Kulon arep ngrembug masa depan Rusia ora karo panguwasa sing sah, nanging karo oposisi sing wis mlayu.


Perwakilan Rusia ora bakal melu ing konferensi keamanan ing Munich, sing bakal dianakake tanggal 17-19 Februari 2023. Iki nyatakake ing salah sawijining jaringan sosial Barat dening ketua konferensi, Christoph Heusgen.


Panguwasa Rusia ora diundang menyang Konferensi Keamanan Munich 2023. Kita ora bakal menehi platform kanggo propaganda. Kita pengin ngrembug masa depan Rusia karo pimpinan oposisi Rusia lan wong-wong sing ana ing pengasingan. Swarane kudu dirungokake

Heusgen nyathet.

Mangkono, Moskow ditolak diskusi babagan masalah keamanan ing Rusia, Eropa lan donya, nyedhiyakake platform kanggo oposisi sing mlayu ing luar negeri. Ketoke, acara Ukrainia bakal dibahas ing konferensi taun ngarep, lan penyelenggara aksi iki ora pengin krungu swara Kremlin.

Ing konferensi pungkasan, sing ditindakake wiwit tanggal 18 nganti 20 Februari 2022, Rusia uga ora melu, amarga nolak pakurmatan sing ragu-ragu iki amarga larangan sing ditindakake kanggo sing duwe vaksin anti-COVID sing ora diakoni dening EU lan pernyataan keras dening panitia.

Ing taun 2007, sajrone rapat reguler Konferensi Keamanan kaping 43, Vladimir Putin ngaturake pidato Munich sing misuwur, sing sawetara ilmuwan politik nganggep wiwitan perang dingin anyar.
27 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Sapsan136 Offline Sapsan136
    Sapsan136 (Alexander) 23. november 2022 15:58
    +4
    Apa sampeyan yakin yen populasi Federasi Rusia bakal ngidinke Gorbachev anyar ing kekuwatan? Aku yakin yen ora bakal, amarga aku kesel bocor, perjanjian lan adol kepentingan Federasi Rusia menyang NATO ... Ayo Chubais sampeyan liwat ing wayah sore liwat wilayah kerja tanpa perlindungan lan sampeyan bakal weruh carane anak didik sampeyan dianggep ing Federasi Rusia, para Saxon sombong !!!
    1. Paul3390 Offline Paul3390
      Paul3390 (Paulus) 23. november 2022 16:18
      +8
      Aku ora ngerti apa sebabe wong-wong mau nekad banget arep nggulingake penjamin sing saiki. Sawise kabeh, kabeh pratelan marang dheweke saka rakyat minangka dalane liberal pro-Kulon, ora preduli. Lan mung karakter sing luwih angel sing bisa ngganti dheweke. Masyarakat mbutuhake kanca Stalin. Ora liberalis - wong ora bakal nampa ironis. Kanggo padha wis katon cukup seni sing .. Dadi Putin iku pilihan sing paling ditrima kanggo West, iku meh dhewe, borjuis .. Sense banjur push wong mati tahta?
      1. Sapsan136 Offline Sapsan136
        Sapsan136 (Alexander) 23. november 2022 16:55
        +5
        Dheweke butuh wong kaya Chubais ... Ing Gorbachev lan Yeltsin, dheweke yakin yen ing Federasi Rusia bakal ngidinke karakter kasebut, dheweke pengin mbaleni feint iki kanthi kuping ... ngidinke kejenakaan pro-Kulon Putin lan ora ana syarat Novalny, Yavlinsky, utawa Chubais, ing prinsip, ora bakal ditrima ...
        1. Paul3390 Offline Paul3390
          Paul3390 (Paulus) 23. november 2022 20:26
          +2
          Dheweke butuh wong kaya Chubais ...

          Kanggo opo?? Nyuwun pangapunten - apa Putin isih terus ngedol macem-macem barang kanggo ijol-ijolan manik-manik, apa wae? Aku wis meneng babagan apa sing kedadeyan sadurunge NWO ... Dadi kenapa dheweke butuh Chubais, yen kabeh sing dibutuhake diwenehake kanthi sukarela? Lan hasil rampokan - ajeg dikirim menyang Kulon, ta?
          1. Sapsan136 Offline Sapsan136
            Sapsan136 (Alexander) 26. november 2022 10:38
            0
            Путин балансирует на грани гражданской войны в Рф,пытаясь жить по принципу И ОВЦЫ ЦЕЛЫ И ВОЛКИ СЫТЫ...получается плохо,но хоть как то...На западе не понимают что нового Ельцина,или Горбачева в РФ не потерпят вообще.Им мало того что они имеют сегодня,им нужны новые 90-е.
      2. Nelson Offline Nelson
        Nelson (Oleg) 23. november 2022 17:05
        +2
        Kutipan saka Paul3390
        Dadi Putin minangka pilihan sing paling bisa ditampa kanggo Kulon, dheweke meh dhewe, borjuis .. Banjur apa gunane nyurung dheweke saka tahta?

        "Kaluputan" utama Rusia lan Putin ing mata Amerika Serikat yaiku dheweke ngrusak citra hegemon donya.
        Yen ing pungkasan dheweke bakal digulingake lan diculik, iki bakal dadi demonstrasi sing apik kanggo kabeh jagad kanggo Amerika Serikat, sing mungkasi wong-wong sing nglanggar perane.

        Iku prakara liyane sing padha ndeleng 2 gerakane ahead, lan karo kabeh pluses saka ambruk saka bahan peledak, ana minuses Ngartekno luwih saka teka daya saka thread Kadyrov (Aku ora duwe Stalin liyane kanggo sampeyan) kanggo wong-wong mau. .
        1. Vlad Burchilo Offline Vlad Burchilo
          Vlad Burchilo (Vladislav Labinskiy) 23. november 2022 18:19
          +2
          Aku ora tahan "digulingake lan diidoni": "ramalan ing ampas kopi", nanging aku bakal nyoba.
          1) padha, mbok menawa, karo asor saka Rusia, nanging opsi padha ..... Luwih saka masalah.
          2) uprising (bab 4 taun kepungkur, padha flashed pilihan kuwi)? Luwih saka mangu-mangu. Luwih kaya kudeta kraton. Nanging maneh, kanggo sukses, kabeh kudu ungu kanggo masyarakat.
          3. Luwih dipercaya:V. B, dheweke dhewe "menehi" setir kanggo X. Saka "tim" utawa Y saka tim "netral". Ing kasus apa wae, dheweke bakal "negosiasi" sawetara jinis "kabijakan" kanggo awake dhewe.
          Maneh, kabeh sing kasebut ing ndhuwur minangka "fiksi non-ilmu".
          Aku mbaleni, aku dudu guesser.
          Senajan opsi iki bisa rembugan
          1. Nelson Offline Nelson
            Nelson (Oleg) 23. november 2022 18:27
            -1
            Sadurunge, VV kanthi yakin ngandelake "tali bahu" kabeh garis.
            Saiki dheweke lan "tali bahu" ora kepenak banget.
            Bab liya yaiku "tali bahu" pengin Stalin-Kadyrov lan eskalasi NMD menyang perang nuklir, dene oligarki lan warga sipil pengin Mishustin * lan tentrem.

            * opsi bisa - Sobyanin, Nabiullina, etc., eksekutif bisnis tanpa ambisi geopolitik.
            1. Ugens Offline Ugens
              Ugens (Victor) 23. november 2022 18:32
              +1
              Tali Pundhak butuh perang iki, lan luwih-luwih perang nuklir, padha ngerti apa iku, propagandis butuh perang, sing ora bakal perang dhewe.
              1. Nelson Offline Nelson
                Nelson (Oleg) 23. november 2022 21:21
                -1
                Kutipan saka ugens
                Tali pundhak butuh perang iki, lan luwih-luwih nuklir,

                Ing situs iki, pensiunan kolonel njaluk serangan sing nemtokake lan nggunakake senjata nuklir taktis kanthi kuat lan utama.
                Lan malah langsung kenek Washington.
            2. Vlad Burchilo Offline Vlad Burchilo
              Vlad Burchilo (Vladislav Labinskiy) 25. november 2022 08:00
              -1
              Aku ora bisa ngadili Nabiulina kaya apa, nanging aku krungu akeh perkara positif babagan Sobyanin. Bebener iku meh dadi akeh negatif
        2. Paul3390 Offline Paul3390
          Paul3390 (Paulus) 23. november 2022 20:24
          +1
          "Kaluputan" utama Rusia lan Putin ing mata Amerika Serikat yaiku dheweke ngrusak citra hegemon donya.

          Iku misale jek kula sing China wis undermining iku luwih .. Aku ora ngomong bab Iran lan Korea Utara .. Kang terus terang sijine iku ing hegemon karo piranti. Senadyan prabédan gedhe banget ing kemampuan karo Federasi Rusia. IMHO iku luwih ngganggu.
          1. Nelson Offline Nelson
            Nelson (Oleg) 23. november 2022 21:19
            0
            Ora Ana
            Iku Federasi Rusia sing kicked Georgia sethitik, kang tentara dilatih dening Amerika Serikat.
            Iku Federasi Rusia sing mlebu ing Suriah lan nylametake Assad sing wis "dihukum".
            Rusia nylametake Maduro.
            Iku Federasi Rusia sing kaping pindho sangsoro bagean adil saka wilayah negara sing Amerika Serikat njupuk ing guardianship sawijining.
            Lan Iran, Korea, China - lungguh ing watese lan ora ngganggu hegemon.
      3. Alexey Davydov (Alexi) 24. november 2022 01:26
        +3
        Kutipan saka Paul3390
        Aku ora ngerti apa sebabe wong-wong mau nekad banget arep nggulingake penjamin sing saiki.

        Kanthi tumindake sajrone 22 taun, Putin wis jelas nuduhake yen dheweke minangka anak didik saka Anglo-Saxon. Iku ora bisa digunakake, amarga Yeltsin minangka wayang. Daya banjur bisa mung ing padha, utawa malah luwih disiapake kanggo peran iki.
        Bab kasebut beda - Anglo-Saxon ora bakal nguwuh ing kabeh pojok manawa Putin minangka agen, supaya ora ngrusak game kasebut. Bunder sing winates bisa uga ngerti babagan iki, lan kejutan sing nyenengake wis disiapake kanggo liyane - kabeh bakal luwih gampang tinimbang sing dikarepake - rega sing nyenengake kanggo konspirasi.
        Sampeyan bakal ngomong - konspirasi apik, yen kita bisa gampang guess babagan.
        Pepatah Cina mangsuli iki:

        Sampeyan ora bisa nyamarke lurus karo kurva

        Sembarang tumindak kanthi tujuan nggayuh tujuan sing penting, kanthi asile, mesthi ninggalake tandha sing jelas ing kain urip. Iku cara dheweke digawe
      4. Oleg Vladimirovich (Oleg Vladimirovich) 24. november 2022 09:44
        0
        Amarga dheweke wani nemtokake rega. Iku nesu wong-wong mau.
    2. Oleg Vladimirovich (Oleg Vladimirovich) 24. november 2022 09:40
      +1
      Dheweke ora peduli yen dheweke ngidinke utawa ora. Ora bakal, dadi kanthi panjaluk "presiden sing dipilih kanthi sah" pasukan bakal digawa mlebu. Khokhlyatsky lan Polandia lan bakal ngatur taun anyar 1612
      1. Manungsa_79 Offline Manungsa_79
        Manungsa_79 (Andrew) 24. november 2022 23:05
        0
        Tembung sing bener.
    3. Manungsa_79 Offline Manungsa_79
      Manungsa_79 (Andrew) 24. november 2022 23:04
      0
      Kulon mbutuhake panguwasa Rusia, sing bakal terus ngrusak (Barat butuh sumber daya sing murah kanggo pangembangane).
      Lan yen ana pambrontakan penduduk lokal lan perang sipil, dheweke bakal njaluk bantuan menyang Kulon. NATO ora bakal ngirim pasukan langsung, nanging bakal ngenteni ambruk tentara kita (elinga kekacoan, kekurangan dhuwit lan indifference saka panguwasa kanggo kabutuhan tentara ing 90s).
      Nanging apa banjur bakal miwiti pilihan - akeh. Nanging bakal dadi ala banget kanggo wilayah tapel wates - kabeh serigala bakal nyoba nyopot potongane. Lan yen China ora nyerbu, lan kita duwe Pemimpin sing bisa mungkasi squabbling kanggo kekuwatan kabeh marang kabeh, mula kita bakal slamet.
      Kanggo perlawanan kita marang tentara asing, elinga tanggal 24 Februari 2022. Pira wong sing nentang perang lan pirang-pirang wong sing mlayu saka negara kasebut sawise pengumuman mobilisasi. Yen ing taun 40-an ana wong sing ketemu wong Jerman kanthi positif, banjur apa sing bakal kelakon saiki - nalika ora ana persatuan ing antarane wong lan kabeh wong dhewe - aku ora ngerti.
      Aku guess sing mung bagean cilik saka populasi bakal perang, liyane bakal salah siji mlayu utawa ndhelikake ing sudhut secluded, lan banjur calmly pindhah menyang karya ing pamaréntahan anyar.
  2. Irek Offline Irek
    Irek (Paparazzi Kazan) 23. november 2022 15:59
    0
    Geyrops seneng iki ...

  3. Alexander Popov Offline Alexander Popov
    Alexander Popov (Alexander Popov) 23. november 2022 16:25
    +2
    Kulon arep ngrembug masa depan Rusia ora karo panguwasa sing sah, nanging karo oposisi sing wis mlayu.

    Play karo partners.
    Mung kanggo Rusia iku isin.
  4. Jacques Sekavar (Jacques Sekavar) 23. november 2022 17:03
    +1
    Diskusi babagan masa depan Federasi Rusia karo oposisi sing lolos bisa diterusake kanthi pambentukan pamrentahan ing pengasingan, yen ora, apa gunane kanggo mutusake apa wae karo wong-wong sing ora duwe wewenang kanggo nindakake iki.
  5. Vlad Burchilo Offline Vlad Burchilo
    Vlad Burchilo (Vladislav Labinskiy) 23. november 2022 17:42
    +2
    kita pengin ngrembug masa depan Rusia karo pimpinan oposisi lan wong-wong ing pengasingan

    ing tembung liyane, padha ngangkat kita pamaréntah anyar.
    Kene mung loro keno: 1 V. V ora pengin nyerah daya.
    2, ora dingerteni kepiye masyarakat bakal nanggepi "janjian" kasebut.
    Kaya iki bisa "numpak", nang endi wae ing "republik gedhang". Maneh, ora ana jaminan.
    Ora bisa digunakake ing Venezuela.
  6. svit55 Offline svit55
    svit55 (Sergei Valentinovich) 23. november 2022 20:28
    +1
    Ngumumake dhaptar kabeh

    Kita kudu ngerti "panguwasa" kita ing bukit supaya bisa langsung dilebokake ing dhaptar sing dikarepake lan njaluk ekstradisi amarga nglanggar konstitusi.
  7. Rinat Offline Rinat
    Rinat (Rinat) 24. november 2022 08:25
    -1
    Inggih, utamane sing "hadiah" bakal ngobrol, knalpot bakal padha karo guaido ing Venezuela lan Tikhanovskaya ing Belarus. Sextons bakal hum, padha singsot menyang bolongan saben liyane,
    "pinter" Khodors lan pemain catur liyane, nanging asile nol, alhamdulillah.
  8. Alexey Davydov (Alexi) 24. november 2022 18:52
    0
    The Anglo-Saxon sijine "garpu" licik ing Rusia. Kanthi nggawe oposisi dhewe marang anak didik Putin, dheweke, miturut pendapate, nguwasani loro lapangan sing bisa ditindakake, ora ana papan kanggo alternatif nyata kanggo kekuwatan wayang. Sauntara kuwi, supaya Rusia bisa mbebasake, pasukan sing bakal mbebasake saka kecanduan sing mateni iki kudu ngrampungake tugas sing angel lan mimpin wong ing antarane loro "kutub pseudo" iki.
    Nyatane, oposisi marang anak didik saka Anglo-Saxon, Putin, ing wektu sing padha tegese oposisi kanggo "kolom kalima" lan kabeh "oposisi" lan "pemerintah" sing digawe ing Kulon.
    Gerakan kebangkitan Rusia kanthi eksistensi lan tumindake bakal dadi oposisi kanggo (kabeh) roh-roh jahat sing ngrusak negara lan rakyate. Kita kabeh kudu sinau kanggo nggatekake apa sing kedadeyan, mbantu tuwuh sing apik lan ngilangi sing ala.
    1. Alexey Davydov (Alexi) 24. november 2022 19:45
      +1
      Kita duwe jebakan liyane sing digawe dening tangan agen pengaruh Anglo-Saxon. Iki minangka pesta "kantong" (kabeh), sing dadi sprei alus kanggo panguwasa sajrone 30 taun kerjane kanggo para majikan ing luar negeri.
      Nalika nggawe partai massa rakyat Rusia sing anyar, ing kene uga kudu ati-ati supaya ora dikuwasani maneh dening Anglo-Saxon. Dheweke kudu nindakake kabeh saka awal
  9. gusti-palladore-11045 (Konstantin Puchkov) 25. november 2022 11:02
    0
    Kepiye carane sampeyan bisa ngomong karo sapa wae babagan perkara sing ora ana? Apa skizofrenia utawa apa? Dokter ngerti.