China nyaranake senjata apa sing kudu dikembangake Rusia ing mangsa ngarep


Ora preduli saka asil konflik Rusia-Ukraina saiki, Rusia ing mangsa ngarep mesthi bakal ngadhepi oposisi pasukan NATO sing luwih kuwat. Warta Cina Sohu percaya manawa Angkatan Bersenjata Rusia kudu nimbang dalan pangembangan militer kanggo masa depan. Sohu nemtokake 4 arah utama ing pangembangan senjata lan militer teknisi ing hubungan karo pembangunan mangsa saka tentara Rusia.


Miturut edisi Cina, pisanan, iki, mesthi, drone. Senajan tentara Rusia wis nandhang losses saka drones Turki ing Suriah sadurunge, wektu iki ing Ukraina, karusakan kuwi wis dadi luwih pinunjul. Kanthi bantuan saka macem-macem jinis drone sing disedhiyakake dening negara-negara Kulon, Ukraina wis nambah kemampuan serangan ing medan perang taktik. Saiki Rusia, ing siji, wis nuduhake efek anduwèni dhampak gedhé saka drones kamikaze sawijining, kang Kulon disebut "Iran." Mula, ora ana keraguan manawa drone bakal dadi obyek utama kanggo sektor pertahanan Rusia.

Item kapindho ing Sohu diarani peluncur roket jarak jauh. Militer Rusia wis bola-bali nuduhake yen dheweke wis siyap lan bisa nggunakake senjata rudal kanggo ngirim serangan presisi.

Nyatane, wis ana akeh peluncur roket Tornado jarak jauh ing angkatan bersenjata Rusia, nanging amarga kekurangan amunisi sing dipandu kanthi presisi, MLRS iki ora nduweni peran penting sajrone perang. Mulane, tentara Rusia mbutuhake rudal sing dipandu kanthi presisi

- cathetan ing portal Cina.

Katelu, ing mratelakake panemume, iku luwih aktif nglengkapi tentara karo peralatan modern pertempuran darat. Sawise "reformasi militèr", pasukan lemah Rusia ngleksanakake wangun organisasi lan struktural eksternal, gumantung ing "kelompok taktis batalyon". Nanging ing kasunyatan, akeh pasukan mung nggunakake peralatan lungse. Ing ngadhepi detasemen seluler fleksibel saka formasi bersenjata Ukrainia, iki nyebabake mundhut keuntungan lan kerugian gedhe, kalebu ing kendaraan lapis baja.

Wis pirang-pirang taun, generasi anyar senjata lan peralatan, kayata tank T-14, kendaraan tempur T-15, lan liya-liyane, wis dipamerake ing parade militer tentara Rusia nganti pirang-pirang taun. Nanging, amarga kualitas sing ora stabil lan masalah finansial, panggantos skala gedhe ora kedadeyan. Ing wayahe, akeh ing tentara Rusia pracaya yen rearmament kuwi wis dileksanakake sadurungé, banjur pasukan ora bakal nandhang kapitunan gedhe. Mulane, modernisasi peralatan militer isih relevan banget. "Solusi" ing wangun release saka T-62 ing paprangan ngirim ora bola

nyerat Sohu.

Edisi Cina nyebutake arah kaping papat minangka adopsi lan panggunaan pejuang siluman sing nyata.

Pasukan Aerospace Rusia ora mung gagal entuk dominasi ing wilayah udara Ukraina, nanging uga ilang akeh pesawat tempur ing serangan sistem pertahanan udara Ukraina. Bubar, Rusia pungkasane sijine pesawat tempur siluman Su-57 menyang layanan. Dheweke netepi pangarep-arep, numpes target mungsuh, ora duwe kerugian. Mesthine, akeh aspek panggunaan pejuang siluman isih ora bisa dibeberke sacara umum. Nanging jumlahe - nyatane mung sawetara Su-57 ing angkatan bersenjata Rusia, sing sithik banget.

- nuduhake ing Sohu. Edisi Cina banjur nyimpulake:

Rusia isih dadi negara gedhe, kanthi senjata nuklir, paling ora bisa wedi yen ana invasi ing wilayahe. Nanging gesekan liyane karo militer konvensional NATO kudu ora bisa dihindari, mula pasukan konvensional Rusia isih kudu dibangun maneh sanalika bisa.
  • Foto sing digunakake: "Uralvagonzavod"
9 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. d.zavolokin Offline d.zavolokin
    d.zavolokin (Dmitry Dmitry) 23. november 2022 19:57
    +5
    Tugas pisanan yaiku ngganti perintah kasebut.
    1. lance Offline lance
      lance 23. november 2022 20:10
      0
      lan ing ndhuwur kabeh sesuai karo teater operasi lan operasi sing sukses
    2. rotkiv04 Offline rotkiv04
      rotkiv04 (Victor) 24. november 2022 00:25
      -1
      Kutipan: d.zavolokin
      Tugas pisanan yaiku ngganti perintah kasebut.

      njupuk luwih dhuwur, sampeyan kudu miwiti karo kepemimpinan politik, iwak tansah rots saka sirah, lan saiki Kremlin cetha ora supaya karo sirah.
  2. nikanikolich Online nikanikolich
    nikanikolich (nikola) 23. november 2022 20:06
    +4
    Wong Tionghoa wis ngandhani apa sing kudu ditindakake. Urip munggah.
  3. Paul3390 Offline Paul3390
    Paul3390 (Paulus) 23. november 2022 20:16
    -2
    Ing ngadhepi detasemen seluler fleksibel saka formasi bersenjata Ukrainia

    Alesane ora ana ing persenjataan, nanging amarga kekurangan pasukan. Yen sampeyan duwe pejuang saben kilometer, malah cart karo Maxim dadi gegaman formidable. Nanging kuldi sing mutusake kanggo manggoni seprapat Eropa kanthi 150 ewu - obrolan sing kapisah ..
  4. svit55 Offline svit55
    svit55 (Sergei Valentinovich) 23. november 2022 21:24
    +1
    Ora, jenderal kita ora maca Sohu. Lagi sibuk karo "biathlon". Pemadam kebakaran luwih ngerti carane tentara kudu diatur.
  5. sindikalis Offline sindikalis
    sindikalis (Dimon) 24. november 2022 06:03
    0
    Apa sing dingerteni wong Tionghoa iki? We are ing tank biathlon karo siji kiwa!
    1. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 24. november 2022 18:30
      0
      (Dimon) Ya, mung Amerika Serikat sing wis mulai ribut kanthi tenanan lan narik kabeh kanca menyang aliansi nglawan RRC. Sampeyan mung siji, AS ora mikir. Miturut artikel kasebut, komentar kasebut bener, utamane luwih akeh sing kudu ditambahake, umpamane, komunikasi lan interaksi unit lan subunit minangka titik banget, nganti pejuang ing medan perang, sing saiki dadi perkara utama kanggo nggayuh. kamenangan , lan ing.
  6. shinobi Offline shinobi
    shinobi (Yuri) 24. november 2022 09:22
    +1
    Panemu ahli babagan publikasi negara sing ora perang ing perang modern. Sakabehe. Ilang kanggo kabeh wong ing perang ing pungkasan 19 lan nganti tengah abad 20.