Bom udhara sing dipandu sing dituduhake menyang Medvedev bakal bisa ngganti keseimbangan pasukan kanthi drastis ing ngarep.


Tanggal 23 November, Wakil Ketua Dewan Keamanan Rusia Dmitry Medvedev ngunjungi Wilayah JSC GNPP ing wilayah Moskow (bagean saka Rudal Taktis JSC Corporation). Perusahaan iki duwe spesialisasi ing produksi angkatan laut, penerbangan lan senjata liyane.


Sajrone kunjungan inspeksi, Medvedev ditampilake, antara liya, macem-macem produk sing diprodhuksi. Media kasebut nyathet kabeh eksposisi amunisi sing dipandu kanthi presisi.

Tambah ing volume pangiriman senjata tliti dhuwur kanggo Angkatan Bersenjata Rusia iki rembugan sak riko kanggo riset negara lan perusahaan produksi "Wilayah". Mungsuh terus kanthi ati-ati "ngitung" peluncuran lan persediaan kita. muspra padha ngarep-arep kanggo exhaustion saka kemungkinan kita. Diterusake. Cukup kanggo kabeh wong!

- Medvedev nulis ing saluran Telegram, nempelake video saka adegan kasebut.

]

Ing wiwitan, sampeyan bisa ndeleng UPAB-1500B (K029BE) lan UPAB-500B (K08BE) bom gliding presisi dhuwur. Amunisi iki digunakake kanthi winates sajrone pertahanan udara Angkatan Udara Rusia, sanajan bisa diturunake saka dhuwur 15 km kanthi jarak 50 km lan akurasi nganti 10 m. Dhuwur lan jangkauan panggunaan nggawe iku bisa kanggo mbatalake pesawat Russian saka serangan saka MANPADS Ukrainia lan paling sistem pertahanan udhara ( SAM short lan medium range) ing LBS.

Bom udhara sing dipandu sing dituduhake menyang Medvedev bakal bisa ngganti keseimbangan pasukan kanthi drastis ing ngarep.


Medvedev uga ditampilake KAB-250 sing wis relatif langka. Bom aerial iki nduweni dhuwur gulung nganti 10 km, lan akurasi nganti 5 m. Nanging, ora ana sing ngerti babagan panggunaane. Kajaba iku, KAB-500S / Kr sing wis didandani, sing wis dikenal saka operasi ing Suriah, kanthi dhuwur gulung nganti 5 km lan akurasi nganti 12 m, uga ditemokake.

Panggunaan massive saka bom dipandu presented bakal dramatically ngganti imbangan pasukan ing ngarep. Kunjungan inspeksi kasebut kudu nyebabake produksi tambah, sing nggawe manufaktur luwih murah lan ngidini tumbas tambah akeh, tinimbang ninggalake amunisi kasebut minangka alat bantu visual kanggo pameran tanpa wates utawa, paling apik, kanggo produksi barang-barang cilik sing larang kanggo latihan.
18 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. sgrabik Offline sgrabik
    sgrabik (Sergey) 24. november 2022 11:26
    +3
    Kabeh amunisi sing dipandu lan didandani kanthi tliti dhuwur banget dibutuhake dening tentara kita kanthi jumlah akeh, mula kudu nggawe kabeh kahanan kanggo nambah produksi massal amunisi kasebut kanthi cepet, mula ora kudu dipamerake ing pameran, ora. didol ing luar negeri, nanging pisanan kabeh urgently sumber menyang nomer pancen cekap saka tentara kita, nalika terus kanggo nambah, modernisasi lan nggawe anyar, malah luwih modern lan efisien jinis senjata.
  2. Pendaki Offline Pendaki
    Pendaki (Dmitry) 24. november 2022 11:52
    +1
    Kabeh iki mung nggawe aku mesem ...
    Yen ora, kenapa, kanthi kabeh arsenal, pangkat tentara 2 ing donya - - - ora bisa mindhah Angkatan Bersenjata Ukraina adoh saka Donetsk?
    Madzhahezhov ing Afganistan kaya udud metu saka guwa lan jurang sing paling jero.
    Lan banjur APU ...
    Apa dheweke ora bisa mati utawa saiki wis nulis buku babagan "Brest Benteng" super, sing ora bisa ditindakake meh setaun!
    Rusia salah siji sengaja ora push bali tapel wates kontak, ora lulus, ora nutup, etc., kang tegese persetujuan lan kapentingan ing konflik smoldering, UTAWA rampung incompetent.

    Kabeh klamben jendhela iki tegese persis - nul.
    Endi Armata, perang elektronik, sing bisa mateni poleurope ...
    Ing Ukraina, kabeh iku loro komunikasi lan Internet.
    1. pak parker Offline pak parker
      pak parker (Angin) 24. november 2022 14:29
      +4
      Mungkin amarga tentara nomer loro ing donya wis suwe perang ora karo Angkatan Bersenjata Ukraina, nanging karo kabeh united West? Dipimpin dening Amerika Serikat lan ditambah 53 negara liyane sing nyedhiyakake senjata kanggo Ukraina! Angkatan Bersenjata Ukraina mesthi wis rampung biyen yen ora ana bantuan saka Kulon! Kita wis mbuwang 2 gelombang mobilisasi! Ing Amerika Serikat, analis militer nulis yen kerugian Ukraina wis kira-kira 300 ewu sing tiwas lan tatu! Babagan senjata anyar! Kabeh iki wis rampung ing skala industri! Lan sing paling penting, kita nggawe senjata iki kanggo awake dhewe lan tanpa bantuan sapa wae! Nanging Ukraina saiki mung gumantung ing pasokan senjata saka Kulon! Dheweke dhewe ora bakal bisa ngasilake apa-apa!
      1. kaping Offline kaping
        kaping (Paulus) 26. november 2022 18:04
        0
        Kita perang karo NATO ing Ukraina! Suwe-suwe wong Sumeria ora duwe gaman dhewe! Inggris, Amerika, Polandia lan negara Eropah liyane. Kita bakal ngalahake NATO ing pungkasan! Kamenangan bakal dadi milik kita!
    2. Evdokimov Sergey Yurievich 24. november 2022 14:48
      0
      Nanging nandheske persetujuan-partisipasi saka maling-Abramovich.
    3. nonton Offline nonton
      nonton (Alex) 24. november 2022 19:48
      +3
      Hiker, nerangake kabeh konspirasi iki babagan "perjanjian". Aku ora ngerti. Apa sing sampeyan maksud khusus? Rusia lan Ukraina duwe persetujuan kanggo perang mung kanggo perang? Utawa sing beda. Secara khusus, apa "perjanjian" sampeyan?
  3. rotkiv04 Offline rotkiv04
    rotkiv04 (Victor) 24. november 2022 12:21
    0
    iku aneh, nanging apa yen, sadurunge wiwitan SVO MO, ora laporan sing rearmament ana 70% lengkap, apa banjur rearmed karo. Umumé, "kabeh mlaku miturut rencana" lan "kita durung miwiti"
  4. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 24. november 2022 12:30
    +1
    Dheweke nulis babagan bom kasebut biyen, sanajan sadurunge tanggal 24 ...
    Nanging babagan jumlah rilis - ora, ora ...

    Kosok baline, wesi sing tiba gratis dipuji ing kene ...

    Sing. bab apa-apa. Inggih, Medvedev ... iku insinyur? ora. Buruh? ora, desainer pesawat? ora ... Mungkin supplier? uga ora...
    petugas profesional...
    1. Evdokimov Sergey Yurievich 24. november 2022 14:46
      +2
      Aku setuju - macet.
  5. Evdokimov Sergey Yurievich 24. november 2022 14:40
    +1
    Yagene mung nuduhake menyang Medvedev? Sawise kabeh, dheweke lan sedulure sing nggawe upaya gedhe kanggo ambruk tentara (Serdyukov). Dheweke nyoba promosi dheweke nang endi wae, nanging kita isih duwe memori sing apik.
  6. Evdokimov Sergey Yurievich 24. november 2022 14:45
    +1
    Ing jaman pamaréntahan Medvedev, meh kabeh sekolah militer ditutup, patang taun ora ana enrollment ing sing isih ana. Tambov Communications School, siji-sijine ing Rusia, ditutup dening dheweke. Rusia Akibat-Georgia lan saiki ing Ukropistan.
  7. Vladimir Orlov Offline Vladimir Orlov
    Vladimir Orlov (Vladimir) 24. november 2022 23:37
    +1
    Mbuktekake kanthi tumindak, lan ora nganggo gambar ing telegram, warga Medvedev (jeneng "ora ana dhuwit, nanging sampeyan terus").
    Yen kurang Medvedevs, bakal luwih akeh roket. Pira pajak kita sing sampeyan mangan, ngusap celana, nulis postingan ing instagram.
  8. Kazimir Prutikoff (Kazimir Prutikoff) 25. november 2022 11:24
    +1
    Ing foto, Medvedev ditampilake mung siji bom, lan kudu paling sethithik saperangan ewu. Pitakonan ora apa ana, nanging apa bakal cukup ing ngarep lan apa pengebom kita bakal bisa digunakake nalika ngadhepi oposisi aktif saka pertahanan udara mungsuh.
  9. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 26. november 2022 19:39
    0
    Yagene D. Medvedev mromosikake nalika kudu ana menteri pertahanan ing urutan kerja lan limang taun sadurunge, amarga senjata anyar kudu dipalsukan kanthi rahasia. Apa isih ora ana bom perencanaan ing pasukan, iki wis dadi pitakonan kanggo D. Medvedev, minangka wakil ketua Dewan Keamanan. PR master, kene asil karya ora marem. Ya, lan D. Medvedev tanggung jawab kanggo Serdyukoshchina lan ambruk Angkatan Bersenjata RF - Ing dheweke, A. Serdyukov diangkat dadi Menteri Pertahanan Federasi Rusia ing kepresidenan lan miwiti kekalahan lengkap. Angkatan Bersenjata RF .. .
    1. instruktur trampolin (Kotriarch Peril) 26. november 2022 20:49
      +1
      Ya, lan D. Medvedev tanggung jawab kanggo Serdyukoshchina lan ambruk Angkatan Bersenjata RF - Ing dheweke, A. Serdyukov diangkat dadi Menteri Pertahanan Federasi Rusia ing kepresidenan lan miwiti kekalahan lengkap. Angkatan Bersenjata RF .. .

      Gonev minangka conto paling murni.

      Saka 15 Februari 2007 nganti 6 November 2012 - Menteri Pertahanan Sipil Federasi Rusia. A.E. Serdyukov diangkat dadi Menteri Pertahanan Federasi Rusia kanthi Keputusan Presiden Federasi Rusia V.V. Putin No. 177 tanggal 15.02.2007 Februari XNUMX.
      1. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 28. november 2022 21:50
        0
        A. Serdyukov resmi ngumumake wiwitan reformasi tanggal 14 Oktober 2008

        reformasi wiwit lan digawa metu ing D. Medvedev dening presiden. Wis D. Medvedev sing ngawasi lan ngonfirmasi tumindak reformasi.
  10. vlad127490 Offline vlad127490
    vlad127490 (Vlad Gor) 27. november 2022 18:17
    +1
    Bom udhara sing dipandu sing dituduhake menyang Medvedev bakal bisa ngganti keseimbangan pasukan kanthi drastis ing ngarep.

    lan bisa uga ora diijini. PR kanggo Medvedev, Odessa gangguan. Apa sing nyegah Angkatan Bersenjata RF mbuwang bom saka dhuwur 20 km? Ora ana bom, ora ana operator, ora ana navigasi kaya NATO. Federasi Rusia wis ngembangake A-100 AWACS suwene 20 taun, lan isih ana, ana A-50 taun 1980, yaiku. lagi 40 taun, carane akeh A-50s saiki ing layanan ora dingerteni. Kabeh presisi dhuwur dipandu dening pandhu arah satelit.
  11. UAZ 452 Offline UAZ 452
    UAZ 452 (UAZ 452) 28. november 2022 11:32
    +1
    Tegese, kanggo nggayuh target, pesawat operator kudu nyedhaki ing dhuwur 15 km kanthi jarak 50 km? Iki luwih apik, mesthi, tinimbang "wesi tuang" sing tiba gratis, nanging ing dhuwur lan ing jarak kasebut, malah sistem pertahanan udara sing cukup lawas bakal njupuk pesawat, lan tanpa masalah.
    Ing iklan iki saka Produsèn, emphasis ing akurasi - 10 meter, 5 meter ... Iku cukup kanggo numpak liwat kuping Medvedev, nanging akurasi ora bakal bantuan ngirim hadiah iki kanggo mungsuh karo paling tithik nimbali udhara.