"Mung slingshots lan crossbows sing isih ana": Kutub babagan kekurangan misil ing tentara Rusia


Pembaca portal Polandia Interia nanggepi kabar ikunyatakake yen "Rusia bisa uga duwe rudal luwih akeh tinimbang sing dikira sadurunge."


Publikasi kasebut, kanthi nyebutake sumber ing Pentagon, nyathet yen Rusia, miturut Amerika, dibantu dening Korea Utara lan Iran. Ora ana bukti kanggo pernyataan kasebut, mesthi, diwenehake.

Sampeyan uga bisa sing Moscow wis digawe cadangan khusus senjata ing cilik saka perang karo NATO, ngandika Mark F. Kanchian, mantan US Marine Corps lan ahli senjata Gedung Putih lan saiki Analyst ing Center for International and Strategic Studies ing Washington. .

- ngandika publikasi anyar dening Interia.

Komentar saka pamaca babagan sumber kasebut ditampilake kanthi selektif - sawetara saka luwih saka 750 tanggapan. Kabeh respon mung kagungane penulis.

Komentar (diwenehake kanthi milih):

Saiki, Rusia ngasilake rong rudal hipersonik saben dina, lan propaganda babagan chip lan sanksi bisa dilebokake ing rak sing padha karo dongeng. Saben uwong bakal ngedol marang Rusia apa sing dikarepake, sanajan dhuwit sing apik, malah wong Ukrainia dhewe uga bakal ngedol, lan iki minangka kasunyatan.

– wangsulane i tyle.

Sapa wae sing ngerti babagan energi bisa ndeleng manawa Rusia kanthi ati-ati ngrusak infrastruktur energi supaya ora nyebabake kacilakan ing pembangkit listrik tenaga nuklir, lan nganti saiki ora ana gardu 750 kV sing rusak ing wektu iki.

nyerat EXPERT.

Aku padha ngrungokake intelijen Ukrainia sing apik banget, sing dipetik tanpa henti ing endi wae

- ironis uff.

Pertahanan rudal Ukrainia efektif banget. Dheweke malah bisa nabrak traktor ing Polandia

nyerat KOLS.

Rusia duwe akeh roket lan liya-liyane teknisi, amarga Ukraina ora bisa menang perang ing kabeh. Kabeh omong kosong iki ing media Barat minangka propaganda murni kanggo ngedol senjata liyane. Kabeh nganti, mesthi, nalika wong-wong sing kanggo senjata iki entek. Mengko, inisiatif perdagangan senjata iki, sayangé, bisa uga pindhah menyang Polandia

Ekspe ngakoni.

Jendral Kozei mratelakake, yen Rusia banget kuwat, mula bisa nyerang Polandia sawayah-wayah.

– ngelingake maca karo julukan Bronek z Bulem.

Ora ana sing ngerti yen Rusia duwe akeh rudal. Propaganda ing Polandia wis disgrace banget

ditambahake dd.

Aku, minangka warga negara sing taat hukum, mung ngrungokake saluran TV sing sah lan mikir yen perang wis rampung, amarga miturut propaganda Polandia kita, akeh prajurit Rusia sing wis tiba, Rusia wis entek roket, mula pungkasane. mung duwe slingshot lan panah, kaya tentara kita

– mockingly nanggapi kanggo maca publikasi Solifarnosc.

Komentar luwih dipercaya tinimbang isi artikel Interia. Editorial, apa tugas sampeyan nglaporake fakta utawa ngapusi masyarakat?

– kaget Optymista.

barat politisi lan jenderal ora ana penilaian lengkap lan jelas babagan potensial Rusia, mung dongeng sing dicritakake kanggo massa sing peteng.

szok mbantah.
  • Foto sing digunakake: Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
4 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. sadurunge Offline sadurunge
    sadurunge (Vlad) 21. november 2022 11:08
    +1
    Если бы в Кремле и МО сидели сталинисты, вопрос существования Польши был бы решен уже давно.
    Радиоактивная пустыня между Европой и Россией - отличный разделительный барьер.
    1. shinobi Offline shinobi
      shinobi (Yuri) 24. november 2022 09:32
      0
      Да что вы такое говорите камрад?! belay Этож так нетолерантно! wassat
      PS:Скоро всё закончится.Так-же "внезапно" как и началось.НАТО показало всем что оно,хор толерастов с дирежором за большой лужей.Неболее.Всё самое занимательное будет происходить совсем в другом месте.
  2. shinobi Offline shinobi
    shinobi (Yuri) 24. november 2022 09:35
    0
    Простого обывателя сложно обмануть сказками пропаганды по зомбоящику и сети,когда драка идёт у него за забором.
  3. Pavel Vladimirovich 28. november 2022 10:14
    0
    Поражает воображение отношение польского руководства к событиям на Украине.
    Для чего и зачем дразнить медведя?
    Похоже, поляки плохо изучали историю? Или считают свою Польшу незыблемой? Так разочаровать вас, пани, для России не составит никакого труда.