senjata modern kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina.

          Yen padha kepéngin, padha wis sijine iku dangu ago.
          t.z aku. - Amerika ora bisa ngidini negara sing dijupuk ing guardianship nandhang sangsara asor lengkap.
          Kakehan jotosan kanggo gambar hegemon donya.
          Nanging eskalasi, nganti nggunakake senjata nuklir, uga ora ana kepentingane.
          Mulane kompromi, ing wangun ora ana serangan highmars ing wilayah Federasi Rusia-2021.

          Nanging yen dumadakan tentara Rusia wiwit ngenggoni pangkalan siji-sijine, ya, pasokan senjata bakal saya tambah nganti keseimbangane. Lan bakal tahan maksimal 2 minggu.
          1. gen1 Offline gen1
            gen1 (Gennady) 17. november 2022 17:13
            +2
            Kutipan saka Nelson.
            Kutipan: gene 1
            Penulis nuding metu kok ora worth tundha: sumber senjata modern kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina.

            Yen padha kepéngin, padha wis sijine iku dangu ago.

            Ing Istanbul, negosiasi nyebabake kenaikan "tarif" - kita wiwit mateni lampu, nanging kepiye Amerika? Aku padha nyedhiyakake senjata ing ndhuwur
          2. Volkonsky Offline Volkonsky
            Volkonsky (Vladimir) 17. november 2022 17:20
            +4
            babagan iki mung ing sabanjure. teks (Aku nulis, banjur kudu nundha amarga rapat ing Ankara), bakal ana gambaran umum - penerbangan liwat sarang cuckoo
  6. Jstas Offline Jstas
    Jstas (jstas) 17. november 2022 14:16
    +2
    CBO - asil utama, akeh chatter lan ora siji kamenangan . Persetujuan, ngiyanati lan eksekusi manut rencana sing ditulis ing Washington. Ing Afghanistan, sing pisanan ditindakake yaiku ngilangi presiden, lan sukses. Lan ana pengkhianatan.

    garis abang lemak saka "garis abang"
    kang ditunggangi mungsuh tanpa wedi babar pisan

    Gostomel.
    wilayah Kyiv.
    wilayah Sumi.
    wilayah Chernihiv.
    BDK "Saratov".
    Cruiser Moscow.
    Pulo "Snake".
    Gandum "we got nyuwek mati" kesepakatan.
    wilayah Belgorod.
    wilayah Kursk.
    wilayah Voronezh.
    Rajapati Daria Dugina.
    Lapangan udara ing Novofedorovka.
    Pembunuhan pejabat lan jaksa.
    Exchange "Azov".
    Pati anak ing Donetsk.
    wilayah Kharkov.
    Red Lyman.
    A Piece saka wilayah Kherson.
    Aliran utara.
    A Piece saka Republik Lugansk.
    Jembatan Krimea.
    2 gandum nyerah
    Kherson,
    pasrah ing Bali
    1. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 18. november 2022 09:08
      0
      Jstas, за восстановление Империи мы за ценой не постоим!
  7. Ugens Offline Ugens
    Ugens (Victor) 17. november 2022 15:37
    -1
    Ora ana sing pengin perang. Nanging, ora bisa dihindari amarga AS pengin.

    - yaiku, Putin ngetutake instruksi Amerika Serikat? Omong kosong, mesthi.
    Kabeh luwih prasaja, Putin dilaporake babagan kemungkinan njupuk Kyiv sajrone telung dina lan nyerah kanthi cepet, mula dheweke mutusake kanggo ngatur perang kanthi cepet. Nalika plans pisanan tindak liwat alas, iku isih bisa kanggo menang kabeh bali cepet, nanging sayangé. Kabeh langkah luwih mung kreteg kobong.
    Minangka asil saka kawicaksanan kasebut, kita ndeleng militerisasi Ukraina kanthi cepet lan ora ana omongan babagan kamenangan apa wae. Serangan ing infrastruktur sipil ora mimpin kanggo kamenangan militèr, lan asil bakal diakoni Rusia minangka negara teroris, tambah sanksi lan Tambah ing sumber senjata kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina.
    Umumé, mung ana siji cara metu saka kahanan iki.
    1. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 17. november 2022 16:34
      +2
      Взявшись за гуж, не говори, что не дюж.

      Рубикон пройден, и теперь только до победного конца. То, что РФ система правления, финансов и экономики гнилая и работает иногда против государства, так это внутренние частности, которые в военное время легче исправлять. Идёт война , и тут не до сомнений, и кто сомневается и осуждает, тот уже конкретный предатель. Сейчас также не время перебирать причины возникновения такого состояния, сейчас время прилагать все усилия для победы своего государства. Что станет при поражении, даже не обсуждаемо...
      1. Ugens Offline Ugens
        Ugens (Victor) 17. november 2022 18:26
        0
        Lan pira yuta sing arep dilebokake?
        Apa sampeyan siap kanggo trenches?
        1. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 17. november 2022 22:01
          +1
          (Victor) Kanthi taktik sing dipilih saiki saka ambruk negara kanthi minimal perang, kerugian sing paling cilik. Yen ora, kaya sadurunge, tembok kanggo tembok sirah-on, supaya yuta bakal rembugan, kang mungsuh saka Amerika Serikat lan Inggris nyoba supaya hard kanggo mimpin.
          1. Ugens Offline Ugens
            Ugens (Victor) 18. november 2022 10:06
            -1
            Сравнительно с чем? Если с ПМВ-ВМВ то малые, если сравнивать с афганской, чеченскими, грузинской то потери больше чем в тех вместе взятых.
            1. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 18. november 2022 19:27
              +1
              Вы ещё не поняли, что идёт война на уничтожение российской государственности, для нас это уже как ВОВ. Сегодня во всех мировых СМИ Россию обзывают террористом и раскручивают ненависть к русским, на сегодня ненависть зашкаливает во всех недружеских странах, а их большинство. Официально объявлено странами НАТО, что РФ должна потерпеть поражение от Украины. А далее репарации, контроль над вооружением и всяческие притеснения России._ похоже, как с Германией после ВМВ. Разуйте глаза, и откройте уши...
    2. Volkonsky Offline Volkonsky
      Volkonsky (Vladimir) 17. november 2022 17:22
      0
      Umumé, mung ana siji cara metu saka kahanan iki.

      sing endi?
      1. Ugens Offline Ugens
        Ugens (Victor) 17. november 2022 18:25
        -1
        Yen aku ngucapake kanthi lengkap, mula negatif bakal cepet nglarang aku)))
        Umumé, kabeh iki kudu rampung sanalika bisa.
        1. gen1 Offline gen1
          gen1 (Gennady) 17. november 2022 19:15
          +1
          Kutipan saka ugens
          Yen aku ngucapake kanthi lengkap, mula negatif bakal cepet nglarang aku)))
          Umumé, kabeh iki kudu rampung sanalika bisa.

          Apa ana sing aku ora ngerti? Yen ana akeh minus, apa iki nyebabake larangan? Serius aku takon.
          1. Ugens Offline Ugens
            Ugens (Victor) 17. november 2022 21:09
            -1
            Aku ya, Aku ora nglanggar apa-apa ing Topvar, nanging padha begalan kula.
          2. Volkonsky Offline Volkonsky
            Volkonsky (Vladimir) 18. november 2022 05:43
            +1
            minus ora mengaruhi larangan kasebut, kena pengaruh nglanggar aturan sing sistematis (mat, penghinaan, nyurung kebencian etnis, babagan ngritik PDB lan VPR - aku ora ngerti, bisa uga ana ing watesan tartamtu, tanpa menyang kapribaden)
    3. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 18. november 2022 06:25
      0
      Ugens, lan apa, aku wonder, iki mung cara metu saka kahanan?
  8. nonton Offline nonton
    nonton (Alex) 17. november 2022 19:27
    +1
    Kutipan: Alexey Davydov
    Sayange, penulis artikel ora weruh sistem (...) Tegese nulis artikel ora jelas

    Maca sing nyenengake, kaya ing Dumas, nanging isih ora jelas apa sing dituju dening penulis. Sing Anglo-Saxon-Yahudi nyelehake Rusia ing kanker kaping telune? Lan iku sensasi?
  9. vlad127490 Offline vlad127490
    vlad127490 (Vlad Gor) 17. november 2022 20:30
    +2
    Thanks kanggo penulis kanggo materi. Iki minangka artikel, dudu review analitis, sing penting. Informasi sing diwenehake kudu diwenehi perhatian lan saben maca, miturut kompetensine, bisa nggawe kesimpulan kanggo awake dhewe kanthi nambahake materi dhewe lan nerbitake ing komentar. Kanthi jagad ing senar, bebener bakal menang. saranku.
    Federasi Rusia kudu nggawe undang-undang yen kabeh wilayah Ukraina, sing dicekel dening separatis kanthi bantuan NATO, minangka bagean integral saka Rusia.
    Ing ngarsane Hukum, NWO sing ditindakake dening Rusia ing Ukraina yaiku mbebasake wilayah Rusia sing dikuwasani dening separatis, pemugaran integritas wilayah Rusia, penyatuan maneh bangsa, kalebu ekonomi, populasi, wilayah. Ukraina ing bidang kegiatan ekonomi Rusia.
    1. Volkonsky Offline Volkonsky
      Volkonsky (Vladimir) 18. november 2022 06:02
      0
      sayangé, gol operasi durung diumumake, kabeh tugas sing ditugasake wis gagal, catastrophically gagal, yen sampeyan ora ngerti rencana sing dipilih Kremlin kanggo awake dhewe, pilih sing paling awon - sampeyan ora bakal salah! kakehan lepat sing dakkarepake nganti ora cukup driji lan driji sikil kanggo dhaptar, sing paling awon lan iki minangka kesalahan utama - kita nyekel bangsa kita dhewe kanggo wedhus, kita ora ngomong sing bener, malah ketua Komite Pertahanan Duma Negara, Kolonel Jenderal Kartapolov, ngandika: "Stop lying !", Lan ora ana owah-owahan! anggere kita nelpon operasi iki NWO tinimbang perang, kita ora bakal menang. Sanalika sampeyan ndeleng owah-owahan saka tandha iki, tegese ana owah-owahan radikal ing operasi sing ora ana pengarep-arep sing ditindakake nganti saiki (kanthi cara, aku ora yakin manawa kiriman iki ora bakal dibusak wis dibusak - kita ora bakal menang perang mesthi!). Siji-sijine sing dakkarepake yaiku yen kita ora bakal mundur, ora ana sing bisa mundur, kabeh jembatan kasebut diobong dhewe, ngerteni Kherson lan telung wilayah liyane minangka Rusia. Saiki ora bisa maneh kanggo nguripake daging cincang maneh, lan mulane mung - ganggang! Nanging ing jangkah iki, perang bakal terus kanggo paling liyane 2 taun, nganti ganti saka njaga ing Kantor Oval (ora malah ing Gedhung Putih, nanging ing kantor). Mung tekane Trump bisa nylametake kita, yen perang bakal pirang-pirang taun. Bab sing paling cerdas sing bisa ditindakake Kremlin yaiku ngumumake tujuan utama, yaiku, mardika lengkap Ukraina lan kalebu ing Federasi Rusia. Iki kudu diwiwiti, nanging ngenteni pukulan pertama saka regime bandit Kyiv, sawise nyerang pisanan, kita ngeculake tangane lan nguripake kabeh wong Ukraina marang kita. Iku luwih elek tinimbang kejahatan - iku salah! Salah fatal!!
  10. Siegfried Offline Siegfried
    Siegfried (Gennady) 17. november 2022 22:39
    +5
    perang ing Ukraina lagi dileksanakake ing tingkat kontrol, loro-lorone nyingkiri tumindak sing bisa mimpin kanggo owah-owahan cetha ing kahanan, kang bisa mimpin kanggo mundhut kontrol ing kahanan, supaya ora kepepet ing escalation. Iki ngidini sampeyan ngatasi konflik ing wektu. Wektu dibutuhake kanggo manifestasi asil perang sanksi, uga kanggo manifestasi perselisihan ing jagad iki. Kita wis ngalami kabeh iki.

    Amerika Serikat bisa ngalahake Ukraina kanthi gaman, secara harfiah. Padha bisa masang perang elektronik ana ing ukuran temen beda, padha bisa ngiyataken pertahanan udhara ing ukuran beda, padha bisa menehi senjata long-macem, nanging padha ora nindakake iki.

    Rusia uga bisa mbebasake rezim Kyiv kanthi fisik, ngrusak kabeh administrasi negara, media, lan organ penting liyane. Bisa mateni listrik Ukraina kanggo sasi. Bisa nggunakake VKS kanthi volume lengkap. Iku uga ora nglakoni.

    Kabeh iki minangka spiral eskalasi, sing bisa uga ana wektu ilang kontrol babagan acara. Lan ora ana pihak sing pengin iki.

    Opsi AS kanggo eskalasi militer ing Ukraina diwatesi. Eropa lawas ora siap kanggo perang nglawan Rusia. Kanthi miwiti iki tanpa idin saka Eropa Kulon, Amerika Serikat duwe risiko kalah banget minangka sekutu lan tetep karo Polandia lan Rumania - lan banjur risiko nandhang kekalahan militer.

    Eskalasi miturut skenario Artikel 5, ing ngendi NATO nglawan Rusia, sebaliknya, Rusia kudu medeni Kulon, dudu kita. Wiwitane skenario kasebut bakal ngaktifake perang cyber lan ruang, akibate kanggo Kulon dhewe, sanajan kanthi imajinasi sing gedhe, angel dibayangake.

    Ing konflik kasebut, Rusia bisa kanthi cepet lan kanthi efektif nduduhake marang NATO apa perang nuklir taktis. Rusia duwe pilihan saka biaya lan pilihan saka sarana pangiriman. Rusia bisa dosis daya lan nduweni kemampuan kanggo ngirim menyang sembarang titik ing Eropah. Ing tembung liya, Rusia nduweni kaunggulan sing luar biasa ing tingkat nuklir taktis. Bakal cukup kanggo nyebul hulu ledak sing kurang bertenaga ing Baltik utawa ing udhara, supaya NATO kanthi cepet pengin de-escalate lan mandek geni.

    Kanggo kepinginan AS kanggo entuk kemampuan "serangan cepet" ing ngendi dheweke pengin numpes pasukan nuklir strategis Rusia, luwih cedhak karo kemampuan kasebut, luwih gampang prosedur kanggo ngluncurake rudal Rusia. Bakal ana kahanan sing saben rudal bakal dadi unit tempur mandiri, petugas saben kompleks seluler bakal bisa ngluncurake rudal tanpa kode. Peluncuran rudal bakal, yen perlu, bakal otomatis (kaya tangan mati), mung luwih cepet. Apa risiko sing bisa kedadeyan ing kene ora angel ditebak.

    Amerika Serikat, mesthi, ora weakly dirudopekso wong wadon lawas Eropah, nanging misale jek sing iki ora bakal nggawa wong bungah. AS saiki luwih lemah tinimbang sadurunge NWO. Saiki kabeh ngubengi "penurunan hegemon" lan dalan sing dipilih Amerika Serikat (liwat kanibalisme sekutu) bisa uga beda banget karo skenario RAND.
    1. Volkonsky Offline Volkonsky
      Volkonsky (Vladimir) 18. november 2022 06:15
      -1
      thanks, gennady, kanggo kirim, plus, atas jenenge dhewe, Aku bakal nambah sing ora mung ing senjata nuklir taktis kita duwe kauntungan, nanging uga ing senjata nuklir strategis, malih, catastrophic kanggo Amerika Serikat (utamané basis lemah, paritas kira-kira kanggo operator NSNF angkatan laut, kanggo sing adhedhasar udhara padha duwe kaluwihan, sing dikompensasi dening pertahanan udara / pertahanan rudal lan senjata anti-satelit), Amerika ora bakal bisa mulihake paritas nganti 2028-2036 (dheweke wis duwe. kabeh dijadwal kanggo taun, ana Program), nanging Putin ora menehi wektu iki
    2. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 18. november 2022 06:38
      0
      Akhire Siegfried krungu apa sing arep diomongake nganti suwe. Artikel kaping lima, nyatane, kanthi tentara multibasa, ing ngendi pesenan ora dianggep, nanging mung dieksekusi kanthi otomatis, terjemahan saka sumber asli pesenan ora kalebu. Kanthi wektu kahanan kadhangkala sawetara detik, gagal dijamin. Inggih, luwih ing teks, kabeh wis diterangake cetha lan intelligibly lan carane kabeh iku!
  11. Yuri Bryansky Offline Yuri Bryansky
    Yuri Bryansky (Yuri Bryansky) 17. november 2022 23:02
    0
    Kita ora kudu ngenteni, nanging kudu siyap. Iki masalah karo pemerintah kita. Nanging ora ana sing luwih pinter. Iku mung mobilisasi anyar sing kudu disiapake. Lan remet liberal ing pemblokiran financial.
    1. Grey Grin Offline Grey Grin
      Grey Grin (Grey Gring) 18. november 2022 00:47
      0
      sampeyan ngguyu bener, liberal bakal mencet liberal? Kepiye carane?
    2. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 18. november 2022 06:41
      0
      Yuri, sapa ing kulawargamu sing ngurusi finblock?
  12. Bakht Offline Bakht
    Bakht (Bakhtiyar) 18. november 2022 00:17
    0
    Laporan RAND diakoni minangka palsu. Mesthine, kahanan kasebut diterangake kanthi bener. Nanging iki mung tegese ana wong sing mung nggambar kahanan saiki lan nyatakake pikirane menyang "laporan rahasia".

    Ing sawijining wektu aku langganan RAND. Iku wis suwe banget. Aku ora gawe anyar amarga analisa fantastis sing ora kelakon.
    1. Volkonsky Offline Volkonsky
      Volkonsky (Vladimir) 18. november 2022 06:18
      0
      Aku maca babagan iki, nanging isin yen Amerika Serikat piye wae mekso babagan iki, hukum Lend-Lease dikirim menyang Kongres sasi sadurunge NWO uga palsu? Iki jawaban kanggo sampeyan, apa sluggishly perang maneh
  13. Grey Grin Offline Grey Grin
    Grey Grin (Grey Gring) 18. november 2022 00:45
    +1
    Muddy daya karo kolom kalima ing, perang aneh lan muddy padha mantan Ukrainians embittered ing Rusia, kang rama lan mbah kakungipun perang nglawan Nazi lan Bandera Pundhak kanggo Pundhak lan sing en masse dadi penerus saka Nazi lan Bandera iki! Kajaba iku, presiden Rusia kanthi umum nyebat dheweke, sawise kabeh kekejemane, wong sedulur, lan iki ora bisa dingerteni!
    1. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 18. november 2022 06:49
      0
      Gren, apa wong Ukrainia lan Ukrofasis padha karo sampeyan? Yen mangkono, pancen, kanggo wong normal, iku ora bisa dimangerteni dening pikiran! Inggih, mung ing kasus, apa sampeyan wong Ukraina utawa fasis metu?
  14. Igor Listov Offline Igor Listov
    Igor Listov (Igor Listov) 18. november 2022 00:49
    0
    Lan ing ngendi demilitarisasi lan denazifikasi lan pangayoman saka populasi pribumi Donbass? Pranyata kabeh iki fiksi lan hoax?!
  15. Valera75 Offline Valera75
    Valera75 (Valery) 19. november 2022 06:53
    0
    И за всей этой мишурой никто не обратил внимания на самое важное событие, которое и станет определяющим для хода всей дальнейшей военной кампании на Украине на ближайшие год-полтора

    автор как то ранее утверждал что нам нужен только спринт а при марафоне год и более мы проиграем.Была ещё вами озвучена дата по-моему опираясь на мысли Хащина что 5 декабря будет какой то кирдык западу а теперь мы получается будем бежать марафон год или полтора и не исключено что и больше,так как за эти полтора года кто то по соседству с кастрюлеголовыми может сунуть свою башку в эту мясорубку.Даже не знаю каким прогнозам автора верить.Булу верить пока своим ноябрь-январь перелом компании а летом окончание её наа 90% в нашу пользу, а иначе полная мобилизация и все на фронт.Хотя частичная на 90% уверен будет весна-лето а скорее полная.
  16. Samno Mar Offline Samno Mar
    Samno Mar (Samno Mar) 19. november 2022 16:03
    0
    плохим танцорам и политикам всегда что-то мешает. Очень плох тот политик который активно воплощает чужие задумки.
  17. Wasya 225 Offline Wasya 225
    Wasya 225 (Vyacheslav) 19. november 2022 20:07
    +1
    Штатники с конца 80-х разработали стратегию разгрома сначала СССР, потом РФ и благодаря "мудрости" и коррумпированности наших верхов ее системно реализовали. Подготовка UA - один из пунктов стратегии. СВО - цугцванг, то есть ход не от хорошей жизни, а по необходимости. На каждую ошибку РФ ими отрабатывался следующий ход. При этом там хорошо видят и слабости, и разброд, и неуверенность. Жалеть не будут. Будут давить. Выход теперь один сопротивляться, а это можно успешно, только наведя порядок внутри. Для этого мало крутых лозунгов, народ не верит. Нужны реальные и быстрые общественно-политические изменения. Это не просто.
  18. vsart Offline vsart
    vsart (Valery) 25. november 2022 06:52
    -1
    Если даже взять из статьи только даты, факты и цифры, представленные в хронологическом порядке, то даже без учёта выводов и гипотез самого автора, особенно при сгущении красок (проблем) с производством оружия и в целом материально-технического обеспечения войск, общая картина развития взаимоотношений (гибридной войны) между НАТО и Россией, на мой взгляд, близка к реальной.

    Siji-sijine cara kanggo njamin penolakan Jerman marang operator energi Rusia yaiku melu loro-lorone ing konflik militer ing Ukraina. Tindakan luwih lanjut ing negara iki (tegese Ukraina) mesthi bakal nyebabake respon militer saka Federasi Rusia. Rusia temenan ora bakal bisa ninggalake meksa massive saka tentara Ukraina ing republik Donbass tanpa tanggepan militèr, kang bakal ngidini kita kanggo saiki Rusia minangka agresor, lan banjur nemtokke kabeh paket sanksi marang sing wis ana. disiapake.

    (Из доклада RAND corp. США)

    В комментариях мнения и оценки по многим вопросам разделились. Но, в целом превалирует позиция, что у России в сложившейся ситуации нет другого выхода кроме как наращивание совместных усилий армии, власти и общества по всем направлениям гибридной войны, ведущим к достижению полной и безоговорочной победы над нацистской Украиной, а значит и над натовским, русофобским Западом.

    В этих целях, наряду с повышением активности боевых действий на стратегических направлениях фронта, необходимо продолжать точечное уничтожение критической инфраструктуры (энергосистемы и транспортной логистики) по всей территории Незалежной, что в комплексе позволит не только нанести значительное поражение и деморализовать нацистские формирования ВСУ, но и лишить США и их подельников возможностей безнаказанного наращивания поставок оружия, боеприпасов и финансово-материальных ресурсов киевскому марионеточному режиму и таким образом принудить его к полной капитуляции с последующей передачей власти Военно-гражданской администрации.

    В дополнение к вышеизложенному целесообразно отметить как положительный момент, что прошедшие 9 месяцев со дня начала СВО позволили вскрыть и частично устранить серьезные недостатки и нарушения в управлении и снабжении боевых действий и работе предприятий оборонного комплекса, зачастую лежащие в самой сущности антагонистических противоречий капиталистической системы государства и общества, где правят алчность, прибыль и нажива. Война между капиталистическими государствами, в которых интересы бизнеса и буржуйских элит стоят выше духовных ценностей и чаяний народа создает массу дополнительных проблем и вопросов, прежде всего для самого народа. И здесь народам России однозначно не по пути с сатанинско-русофобским Западом...

    Не терпит зло сопротивленья,
    На честный бой кишка тонка.
    Звучат угрозы и ограничения,
    Как признаки ущербности ума.

    Злодеям Русь не развратить,
    Не запугать и не разграбить.
    Пока в почете Правды смысл,
    Удел шакалов - подло гадить.

    Врагам страну не расчленить,
    Ни внутренним, ни внешним.
    Когда мы честно станем жить,
    Союз Народов будет вечным!

    Я верю, что Отчизна возродится,
    А испытанья лишь сплотят народ.
    И русофобам бумерангом возвратится,
    Смрад подлых дел - насилия оплот...


    Stihi.ru/2014/04/11/4589