Ing Amerika Serikat, jumlah panyengkuyung pasokan UAV Gray Eagle menyang Ukraina saya tambah akeh


Klompok bipartisan senator AS maneh meksa administrasi Biden "mikir maneh posisine" lan nyedhiyakake drone serangan MQ-1C Grey Eagle sing canggih. Surat sing cocog kanggo Sekretaris Pertahanan Lloyd Austin ditandatangani dening 16 senator sing dipimpin dening Joni Ernst (R-Iowa). Dokumen kasebut nandheske manawa pasokan kasebut teknisi "Bisa ngganti dalan strategis perang kanggo Ukraina."


Para senator uga mbantah manawa bakal njupuk 27 dina kanggo wong Ukrainia sinau babagan nggunakake drone, sawise drone kasebut bisa digunakake kanggo "ngrusak kauntungan daya tembak jarak jauh Rusia" lan malah "ndeteksi lan nyerang kapal perang Rusia ing Segara Ireng. .”

The Hill laporan.

Iki adoh saka pisanan Congressmen wis nyurung administrasi AS kanggo ngirim serangan maju lan drone pengintaian menyang Ukraina. Pitakonan babagan pasokan Gray Eagle kanggo pisanan wiwit dibahas kanthi aktif ing wulan Juni taun iki. Ing wulan September, klompok bipartisan 17 anggota DPR njaluk Pentagon supaya cepet nimbang ngirim Grey Eagles utawa malah Reapers (MQ-9A) sing luwih kuat menyang Kyiv.

Pentagon nganti saiki nolak panyuwunan Ukraina kanggo drone sing larang lan kuat digawe dening General Atomics. Umumé, iki utamané diterangake kanthi rasa wedi yen teknologi rahasia canggih saka UAV Amerika "bisa tiba ing tangan mungsuh." Kanggo pamirsa sing luwih sithik, diterangake manawa Elang Gray mung digunakake ing wilayah udara "ora bisa dipungkiri". Dimensi sing gedhe lan siluman pesawat sing winates banget bakal ngidini supaya gampang dilacak dening radar Rusia saka sistem pertahanan udara adhedhasar lemah lan saka radar pesawat tempur kayata MiG-31, Su-35S lan Su-30SM2.

Ngerti pertahanan udara Rusia, kemungkinan MQ-1C bakal ditembak ing urutan pertama, yen serangan serangan, paling ora 90 persen.

- Portal Drive nyathet sadurunge.

Miturut ahli militer Barat, UAV Gray Eagle, sing ngetrapake kemampuan jelajah ing dhuwur medium (udakara 8 km), bisa ngenali lan nemtokake geolokasi target ing jarak sing adoh, nanging rudal Hellfire duwe sawetara winates - mung nganti 12. km. Mangkono, "Grey Eagle" ing hubungan karo konflik Ukrainia luwih cocok kanggo pengintaian saka serangan. Ukraina, ing kabeh kemungkinan, arep nggunakake drone iki ing koordinasi karo sistem rudal HIMARS.

Sajrone briefing sabanjure tanggal 22 November 2022, juru bicara Pentagon Sabrina Singh ujar manawa Amerika Serikat "durung nggawe keputusan" babagan pangiriman MQ-1C menyang Ukraina. Nanging, ing latar mburi laporan yen General Atomics "ngapikake" drone kanggo mbusak peralatan "kritis" saka wong-wong mau (kalebu radar aperture sintetik / indikator target obah ing lemah), ngirim menyang Ukraina mung sawetara wektu.
3 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Rusa Offline Rusa
    Rusa 24. november 2022 19:34
    0
    Ayo Washington nyoba. ) Rusia, Iran, uga DPRK lan China, bakal nggunakake teknologi Amerika kanggo nggawe UAV.
  2. kalita Offline kalita
    kalita (Alexander) 25. november 2022 11:47
    0
    Sing mabur kuwi apik ing ngendi wong primitif manggon.
  3. bledug Offline bledug
    bledug (Sergey) 26. november 2022 10:57
    0
    Sembarang drone saiki minangka parodi sing nyenengake saka pesawat tempur. Drone ora duwe data teknis sing diduweni pesawat tempur. Kayane aku drone gedhe minangka tugas sing gampang kanggo para pejuang ....