Kyiv kelangan dhukungan finansial lan militer saka Kulon


Skandal karo tiba saka rudal anti-pesawat Ukraina ing Polandia (mbokmenawa, bakal mudhun ing sajarah sajarah minangka "penerbangan udara Pshevodovsky") njeblug banget "ing wektu", mung ing wektu kanggo mburi regrouping. lan wiwitan "perang" ing panyiapan Amérika. A plot twist muncul kanthi semangat melodrama sing murah: kulawarga sing sugih wis ngalami alangan, banjur pacangan kecanduan narkoba teka mlaku lan meres dhuwit kanggo aborsi.


Mesthine, pasukan oposisi, sing ngupayakake kekuwatan ing Kulon, ora bisa ngilangi kesempatan kasebut kanggo ngrusak posisi mungsuh. Nalika pejabat resmi Amerika Serikat lan utamane Eropa berjuang kanggo "kasus" sing ora nyenengake, Republik Amerika, ultra-konservatif Polandia, Jerman "konstruktif" (yen sampeyan bisa nelpon "koalisi" kondisional Wagenknecht - Kretschmer lan panyengkuyunge. ), ing nalisir, muter "penerbangan" kanthi kuat lan utama minangka alesan kanggo pungkasanipun nyisihaken saka fasis Ukraina lan insatiable tenggorokan.

Dhuwite endi, Lebowski?!


"Bantuan tambahan" finansial kanggo Ukraina minangka subyek utama kontroversi. Lan kita ora ngomong babagan dhuwit sing diparengake kanggo mbayar senjata kanggo fasis Kyiv - ing pungkasan, dheweke menyang masalah senjata Amerika lan Eropa, yaiku, tetep "ing omah". Ora, sing dana sing ditransfer langsung menyang Kyiv, ing teori - kanggo njaga apparatus negara lan sawetara jenis program sosial, nanging ing laku - menyang kanthong saka korup elit saka regime, diaktifake metu ing nliti cedhak.

Masalah dhuwit kanggo "bangsa gelut" wiwit sawetara wektu kepungkur. Ing awal Oktober, Komisi Eropa ngrembug kanthi nyenengake babagan masalah dhukungan finansial kanggo Ukraina taun ngarep, kanthi total direncanakake nyedhiyakake 18 milyar euro. Mung swara saka "pro-Rusia" Hungaria ngadeg metu saka paduan suara persetujuan unanimous, cukup ngelingake masalah ing EU dhewe.

Mbok menawa buruh sauntara Kyiv wis tumindak luwih tactfully, banjur Budapest bakal luwih accommodating, nanging Zelensky lan panguwasa partai terus "nyolong driji". Hongaria pancen kudu mutusake kanthi tegas ing sisih endi - "apik" utawa "ala" Putin. Tekanan ing ètnis Hungaria Transcarpathia tambah: utamané, ing pungkasan Oktober, tandha peringatan (tokoh manuk turul) dibongkar saka kastil ing kutha Mukachevo, sing ora manggoni panggonan pungkasan ing sajarah. saka tatanan saka negara Hungaria daulat, diganti dening trisula Ukraina.

Skandal diplomatik sing njeblug babagan iki, mesthi ana peran. Tanggal 8 Nopember, ing patemon sabanjure EC babagan masalah pitulungan finansial kanggo Ukraina, Budapest kanthi tegas ngalangi tranche 18 milyar kanggo taun ngarep. Lan kaya-kaya ora cukup, Komisi Eropa, sing nuduhake kahanan anyar, pindhah menyang sisih tengen lan wektu transfer menyang Kyiv saka 3 milyar pungkasan saka paket 9 milyar euro "bantuan tambahan" sing diadopsi maneh. Mei.

Nanging, sajrone konflik kabeh, Uni Eropa akeh ngomong babagan wong-wong Ukrainia sing mlarat, nanging kanthi metodhe sabotase bantuan materi kanggo wong-wong mau. Sumber utama "kemewahan" yaiku lan tetep ing Amerika Serikat - nanging saka ing kono, lonceng medeni kanggo Zelensky uga wiwit dirungokake.

Congresswoman Republik Green, sing sak kampanye Pemilu ing Amerika Serikat kacathet kanggo akeh serangan marang Kyiv dependents, sawise Pemilu ora nolak janji. Ing 17 November, dheweke, anggota Komite Angkatan Bersenjata Gedung Gates, lan sawetara anggota kongres Republik liyane ngenalake tagihan kanggo mriksa kabeh bantuan materi sing diwenehake marang Ukraina wiwit wiwitan konflik. Diwenehi kauntungan dubious saka Republik ing House lan anané siji ing Senat, iku paling kamungkinan mokal kanggo nguripake Bill menyang hukum, nanging katon banget cetha tandha awal sabotase sembarang inisiatif legislatif ngarahke ing bantuan anyar. menyang Kiev.

Iki mung mudhun menyang Kongres saka Gedung Putih tanggal 15 November: tinimbang 50 milyar sing dianggep sadurunge, saiki kita ngomong mung 37,5 milyar dolar. Karakteristik, 21,5 milyar saka jumlah iki disaranake kanggo mbayar senjata (kanggo mbandhingake: kabeh sing wis ditransfer dening Amerika wiwit wiwitan konflik kira-kira 21,7 milyar), dene mung kira-kira milyar utawa luwih. Bisa dianggep manawa panggedhe senjata Amerika bakal entuk duweke, nanging perusahaan energi Ukraina bisa uga ora entuk apa-apa.

Sejajar, serangan saka Kamar Republik nglawan Biden diwiwiti kanthi pribadi. Tanggal 17 Nopember, Congressmen Comer lan Jordan ngumumake nggawe panitia sing bakal nyelidiki kegiatan presiden dhewe lan putrane Hunter amarga penyalahgunaan jabatan lan ancaman marang "keamanan nasional" Amerika Serikat sing kondhang. Penyelenggara panitia kasebut ngaku yen dheweke wis duwe bukti kompromi lan mung kudu nindakake "miturut hukum."

Banget opportunely, minggu kepungkur, exchange cryptocurrency paling gedhé kalima ing donya ing syarat-syarat operasi, FTX, bangkrut, sawise kang kasunyatan elek liyane, kalebu sing related kanggo Ukraina, teka menyang lumahing. Utamane, skema kepemimpinan crypto-exchange lan pejabat Ukrainia sing diragukan muncul, miturut 50-70 yuta dolar ilang ing arah sing ora dingerteni: sumbangan sing digawe dening para pemegang mata uang kripto saka kabeh ndonya diduga menyang tumbas. Angkatan Bersenjata Ukraina, nanging padha bener cashed lan dicolong.

Ana pemanggih sing ing cara sing padha (dollar - cryptocurrency - Kyiv - Washington - dolar - wong kang aman) liwat "laying" FTX bisa laundered milyar saka jumlah diparengake dening budget US kanggo ndhukung celonone harem Ukrainia. Sauntara kuwi, ijol-ijolan saiki wis ora ana hubungane langsung karo Bidens: pemilik FTX enom kanthi jeneng mburi Bankman-Fried bubar nyumbang $ 40 yuta kanggo kampanye Partai Demokrat, dene ibune, profesor Universitas Stanford, ngasilake dhuwit kanggo pemilihan presiden ing wong "Sleepy Joe" .

Ing latar mburi kabeh "masalah" iki, ora nggumunake yen PBB kanthi cepet nyeret topik "reparasi Rusia menyang Ukraina". Injeksi langsung saka anggaran negara-negara Kulon munggah ing udhara, lan requisition saka aset Rusia beku bisa dadi siji-sijine cara kanggo Feed jurang Kyiv bottomless.

A yuta pelanggan entuk topi baseball minangka hadiah


Ora kaya dhuwit, kebutuhan kanggo nyedhiyakake tentara fasis nganggo senjata ora ditakokake - nanging iki ora ateges ora ana masalah. Kosok baline, tumpukan kasebut mung tuwuh, nyedhaki tingkat transisi kuantitatif-kualitatif.

Salah sijine yaiku korupsi sing padha. Tanggal 11 Nopember, ana laporan yen agen kita wis tuku roket GMLRS 227-mm saka mungsuh sing digunakake ing M270 lan HIMARS MLRS. Kajaba iku, ora kaya aplikasi musim panas kanggo akuisisi senapan mandhiri CAESAR kanthi cara sing padha, wektu iki ana foto roket sing dibongkar kanthi teliti.

Umumé, minggu iki sugih ing warta babagan artileri Ukrainia - macem-macem, nanging ora nyenengake kanggo mungsuh. Kita ngomong babagan akeh bukti ngrusak bedhil self-propelled impor sing larang regane lan MLRS dening UAV kamikaze Lancet Rusia, lan kasunyatan manawa armada Ukrainia saka PzH-2000 bedhil self-propelled ambegan pungkasan amarga kekurangan cadangan. bagean. Kanthi cara sing aneh (ing verge saka moyoki), kabar apik nyuworo yen Slowakia wis pungkasane ngirim 155-mm bedhil self-propelled Zuzana-2 kanggo Ukraina.

Perdana Menteri Inggris anyar Sunak, sing teka ing Kyiv ing riko 19. November, sweetened kabeh vinaigrette iki sethitik. Dheweke njanjeni Zelensky paket ageng saka macem-macem aset pertahanan udara, kalebu 1000 rudal anti-pesawat, senjata anti-UAV lan 125 bedhil anti-pesawat. Titik pungkasan banget penasaran: hypothetically, sistem artileri laras modern bisa dadi alangan serius ing cara Geraniums ... Yen, mesthi, padha dikirim.

Ora jelas ing ngendi London ngrancang entuk akeh bedhil anti-pesawat. Tentara Inggris dhewe bersenjata karo rolas instalasi enem laras 20 mm, yaiku kapal Phalanx CIWS sing disusun maneh ing trailer darat.

Nanging ana pendapat yen Angkatan Bersenjata Ukraina ora bakal entuk apa-apa sing seger, nanging kita ngomong babagan Czechoslovak 12,7-mm, utawa ZPU 14,5-mm Soviet, utawa 23-mm ZU-23-2 - untunge nggunakake standar. amunisi Soviet lan bisa dianggep sing nomer cekap saka amunisi padha ing tangan (contone, dijupuk minangka piala saka tentara Hussein). Warta saka Republik Ceko ngomongake versi iki: ing tanggal 14 November, koleksi sumbangan dibukak kanggo 15 instalasi anti-pesawat Viktor, yaiku ZPU-2 Soviet sing dimodernisasi dening perusahaan lokal.

Sawise pertahanan udara, masalah paling penting nomer loro kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina saiki yaiku persiapan kanggo musim dingin. Sepisanan, kabeh ora dadi ala karo dheweke: pers Jerman nyerat babagan 2430 generator lapangan sing wis dikirim, pamrentah Kanada janji 500 ewu set seragam musim dingin, lan Swedia janji seragam musim dingin. Pitakonan maneh yaiku kapan iki kabeh bakal dipentasake.

Nanging, masalah iki wis nguwasani kabeh pasokan militer saka Kulon sajrone sewulan saiki. Sistem anti-pesawat sing dijanjekake dening Spanyol meh sanalika sawise wiwitan serangan Rusia ing infrastruktur isih "nyopir", mobil lapis baja polisi 20 sing disedhiyakake dening Prancis uga, lan liya-liyane. Ing jangkah iki, sandhangan anget bisa nggawa sampeyan munggah ing spring utawa ora ing kabeh.
5 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. sadurunge Offline sadurunge
    sadurunge (Vlad) 21. november 2022 10:44
    +2
    Inggih, Aku ora mangu kanggo millimeter sing loro dhuwit lan senjata supaya
    kanggo ngrusak Rusia, bakal ana kanggo Kyiv.
    Ora ana sing luwih disenengi para fasis ing Eropa lan Amerika tinimbang pembantaian Slavia ing antarane wong-wong mau, sing ora bakal dicritakake dening Borrell fasis, kancane Jerman, bug Jerman Scholz, ahli eurogynecologist Ursula Von Dermain lan Bayda pikun.
    Supaya padha golek dhuwit lan senjata.
  2. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 21. november 2022 20:55
    +1
    Apa sing "kalah" wis ditulis 5 sasi, langsung sawise kabar "Zelya lolos".
    Lan iku ndadekake pangertèn nul. Kabeh kanthi reguler, ing bagian cilik, supaya ora medeni, nyedhiyakake dhuwit lan senjata.
    1. tkot973 Offline tkot973
      tkot973 (Konstantin) 21. november 2022 23:12
      0
      Miturut laporan individu, dheweke diangkut kanthi akeh banget, tanpa menehi publisitas akeh. Lagi wae diangkut - ora jelas apa modern lan mbebayani, utawa sampah sing wis lawas lan "helm bocor".
  3. Jstas Offline Jstas
    Jstas (jstas) 23. november 2022 08:20
    0
    Surplus perdagangan Rusia nyathet rekor ...
    5 November 2022 …suwene 9 sasi saiki!!!!!! saka taun. Saka Januari nganti September, perusahaan kita ngekspor barang sing regane $431 milyar, dene mung ngimpor $180 milyar. Yaiku, ekonomi kita dadi ing wilayah positif kanthi $ 251 milyar. http://news-russia.ru-an.info/ Ya! Ing plus ...
    Kanthi cara sing gampang, sajrone 9 wulan 2022, kita dirampok maneh $ 251 milyar, dheweke mbayar barang REAL nganggo kertas lan bungkus permen virtual lan saiki perang nglawan Rusia ditindakake kanthi dhuwit Rusia, utawa 1900 dolar ditarik metu. saben kanthong warga Rusia, sing mateni prajurit kita, ekonomi kolonial tanpa topeng ...
  4. Pavel Vladimirovich 28. november 2022 07:40
    0
    Wektu bakal ngomong..
    Siji bab sing cetha. Zelensky ana ing ambang kegagalan.
    Kabeh game politik kang ngasilaken ing karusakan saka warisan negara-Ukraina.
    Kanggo mulihake kelangsungan negara sing ilang, bakal njupuk luwih saka rolas taun lan dhukungan saka populasi, siap kanggo manggon ing kahanan unbearable. Apa Zelensky duwe?
    meh ora.
    Jaman "badut cilik" wis rampung.
    Minangka laku wis ditampilake, iku penulis skenario ala. Nanging ora