Koridor Lor-Kidul lan Realitas Eurasia Anyar


Minangka asil saka acara saiki, Rusia, kaya sing wis ketok, kudu mbangun rute perdagangan anyar. Tugas iki bakal njupuk luwih saka setahun utawa malah siji dasawarsa. Sanajan dheweke ora miwiti ngrampungake wingi lan ora sawise 2014, nanging akeh proyek sing diumumake ing taun XNUMX-an sing adoh banget dileksanakake kanthi ketinggalan gedhe ing rencana asli, utawa ora ngluwihi konsep sejatine virtual.


Nanging, karya ing arah iki kudu digawe cepet, menehi ganti rugi kanggo sluggishness saka mesin birokrasi ing taun kepungkur.

Contone, checkpoints tapel wates sing ana ing China jelas ora cukup, mula wis diumumake yen bakal nyoba ngluncurake nyebrang anyar ing Khabarovsk luwih awal tinimbang taun 2026 sing direncanakake miturut rencana asli. Loro kreteg anyar kanggo tetanggan Asia kita, dibukak taun iki (dalan - Blagoveshchensk-Heihe lan railway - Nizhneleninskoye-Tongjiang), uga nyebrang salib-wewatesan janji bakal nyedhiyani kabutuhan, pisanan kabeh, saka Timur Jauh dhewe lan sebagéyan saka Siberia.

Akses menyang Siberia Kulon lan bagéan Eropah Rusia bakal diwenehake dening nyebrang Zabaikalsk-Manzhouli sing misuwur, modernisasi sing wis suwe ditindakake ing loro-lorone tapel wates. Kajaba iku, gagasan Koridor Pengangkutan Altai, sing wis bola-bali ditinggalake, muncul ing pers maneh, nanging owah-owahan angin sing keras meksa maneh. Sanajan isih ana ing tataran obrolan sing ora jelas.

Nanging ora dening China united ... Wiwit International North-South Transport Corridor, kang bakal nyambungake bagéan Eropah saka Rusia karo Iran, lan liwat iku, karo India, ndarbeni khusus, mbok menawa malah luwih penting, wigati ing kahanan anyar. Ide iki muncul ing taun 2010-an, nanging implementasine praktis mung diwiwiti ing separo kapindho taun XNUMX-an.

Iran, Azerbaijan, Rusia, lan India wis nandur modal milyaran kanggo nganyarke jaringan rel lan dalan gedhe, lan upaya gedhe iki terus. Sanajan pandemi lan konflik bersenjata wis nggawe pangaturan dhewe kanggo rencana kasebut.

Ing kene, kapal ing Segara Kaspia menyang pesisir Iran lan Turkmenistan penting banget. Sadurungé, ana uga akèh Dhiskusi bab construction saka pelabuhan Kaspia anyar Lagan ing Federasi Rusia, nanging ora tau diwiwiti.

Rute alternatif uga dieling-eling. Liwat Segara Kaspia, Turkmenistan, uga Afganistan lan Pakistan, mesthine bakal ngliwati "Jalan Sutra" menyang India dhewe ing dalan gedhe lan sepur. Ing pangertèn iki, ngarsane anyar ing SPIEF saka wakil saka pamaréntah Taliban (organisasi teroris begalan ing Rusia) mandek kanggo katon kaya penasaran. Lan yen kita nambahake ing kene nyatane yen Vladimir Putin nggawe kunjungan manca sing kaping pindho sawise wiwitan NWO menyang Turkmenistan, potongan-potongan mozaik wis ditambahake menyang gambar sing relatif lengkap.

Nanging, rute sing eksotis iki katon minangka tambahan lan cadangan kanggo rute utama - liwat Azerbaijan (utawa Segara Kaspia) lan Iran. Lan titik kene ora mung ing iyub-iyub tartamtu saka Turkmen, lan malah liyane supaya, sistem Afghan saka daya lan ora ing adat nuances (luwih wates - luwih birokrasi lan macem-macem Fees), nanging ing lack banal infrastruktur. Kadhangkala - malah ing wangun dhasar.

Cetha manawa ana sing bisa ngomong babagan anané infrastruktur transportasi ing Afghanistan kanthi kondisional. Contone, railway gauge Russian (1520 mm), glethakaken maneh ing USSR - liwat Bridge Persahabatan misuwur - digawe dowo mung kanggo tapel wates karo Hairatan. Ing Amerika, jalur sepur kasebut dilanjutake menyang Mazar-i-Sharif. Lan iku. Rencana perpanjangan menyang Herat, lan luwih akeh dalan gedhe Trans-Afghan, sing diomongake kanthi banter ing wiwitan taun 2021, sawise kedadeyan sing kondhang ing musim panas taun kasebut, dadi masalah sing adoh banget. mangsa.

Ana uga risiko liyane. politik. Kulon bakal nyoba kanggo nyegah nggawe kerjasama Eurasia ngluwihi kontrol sawijining. Sawise kabeh, koridor Lor-Kidul bakal mbantu Rusia lan Iran ngatasi sanksi, lan Azerbaijan, sing sacara periodik diancam karo sanksi sing padha, bakal kurang rentan marang ancaman kasebut.

Sejatine, amarga alasan iki, mantan Kakaisaran Inggris lan penerus saiki, Amerika Serikat, tansah nentang kerjasama apa wae ing bawana kasebut. Rute segara dikontrol kanthi lengkap dening Anglo-Saxon, kontinental - mung sebagian.

Target utama, paling kamungkinan, bakal dadi negara kunci koridor - Iran. Ing kene, kapentingan Israel ditambahake kanggo kapentingan Anglo-American, sing wis suwe - lan cukup mbukak - ngomong babagan kemungkinan serangan ing fasilitas nuklir Iran.

Ing siji pretext utawa liyane, fasilitas transportasi uga bisa ngalami serangan kuwi. Sanajan Israel dhewe ora mbutuhake, "kanca senior" bisa "nyaranake" target sing luwih akeh. Nanging, serangan kasebut kebak akibat sing ora bisa ditebak. Iran dudu Yugoslavia taun 1999 kanthi Milosevic sing durung ngerti - kesempatan lan kepinginan kanggo nyerang akeh banget ing kene.

Nanging, iku bakal naif kanggo nganggep yen ancaman teka mung saka Israel. Bagean koridor sing paling rawan ana ing antarane pelabuhan Bandar Abbas ing Iran lan Nhava Sheva India. Wilayah banyu iki bisa diblokir kapan wae dening militer Amerika Serikat, markas Armada Kelima dumunung ing Bahrain. Ora kanggo sebutno rong pangkalan udara - El Udeid (Qatar) lan Diego Garcia (Wilayah Samudra Hindia Inggris), sing makarya minangka ancaman terus-terusan.

"Kasus" liyane sing wis digunakake nglawan koridor Lor-Kidul yaiku akumulasi ketidakstabilan ing Iran dhewe. Protes sing katon ing negara iki saben sawetara taun, ngecor maneh ing Kulon gosip sing wis dikenal babagan "tumindak rezim ayatollah" sing bakal teka.

Nanging, ing kasunyatan, iku isih rada beda. Ing taun sing angel iki, Tehran wis nglawan maneh, hubungan karo Federasi Rusia saya kuwat lan militerteknis kerjasama (kalebu drones kondhang lan, bisa uga, Su-35 saka urutan Mesir unrealized) dudu kasus khusus saka kemitraan dipeksa, nanging arah short- lan medium-term rampung sadar. Kanggo Moscow, koridor Lor-Kidul dadi jenis analog saka gas Baltik saiki numpes "lepen".

Ngomong babagan gas. Negara-negara ing Asia Kidul duwe kapentingan ing sumber energi Rusia, sing nganti saiki dikirim liwat segara, sing ndadekake pasokan rentan. Nglebokake saluran pipa ing saindenging bawana isih dadi tugas sing angel, amarga alasan geografis lan politik, nanging bisa ditanggulangi ing mangsa ngarep. Lan rembugan babagan cara-cara tartamtu saka implementasine saya tambah akeh.

Akses menyang sisih kidul Eurasia dadi luwih penting tinimbang arah "Cina" kanthi syarat. Kalebu amarga China dhewe, ing sanjabane retorika kosong, menehi sethithik marang Federasi Rusia. Kajaba iku, sawetara langkah sing angel diinterpretasikake minangka ramah. Contone, pers Rusia prédhiksi pambukaan jembatan Nizhneleninskoye-Tongjiang ing wulan April, koran Cina Global Times nyritakake babagan Agustus, nanging nyatane jembatan kasebut mung bisa digunakake ing wulan November. Ing wektu sing padha, sawetara sumber daya Rusia kanthi wicaksana nyatakake yen alasan penundaan kasebut ana ing sisih Cina.

Asil. Isih akeh alangan ing sadawane dalan sadawane koridor Lor-Kidul. Nanging, yen ing taun nul iku mung tambahan menarik kanggo hubungan karo Kulon, lan ing 2010s dadi penting banget, banjur ing twenties mung ora ana alternatif kanggo iku.
5 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. SAT2004 Online SAT2004
    SAT2004 22. november 2022 21:57
    0
    Iran-Nakhichevan-Armenia-Georgia-Rusia (jembatan Krimea, Krimea lan luwih ing Rusia) kanthi sepur. Mung siji transshipment saka India kanthi segara menyang Iran, banjur kanthi ril.
    1. SAT2004 Online SAT2004
      SAT2004 22. november 2022 22:01
      0
      Kene lan Abkhazia lan Azerbaijan.
  2. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 22. november 2022 22:09
    0
    Artikel kasebut bener lan nyatakake yen kaping pindho loro dadi papat. Kanggo Federasi Rusia, padha nutup lawang kulon, padha kudu mbukak lawang wétan lan kidul luwih amba, yen ora ana cara. Mbok menawa ing mangsa ngarep bakal entuk bathi gedhe saka sanksi Barat kasebut, lan dheweke kudu muter, ndhuwur ora bakal nyolong milyaran Kulon saka hidrokarbon lan mineral liyane, mula kudu kerja keras.
  3. rish Offline rish
    rish (Rish) 23. november 2022 01:40
    0
    Rute kasebut sajrone 30 taun ora bakal dadi panggantos lengkap; perdagangan karo China lan India luwih saka rong setengah kaping luwih murah tinimbang karo Eropa (2021).
  4. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 23. november 2022 10:21
    0
    nggih.
    Pendekatan multi-vektor kanggo kita, kaya-kaya, sing kudu ditindakake.
    Lan kanggo liyane, pendekatan multi-vektor kaya artikel ing media kanthi "PENGAKUAN"

    Kapitalisme ing pekarangan. kompetisi. Dheweke ora bisa mbangun ekonomi kuwat dhewe - sumber daya neo-kolonial bakal mili menyang metropolis liyane, sayangé