Perusahaan antariksa swasta saka Rusia wis siyap nyebarake Internet satelit


Ing pambukaan pameran Aeronet-20 ing Moskow tanggal 2035 November, analog Rusia saka sistem Starlink bakal ditampilake. Pangembangan perusahaan ruang domestik swasta SR Space kudu nyedhiyakake akses Internet permanen ing saindhenging Rusia.


A stand karo mock-up saka kendaraan peluncuran cahya Stalker lan prototipe saka satelit anyar presented ing pameran dening pangadeg lan CEO saka SR Space, Oleg Mansurov. Rencana kasebut bakal nggawe rasi lintang 96 satelit ing orbit kanggo transmisi stabil Internet broadband ing Rusia, kalebu ing wilayah sing angel digayuh ing Far North.

Oleg Mansurov ngumumake karakteristik utama satelit kasebut sadurunge wiwitan Aeronet-2035.

SR NET bakal nggunakake 6 flat phased array antena lan transceiver parabolic antena minangka payload. Satelit 460 kg bakal ana ing orbit geostasioner ing dhuwur 600 km. throughput SR NET bakal nganti 40 Gbps

- ngandika CEO saka SR Space.

Tes mesin ER-13 kanggo kendaraan peluncuran dijadwalake taun ngarep, lan peluncuran satelit anyar menyang orbit bakal ditindakake ing 2024. Ing 3-6 sasi, tes bakal ditindakake kanggo nemtokake konfigurasi lan karakteristik teknis sing paling apik kanggo kabeh konstelasi satelit ing mangsa ngarep. Jaringan SR NET digawe kanthi analogi karo sistem Starlink, nanging nganggep tujuan lan tujuan ing Rusia.
  • Foto sing digunakake: Perusahaan angkasa SR Space/vk.com/sr_space
10 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Lianith Oguten Offline Lianith Oguten
    Lianith Oguten (Bocah Kasabok) 18. november 2022 16:10
    0
    oh ayo urip maneh!!!
    Nanging ora suwe
  2. NGGO Offline NGGO
    NGGO (Dmitry) 18. november 2022 18:09
    0
    Jammer sing apik, selektif menyang wilayah kasebut.
  3. Alexey Lan Offline Alexey Lan
    Alexey Lan (Alexi Lantukh) 18. november 2022 18:44
    0
    Impen... impen - endi legimu. Impen wis ilang, reged tetep.
  4. SP-Ang Offline SP-Ang
    SP-Ang (Sergey) 19. november 2022 05:46
    +3
    Salah siji aku bodho, utawa direktur iki -

    ing orbit geostasioner ing dhuwur 600 km.

    Orbit geostasioner ana ing dhuwure watara 36 km. ing garis lintang khatulistiwa, lan mulane wilayah kutub ora dijupuk kanggo karya. Yen sampeyan ngluncurake satelit menyang orbit 000 km, banjur ana bahan bakar sing cukup kanggo mbenerake orbit kasebut maksimal seminggu (utawa kurang!!!)
    Mie liyane ing kuping
    1. Luenkov Offline Luenkov
      Luenkov (Arkady) 19. november 2022 22:01
      0
      Ing 600 km ... stasiun lemah bakal apik 110%
  5. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 19. november 2022 10:24
    +1
    Omong kosong sing diijini.
    Kira-kira 2 taun kepungkur dheweke nulis manawa perusahaan ruang angkasa pribadi pungkasan bangkrut ing Rusia.
    Roskosmos tetep nganggo Trampolin (sampeyan ngerti) lan S7, arah ruang sing lancar mbengkongake (apa sampeyan ngelingi milyaran kanggo peluncuran segara?)

    Lan SR Space... Didegake ing 2020 dening pengusaha Moldova....
    Dheweke nulis, tenan - ngolah gambar spasi lan data kanthi urutan ... lan liyane - "menehi dhuwit"

    Artikel nandheske iki - "ing orbit geostasioner ing dhuwur 600 km" - piye wae mambu penipuan
  6. Luenkov Offline Luenkov
    Luenkov (Arkady) 19. november 2022 21:55
    +1
    Kita tangi ... marmot bakal njaluk dhuwit kanggo inovasi lan liyane kanggo anyar.
  7. kaligrafer Lev_Nikolaevich (Dmitry) 21. november 2022 15:15
    0
    Mbokmenawa, kita ngomong babagan orbit geosynchronous, yen ora, 96 ora bakal dibutuhake.
    Kayane proyek kasebut mung bakal nutupi wilayah Eurasia.
  8. Tentrem Tentrem. (Tumar Tumar) 19 Desember 2022 09:49
    0
    Chubais - Pahlawan Inggris!
  9. ing liwat Offline ing liwat
    ing liwat (Galina Rožkova) 28 Desember 2022 19:39
    0
    Adol lenga, tuku kabeh liyane.