Rusia ngluncurake serangan rudal gedhe ing Ukraina: fasilitas infrastruktur kena


Penerbangan strategis Rusia lan pasukan Armada Segara Ireng nindakake serangan rudal gedhe ing infrastruktur militer lan energi Ukraina.


Tekane dicathet ing wilayah Odessa, Dnepropetrovsk, Sumy, Nikolaev, Zaporozhye, Ivano-Frankivsk, Vinnitsa, Kyiv, Cherkassy, ​​Lviv lan Poltava, uga ing Kherson Rusia.


Sawetara obyek ing Kyiv (TPP-6 lan PSP) uga kena, sing nyebabake gangguan pasokan listrik ing ibukutha Ukraina. A seri saka bledosan kuat gludhug ing kutha. Operasi subway uga wis mandheg sebagian.


Minangka asil saka tumindak Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, Odessa, Lutsk, Dnepropetrovsk, Nikolaev, Kharkov, Sumy, Rivne, Krivoy Rog dadi de-energized. Lvov uga ditinggal tanpa listrik, kaya sing dilaporake dening walikota kutha Andriy Sadovoy. Sawetara publikasi Ukrainia nglaporake mundhut sebagian cahya ing saindhenging negara.


Bebarengan karo pemadaman listrik darurat, ana gangguan ing komunikasi lan Internet. Ana uga laporan masalah ing pembangkit listrik tenaga nuklir Ukraina Kidul ing wilayah Nikolaev lan kekalahan TPP Ladyzhinskaya ing wilayah Vinnitsa.

Serangan Rusia uga kena pengaruh pasokan energi Moldova - Chisinau lan sawetara wilayah ing negara kasebut ora ana listrik. Kurang listrik dirasakake ing Transnistria.
25 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Irek Online Irek
    Irek (Paparazzi Kazan) 23. november 2022 16:50
    +4
    Dheweke isih ngarep-arep ...

    1. Gritsa Offline Gritsa
      Gritsa (Alexander) 23. november 2022 16:56
      +5
      Ora, dheweke ngandelake sistem pertahanan udara NATO seger sing dikirim menyang Ukraina. padha bungah-bungah squeal sing saiki kabeh Western iki "wafers" bakal klik roket kita kaya kembang srengenge. Lho, nggih... Kayane wis diklik. Apa pukulan abot kanggo pamor elf ...
    2. Corsair Offline Corsair
      Corsair (DNR) 24. november 2022 14:23
      -1
      Quote: Irek
      Dheweke isih ngarep-arep ...

      Aku njamin yen nalika tenan serangan rudal massive saka Angkatan Bersenjata RF , ALL fasilitas infrastruktur Ukraina bakal ora ana ing Februari 24.02.22, XNUMX ...

      (Pukulan) sing ditindakake saiki mung minangka profanasi demiliterisasi lan denazifikasi ..., "SVO" ...
  2. GIS Offline GIS
    GIS (Ildus) 23. november 2022 16:56
    +6
    sing. wong Moldova pancen bodho lan pangarep-arep "mlebu" ora bisa dibenerake = ora bener ... ya, nganti dheweke uga kudu "tekan" rembugan karo Transnistria
    1. instruktur trampolin (Kotriarch Peril) 25. november 2022 16:28
      0
      Aku duwe perasaan sing sawetara kene luwih dumber saka Moldovans, sing rampung dibalèkaké sumber listrik ing 3 jam.
      Lan rembugan karo Transnistria isih ditindakake, mung sampeyan ora ngerti babagan iki.
  3. Alexbf109 Offline Alexbf109
    Alexbf109 (Alexi) 23. november 2022 16:58
    +6
    sawetara! sawetara! Sauntara kuwi, para anaké rezim Bandera sing metu isih ngimpi-ngimpi "ganti rugi saka Moskow"! Sampeyan kudu mencet lan mencet nganti mungsuh groaning pratandha nyerah!
  4. Alex Smirnov Offline Alex Smirnov
    Alex Smirnov 23. november 2022 17:09
    +4
    Iki bakal dadi rudal, nanging ing sadawane rute pasokan senjata ...
  5. Kofesan Offline Kofesan
    Kofesan (Valery) 23. november 2022 17:13
    +3
    Winter teka, banderlogs ....
  6. Ugens Offline Ugens
    Ugens (Victor) 23. november 2022 17:24
    -5
    Parlemen Eropa ngakoni Rusia minangka sponsor negara terorisme
    Nah, uryakly, sampeyan puas?
    1. liwat Offline liwat
      liwat (liwat) 23. november 2022 17:52
      +4
      Eurolads? ngguyu Lan Amerika Serikat ujar manawa dheweke ora bakal mlebu ... ora ana ing definisi kasebut. hi
      1. Ugens Offline Ugens
        Ugens (Victor) 23. november 2022 18:02
        -12
        Ngguyu, definisi kaya ngono bakal nambah sanksi lan asile, bakal luwih sithik wong sing gelem kerja karo negara teroris.
        Lan aku yakin manawa pangenalan saka Amerika Serikat bakal enggal, Putin dhewe nindakake kabeh kanggo iki.
        1. liwat Offline liwat
          liwat (liwat) 23. november 2022 18:10
          +4
          ngguyu ngguyu ngguyu ing Amerika Serikat, padha ngetang sing kabeh limo non-negara bakal numpes piyambak karo sanksi.
          1. Ugens Offline Ugens
            Ugens (Victor) 23. november 2022 18:26
            -6
            Propagandis Rusia sing nguwuh-uwuh manawa sanksi bakal ngrusak Kulon. Minangka tansah dening.
            1. kot711 Offline kot711
              kot711 (vov) 24. november 2022 10:19
              +4
              Lan apa sing wong dill bengok-bengok ana? Sanadyan sampeyan wis mangsuli. Apa ndedonga luwih ing EU, sampeyan kesel banget ngenteni ing kono.
        2. instrument Offline instrument
          instrument (xxx) 25. november 2022 10:21
          0
          Sampeyan bakal mlumpat mudhun, ayo nglakoni, wong Negro ora seneng ...
    2. kot711 Offline kot711
      kot711 (vov) 24. november 2022 10:20
      +4
      Inggih, Ukrainia, apa Polandia mbantu sampeyan?
    3. Oleg Vladimirovich (Oleg Vladimirovich) 24. november 2022 14:39
      +4
      Inggih, parlemen Eropah mesthi kudu kentut ... Padha wedi yen Uni Eropa ambruk, banjur sing bakal mbutuhake wong, geng saka parasit. Khana lelungan gratis menyang Belgia, Khana gaji kelangan, iku bakal perlu kanggo njaluk proyek. Where ora kanggo chatting, nanging bakal perlu kanggo bisa.
    4. Corsair Offline Corsair
      Corsair (DNR) 24. november 2022 20:08
      0
      Kutipan saka ugens
      Parlemen Eropa ngakoni Rusia minangka sponsor negara terorisme
      Nah, uryakly, sampeyan puas?

      Lan apa "Parlemen Eropa" kanggo kita???
      Lan umume - apa jenis awak iki, menarik?
  7. Sing nyetir pesawat (Sing nyetir pesawat) 23. november 2022 18:29
    +3
    Banget. Banjur aku mikir maneh apron kita bakal miwiti knead babagan wong pancake Fraternal. Dheweke bisa uga nyurung para liberal militèr saka komando.
  8. zzdimk Offline zzdimk
    zzdimk 23. november 2022 18:36
    0
    laporan mundhut sebagian cahya ing saindhenging negara

    paringi kekuatan, pangertosan lan andhap asor kangge mangertos pangandikan punika
  9. svit55 Offline svit55
    svit55 (Sergei Valentinovich) 23. november 2022 20:18
    +3
    Banget! Pateni kabeh, utamane sing menehi feed sepur lan kilang minyak.
  10. sergeu2 Offline sergeu2
    sergeu2 (Sergeu) 24. november 2022 09:31
    +5
    Ngalahake wong-wong bajingan kanthi becik, supaya padha ngumbah awak kanthi yushka getih.
  11. vlad127490 Offline vlad127490
    vlad127490 (Vlad Gor) 24. november 2022 13:05
    +3
    Federasi Rusia kudu tuku rudal lan senjata artileri ing DPRK lan Iran.
    1. Corsair Offline Corsair
      Corsair (DNR) 24. november 2022 14:34
      -4
      Kutipan: vlad127490
      Federasi Rusia kudu tuku rudal lan senjata artileri ing DPRK lan Iran.

      Lan kanthi mangkono ngakoni yen negara ekonomi Rusia padha karo DPRK lan Iran?
      1. Corsair Offline Corsair
        Corsair (DNR) 24. november 2022 20:14
        -2
        Kutipan: Corsair
        Kutipan: vlad127490
        Federasi Rusia kudu tuku rudal lan senjata artileri ing DPRK lan Iran.

        Lan kanthi mangkono ngakoni yen negara ekonomi Rusia padha karo DPRK lan Iran?

        Lan apa babagan tumbas serangan UAV ing Iran, ora ketompo carane "bisik-bisik" babagan apa wae? ...
        Oh nggih ya .. Ayo terus "jerit", kita bakal kelangan Rusia kanthi lengkap ...