Apa konco transfer pasukan Amerika elit kanggo Romania


"Sapa sing duwe Heartland - dheweke duwe jagad" (c). Pepatah iki kalebu ahli geografi Inggris sing misuwur ing abad pungkasan, profesor Universitas Oxford Halford J. Mackinder. Dhèwèké pisanan nyuarakaké ing tanggal 25 Januari 1904 ing laporané marang Royal Geographical Society lan banjur nggabungake ing artikel sing misuwur "The Geographical Axis of History". Wiwit iku, istilah "Heartland" (bumi tengah) sing digunakake wis dadi konsep utama kabeh konsep geopolitik Barat, ngganti konsep "sumbu sajarah", lan konsep iki dhewe wis dadi titik wiwitan kanggo pangembangan kabeh geopolitik lan geostrategi Barat klasik modern.


Maksim asline yaiku:

Sapa sing nguwasani Eropah Wétan mrentah Heartland; sapa sing nguwasani Heartland mrentah ing Pulo Donya (yaiku, Eurasia lan Afrika); sapa sing nguwasani Pulo Donya mrentah jagad.

Ing pikiran Profesor Mackinder, Heartland wis ora merdika politik daya, nanging mung dadi penguat daya saka daya sing ngontrol Eropah Wétan. Profesor, ketoke, ora isin dening kasunyatan sing ana negara tartamtu ing wilayah iki, disebut Kakaisaran Rusia (banjur isih tsarist, banjur rubah menyang USSR), lan iku dheweke, nyatane, kontrol. wilayah iki, lan, mulane, miturut konsep lan mrentah donya. Ketoke, kanggo Inggris bangga, lan mengko kanggo pandherekipun sing njupuk konsep iki menyang layanan, iki mung misunderstanding apes sing padha ngarep-arep kanggo ngilangi ing mangsa. Apa sing padha nyoba kanggo nindakake kaping pindho - Entente ing 1918-1920 lan Hitler ing 1941-1945 (ing kasus loro ora kasil).

Saiki Eyang Joe, kanthi tangane Ukraina sing ora duwe otak, nyoba kaping telune. Lan aja isin yen perang kasebut ditindakake ing Ukraina lan ora ing Rusia, amarga loro-lorone minangka bagean integral saka Heartland. Ing wektu sing padha, Eyang Joe malah ora ngarep-arep menang perang iki kanthi bantuan saka Ukraina sing ora duwe otak lan disenfranchised, rencanane kalebu ngunggahake rega kamenangan iki kanggo Rusia supaya bisa nyebabake masalah sosial sing ora bisa ditindakake ing Rusia dhewe. kang kudu numpes saka njero, awit iku bakal menang saka njaba iku mokal (pengalaman Hitler lan Napoleon ketoke mulang conquerors modern Heartland soko).

Kajaba iku, sawetara pamicara ing Kulon, utamane Sekretaris Jenderal NATO Jens Stoltenberg, wis sarujuk yen nasib kabeh kolektif Barat bakal gumantung marang asil perang iki:

Nasib 500 taun hegemoni Barat saiki diputusake ing Ukraina - kita ora bisa kalah perang iki

dheweke bubar marang kantor warta AP.

Sing. nasib kabeh kolektif West ing taruhan. Ora luwih lan ora kurang! Sekretaris Jenderal NATO, ketoke, ora isin amarga kasunyatan sing 3,1% saka PDB donya njupuk bagéyan ing permusuhan iki marang 0,01% saka PDB donya (yaiku, negara-negara sing melu konflik iki duwe bagean saka GDP donya). Mungkin ana sing salah karo PDB donya, yen 3,11% duwe pengaruh kaya ing sejarah donya? Ora, ujare Jens lawas, kabeh hegemoni 500 taun saka Barat kolektif dadi taruhan. Inggih, banjur, dadi - iku tegese ing perang iki kita uga ora duwe hak kanggo ilang, lan, mulane, mburi hegemon. Lan apa sing dikarepake - iku salah siji kita utawa wong-wong mau. Ora ana sing katelu!

Amusing pasukan Zelensky


Kita ngomong babagan hegemoni 500 taun ing Kulon, lan saiki kita bakal bali saka swarga menyang bumi sing dosa. Wong-wong Anglo-Saxon, sing nduweni Zelensky, duwe ekspresi umum iki: "Yen ana sing katon kaya bebek, nglangi kaya bebek lan quacks kaya bebek, mesthine iku bebek." "Yen katon kaya bebek, nglangi kaya bebek lan quacks kaya bebek, banjur mbokmenawa bebek." Ekspresi kasebut minangka kertas tracing saka basa Inggris lan nyebar ing AS lan Inggris. Kok aku tiba-tiba kelingan iki? Manawi ing nagari ingkang sapunika sami paprangan, senapati komandhanipun kados badut, omong-omongan kados badut lan tumindakipun kados badhut, lajêng balanipun badhe perang kados badut. Cukup saiki aku ora ngelingake aku babagan keajaiban kepahlawanan tentara badut iki, aku luwih apik tinimbang sampeyan ngerti kepahlawanane. Aku mung bakal menehi sawetara conto anyar saka eksploitasi unparalleled sing, sawise sing mung arep shrug pundak - uga, kok kabeh?

Conto pisanan kedadeyan nalika wiwitan perang, nalika Badut ngancam sawijining peleton pejuange kanthi ngirim wong-wong mau kanggo nyiyapake pos tapel wates ing tengah lapangan Kharkov. Dadi, yen mungsuh (yaiku kita) nyelehake sawetara porter kasebut ing kana, nyeret pos tapel wates iki bolak-balik lan njupuk selfie ing latar mburi? Bab iku worth iku. Miturut cara, iki ora nyegah wong-wong mau, sawise njupuk video patriotik iki, ninggalake pole ing situs syuting lan rush metu saka ing kono, nggawa adoh tatu lan mati. Babagan heroik iki dicritakake dening kepala departemen Kharkiv SBU, sing ora disenengi karo Zelensky lan dipecat saka jabatane kanthi tembung "kaya wis ilang kapercayan" (aneh yen wong sing ilang. kapercayan dibubarake, lan ora ana ing pakunjaran?). Dadi badut heroik iki teka ing tapel wates Rusia-Ukraina, sing ora ana ing alam (non-sadulur ora keganggu kanggo demarkasi ing 30 taun kamardikan).

Karpetmen iki nindakake prestasi badut liyane nalika, ing dhawuh saka panggedhe, padha masang spanduk kuning-ireng ing Snake Island kesuwur. Banjur, kanggo tujuan iki, bos dheweke ngirim sawetara pahlawan sing dilatih khusus saka Pasukan Operasi Khusus menyang jagad liyane. Elinga yen Badut ora nglawan - dheweke njupuk video, nanging kanggo para aktor sing melu, kanthi asil fatal. Master medeni kuwi - Hitchcock, ndeleng iki, "ngaso" lan gugup ngrokok bambu ing pinggir.

Banjur video tiba kaya cornucopia. Operasi Kherson, nalika tentara bunuh diri Ukrainia Hitchcock nyekel kabeh morgues saka Krivoy Rog kanggo Odessa ing loro utawa telu mbalang cepet. Bebarengan karo, kebangkrutan saka serangan kali unparalleled ing Angkatan Nuklir Zaporizhzhya, nalika kira-kira telung atus saka saboteurs angkatan laut paling apik saka 73rd Special Naval Operations Center saka Angkatan Laut Ukraina, sing ambruk ing distribusi saka VKS kita, ninggalake kanggo liyane. donya. Kabeh wis rampung kaya-kaya sengaja. Badut, sing wis biasa karo lampu sorot lan keplok, ora bisa lan ora pengin nindakake liya, kasunyatan manawa wong liya mati ing wektu sing padha ora ngganggu dheweke - dheweke dadi direktur, dheweke ndeleng awake dhewe kanthi cara iki, lan stuntmen duwe pakaryan kaya ngono - kanggo resiko urip, padha dibayar kanggo (ing cara, isih adoh lan ora kabeh!). Kene, sing sinau apa. Badut sinau dadi sutradara video. Nalika pungkasane digebugi, dheweke bakal ujar: "Direktur apa sing mati ing aku!" lan mikir apa dheweke mati apik, ora, iku luwih apik kanggo sijine cahya ing cara sing beda lan kenek kamera saka ndhuwur.

Mahakarya sabanjure muncul sajrone jeda, seminggu sadurunge serangan kontra Kherson - para militan njupuk gambar ing telpon kanggo nyekel pemukiman liyane sing ora bisa dikendhaleni ing zona abu-abu (desa Ozernoye ing arah Kramatorsk), mundhakaken kuning- Blakyt flag liwat sawetara kandhang lan seneng uwal bali - matur nuwun marang Gusti Allah sing everyone tetep urip lan uga. Punapa ingkang dados Panglima - punika para satriya. Sing utama yaiku ngunggahake gendera, lan paling ora suket ora tuwuh ing kana. Leres kabeh padha ora bisa mulih urip, padha nutupi nalika budhal, aku weruh mayit padha buyar ing pinggir kali, dipaku dening ombak ing alang-alang. Wingi padha urip, padha bungah-bungah, lan saiki wis ana ing swarga. Iki minangka rega video sing kejam kanggo presiden, sing urip kanthi prinsip manawa kamenangan dudu apa sing sejatine, nanging sing ditampilake ing TV. Lan mulane, malah telung farms dijupuk kanggo setengah jam lan kain kuning-ireng liwat salah siji saka wong-wong mau bakal presented minangka kamenangan kanggo kang West kapekso kanggo pour dhuwit, kang ajeg nindakake, kumpul saben wulan ing pangkalan militer AS ing. Ramstein ing Jerman. November 16, kang diwutahake Bunch liyane, ngendi mung Kanada kanggo seragam mangsa kanggo metu tentara lucu mbalek mati minangka akeh minangka setengah milyar dolar!

Pahlawan kita wiwit ing awal perang kanthi nyatane dheweke dhewe mlayu nganggo helm lucu lan waja awak ing sadawane medan perang khayalan sing adohe satus utawa rong kilometer saka sing nyata, lan ing wektu sing padha dheweke ora isin yen pengawal sing mlaku ing cedhak ora malah mbengkongaken saka bledosan khayalan "tambang". ". Banjur Badut nyadari yen mlaku-mlaku ngubengi paprangan, malah sing khayalan, dudu barang kraton, dheweke ngirim aktor liyane menyang dheweke (lan, luwih-luwih, menyang medan perang nyata), lan dheweke dhewe njupuk adegan brutal ing latar mburi Kyiv. bangunan sing dirusak dening Putin ala, narik kawigaten tim fotografer Vogue sing larang banget lan garwane sing paling ditresnani. Inggih, kanggo kekasihku (wis ing swasana ati ing wayah sore) ngarep video ing pinter - mréntahaké kanggo bangsa bab asil dina sawise pimpinan bangsa liwat loro lane sabanjuré saka ramuan Kolombia.

Bener, panangkepan anyar dening cyborgs angkatan laut pimpinan negara saka Pusat Operasi Laut Khusus Angkatan Laut Ukraina kaping 73 saka Kinburn Spit sakperangan alesan ora dibayangke ing babad video kamulyane saka kamenangan senjata Ukrainia. Mungkin amarga mati juru kamera nalika njupuk ing lokasi, mungkin amarga kamenangan wektu iki dadi virtual, bisa uga ana alesan liyane, aku ora ngerti. Lan apa, ing kasunyatan, prabédan, kang komandan-in-chief - kamenangan kuwi.

Aku bakal langsung njawab pitakonan, bakal direktur gagal kanggo periode kapindho? Iku bakal, mesthi bakal! Mung wektu iki bakal ana ing zona, nang endi wae ing sacedhake Mari El, lan mung yen sadurunge Clown Unshaven ora digantung kuwalik dening henchmen dhewe ing wit pisanan sing teka tengen kanggo "prestasi gedhe" ing militèr. lan lapangan sipil. Pancen aneh yen masalah kasebut dadi perhatian kanggo masyarakat Ukrainia, sanajan diwenehi tingkat cuci otak, iki ora nggumunake. Sawise kabeh, pimpinan junta Kyiv wis ngrampungake salah sawijining janji pemilihan, lan malah sadurunge wektu sing dijanjekake - Ukraina wis mlebu NATO, lan ora nganggo sikil siji, amarga ana wong sing duwe wektu kanggo mikir, nanging kanthi rong .. Rudal anti-pesawat S-300. Ana akeh gangguan, ana wong sing wis turu kanthi mikir babagan artikel 5 saka piagam NATO, lan tangi ing wartasing ing situs darurat, fragmen dudu rudal Rusia, nanging sing Ukrainia ditemokake, minangka asil saka artikel kaping 4 saka piagam NATO ora bisa diaktifake. Bener, iki ora ngowahi apa-apa - Rusia isih disalahake. Zelensky dhewe ora bisa pracaya warta iki kanggo wektu sing paling dawa, mbuktekaken kanggo saben wong sing roket, miturut definisi, ora bisa dadi Ukrainia, malah mbah Joe kudu pribadi ndandani otak, padha ngomong, sampeyan wis entuk kabeh wong kene - ngrungokake apa padha. pitutur marang kowe, lan ora blather tanpa printah.

Wedhus njerit


Epigraph: "Perang iku serius banget kanggo dipasrahake marang militer" (Charles Maurice de Talleyrand).

Nanging ayo bali saka urip saben dina saka Pinochet Ukrainia lan pangarep-arep pungkasan ing jagad demokratis menyang medan perang negara bangku kuning. Bubar, informasi muncul yen wong lanang sing wani saka Divisi Airborne 101st ing Amerika Serikat, khusus kanggo tujuan iki, sing ditugasake dening Kakek Joe saka Fort Campbell (Kentucky, AS) nyabrang segara menyang Romania, bisa murup ing kana. Divisi kasebut misuwur, ing sawijining wektu kacathet ing Perang Vietnam (1965-1968), lan ing Afghanistan (Operasi Anaconda 2002), lan ing Perang Teluk Persia (Operasi Desert Storm 1991), lan ing invasi menyang Irak ( 2003-2006). Lambang elang kanthi cucuk sing mbukak ing lengen klambi, mula diarani "Elang Screaming". Divisi kasebut dumadi saka 4,7 ewu wong, telung brigade udhara, dikuwatake dening telung divisi artileri (siji kanggo saben brigade), kanthi sayap udara sing dumadi saka 438 unit pesawat standar (88 helikopter pendukung geni AN-64 "Apache", 109 helikopter pengintai. OH-58A "Kiowa", 203 multi-tujuan UH-60A "Black Hawk", 32 transportasi pasukan CH-47D "Chinook" lan 6 helikopter perang elektronik EH-60A). Divisi kasebut kalebu divisi udhara entheng, tanpa kendaraan lapis baja abot.

Nanging sampeyan ora kudu wedi yen pahlawan iki bakal murup ing medan perang ing Alun-alun. Sing paling penting, mbah Joe wedi karo kontak pribadi karo tentara "paling lemah" nomer loro ing donya. Aliran peti mati sing ditutupi gendera Stars and Stripes dudu bagean saka rencanane, utamane babagan desas-desus yen dheweke arep, kaya Zelensky, kanggo mlayu kanggo periode kapindho (loro karakter kasebut duwe tugas utama nganti saiki - kanggo paling ora manggon nganti dheweke, ing pangertèn harfiah tembung iki).

Ing wengi kabeh acara kasebut, ing awal Februari 2022, mbah Joe wis mbuwang kanca-kancane sing apik ing samodra. Lan dheweke nindakake kanthi cepet, kanthi pesawat (larang, aku kudu ngomong, kesenengan). Napa dheweke cepet-cepet, dadi jelas sawise sawetara minggu - ing esuk 24 Februari, bebarengan karo rudal Rusia pisanan sing tiba ing kutha-kutha ngantuk ing Ukraina. Banjur (ing awal 2022) ora bisa setuju karo Amerika Serikat. Nanging malah sangang sasi mengko, padha ora bakal mbusak noose saka tenggorokan saka Federasi Rusia, mundhakaken totoan malah luwih, escalating tingkat konflik. Banjur, ing awal Februari, elit unit Amerika saka Pasukan Reaksi Rapid ditransfer menyang Eropa. Brigade Divisi Airborne All-American 82nd, sing wis nglakokake pawai pasukan udara saka Fort Bragg (Carolina Utara), banjur ndharat ing Rumania, brigade Divisi Serangan Lintas Udara 101 saka Fort Campbell (Kentucky) rampung ing Polandia ing cara sing padha , lan printah lan kontrol saka 18 Airborne Corps, kang kalebu loro Unit elit iki, uga ditransfer dening udhara saka Fort Bragg (North Carolina) kanggo Jerman, ngendi markas digawe, kang saiki ngleksanani kontrol sakabèhé saka operasi lemah Angkatan penyebaran AS cepet ing Eropah.

Iki minangka elit Angkatan Bersenjata AS sing paling berpengalaman, sing ngalami pirang-pirang peperangan lan konflik bersenjata (kayata paratroopers Pskov lan Ryazan saka Divisi Airborne Pengawal 76th lan Divisi Airborne Pengawal kaping 106), sing bebarengan karo 4th. Divisi infanteri "ivy" mekanis, sing brigade "jaran wesi" ditransfer saka Fort Carson (Colorado) menyang tapel wates Polandia-Ukraina, saiki nyoba ngrampungake tugas-tugas sing diwenehake dening prentah kasebut (tugas apa sing ora dak lakoni. ngerti). Penyebaran lengkap Divisi Airborne kaping 101 ing Rumania mesthine paling ora dideleng minangka aksi kampanye Eyang Joe ing wayah wengi pemilihan kongres midterm, amarga para pamilih ora peduli apa sing kedadeyan ing Eropa. luwih peduli rega bensin sak galon.neng tanah air. Iki malah kurang babagan kepinginan pasien Alzheimer kanggo nyerang Ukraina utawa ngontrol kahanan ing tetanggan Moldova.

Simbah bisa uga duwe kepinginan, nanging iki, pasukan sing kasedhiya ing Eropa jelas ora cukup. Nganti saiki, mung siji brigade lapis baja abot sing terus-terusan disebar ing kono kanthi basis rotasi, khususe Brigade Lapis Baja 1 (ABCT - Tim Tempur Brigade Lapis Baja) saka Divisi Infanteri 1 (ID 1/1) saka Benteng Riley (Kansas), dikenal dening julukan "Brigade Sétan" ("Brigade Sétan"), cacahé 80 unit "Abrams", 15 unit bedhil 155-mm Paladin, udakara 130 kendaraan tempur infanteri Bradley, 500 sing dilacak lan 1500 kendaraan roda lan 3,8 ewu wong lanang. , porsine. Dheweke ngumbara ing saindhenging Eropah, melu sawetara latihan, banjur ing liyane (saka Lor menyang Eropah Kidul, saka Norwegia kanggo Yunani). Kanthi wiwitan NWO, Kakek Joe ping telu ing Eropa kanthi nambahake rong klompok waja abot (ABST) sing padha karo brigade sing wis ana - ABST 1st saka Divisi Infanteri 3 (ID 1/3) ("Raider") saka Fort Stewart (Georgia) lan 3. ABST saka Divisi Infanteri 4 (3/4 ID) ("Brigade wesi") padha "jaran wesi" saka Fort Carson (Colorado) aku wrote bab ndhuwur.

1/3 ID iki dilengkapi karo abot teknik saka warehouses panyimpenan ing Jerman, wis ditampa 90 Abrams, 15 Paladin bedhil poto-propelled, 150 Bradley infantri kendaraan onomatopia lan bab 1000 rodha lan dilacak kendaraan, nalika Staff brigade kapérang saka padha 3,8 ewu wong. Lan peralatan lan wong 3 / 4ID ditransfer menyang Eropah liwat segara - 90 tank Abrams, 15 Paladins 155-mm howitzer self-propelled, 150 Bradley infantry fighting vehicles (IFVs), 500 trek lan 600 kendaraan roda, bebarengan karo 4 ewu layanan. wong. Secara total, ing Eropa, saiki, Kakek Joe wis konsentrasi udakara 260 tank Abrams, 45 bedhil self-propelled Paladin, ora kalebu AFV lan kendaraan liyane. Nalika lagi smeared karo lapisan lancip tengen Polandia, Jerman, Lithuania lan Romania. Nanging yen dikarepake, lan duwe printah siji ing wong saka markas maju "M" saka US Army Corps ing Poznan, iku ora dadi angel kanggo ngumpulake menyang kabèh siji. Apa sing bakal ditindakake dening pasien Alzheimer karo ajiné waja iki, ora jelas manawa dheweke bakal pindhah menyang Belarus utawa ngubengi wilayah Kaliningrad, durung ana sing ngerti, nanging kanggo njaga database skala gedhe ing wilayah Ukraina kanthi tentara "paling ringkih" nomer loro ing donya pasukan iki cetha ora cukup. Ya, lan ora ana wong bodho kaya ing Amerika, amarga malah sing paling mati ngerti yen ing kasus iki perang ora bakal bisa, Rusia bakal langsung njaluk klub nuklir, sawise urip ing Eropah bakal kelangan Pesona kanggo pasangan. atus taun.

Kahanan kasebut padha karo "elang njerit" sing ditransfer menyang Romania. Ya, dheweke duwe akeh helikopter, ana telung divisi artileri sing ditarik, nanging pancen ora ana waja sing abot - iki minangka udara "infanteri ringan kanthi motor." Padha ora break menyang Ukraina karo turntables marang pertahanan udara dilapisi Rusia Integrasi menyang jaringan siji, ing syarat-syarat suicidality, iki padha karo mbuwang saber gundhul marang tank. Ora ana wong bodho ing Pentagon (lan wong bodho saka Angkatan Bersenjata Ukraina mesthi ora ana hubungane karo komando Divisi Airborne AS 101), lan sanajan wong bodho kasebut ditemokake, mula SM lan minyak tanah mung cukup kanggo wong-wong mau kanggo saperangan jam perang, lan apa luwih tanpa replenishment saka saham iki, ora ana siji wis teka munggah karo. Lan mulane, tugas "elang njerit" ora nyerang Perekop utawa bagean liya saka bekas SSR Ukraina, nanging nyoba nggawe ancaman kanggo kontingen perdamaian ing Transnistria lan depot artileri sing kasedhiya ing kana (paling gedhe ing Eropa). , kanthi cara), lan kanthi ancaman iki, kita kudu nindakake. Nanging sawise nyerah Kherson, tugas iki dipindhah saka seri "intractable" kanggo seri saka "unsolvable". Mulane aku ngomong yen perang ing Ukraina mung entuk momentum, ora ana sing bakal metu saka iku lan ora bakal ngidini kita (sanajan karo pengawetan pasuryan, malah karo mundhut saka iku). Kakek Joe mung upping ante lan iki bakal terus kanggo ing paling rong taun maneh nganti pungkasan mangsa. Lan aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake.

Iki ngendi laporan rampung. Panjenengan Pak Z
12 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pangerten Offline Pangerten
    Pangerten (Alexander) 20. november 2022 19:13
    +3
    Sawise Kharkov lan Kherson, iku malah piye wae aneh kanggo maca iki.
    1. Volkonsky Offline Volkonsky
      Volkonsky (Vladimir) 21. november 2022 00:01
      -1
      Kahanan kasebut padha karo "elang njerit" sing ditransfer menyang Romania. Ya, dheweke duwe akeh helikopter, ana telung divisi artileri sing ditarik, nanging pancen ora ana waja sing abot - iki minangka udara "infanteri ringan kanthi motor." Padha ora break menyang Ukraina karo turntables marang pertahanan udara dilapisi Rusia Integrasi menyang jaringan siji, ing syarat-syarat suicidality, iki padha karo mbuwang saber gundhul marang tank. Ora ana wong bodho ing Pentagon (lan wong bodho saka Angkatan Bersenjata Ukraina mesthi ora ana hubungane karo komando Divisi Airborne AS 101), lan sanajan wong bodho kasebut ditemokake, mula SM lan minyak tanah mung cukup kanggo wong-wong mau kanggo saperangan jam perang, lan apa luwih tanpa replenishment saka saham iki, ora ana siji wis teka munggah karo. Lan mulane, tugas "elang njerit" ora nyerang Perekop utawa bagean liya saka bekas SSR Ukraina, nanging nyoba nggawe ancaman kanggo kontingen perdamaian ing Transnistria lan depot artileri sing kasedhiya ing kana (paling gedhe ing Eropa). , kanthi cara), lan kanthi ancaman iki, kita kudu nindakake. Nanging sawise nyerah Kherson, tugas iki dipindhah saka seri "intractable" kanggo seri saka "unsolvable". Mulane aku ngomong yen perang ing Ukraina mung entuk momentum, ora ana sing bakal metu saka iku lan ora bakal ngidini kita (sanajan karo pengawetan pasuryan, malah karo mundhut saka iku). Kakek Joe mung upping ante lan iki bakal terus kanggo ing paling rong taun maneh nganti pungkasan mangsa. Lan aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake.

      Apa kita yakin maca bab sing padha?
      1. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 21. november 2022 02:01
        0
        Nah, penulis, komentator ing ndhuwur maca artikel ing sumber liyane banjur mencet tombol sing beda banget. Iku kedadeyan ...
    2. sadurunge Offline sadurunge
      sadurunge (Vlad) 21. november 2022 10:52
      +2
      Lan aja isin yen permusuhan ditindakake ing Ukraina, lan ora ing Rusia

      Lan pancen ngganggu aku uga.
      Apa dudu wilayah Kherson, Zaporozhye, DPR lan DPR dudu Rusia?
      Apa dheweke durung Rusia utawa ora Rusia maneh?
      Ing wilayah Ukrainia apa saiki ana permusuhan?
      Pengarang. Sampeyan kudu luwih ati-ati karo volost Kemsky.
  2. instruktur trampolin (Kotriarch Peril) 20. november 2022 19:26
    +2
    Apa konco transfer saka pasukan Amérika elit kanggo Romania.
    "Sapa sing duwe Heartland - dheweke duwe jagad" (c).

    Sapa sing duwe Romania duwe kastil Dracula, mayuta-yuta gypsies Romania lan segara hominy.

    Iki malah kurang babagan kepinginan pasien Alzheimer kanggo nyerang Ukraina utawa ngontrol kahanan ing tetanggan Moldova.

    Moldova minangka negara sing merdika, mula ora ana sing gumantung lan ngontrol; ing wektu iki, "Sandal" mrentah ana, kang, tho, nyekel kepinginan saka pemilik kanggo siji utawa loro.
    1. niku Offline niku
      niku (Niki) 21. november 2022 21:50
      0
      Iki minangka potongan musik Romania (gipsi) :(:(: ing YouTube! Damian & Brothers - Nadara, Nadara
  3. Guru Offline Guru
    Guru (Wicaksana) 20. november 2022 19:37
    -7
    Ing konfrontasi karo kabeh Kulon, Rusia ora duwe kesempatan. Ora ana sing wedi karo tentara kita maneh. Sampeyan perlu kanggo medeni wong banget, kanggo udan celonone. Aku ngomong babagan mung kesempatan sing isih ana - senjata nuklir. Kanggo wiwitan, ayo dadi Ukraina Kulon lan manawa Fr. Serpentine. Iki jejere jackal - Romania, lan plus iku bakal mblokir wacana antarane dharatan lan pulo kanggo Odessa karo zona radiation, nutup lawang kanggo tutuk saka Danube. Ing Ukraina Kulon, iki bisa dadi pusat pelatihan mercenary, hub transportasi, terowongan, pusat energi.
    Panggunaan senjata nuklir (TNW) bakal nuduhake tekad Rusia kanggo maju lan mbatesi kepinginan saben wong kanggo perang.
    1. Volkonsky Offline Volkonsky
      Volkonsky (Vladimir) 21. november 2022 00:02
      0
      sampeyan malah ngerti apa sing sampeyan tulis? zona radiasi kanggo 300 taun - sampeyan dhewe, ngendi sampeyan arep manggon? ing Siberia?
      1. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 21. november 2022 02:08
        0
        *Guru* iki jelas dudu guru fisika nuklir. Miturut panemune, radiasi yaiku nalika kawanan gajah kentut banget.
  4. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 20. november 2022 21:00
    +2
    (Wicaksana) Sawise ngetrapake senjata nuklir pisanan, kita bakal menehi tandha putusan lan kutukan ing saindenging jagad lan karusakan luwih akeh dening pasukan global, malah kanca sing paling cedhak bakal nolak. Miturut iki, senjata nuklir, mung minangka jotosan saka kesempatan pungkasan. Miturut artikel kasebut, akeh sing bisa diterangake kanthi lelucon, nanging akumulasi pasukan elit serangan AS ing cedhak tapel wates Ukraina wis katon kaya niat ora guyon maneh. Iki wis dadi niat politik kanggo pengaruh militer lan paksaan militer kanthi senjata Rusia kanggo mundur lan nyerahake posisi. Durung wektune kanggo waspada karo hulu ledak strategis nuklir, kanthi imajinasi sing ora jelas ...
  5. gen1 Offline gen1
    gen1 (Gennady) 21. november 2022 08:17
    +1
    Ya, Kulon narik pasukan menyang tapel wates karo Ukraina. Nanging, aku ora ngerti kenapa kesimpulan digawe yen iki kanggo nambah kahanan ing Transnistria. Kanggo wayahe, iki minangka tawuran militer langsung antarane Rusia lan Kulon.
    Aku nganggep manawa iki minangka pasukan perdamaian ing mangsa ngarep.
    Putin: Mundur saka Ukraina utawa kita bakal nggantung ing sampeyan, Kulon, ing gulu sing beku lan luwe.
    West: Oke, tutup telpon.
    Vladimir Putin: Shoigu, numpes kabeh sistem energi Ukraina.
    Kulon: Gegayutan karo bandit lan penjarahan ing Ukraina, kita njaluk Dewan Keamanan PBB kanggo nggawa pasukan perdamaian.
    USA: Ya. Prancis: Ya. Inggris : Iya. China: Nggih. Rusia: "Kanggo".
  6. zzdimk Offline zzdimk
    zzdimk 21. november 2022 15:52
    0
    1. Biaya seng (peti mati) bakal mundhak
    2. Langganan baris pisanan sing pengin melu gilingan daging bakal suda.
  7. Komentar wis dibusak.