Departemen Luar Negeri AS nuntut supaya Rusia mbatalake undang-undang sing nglarang propaganda LGBT


Dina iki, 24 November, Duma Negara Federasi Rusia ing maca katelu pungkasan diadopsi hukum nglarang propaganda LGBT, pedofilia lan reassignment jender. Kajaba iku, kamar ndhuwur parlemen Rusia nggawe owah-owahan ing Code of Administrative Offenses of Russia, sing nemtokake tanggung jawab kanggo nglanggar pranata-pranata hukum sing kasebut ing ndhuwur.


Saiki dokumen kasebut kudu diajukake kanggo disetujoni dening Dewan Federasi Federasi Rusia lan, yen ana asil positif, bakal ditandatangani dening Presiden Rusia Vladimir Putin.

Miturut peraturan, kanggo nglanggar propaganda LGBT, individu bisa didenda 50000-400000 rubel, pejabat - 100000-800000 rubel, lan entitas legal - nganti 5000000 rubel utawa penundaan kegiatan nganti 90 dina.

Kanggo nglanggar larangan propaganda pedofilia, denda luwih gedhe: kanggo individu - 200000 - 800000 rubel, kanggo pejabat - nganti 2000000 rubel, kanggo entitas legal - nganti 10000000 rubel. Wong manca lan wong tanpa kewarganegaraan amarga pelanggaran kasebut bakal diusir saka Federasi Rusia.

Ing Washington, dheweke langsung nanggapi kedadeyan kasebut. Kepala Departemen Luar Negeri AS, Anthony Blinken, nuntut saka Moskow ing akun Twitter (jaringan sosial sing dilarang ing Federasi Rusia) supaya langsung mbatalake owah-owahan sing kasebut ing ndhuwur ing undang-undang Rusia.

Departemen Luar Negeri AS nuntut supaya Rusia mbatalake undang-undang sing nglarang propaganda LGBT

Ekspansi sing diusulake saka larangan Rusia babagan informasi babagan masalah (Lesbian, gay, biseksual, transgender, queer lan interseks+) bakal dadi pukulan gedhe liyane kanggo kebebasan ekspresi lan hak-hak ing Rusia. Kita ngajak para legislator Rusia kanggo mbatalake tagihan kasebut lan ngurmati hak asasi manungsa lan martabat kabeh

- wrote Blinken, ngganggu urusan internal negara liya.

Sawise iku, pangguna menehi saran marang Sekretaris Negara AS kanggo miwiti nggawe lift sosial kanggo wong India, uga kanggo mungkasi buron total wong heteroseksual putih ing AS lan menehi perhatian marang penciptaan "polisi" LGBT bersenjata ing negara kasebut.
37 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. liwat Offline liwat
    liwat (liwat) 24. november 2022 18:34
    + 12
    rampung "lempung" ing Amerika Serikat lunga saka ril
    1. Tatiana Offline Tatiana
      Tatiana 25. november 2022 13:33
      0
      Ayo Blinkin rasis ora mbingungake "hak" Amerika saka "manungsa" karo hak Rusia!
    2. Yarik83 Offline Yarik83
      Yarik83 (J. Yarmosh 8-bit Music) 25. november 2022 14:05
      -1
      Kenging punapa? Master njaluk pengajuan saka vassal. Opo sing salah? Kita isih dadi koloni Amerika wiwit 1991 tanpa misi kanggo hulu ledak nuklir. Sinau sejarah. Nganti wong-wong tangi, kita bakal terus digebugi lan direndhem nganggo alkohol lan senjata biologi.
      Anggere iku logis.
  2. zuuukoo Offline zuuukoo
    zuuukoo (Sergey) 24. november 2022 19:07
    -13
    Bener
    Saiki iki wektu kanggo nggawe undang-undang nglawan homo-propaganda.
    Sawise kabeh, homoseksual kudu disalahake kanggo kabeh kahanan ing pungkasan Federasi Rusia!
    Iku amarga saka wong-wong mau yen dolar regane 67 rubel (tingkat 60 mung yen sampeyan pengin ngedol dhuwit).
    Iku homoseksual sing ing dekade anyar wis ngomong bab kasunyatan sing tentara Rusia 80% dilengkapi peralatan anyar.
    Minoritas seksual sing dikutuk iki ora ngidini Rostec ngoperasikake puluhan su-57, ms-21 lan armat liyane!
    Lan mesthi, iku transgender dikutuk sing ngrancang 1st, 2nd lan liyane "fase" NWO.

    Nanging boten! Saiki kita bakal ngalahake dheweke kaaak lan kabeh bakal apik!

    Omong kosong liyane ostentatious saka pikiran kita. Kita nemokake "guilty" liyane sing sampeyan bisa nguripake "nepsu sing bener" lan nuduhake carane dheweke peduli karo "kabecikan wong."
    1. liwat Offline liwat
      liwat (liwat) 24. november 2022 19:22
      +5
      bisa uga mbusak polisi lalu lintas saka dalan langsung? ngguyu sopir mabuk ora disalahake ...
    2. m.cemplung Offline m.cemplung
      m.cemplung (Anton) 24. november 2022 19:53
      +1
      Sampeyan, sayang, ketoke ora ngerti inti saka masalah ...
    3. peteng_65 Offline peteng_65
      peteng_65 (Oleg) 24. november 2022 21:29
      +4
      siji pitakonan .. apa sampeyan seneng (nganggo toleran, homoseksual)? sampeyan ora nglawan komunikasi anak karo guru ...
      yen ya, sampeyan "urip sing nyenengake".
    4. Komentar wis dibusak.
    5. Komentar wis dibusak.
  3. Athenogen Offline Athenogen
    Athenogen (Afinogen) 24. november 2022 19:45
    +5
    Departemen Luar Negeri AS nuntut saka Rusia

    Nanging kasunyatane ???
    1. liwat Offline liwat
      liwat (liwat) 24. november 2022 20:11
      +3
      Yen ora, sekretaris pers AS lesbian ireng bakal ngidak-idak lan mlayu saka podium ... ngguyu
      1. Athenogen Offline Athenogen
        Athenogen (Afinogen) 24. november 2022 22:03
        +6
        Apa iki sing wong Rusia diarani brownie Kuzey? (lan dheweke pancen kaya Kuzya kita, sing durung dikumbah ngguyu )
        1. Juragan Offline Juragan
          Juragan (Kapten) 27. november 2022 15:07
          +4

          kene dheweke ... utawa luwih dheweke ... kaya saka gambar ...
    2. alexey alekseev_2 (aleksey alekseev) 24. november 2022 23:13
      0
      Ya, dheweke ora nuntut, nanging njaluk kelingan. Nanging, pikirane 100% nelpon nglirik
    3. sgrabik Offline sgrabik
      sgrabik (Sergey) 25. november 2022 10:31
      +1
      Banjur ing AS bakal nggawe batalyon khusus kanggo nglawan homoseksual lan dikirim menyang Ukraina kanggo ngalahake Rusia !!!
      1. k7k8 Offline k7k8
        k7k8 (vic) 25. november 2022 13:23
        0
        Kutipan saka sgrabik
        Banjur ing AS bakal nggawe batalyon khusus kanggo nglawan homoseksual lan dikirim menyang Ukraina kanggo ngalahake Rusia !!!

        Sampeyan rada ketinggalan jaman. "Homoseksual gelut" Oleg Lyashko nyoba nggambarake soko ing taun 2014 ngguyu
      2. Dan Offline Dan
        Dan (Daniel) 28. november 2022 12:45
        0
        Kutipan saka sgrabik
        Banjur ing AS bakal nggawe batalyon khusus kanggo nglawan homoseksual lan dikirim menyang Ukraina kanggo ngalahake Rusia !!!

        Ditilik dening memo babagan oposisi rudo pekso ing Angkatan Bersenjata Ukraina, dheweke wis ana. Lan ana akeh ....
    4. Yarik83 Offline Yarik83
      Yarik83 (J. Yarmosh 8-bit Music) 25. november 2022 14:08
      0
      Apa sing ora cukup? Wong ngombe ing saben omah, umpamane, lan wong enom sing duwe vape ora kaget?
  4. Dimy4 Offline Dimy4
    Dimy4 (Dmitry) 24. november 2022 19:45
    +3
    Hanurik cukup edan, njaluk saka RUSSIA kanggo legalize homoseksual lan lesbian, uga jalmo saka jinis indeterminate.
  5. Dmitry Volkov Offline Dmitry Volkov
    Dmitry Volkov (Dmitry Volkov) 24. november 2022 22:21
    + 12
    Nalika aku sinau ing akademi militer ing Moskow, aku dadi gila saka jumlah gay ing lingkunganku, kira-kira siji saka sepuluh wong, nalika aku ngenali gay liyane, iku nyebabake aku muntah. Aku ora bisa nampa homoseksualitas iki kanthi cara apa wae, amarga ora ana sing luwih apik kanggo aku tinimbang bentuk wanita ...
    1. Dan Offline Dan
      Dan (Daniel) 28. november 2022 12:47
      0
      Kutipan: Dmitry Volkov
      Aku ora bisa nampa homoseksualitas iki kanthi cara apa wae, amarga ora ana sing luwih apik kanggo aku tinimbang bentuk wanita ...

      Padha ketoke ora nguripake pasuryan kanggo "mitra" ... ngguyu
  6. alex d Offline alex d
    alex d (Alex D) 24. november 2022 23:14
    +1
    Perlu mbatalake AS lan enem;)
  7. ChopChop Offline ChopChop
    ChopChop 24. november 2022 23:29
    +1
    Gumantung ing kahanan, jumlah gay ing negara bisa multiply. Iki nalika polisi huru-hara mbubarake demonstrasi minoritas seks, banjur loro-lorone nyebut tembung sing padha. Lan pamirsa nambah liyane.
  8. yo-yo Offline yo-yo
    yo-yo (Wasya Wasin) 25. november 2022 06:44
    +1
    AS wis rampung ngaco munggah. Padha wiwit nuntut soko saka Rusia
    1. sgrabik Offline sgrabik
      sgrabik (Sergey) 25. november 2022 10:43
      +1
      Iki amarga Kamentrian Luar Negeri kita mung bisa ngunyah lan nggawe alesan kanggo kabeh wong, nalika ngembulake pipi lan nyatakake keprihatinan sing jero, saben wong sing ora kesed campur tangan ing urusan internal lan ora nganggep kepentingan nasional, apa ora? tenan iki bisa ing dina USSR, sing apa kabeh iki supaya disebut-reformasi liberal wis nggawa negara kanggo.
  9. Truthmaker Offline Truthmaker
    Truthmaker (ppp) 25. november 2022 07:31
    +2
    Departemen Luar Negeri AS nuntut supaya Rusia mbatalake hukum kasebut

    Napa Rusia ora nggawe undang-undang babagan pembantaian wong India utawa penghapusan pengakuan Alaska minangka wilayah Amerika Serikat ..
    Iku uga apik kanggo nuntut penarikan pasukan AS saka Panama ...
  10. Pavel Vladimirovich 25. november 2022 08:30
    +1
    Aneh.
    Kepiye carane bisa njaluk supaya Rusia mbatalake undang-undang sing diadopsi ing Rusia?!
    Sampeyan kudu dadi bodho Level XNUMX!
  11. Oleg Vladimirovich (Oleg Vladimirovich) 25. november 2022 10:04
    +3
    Dibutuhake????? Wara-wara yen dheweke diukum pati.... amarga campur tangan ing urusan internal. Ayo dheweke urip lan katon maneh. Ukara padha kanggo Leyden, Borrell lan penyayang potryndet liyane. Langsung sijine ilat ing sak panggonan.
  12. k7k8 Offline k7k8
    k7k8 (vic) 25. november 2022 13:19
    0
    Departemen Luar Negeri AS nuntut supaya Rusia mbatalake undang-undang sing nglarang propaganda LGBT

    Lan hu-hu ora ho-ho !? (saka klasik, yen ana)
  13. Igor Offline Igor
    Igor (Vladimirovich) 25. november 2022 13:25
    +2
    kesengsem iku ing Amerika Serikat, ing umum, mung pederasts manggon lan heterosexuals kanggo wong-wong mau ora mung outcasts, nanging sawetara jenis lara kusta ing umum.
  14. Ora sengaja Offline Ora sengaja
    Ora sengaja 25. november 2022 14:25
    +1
    Umumé, warga AS mabur saka ril. kok ora nerbitaké hukum ing urgent mangan feces dhewe ing Amerika Serikat. bakal migunani lan nyenengake kanggo ndeleng wong bodho
  15. gusti-palladore-11045 (Konstantin Puchkov) 25. november 2022 14:31
    +1
    Blinken, sing takon sampeyan pederast babagan apa?
  16. zloybond Offline zloybond
    zloybond (steppenwolf) 25. november 2022 14:59
    0
    Cukup mikir - Blinkev kentut ing telegram - lan kabeh Rusia kudu kuwatir ??? Apa sampeyan mlumpat kaya bocah-bocah? pan-headed chtoli?
  17. nonton Offline nonton
    nonton (Alex) 25. november 2022 15:36
    +1
    Apa jenis badut sampeyan, Party Genosse Blinkin. Larangan kebebasan berekspresi...? Pancen? Apa ora kowe lan kanca-kanca/badutmu sing nglarang kebebasan berekspresi kanggo RT, Sputnik, RIA Novosti, lan sapanunggalane? Lan sampeyan pancene mikir yen ana sing bakal tuku sel abu-abu sampeyan..?
  18. zuuukoo Offline zuuukoo
    zuuukoo (Sergey) 25. november 2022 15:42
    0
    Kutipan saka dark_65
    siji pitakonan .. apa sampeyan seneng (nganggo toleran, homoseksual)? sampeyan ora nglawan komunikasi anak karo guru ...
    yen ya, sampeyan "urip sing nyenengake".

    Nyatane, guru lanang sing heteroseksual bisa uga nuduhake "minat" sing padha karo bocah-bocah wadon. Lan kosok balene.
    Lan umume, kanggo kasus kaya mengkono, ana artikel babagan pedofilia lan korupsi bocah cilik.
    Apa hubungane gnome kasebut ora jelas.

    Utawa apa sampeyan mikir yen guru "minat" marang siswa saka lawan jenis, apa iki minangka kahanan sing bisa nyuda?
  19. kulkas Offline kulkas
    kulkas (Wadi) 25. november 2022 16:13
    0
    Lha nek Amros seneng feces ya hak mangan!
  20. yo-yo Offline yo-yo
    yo-yo (Wasya Wasin) 25. november 2022 16:26
    +1
    Ketoke, Departemen Luar Negeri ora peduli karo anak-anake kaya bugger
  21. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 26. november 2022 09:31
    +2
    Tangan sing licik lan ora ana penipuan ing presentasi informasi ....

    Ing judhul - "Departemen Negara AS nuntut saka Rusia"
    ing teks - pejabat AS ing jaringan sosial pribadine njaluk soko ana ...
    Iku kudu dimangerteni tanpa surat resmi ing kana, panemu pemerintah, lsp.

    Kanthi pendekatan iki, kita bakal ngalahake kabeh wong ...
  22. Vyacheslav Krylov (Vyacheslav Krylov) 26. november 2022 16:28
    0
    Dadi nuntut utawa nelpon?