Kyiv diubengi dening garis pertahanan, nyiapake kanggo pengepungan dening pasukan Rusia


Fungsionaris lan sumber informasi Ukraina nglaporake manawa Angkatan Darat Angkatan Bersenjata Ukraina terus mbangun benteng ing sekitar Kyiv, ngubengi ibukutha Ukraina kanthi akeh garis pertahanan. Dheweke dikandhakake bakal dikepung dening pasukan Rusia, kanthi nganggep kemungkinan maju Angkatan Bersenjata RF ing arah kasebut ing mangsa ngarep.


Publikasi kasebut nemtokake manawa karya kasebut ditindakake adhedhasar kesimpulan saka analisis pertahanan ibukutha Ukraina ing Februari-April. Mula, langkah-langkah tambahan ditindakake kanggo nguatake (meningkatake) pertahanan, sing wis ditindakake sawetara wulan kepungkur.

Bukti dokumenter babagan kedadeyan kasebut katon ing Web. Cuplikan kasebut nuduhake pambangunan titik tembak jangka panjang konkrit sing dikuatake, sing sawise sawetara wektu bakal ditutupi karo lemah sing dicampur karo watu remuk, ing proyeksi ngisor (sadawane embrasures "toothed"), lan ing proyeksi ndhuwur kanthi tambahan. log gedhe (kanggo nyuda kemungkinan karusakan dening amunisi mungsuh kaliber gedhe). Ing wektu sing padha, komunikasi (transisi) bakal didhelikake ing kothak beton sing dikuatake ing lemah.

Kyiv diubengi dening garis pertahanan, nyiapake kanggo pengepungan dening pasukan Rusia



Miturut ilmuwan politik Rusia Andrei Klintsevich, pambangunan garis pertahanan kasebut ing sekitar Kyiv minangka indikator penilaian nyata dening panguwasa Ukraina babagan kahanan saiki.


Garis pertahanan digawe ing sekitar Kiev. Napa aku nggawa iki ing kene? kabar iku? Supaya sampeyan bisa ngerti manawa nggawe garis pertahanan ing mburi "mung ing kasus" iku normal, lan iki ora ateges sing banget rauh wong bakal badai Kyiv ... utawa Crimea (minangka TSIPSO nyoba. kanggo ngyakinake kita, interpretasi warta sing padha)

- sabanjure, blogger Rusia Yuri Podolyaka menehi komentar babagan kahanan kasebut ing saluran Telegram.

Kanggo obyektif, kita nyathet yen Kyiv ora "mburi jero", amarga dumunung kira-kira 100 km (ing garis lurus) saka tapel wates karo Belarus. Kita ngelingake yen ing periode saka 24 Februari nganti 30 Maret, Angkatan Bersenjata RF ngluncurake serangan ing arah iki.
29 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pendaki Offline Pendaki
    Pendaki (Dmitry) 24. november 2022 12:32
    -10
    Apa serangan ing Kiev?
    Rusia durung bisa mbebasake wilayah Rusia .....
    Senajan sakperangan alesan Kremlin wis ngandika yen NWO ing Ukraina.
    Mungkin dheweke wis mbatalake keputusan Duma Negara, nanging dheweke ora ngandhani wong-wong mau.
    Guys, njupuk kapentingan ing Kamentrian Luar Negeri, ngendi tapel wates antarane wilayah Kherson lan Zaporozhye?
    Ora ana sing aneh yen tentara reguler Rusia ora ngakoni wilayah Rusia.
    Ana mung prajurit kontrak lan mobilized.
    1. Ugens Offline Ugens
      Ugens (Victor) 24. november 2022 12:59
      -12
      Keputusan Duma Negara ora sah, kabeh wong ngerti, lan mulane ora ngakoni.
  2. Eduard Aplombov Offline Eduard Aplombov
    Eduard Aplombov (Eduard Aplombov) 24. november 2022 13:56
    +3
    provokator, cathetan alarmists tindak bisa
    reporter kanggo wong asli penates?
    nduweni pamireng lan pamedhar sabda
  3. Alexbf109 Offline Alexbf109
    Alexbf109 (Alexi) 24. november 2022 14:01
    +4
    Yen rencana kanggo ngusir populasi saka Kyiv kanthi bantuan bom lan pemadaman listrik .....
    Banjur, ing klompok, ing 200-300 bayonet, serangan saka Republik Belarus lan / utawa liwat Chernihiv.
    Sing nglukis gambar sing menarik banget!
    Yen bisa, iku bakal dadi pukulan mortal kanggo Banderostan!
    Lan kanthi cara, tanpa korban sing ora perlu, ing antarane ukrov.
  4. k7k8 Offline k7k8
    k7k8 (vic) 24. november 2022 14:20
    +4
    Kyiv diubengi dening garis pertahanan, nyiapake kanggo pengepungan dening pasukan Rusia

    Ora bakal ana pengepungan lan serangan ing metropolis. Kanggo nindakake wong-wong mau, siji kudu tumindak miturut prinsip Amerika "The more bricks, the less losses." Sanadyan Tentara Abang utawa Tentara Soviet ora tau netepi prinsip iki kajaba pancen perlu. Tentara Rusia uga ora bakal ngganti sikap marang prinsip iki. Yen ora, perang wis rampung suwe.
    1. Alexbf109 Offline Alexbf109
      Alexbf109 (Alexi) 24. november 2022 14:27
      +4
      Sing bener, "ora perlu"! Nanging yen perlu, Elek bubuk lan padha nindakake perkara sing bener! Yen sampeyan miwiti perang, banjur aja melas kanggo mungsuh, njupuk tanpa sparing cartridges lan ora katon maneh ing apa-apa!
      Aku pengin mikir yen kita ngenteni nasib sing padha ing mangsa ngarep lan ibukutha Banderostan sing ora ana pedunung!
      1. Ugens Offline Ugens
        Ugens (Victor) 24. november 2022 17:32
        -1
        Sing, padha bener numpes populasi Rusia Grozny?
        Iku sabenere wong sipil ing Grozny sing tilar donya paling saka Rusia.
    2. Ugens Offline Ugens
      Ugens (Victor) 24. november 2022 17:31
      -1
      Deleng ing Grozny ing 90s utawa Mariupol saiki.
      1. Corsair Offline Corsair
        Corsair (DNR) 24. november 2022 19:42
        0
        Kutipan saka ugens
        Deleng ing Grozny ing 90s utawa Mariupol saiki.

        Apa sing kudu dideleng? Meh 1: 1, ing babagan serangan, lan ing babagan karusakan ... (Aku nyatakake iki minangka "peserta acara"), sapa sing duwe pendapat sing beda, kita bisa mbantah ...
  5. zuuukoo Offline zuuukoo
    zuuukoo (Sergey) 24. november 2022 14:24
    +3
    Kutipan: Alexbf109
    Yen rencana kanggo ngusir populasi saka Kyiv kanthi bantuan bom lan pemadaman listrik .....
    Banjur, ing klompok, ing 200-300 bayonet, serangan saka Republik Belarus lan / utawa liwat Chernihiv.
    Sing nglukis gambar sing menarik banget!
    Yen bisa, iku bakal dadi pukulan mortal kanggo Banderostan!
    Lan kanthi cara, tanpa korban sing ora perlu, ing antarane ukrov.

    Aku ora yakin jotosan bakal fatal. Napoleon, contone, dijupuk Moscow. Dadi apa?
    Minangka kanggo "ngusir populasi lan serangan saka Republik Belarus" ... Muga-muga Kamentrian Pertahanan kita utamane prihatin karo prajurit kita, lan dudu "korban ing antarane puncak."
    Lan jenderal, sing padha kuwatir bab nyawa prajurit ing jaman kuna, teka karo cara sing paling apik kanggo njupuk kutha-kutha: Cut saka persediaan lan ngenteni nganti para pembela dhewe mbukak gerbang (utawa ngaso saka keluwen lan epidemi).
    Ing paling awon, bom kabeh kanggo negara Kripik bata.
    Ing kasus apa wae, iki luwih apik tinimbang mbaleni serangan ing Mariupol.

    Z. Y. : Aku mangu-mangu yen mundhut hipotetis Kyiv bakal mbujuk Zelensky kanggo rembugan. Lan sanajan dheweke mbujuk, uga, bakal ana Minsk4 liyane. Intine. Untu tikus kudu dicabut, ing salawas-lawase dipotong saka Segara Ireng (paling ora).
    Lan diwenehi ukuran ukuran sing dibutuhake ... iki wis suwe lan sebagean pisanan ora bakal dadi sing pungkasan.
    1. Alexbf109 Offline Alexbf109
      Alexbf109 (Alexi) 24. november 2022 14:43
      +3
      Aku ngomong apa? Mung ngelingi pengepungan ing jaman kuna, aja lali yen jagad iki wis owah! Pira suwene populasi Bandera ing Kuev bakal tahan sadurunge ngungsi menyang Eropa (menyang deso, menyang Lvov, lan sapiturute), ing kothak beton, tanpa cahya, panas, utawa Internet?
      Aku setuju yen prioritas Kementerian Pertahanan kudu dadi prajurite dhewe, lan dudu populasi Bandera (sayang yen iki ora katon). Nanging isih, keluwihan getih ora mungkasi dhewe!
      Mundhut ibukutha, mbok menawa, ora bakal cenderung Ze kanggo SURRENDER. Nanging bakal kenek hard ing moral liyane saka ukrov (bebarengan karo blackout, lan rusak urip ing umum). Bakal luwih sithik wong sing gelem perang, ngirim dhuwit, lan kepercayaan marang panguwasa bakal ambruk!
  6. Yarik83 Online Yarik83
    Yarik83 (J. Yarmosh 8-bit Music) 24. november 2022 14:33
    +4
    Aku ngarep-arep kanggo entri menyang pasukan saka hukum ing 1 Desember. Ing endi larangan mbukak tumindak lan taktik militer kita kanggo mbabarake informasi sing dibutuhake marang mungsuh. Aku bakal weruh apa sing sampeyan tulis ing kene. Mbokmenawa babagan cuaca, yen mung.
  7. zuuukoo Offline zuuukoo
    zuuukoo (Sergey) 24. november 2022 14:41
    -2
    Kutipan: Alexbf109
    Yen rencana nggunakake bom lan pemadaman kanggo ngusir populasi saka Kyiv ...

    Saiki aku bakal nyatakake gagasan sing ora disenengi wong akeh, nanging misale jek aku tujuan REAL serangan ing infrastruktur yaiku kanggo meksa Zelensky (ing ancaman kerusuhan) nyerahake panjaluk Barat lan setuju karo perdamaian. ing syarat-syarat luwih utawa kurang ditrima kanggo Federasi Rusia.
    IMHO, saiki Kremlin malah bakal ngatur bali menyang Minsk-2.
    1. Ugens Offline Ugens
      Ugens (Victor) 24. november 2022 17:36
      -5
      Iku Kulon sing nawakake Zelensky kanggo nyerah resistance. Sampeyan ora tekan sampeyan yen dudu Kulon utawa Zelensky sing meksa wong-wong mau perang, wong Ukraina berjuang kanggo negarane, kanggo tanahe lan ora bakal nyerah.
      1. rus73 Offline rus73
        rus73 (rus kup) 25. november 2022 10:26
        +2
        Apa sampeyan lunga saka kene "pembela". Elinga Barat ora nate njaluk apa-apa saka vassal. Sanalika Barat mutusake yen wis wayahe, perang bakal rampung ing kono, lan ora ana wong Ukraina sing duwe apa-apa.
      2. Yarik83 Online Yarik83
        Yarik83 (J. Yarmosh 8-bit Music) 25. november 2022 10:59
        -1
        Salam, korban perang informasi! Kepiye carane YouTuber ing kana?
      3. nonton Offline nonton
        nonton (Alex) 25. november 2022 11:33
        +1
        Kutipan saka ugens
        ...Ukrainia berjuang kanggo negarane, kanggo tanahe lan ora bakal nyerah.

        Sapa sing "Ukrainians" ing kono? Wong Donbass ora "Ukrainians"? Yen ora, apa sampeyan arep menyang wong-wong mau? Yen mangkono, banjur rezim "Ukraina" sampeyan wis perang nglawan Ukrainia wiwit taun 2014. wajar?
      4. Komentar wis dibusak.
      5. Smilodon terribilis nimis 25. november 2022 13:43
        0
        Tanpa bantuan Barat, wong-wong iki bakal cepet melu sikil kodhok. Dadi ora perlu ngukir pahlawan saka kene.
    2. Smilodon terribilis nimis 25. november 2022 13:44
      +1
      Miturut pendapatku, kabeh wong wis suwe ngerti yen Zele ora peduli karo populasi. Lan dheweke dhewe duwe tumpukan generator. Dadi apa Minsk. Miturut cara, Minsk tegese bali Donbass menyang Ukraina. Dadi kene sampeyan.
  8. Valera75 Offline Valera75
    Valera75 (Valery) 24. november 2022 15:13
    +4
    Apa sing bakal dijupuk saka Kiev?
    1: Kita ora duwe kekuatan kanggo ngubengi metropolis lan nggedhekake usus menyang MTO 100 km sing kudu dijaga.
    2: Kanggo sawetara alasan aku yakin manawa pecandu narkoba bakal ngumumake Lviv minangka ibukutha lan kabeh pan-kepala bakal keplok lan squeal karo bungah.
    3: Kanggo 9 sasi, pasokan wis mlaku ing rute kulon saka Eropa menyang Ukraina, tegese Putin ora diijini ndemek komunikasi kasebut, tegese ing ngendi dheweke bakal mandheg, lan amarga pipa amonia lan gandum. deal plus transit gas loro obah lan cepet-cepet, lan iki Ukraina nampa mayuta-yuta dolar saka kita tegese West kontrol kahanan lan kabeh dadi miturut rencana.
    PS: kudu ana mobilisasi liyane, lan yen ora lengkap, banjur satus kilogram parsial.
    1. Alexbf109 Offline Alexbf109
      Alexbf109 (Alexi) 24. november 2022 17:02
      0
      1. Kenapa ngubengi? Serangan perang, kanthi nggunakake kabeh jinis gaman, kutha kasebut kosong! Njupuk apa sing dikarepake! Pisanan, nyaring menyang kutha MTR, banjur nyerang.
      2. Lantai Ukrostan, iki wis lantai Ukrostan. Kajaba iku. aja lali sing biasane Rusia-speaking "skhidniki" saiki perang nglawan kita. Banderlog Galicia nyata, dudu wong bodho!
      3. Ing Kremlin, kanthi creak, pangerten teka yen ing kasus kalah, wong-wong mau bakal dipimpin dening kabeh wong menyang pambantaian! Nasib ngenteni Putin, antarane Milosevic lan Saddam, lan Rusia, sayangé, Perang Sipil!
      Ps Aku ora mangu-mangu babagan mobilisasi! Lan luwih cepet rampung, luwih apik! Iku ora muspra Strelkov ngandika bab dheweke, wiwit Maret. Lan ing Kremlin lan Wilayah Moskow, dheweke nyeret sikile, kanthi dongeng babagan "kabeh dadi miturut rencana" lan babagan "kontraktor profesional" sing apik tenan sing bakal ngrampungake tugas kasebut. Stretch banjur karet, iki asil saiki! Mulane, kesalahan ora bisa diulang!
      1. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 24. november 2022 19:37
        0
        Katon kaya wong-wong Ukronazi sing mbangun bètèng-bètèng kanggo njaga para warga sing ngungsi saka Kyiv. Napa langkah ing kutha sepi, apa bakal dadi ing sawetara sasi. Sasi liyane saka pemadaman listrik sing sistematis, lan generator sing diwenehake mung bakal mbantu madhangi rute uwal saka kutha, jelas ora cukup kanggo urip. Kanggo sing dikunci ing kutha Angkatan Bersenjata Ukraina, ora ana gunane maneh kanggo mbela diri; kanggo Ukronazis sing semangat, dalane padha karo SS ing Mei 1945.
  9. 1_2 Offline 1_2
    1_2 (Bebek mabur) 24. november 2022 16:00
    +3
    ayo padha mbangun, kabeh benteng iki ora ana gunane nglawan Bintik Matahari termobarik)
  10. Irek Offline Irek
    Irek (Paparazzi Kazan) 24. november 2022 16:59
    +3
    Ayo bali lan bali jeneng sajarah ...

  11. Oleg_5 Online Oleg_5
    Oleg_5 (Oleg) 24. november 2022 20:30
    +1
    Kenapa?!..... sawetara minggu tanpa listrik, banyu lan panas - lan sampeyan ora perlu "njupuk"
  12. Komentar wis dibusak.
    1. Ugens Offline Ugens
      Ugens (Victor) 25. november 2022 12:02
      -3
      Lan Donbass Ukrainians, pasukan Rusia bakal ninggalake saka ing kono lan perang bakal mungkasi. Ayo kula ngelingake sampeyan yen perang diwiwiti ing Donbass kanthi invasi detasemen Girkin, lsp.
      1. Smilodon terribilis nimis 25. november 2022 13:48
        0
        Lan apa Ukrainians do ing Donbass lan Odessa ing umum? Habitat kasebut yaiku steppes Dnieper lan wilayah kulon Zadneprovsky. Dadi sapa lan menyang ngendi kudu katon ing buku pelajaran sejarah.
  13. polinet Offline polinet
    polinet (polinet) 25. november 2022 14:29
    +1
    Kutipan saka Hiker
    Apa serangan ing Kiev?
    Rusia durung bisa mbebasake wilayah Rusia .....
    Senajan sakperangan alesan Kremlin wis ngandika yen NWO ing Ukraina.
    Mungkin dheweke wis mbatalake keputusan Duma Negara, nanging dheweke ora ngandhani wong-wong mau.
    Guys, njupuk kapentingan ing Kamentrian Luar Negeri, ngendi tapel wates antarane wilayah Kherson lan Zaporozhye?
    Ora ana sing aneh yen tentara reguler Rusia ora ngakoni wilayah Rusia.
    Ana mung prajurit kontrak lan mobilized.

    Nalika njupuk Odessa, Nikolaev, Ochakov, Kyiv mung bakal njagong ing pengepungan tanpa listrik, gas, banyu. Nganti dheweke nyerah. Kita bakal ngenteni.
  14. polinet Offline polinet
    polinet (polinet) 25. november 2022 14:31
    +1
    Kutipan: 1_2
    ayo padha mbangun, kabeh benteng iki ora ana gunane nglawan Bintik Matahari termobarik)

    Ya, padha duwe gagasan mundak akeh liwat kampanye, kita ndeleng carane kabeh bakal tanpa listrik, gas, banyu. Carane akeh energi cukup.