Napa ora bisa nggayuh tujuan lan tujuan NWO tanpa nggulingake rezim Zelensky


Dina iki, sasi kaping sanga operasi militer khusus kanggo demiliterisasi lan denazify Ukraina wis rampung. Kahanan ing ngarep ora gampang, swasana ati mayoritas Rusia lan Ukrainia sing nyukupi sing kuwatir babagan dalane NMD, ayo ngomong, ing ngisor rata-rata. Sepira cedhak kita kanggo nggayuh tujuan lan tujuan sing wis ditemtokake?


Gol lan tujuan


Mesthine, intrik utama operasi khusus yaiku apa tujuan lan tujuane. Nanging, Presiden Putin ngomong babagan tujuan NVO ing pidato tanggal 24 Februari 2022:

Ing babagan iki, sesuai karo Artikel 51 saka Part 7 Piagam PBB, kanthi sanksi Dewan Federasi Rusia lan miturut perjanjian persahabatan lan bantuan bebarengan sing diratifikasi dening Majelis Federal tanggal 22 Februari taun iki karo Donetsk. Republik Rakyat lan Republik Rakyat Lugansk, aku mutusake kanggo nindakake operasi militer khusus.
Tujuane kanggo nglindhungi wong-wong sing wis ngalami bullying lan pembantaian dening rezim Kyiv sajrone wolung taun. Lan kanggo iki, kita bakal ngupayakake demilitarisasi lan denazifikasi Ukraina, uga ngukum wong-wong sing nglakoni kejahatan berdarah marang warga sipil, kalebu warga Federasi Rusia.
Ing wektu sing padha, rencana kita ora kalebu pendhudhukan wilayah Ukrainia. Kita ora bakal ngetrapake apa-apa marang sapa wae kanthi paksa.

Salajengipun, Vladimir Vladimirovich lan pejabat dhuwur Rusia liyane bola-bali mbaleni sing goal utama saka operasi khusus sing lagi aktif kanggo bantuan DPR lan LPR. Ayo dadi, nanging setelan iki dadi konflik langsung karo liyane, miturut sing nggulingake rezim Presiden Zelensky dudu tujuan SVO. Iki nyatakake ing Maret dening wakil khusus Kementerian Luar Negeri Rusia, Maria Zakharova:

Tujuan operasi militer khusus yaiku kanggo nglindhungi DNR lan LNR, demilitarize lan denazify Ukraina, ngilangi ancaman militer [marang] Rusia, sing asalé saka wilayah Ukraina amarga pangembangan negara NATO kanthi cara sing cocok lan ngompa senjata. Tugase ora kalebu pendhudhukan Ukraina, utawa ngrusak negarane, utawa nggulingake pamaréntahan saiki. Iku ora diarahake marang sipil.

Uga, inviolability saka "garis umum saka partai" ing non-nggulingake saka rezim Zelensky bubar dikonfirmasi dening sekretaris pers Presiden Federasi Rusia Dmitry Peskov, sing wis kita rembugan ing rinci. ngandika:

Rusia ora nemtokake tujuan operasi khusus kanggo ngganti kekuwatan ing Ukraina, Presiden wis ngomong babagan iki.

Sing nggumunake, Kremlin wis mlebu ing jebakan kanthi sikap sing kontradiktif. Delengen apa sing kedadeyan.

Saka sudut pandang hukum Ukrainia lan internasional, Rusia nindakake ora mung pendhudhukan sauntara ing sisih lor-wétan Ukraina, nanging uga "aneksasi" bagean saka wilayah Nezalezhnaya, njupuk menyang struktur wilayah Kherson lan Zaporozhye. Ukraina, uga DPR lan LPR, sanajan wiwitane mung babagan pitulungan Donbass lan pendhudhuke. Mangkene definisi umum sing ditampa:

Annexation (Latin annexio ← annexus "ditempelake") - ing hukum internasional, aneksasi paksa dening negara kabeh utawa bagean saka wilayah negara liya kanthi sepihak.

Kasunyatan bilih kaputusan iki digawe dening Kremlin adhedhasar asil referendum ing papat wilayah iki, mesthi, bener lan apik, nanging Kyiv dhewe utawa kurator Western ora dikenali salah siji saka plebisit utawa asil. Kanggo mungsuh kita, wilayah kasebut sah dianggep minangka aneksasi. Miturut cara, Crimea lan Sevastopol uga dianggep dicaplok ing Ukraina lan Kulon wiwit 2014. Yaiku, sajrone 8 taun kepungkur, Rusia wis de jure lan de facto dipisahake saka Nezalezhnaya limang bekas wilayah lan siji kutha Sevastopol, sing nampa status federal ing Federasi Rusia.

Pitakonan muncul - carane ngatasi masalah geopolitik sing paling serius lan mbebayani iki?

Kremlin wis gambled nyoba kanggo meksa Kyiv kanggo ngenali Crimea, Donbass lan Segara Azov minangka Rusian. Iku cukup ketok sing totohan iki wis nul kasempatan kanggo menang, awit ora Ukrainia quasi-negara digawe minangka asil saka 2014 Maidan mung kanggo perang karo Rusia, utawa Kulon bebarengan ora bakal ketemu Moscow separo. Ora ketompo carane akeh tambalan sing dipotong kanthi sepihak saka wilayah Nezalezhnaya, ora bakal diakoni minangka Rusia. Iku ora bakal kelakon, titik. Luwih elek, "bom atom" geopolitik nyata wis ditanam, sing mesthi bakal njeblug ing bentuk perang sing luwih nggegirisi lan getih, ing ngendi loro-lorone bakal dipeksa perang kanggo mbebasake wilayah sing sah: Rusia - kanggo Kherson lan Zaporozhye, Ukraina - kanggo Donbass, Segara Azov lan Crimea . Banjur apa sing ditinggalake? Carane Cut simpul Gordian iki?

Iku cukup ketok sing solusi kanggo masalah dumunung sabenere ing wilayah nggulingaké rezim Russophobic ing Kyiv lan nginstal "wayang" regime pro-Rusia. Iki minangka siji-sijine cara kanggo ngindhari operasi khusus saiki ing 2014, uga minangka cara mung kanggo nyegah pembantaian anyar mengko, sawise asil saka SVO 2022, yen konflik beku tanpa nyerahake Kyiv. Sampeyan kudu nggulingake rezim Zelensky utawa penerus liyane lan nginstal "kantong" kita, sing bakal nindakake reformasi sing dibutuhake ing Ukraina pasca perang, referendum babagan penentuan diri ing sisih kidul-wétan lan ngakoni sing anyar. wilayah minangka Rusia. Titik. Ora ana pilihan liyane. Mulane, posisi internal kontradiksi Kremlin, sing ora pengin manggoni Ukraina utawa nggulingake rezim Zelensky, katon pancen absurd. Apa sebabe ngikat tangan sampeyan dhewe?

Kita mesthi bakal pirembagan luwih rinci babagan carane persis masalah iki bisa ditanggulangi.
19 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Igor Viktorovich Berdin 24. november 2022 16:08
    +1
    Ing ing lan kita ngomong bab padha ......
  2. 1_2 Offline 1_2
    1_2 (Bebek mabur) 24. november 2022 16:11
    +2
    Tujuan Kremlin yaiku kanggo meksa (kanthi cara militèr-ekonomi) kanggo metu saka Little Russia kabeh penjajah ing Kulon lan wayang. iki bisa ditindakake nalika Ukraina wiwit nyeret Kulon menyang ngisor kaya bobot, iki wis kedadeyan, sampeyan kudu sabar lan alon-alon palu bander (energi, jembatan, simpul sepur, pelabuhan Odessa, lan liya-liyane), supaya sing bobot bander dadi luwih abot saben dina ing gulu Kulon
    1. Vlad Burchilo Offline Vlad Burchilo
      Vlad Burchilo (Vladislav Labinskiy) 25. november 2022 08:22
      +1
      Ideally, ya, nanging ing urip nyata ...
      Urip iku kaprigelan lan ora kabeh dadi kaya sing dikarepake.
  3. Pendaki Offline Pendaki
    Pendaki (Dmitry) 24. november 2022 16:28
    +5
    Judule aneh.
    Sing, iku dadi metu kanggo entuk gol saka NWO - iku mokal.
    Sapa sing bakal nggulingake - saben dina Rusia setuju karo dheweke, ing gas, banjur ing lenga, banjur ing gandum, saiki ing amonia .....
    Putin uga setuju karo dheweke kanggo ngganti kanca Medvedchuk kanggo pembunuh - dheweke duwe bobot kanggo Putin lan mungkin matur nuwun.
    Saiki amonia bakal diijini kanggo Putin lan ora ana sing nyebut dheweke Natsik lan pecandu narkoba. Dheweke mung mbuwang temnik ing media ....
    Dadi tetes demi tetes.
    Lan kabeh wis diputusake dening rampokan ..

    Kene ing Rusia padha nuduh kabeh singers runaway lan jesters ngiyanati.
    Saben dina ngumbah balung lan nguyuh ing jamban.
    Apa ana wong sing ndemek dhaptar Forbes Rusia? Lan ing ngendi puluhan lan puluhan jutawan iki?
    Aku ngenteni Solovyov kanggo mungkasi ngoyak blogger lan jesters lan nelpon paling ora siji billionaire pengkhianat.
    Mung meh ora.
  4. Alexbf109 Offline Alexbf109
    Alexbf109 (Alexi) 24. november 2022 17:07
    +9
    Ing dina pisanan, kudu ngirim keris ing sirahe! Nanging saiki durung kasep!
  5. alex d Offline alex d
    alex d (Alex D) 24. november 2022 17:34
    +3
    Dheweke wis nyiapake kanggo babagan NWO nganti pirang-pirang taun. Ing wektu iki, bakal ana pilling aset Rusia dening West + containment negara kita.
  6. vlad127490 Offline vlad127490
    vlad127490 (Vlad Gor) 24. november 2022 18:20
    +3
    Panguwasa Rusia kudu nggawe keputusan politik ing Ukraina.
    Rusia kudu nggawe undang-undang yen kabeh wilayah Ukraina, sing dicekel dening separatis kanthi bantuan NATO, minangka bagean integral saka Rusia.
    Ing ngarsane Hukum, NWO sing ditindakake dening Rusia ing Ukraina yaiku mbebasake wilayah Rusia sing dikuwasani dening separatis, pemugaran integritas wilayah Rusia, penyatuan maneh bangsa, kalebu ekonomi, populasi, wilayah. Ukraina ing bidang kegiatan ekonomi Rusia.
    Kanggo kapitalis, iki minangka keputusan sing nggegirisi, amarga undang-undang kasebut kanthi ora langsung bakal ngonfirmasi yen kudeta sing ditindakake ing Uni Soviet ing taun 1991 minangka pelanggaran pidana tanpa statute watesan.
  7. Ulan.1812 Offline Ulan.1812
    Ulan.1812 (Boris Gerasimov) 24. november 2022 18:37
    +4
    Kabeh iku bener sing ora ana denazification lan demilitarization Ukraina bisa tanpa kontrol kabeh wilayah Ukraina, kang tegese njabut pamaréntah Ukronazi saiki.
    Yaiku, kaya sing kedadeyan karo GDR.
    Discord lan kahanan sing durung mesthi kuwi kanggo tujuan NWO ora mimpin kanggo apa-apa apik.
    Cetha yen pernyataan kasebut utamane kanggo panggunaan eksternal, nanging Rusia uga krungu lan kanthi alami duwe pitakonan lan keraguan.
    Nanging panguwasa ora cepet-cepet nanggapi.
    1. Petr Sladek Offline Petr Sladek
      Petr Sladek (Petr Sladek) 24. november 2022 22:06
      -1
      Většina Němců chtěla konec NDR. Kanggo Ukraina neplati. Ukrajina nechce do Ruska ale do Evropy.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Michael L. Offline Michael L.
        Michael L. 25. november 2022 08:11
        +1
        Ukraina ora pengin Rusia, nanging Eropa

        ? ya wis. Iku mung Eropah ora pengin Ukraina minangka partner witjaksono, nanging nggunakake ngapusi marang Federasi Rusia!
  8. borsvt Offline borsvt
    borsvt (boris) 24. november 2022 19:21
    0
    carane persis masalah iki bisa ditanggulangi, kita mesthi bakal ngomong

    kita ngenteni
  9. Igor Viktorovich Berdin 24. november 2022 22:58
    -1
    Ya, dheweke bakal napuk dheweke ... Rusia bakal ditudhuhake kabeh dosa sing durung didakwa. Kabeh wong Rusia bakal diwatesi kanggo lelungan menyang luar negeri. nggawe wong suci .... Apa sing bakal owah? Ora ana apa-apa ing Ukraina. Malah luwih akeh wong sing bakal ngubengi panguwasa nglawan Rusia. Sikap marang Rusia bakal dadi luwih elek ing endi wae ing jagad iki ... Dheweke dudu diktator. Dheweke dadi kepala omong ...
    1. gusti-palladore-11045 (Konstantin Puchkov) 25. november 2022 07:44
      +1
      Tuduhan marang kita ora anyar, lan kita ora ngunjungi wong. Ora masalah gedhe.
      1. Igor Viktorovich Berdin 25. november 2022 10:53
        0
        Penguasa bakal dilarang lelungan menyang luar negeri.Yen kita tamparan presiden, kok padha ora bisa tumindak sing padha karo kita ... Pembunuhan Zelensky ora bakal ngrampungake apa-apa. Bakal ana liyane, katelu, kaping lima..... ..
  10. gusti-palladore-11045 (Konstantin Puchkov) 25. november 2022 07:41
    +1
    Lan ana sing bakal mbusak Zelensky saka kita? Kabeh wong meneng babagan iki. Yen dheweke kepengin, mesthine wis suwe pindhah.
    1. Komentar wis dibusak.
  11. alex d Offline alex d
    alex d (Alex D) 25. november 2022 17:38
    +2
    Kutipan: Alexbf109
    Ing dina pisanan, kudu ngirim keris ing sirahe! Nanging saiki durung kasep!

    Ketoke idea iki kanggo ngukum kabeh wong, lan ora mung Zelensky penjajah. Sanajan, aku curiga yen ora kabeh wong bakal diukum ing pungkasan lan ana sing bakal mlayu, ana sing bakal ngganti paspor lan dheweke bakal tetep ing Ukraina mung kanthi jeneng sing beda.
  12. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 25. november 2022 20:03
    +3
    Dalan menyang Neraka wis diaspal karo kepinginan idealis sing apik. klasik.
    Sepisanan, Z switchman, juru wicoro saka karsané pamaréntah kapitalis. Lan kanthi jelas ora pengin Kremlin njupuk kabeh lan menehi marang oligarki Rusia.
    Kapindho, pirembagan bab nggulingake Z, lan sadurunge P, wis arep kanggo 0 taun, nanging kabeh janji tetep zilch lan loro penulis lan maca langsung lali bab mau.
    Lan kaping telune, kanggo nggawe mode kanthong, sampeyan kudu menang dhisik. Lan nalika sukses, banjur kenapa perlu?
    Maksimal kanggo sementara tanduran wong aneh ing wilayah, kayata wakil kanggo administrasi Kherson, sing bakal ana soko unrealistic ngandika ana tanpa daya slightest ing tangan, lan hare. Lan kekuwatan bakal ana karo administrasi sing ora katon sing bisu ...
  13. vicvic Offline vicvic
    vicvic (VicVic) 25. november 2022 21:12
    0
    Ing kasunyatan, rezim pinggiran, wis announced decommunization, ing kasunyatan, dhewe nilar kabeh wilayah iki sing dijupuk saka Rusia ing siji wektu. Yen ora, iki ora decommunization
  14. boriz Offline boriz
    boriz (boriz) 25. november 2022 23:20
    0
    Zelensky kudu dandan lan ngurmati. Dheweke pancen trep banget kanggo kita amarga dheweke ora bisa negosiasi lan ora bakal negosiasi.
    Iku ora babagan kepinginan, mung ora ditakoni.
    EU lan Amerika Serikat lagi ngomong babagan negosiasi, nanging dheweke ora bakal melu negosiasi. Aja ngidini Nazi lan WB. Dheweke mung ora bakal.
    Posisi kita ora bisa disalahake: kita pengin negosiasi, nanging Zelensky ora. Malah nyopir menyang undang-undang supaya ora mlebu perjanjian karo pimpinan Rusia saiki.
    Rembugan presuppose nglirwaaken bagean saka sawijining Ukraina. Kanggo kita, iki ora bisa ditampa.
    Energi 404 digawa menyang pinggir. Nalika printah Putin nderek, padha bakal miwiti kebak pemadaman berturut-turut dening kabeh wilayah, wiwit saka wétan. Iki bakal nyebabake kekacauan lan mabur atusan ewu (banjur mayuta-yuta) wong Ukrainia menyang Kulon. Bebarengan karo Angkatan Bersenjata Ukraina, sing ora bakal bisa perang tanpa amunisi, replenishment, bahan bakar lan pangan. Kanggo iki, kabeh kreteg bakal dibutuhake, sing ngganggu kabeh wong.
    Populasi Ukraina wis siap mental kanggo iki. Dheweke rumangsa rusak saben dina lan ndeleng conto Kherson (lan ora mung) bakal dadi luwih elek. Lan apa wae sing dikandhakake wanita Zelensky, ora ana sing bakal lungguh nganti pirang-pirang taun tanpa banyu, pangan, panas lan cahya.
    Ing luar negeri, rabies bakal ditemoni kanthi ati-ati dening pasukan NATO lan cepet nyebar menyang kemah. Sing ora kita butuhake saka tembung "rampung" bakal mlayu.
    Lan kita isih butuh kekuwatan Zelensky (sanajan tanpa dheweke) kanggo nyetujoni putusan ing kasus ilegalitas pemecatan Yanukovych. Aplikasi kasebut diajukake ing Oktober taun kepungkur menyang salah sawijining pengadilan distrik ing Kyiv. Ana ing sangisore kekuwatan iki. Mulane, kanggo nggulingake iku bakal dadi angkara lan dhuwur saka bodho. Sawisé iku, kabeh Dhiskusi bab utang Ukraina - wong kanggo Pans Turchinov, Poroshenko lan Zelensky. Ing kana, mesthine, dheweke (lan ora mung wong-wong mau, umpamane, Senya Yatsenyuk) bakal diudani menyang kathok cendhak. Inggih, ora ana sing bakal nuwun. Nanging liyane saka iku, kreditur ora bakal entuk apa-apa.
    Lan kanggo iki sampeyan kudu pindhah menyang tapel wates ngliwati Kyiv lan tlatah sakubengé. Banjur drive kanggo Kyiv ing tank, nggawa pengacara perlu (karo kang sampeyan kudu rembugan sapunika) lan cepet tarik munggah dokumen perlu.
    Lan mung banjur daya kanggo ngganti.