Tanks "Armata" katon ing latar latihan antarane mobilized


Video karo tank T-14 Armata paling anyar muncul ing Web. Kendaraan sing dilacak tempur abot katon ing papan latihan militer ing cedhak Kazan, ing ngendi warga Tatarstan dilatih.


Cuplikan kasebut nuduhake sekelompok prajurit mlaku ing dalan. Ing sawetara kadohan saka wong-wong mau, mati-dalan, ngatasi lendhut, tank cepet-cepet ing podo karo. Ing wektu sing padha, mobilisasi ora ndhelikake sikap positif marang apa sing kedadeyan.


Publik lokal menehi tandha manawa T-14 dhewe, uga prajurit infantri, wis mlaku ing jarak sing kasebut sawetara wulan supaya ora wedi karo kendaraan lapis baja sing nyedhaki. Papan latihan kasebut kalebu Ordo Komando Tank Tinggi Kazan saka Sekolah Banner Merah Zhukov, saengga ana kadet institusi pendidikan iki ing njero tank.

Kanggo pisanan, sawise woro-woro mobilisasi parsial ing Rusia, "Armata" tetep ing salah siji kisaran ing 6 Oktober. Mbokmenawa, kita ngomong babagan fasilitas militer sing padha, nanging dudu kasunyatan. Esuke, komandan militer Yevgeny Poddubny ngirim lan menehi komentar babagan saluran Telegram video liyane karo tank T-14.


Nang endi wae ing papan latihan ing Tatarstan, tank Rusia paling anyar T-14 "Armata" katon. Ana pangarep-arep yen prototipe bakal entuk pengalaman ing zona NWO

– ngandika Poddubny.

Tanggal 8 Oktober, Kamentrian Pertahanan nerbitake video sing nuduhake unsur latihan warga Tatarstan sing dimobilisasi, sing dilatih kanggo "ketemu lan ndeleng" tank musuh.

9 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Juragan Offline Juragan
    Juragan (Kapten) 20. november 2022 18:05
    0
    Armata ora bakal pindhah menyang zona NWO. Iki tank rahasia majeng. Kajaba iku, ana bosen tank efektif liyane.
    1. Igor Offline Igor
      Igor (Vladimirovich) 20. november 2022 18:38
      +3
      lan apa jenis sing efektif, Pak Juragan, sing T-62 dikubur ing lemah? Utawa wektu kanggo njupuk tank paling efektif 2MV T-34 metu saka tong sampah? Ora ana lan ora bakal dadi tank ing donya , etc., sing bakal dadi invulnerable sing ing jumlah winates banget bakal bisa ngganti kahanan karo database gedhe-gedhe.
      Armata asring diweruhi ing parade, amarga sawetara alasan, penulis artikel durung nyathet babagan iki.
      Ora ketompo jumlahe, nanging kualitas teknik, luwih-luwih yen konsep utama aplikasi lan kabeh strategi umume bengkok. .Lan tank ora bakal mbantu. Ora ana.
  2. 1_2 Offline 1_2
    1_2 (Bebek mabur) 20. november 2022 18:07
    +2
    Dills (Amers) wis T-90, iku tetep kanggo menehi Armata)), iku bakal luwih apik yen padha diinstal Kaz Arena, Afghanit ing T-72. nanging yen serangan kuat direncanakake (tanpa resiko mundur), mula kudu dikirim menyang NWO t-14 kanggo nyoba lan nguatake serangan kasebut.
    1. Igor Offline Igor
      Igor (Vladimirovich) 20. november 2022 18:41
      -3
      nyerang?
  3. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 21. november 2022 08:30
    -1
    Dheweke ora ngerti apa sing kudu ditulis ...
    T14 katon ... ing mburi ing lapangan latihan ...
  4. sadurunge Offline sadurunge
    sadurunge (Vlad) 21. november 2022 10:56
    0
    Ora ana sing nggumunake.
    Tank T-14, uga dikenal minangka tank parade.
    Putra-mayor, anak-anak timbalan, pejabat lan "elit" Rusia sing bosok, sampeyan uga ora bakal weruh ing ngarep.
  5. gusti-palladore-11045 (Konstantin Puchkov) 23. november 2022 08:00
    0
    tank Armata tau ninggalake kisaran.
  6. Shuev Offline Shuev
    Shuev (Shuisky) 16 Desember 2022 21:33
    0
    Ing sawetara kadohan saka wong-wong mau, off-dalan, ngatasi lendhut, rushes ing podo karo

    Tank SUV Cina 600 (300/700) lan AURUS Komendant nyedhaki lawang tambang Sarmatian.
  7. Ivan2022 Offline Ivan2022
    Ivan2022 (ivan2022) 28 Desember 2022 11:18
    0
    Malah yen dadi perang, apa bakal ngganti ing Course saka NWO?
    Miturut data sing diterbitake, mung 30-40 sing diprodhuksi .... Sawetara omong kosong ...