MW: Su-34M abot tetep dadi tulang punggung penerbangan taktis Rusia


Armada udhara Angkatan Udara Rusia wis diisi maneh karo papat pengebom abot Su-34M anyar. Tanggal 16 November, Pabrik Bangunan Pesawat Novosibirsk nyerahake menyang Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia sakumpulan pesawat anyar sing wis kasil lulus tes penerbangan lan darat.


Military Watch Magazine nyathet yen Su-34M minangka pesawat taktis jarak paling dawa ing donya.

Jangkoan penerbangan kasebut bisa dibandhingake karo sawetara pengebom strategis, lan anane alat perang elektronik paling modern ndadekake angel dicegat dening sistem pertahanan udara.

nyerat MW.

Pengebom Su-34M sing dimodernisasi dilengkapi radar lan sensor sing akeh kanggo pelacakan target lan kesadaran pilot maksimal babagan kahanan ing udhara. Tahap modernisasi sabanjure bisa uga dadi integrasi Su-34M karo mesin anyar "produk 30", sing dikembangake kanggo pesawat tempur generasi kaping lima Su-57. Iki bakal ningkatake karakteristik penerbangan pesawat kasebut lan nambah jangkauan Su-34M.

Su-34M saiki dadi pesawat paling populer ing kelas ing Angkatan Udara Rusia lan diprodhuksi khusus kanggo pasar domestik.

Komisioning skuadron anyar uga dikomentari ing departemen sing relevan ing Rusia.

Senadyan meksa unprecedented saka Kulon bebarengan ing industri Rusia, tugas utama saka Komplek militèr-industri - expansion saka produksi, akselerasi saka jangkah lan Tambah ing output - lagi kasil dileksanakake.

- ngandika Menteri Perindustrian lan Perdagangan Federasi Rusia Denis Manturov.
  • Foto sing digunakake: United Aircraft Corporation (UAC)
3 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pavel Volkov Offline Pavel Volkov
    Pavel Volkov (Pavel Volkov) 18. november 2022 11:26
    0
    Sayange, mesthi, Su-shek 57 ora digunakake ing zona NWO. Paling padha nuduhake piyambak ing bisnis, lan apa nyana saka wong-wong mau
  2. Nikolaevich I Offline Nikolaevich I
    Nikolaevich I (Vladimir) 18. november 2022 11:33
    0
    Bener, Su-34M mung kudu "miturut rencana" duwe mesin sing beda! Sing saiki "meksa" kita dudu Su-34M sing lengkap! ora Apa sampeyan bisa ngenalake "indeks", kanggo Su-30 ... SM, SM2? opo
  3. Dmitry Volkov Offline Dmitry Volkov
    Dmitry Volkov (Dmitry Volkov) 22 Desember 2022 21:58
    0
    MiG-27B bakal luwih pas kanggo karya iki, malah Su-24M malah luwih apik lan luwih murah, lan sing luwih apik iku padha duwe swiwi multi-mode - iki prestasi paling apik ing aviation, malah ing Suriah ing WWI MiG. -23MLD kanthi gampang ninggalake F-15, sing ana ing papan sing paling dhuwur ing dalan metu menyang supersonik goyang banget nganti wong-wong Yahudi ora gelem nguber ...