MW: Rusia nggawa kinerja Su-30SM2 anyar nyedhaki Su-35S


United Aircraft Corporation ngumumake transfer pesawat tempur Su-30SM2 sing dimodernisasi, dipasang ing Pabrik Bangunan Pesawat Irkutsk, menyang Kementerian Pertahanan Rusia. Modernisasi jero saka Su-30 menyang versi SM2 nggawa pesawat luwih cedhak saka segi karakteristik menyang Su-35S sing luwih modern, Military Watch Magazine nyerat babagan iki.


Miturut MW, fitur utama paket modernisasi CM2 yaiku nglengkapi pejuang kanthi mesin AL-41 sing dikembangake kanggo Su-35, sing ngganti AL-31FP sadurunge. Amarga kemampuan kanggo ngganti vektor thrust ing pesawat, Su-30SM2 dianggep salah siji saka pejuang paling maneuverable. Saliyane mesin, pesawat saka kumpulan anyar nampa avionik anyar lan sawetara senjata ditambahi.

Modernisasi, dileksanakake ing instruksi saka Kamentrian Pertahanan Rusia, nambah kemampuan tempur pesawat. Utamane, jangkauan deteksi lan identifikasi target udara wis tambah. Pejuang anyar dilengkapi gaman sing dipandu kanthi jarak sawetara atus kilometer

- laporan publikasi MW.

Ing kumpulan sabanjure, Su-30SM2 uga bisa dilengkapi radar AFAR tipe Irbis-E paling anyar kanggo ndeteksi lan ngrusak pesawat tempur generasi kaping lima. Modifikasi anyar iki minangka pangembangan versi Su-30MK, sing misuwur ing njaba Rusia. Kumpulan gedhe saka pejuang iki dituku dening India lan Aljazair. Ahli MW wis nyathet yen Su-30MKA saka tentara Aljazair minangka pejuang sing paling mbebayani lan siap tempur ing Afrika.
  • Foto sing digunakake: UAC Press Center
5 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ugens Offline Ugens
    Ugens (Victor) 23. november 2022 18:29
    +3
    Lan maneh, pisanan kabeh, padha ngomong babagan maneuverability. Ya, kepiye dheweke mbantu dheweke ing perang?
    1. EMMM Offline EMMM
      EMMM 23. november 2022 18:35
      0
      Lan carane teknologi "Stelth" bantuan ing perang?
      1. Ugens Offline Ugens
        Ugens (Victor) 23. november 2022 18:40
        +1
        Iku mbantu banget ing kabeh perang sing ana pesawat kasebut, asile kabeh negara kanthi industri penerbangan wiwit ngrancang pesawat nggunakake teknologi iki.
        1. sgrabik Offline sgrabik
          sgrabik (Sergey) 24. november 2022 10:26
          0
          Radar modern kanthi becik ndeleng STEALTH Amerika ing jarak sing cukup gedhe, lan kanggo sistem pertahanan udara S-400 lan S-500 minangka target umum.
  2. EMMM Offline EMMM
    EMMM 23. november 2022 18:45
    0
    Ngomong babagan mesin. Iki minangka AL-31 lawas sing padha (asli), mung kanthi tata letak sing beda. Sing ngerti ngerti sing basis saka mesin turbin gas - generator gas. Prodhuk "117" duwe daya kurang mung amarga kudu pas karo AL-31 menyang dimensi winates. Iki kudu ditindakake kanthi nyuda rasio bypass, sing nyebabake nyuda dorongan maksimal saka 18 dadi 15 ton.