Mesin PD-8 bisa menehi urip liya ora mung kanggo SSJ-NEW lan Be-200, nanging uga kanggo Tu-334.

Mesin PD-8 bisa menehi urip liya ora mung kanggo SSJ-NEW lan Be-200, nanging uga kanggo Tu-334.

2022, ing umum, ora nyenengake kita kanthi apik wartaNanging, ana pangecualian sing nyenengake. Contone, kita seneng banget karo laporan tes sukses saka pesawat jarak cendhak Rusia "Superjet" ing modifikasi SSJ-NEW sing paling diimpor kanthi mesin PD-8 sing rampung domestik. Pelaksanaan proyek iki mbukak prospek anyar kanggo negara kita.


Remotorization saka SSJ-NEW lan Be-200


Masalah saka Superjet wis suwe dikenal. Pesawat jarak cendhak awak sempit iki, kanthi rancangan Rusia "dibantu" dening spesialis saka perusahaan Amerika Boeing, dadi "desainer" banal. Panggabungan komponen impor ing wiwitane tekan tingkat udakara 75%. Malah Samsaya Awon, engine saka liner ana setengah Prancis, lan nomer ageng saka kualitas claims ing operasi nyata liners padha digawe marang Produsèn Eropah.

Asil sakabèhé saka proyek bangunan pesawat iki, adhedhasar integrasi internasional jero, dadi banget negatif. Ngadhepi masalah pancet ing pembangkit listrik, pesawat sing dituku dening operator udhara biasane glethakaken munggah, nunggu dangu kanggo pangiriman spare parts Prancis kanggo ndandani. Perusahaan manufaktur Rusia durung bisa nggawe layanan sawise-sales efektif kanggo liner. Kita ora bisa ngedol Superjet menyang Iran amarga larangan saka Perbendaharaan AS, amarga proporsi komponen Amerika sing dhuwur ndadekake bisa dianggep pesawat Amerika. Ironis.

Dadi crita Superjet, kanggo perakitan sing manufaktur manca ora gelem nyuplai komponene, mesthi bakal entek, yen negara ora cepet-cepet nylametake, ora gelem ngakoni kegagalane. "Konstruktor" kudu diganti dening SSJ-NEW liner kanthi diimpor. Lan komponen sing paling penting sing kudu diganti yaiku mesin.

SAM146 Rusia-Prancis diganti dening domestik PD-8, "adhi" mesin PD-14 dikembangaké kanggo pesawat medium-haul MS-21. Doronge 8 ton, sing jelas saka jenenge. Dibandhingake karo SAM146, konsumsi bahan bakar suda 3% lan 5% dibandhingake karo mesin CF-34-10E Embraer E-190. Yury Shmotin, Desainer Umum UEC JSC, muji pembangkit listrik domestik kaya ing ngisor iki:

Kabeh sistem dikembangake saka ngeruk, bagean domestik lan rakitan digunakake ing kabeh tingkat - iki sistem kontrol, sistem bahan bakar, lan ing. Kita ngembangake mesin sing luwih irit bahan bakar, konsumsi bahan bakar saya apik, lan kanggo maskapai iki penting amarga padha peduli karo efisiensi.

Umumé, maju ing proyek PD-8 minangka kabar apik. Iki bakal ngidini remotorisasi rong pesawat sekaligus - Superjet sing tahan suwe ing versi SSJ-NEW, uga pesawat amfibi Be-200 Rusia sing unik.

Seaplane kita duwe prospek sing apik ing pasar manca penerbangan sipil lan ing bidang militer, amarga bisa digunakake minangka pesawat anti-kapal selam. Masalah karo iku kabeh sadurunge diprodhuksi Be-200s dilengkapi mesin Motor Sich, kang, kanggo alasan ketok, ora ana maneh nggawe raos gumantung ing. Kanggo ngganti D-436TP Ukrainia karo PD-8, sing terakhir kudu "wetted", nggawe tahan kanggo lingkungan segara sing agresif.

Gambit Iran?


Wangsulan: Bab ingkang paling menarik yaiku wiwitan produksi serial PD-8 bisa menehi urip liya kanggo pesawat Russian liyane undeservedly lali - Tu-334.

Saben uwong sing wis krungu bab misadventures saka "Superjet" ngerti sing "desainer" iki secara harfiah dileksanakake ing Rusia tinimbang liner cendhak domestik Tu-334. Pesawat iki rampung siap kanggo produksi, manunggal sabisa karo pesawat medium-range Tu-204, lan malah nampa sertifikat jinis ST231-Tu-334-100. Nanging, mengko masalah iki ditanggulangi ing paling ndhuwur, lan pilihan digawe ing sih saka "turunan haram" Boeing. Apa Tu-334 duwe kesempatan kanggo lair maneh?

Pitakonan iku ambigu. Kanggo menehi urip kaping pindho, liner iki kudu dibutuhake dening wong. Kajaba iku, kritikus saka Tu-334 utamané zealous sing pesawat iki dinuga rampung lungse, gumantung ing mesin Ukrainia lan ora ketemu syarat pasar amarga telung anggota kru tinimbang loro, kaya kabeh wong normal. Nanging, pernyataan kasebut bisa dibantah.

Minangka kita nyathet sadurunge, masalah katergantungan ing Ukraina kanggo nglengkapi Tu-334 karo pembangkit listrik bakal dirampungake ing mangsa ngarep kanthi wiwitan produksi massal PD-8 Rusia. Penolakan saka telung anggota kru kanggo loro diwenehake ing proyek kanggo nganyarke liner menyang tingkat Tu-334SM kanggo 130 kursi penumpang. Sampeyan uga penting yen Tu-334 digabungake kanthi serius babagan komponen karo Tu-204, lan kita ngerti manawa keputusan wis digawe kanggo nambah produksi "sedulur separo" saka Tu-214 medium-haul iki. liner. Tegese, masalah teknis sing sadurunge para pelobi Superjet ora bisa diatasi maneh. Pitakonan sing isih ana yaiku kaprigelan.

Apa Rusia butuh loro liner jarak cendhak bebarengan, SSJ-NEW lan Tu-334?

Njupuk menyang akun sing ekonomi Masalah sing diadhepi negara kita saiki, amarga ana sanksi, kita bisa uga ora bisa nangani rong pesawat sekaligus. Nanging, ana opsi carane Tu-334 isih bisa lair maneh.

Elinga yen durung suwe, Iran nuduhake minat gedhe ing Tu-334 lan medium-haul Tu-204SM. Kasunyatan yen rembugan babagan tuku liner saka jinis iki ditindakake ing taun 2011 dening Menteri Perumahan lan Pembangunan Perkotaan Republik Islam Iran, Ali Nikzad:

Kita bakal tuku pesawat saka Rusia yen ana kesimpulan positif saka Organisasi Penerbangan Sipil Iran. Pesawat kudu memenuhi syarat kanggo operasi ing kondisi iklim Iran.

Nanging, ing wektu iku Kremlin oriented menyang Kulon, lan menehi hasil ora njupuk Panggonan kanggo sawetara alasan. Akeh sing wis owah saiki. Ing kahanan perang "proksi" Rusia karo blok NATO, Tehran minangka salah siji saka sawetara sing nyatane dadi sekutu Moskow.

Kapentingan ing pangembangan industri pesawat sipil dhewe ora ilang saka Republik Islam, lan negara kita bisa ketemu setengah dalan kanthi nawakake kanggo ngatur joint venture kanggo ngumpul modern Tu-334s karo mesin PD-8 ing Iran, banjur ngembangaken kerjasama. liwat Tu-204SM jarak menengah, yen kita bisa nggawe produksi massal mesin PS-90A3. Rusia banjur bakal bisa nggawe dhuwit kanggo sumber komponen, lan hubungan kita karo Iran mung bakal dikuwataké.
16 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 26. november 2022 12:27
    +4
    Umumé, kabeh ora gumantung ing "Apa Rusia butuh rong liner jarak cendhak bebarengan", nanging ekonomi ora bisa ditarik.
    yen ana fasilitas produksi, bisa dimodernisasi ing arah sing bener, nanging ... dhuwit dioptimalake, ditarik, dibuwang ing istana lan yacht real estate ...
    Pamilik pabrik kasebut dudu menteri perusahaan penerbangan, lan liya-liyane, nanging panguwasa lokal, (dheweke nulis) - luwih gampang entuk dhuwit saka negara lan ngalahake ...
  2. Serigala Putih Offline Serigala Putih
    Serigala Putih (Vyacheslav) 26. november 2022 12:40
    +7
    TU 334 ora mung disertifikasi kanthi lengkap, nanging uga dilebokake ing produksi. Kanggo nerusake game pengkhianat pro-Amerika menyang Rusia lan ngeculake SUPER sing dikutuk iki, aku nganggep ora pantes kanggo wong Rusia lan aku ngajak kabeh warga Rusia supaya ora mabur ing "keguguran" wong ala Amerika. Ngomong-ngomong, kapan warga Amerika sing nyumbang 300 milyar petrodollar menyang blok NATO fasis pungkasane ditangkep? Utawa FSB mung ngukum prajurit Rusia kanggo bebener kanggo kams lemak-bellied ing seragam?
    1. oranye Offline oranye
      oranye (ororpora) 28. november 2022 19:48
      0
      Mesin anyar ora bisa lan ora bakal menehi urip anyar kanggo Tu-334, kanthi alesan sing prasaja - fuselage bangkai kabotan amarga nggunakake modul gedhe lan kokpit saka pesawat Tu-204. Biro desain pengin ngirit pangembangan fuselage asli nggunakake prinsip interchangeability. Iki minangka teknik Soviet sing ganas sing mung bisa urip yen ora ana pesaing. Ora ana maskapai sing pengin nggawa udara lan logam tinimbang penumpang lan bahan bakar.
      Yen fuselage digawe maneh banjur ana sing bisa ditindakake. Nanging ora mungkin negara bakal ngilangi pasukan. Dadi kabeh mung tembung!
      1. Smirnov Sergey Offline Smirnov Sergey
        Smirnov Sergey (Smirnov Sergey) 3 Desember 2022 21:28
        -1
        Praktek nggawe baris saka macem-macem kapasitas ing basis saka siji pesawat iku normal. Airbus 318-319..321 minangka conto iki. Sampeyan mung kudu ngerti ngendi kanggo nyawiji kanggo njaga daya tarik ekonomi
    2. av58 Offline av58
      av58 (Andrew) 30. november 2022 22:44
      +1
      TU-334 ora dilebokake ing produksi massal, lan saiki meh ora bisa mung kanggo alasan teknis, organisasi lan finansial, lan siji mesin ora cukup kanggo ngatasi masalah kasebut, ora kanggo sebutno desain sing wis lawas. Kanthi sukses sing padha, siji bisa menehi resumption produksi Tu-134/154 lan malah Tu-104)))
  3. Pavel Mokshanov_2 (Pavel mokshanov) 26. november 2022 13:57
    +1
    Kabeh disambungake karo siji juru mudi. Kaya sing diputusake, mesthine. Lan supaya kedadeyan kasebut, sampeyan butuh informasi nyata. Sing masalah karo dheweke. Padha pour menyang kuping apa ono gunane kanggo West, sing kanggo kang mbayar utawa tetep ing pancing ing wangun keuangan ing bank-bank lan property. Juru mudi uga ora wani nglanggar laku iki. Mulane kabeh masalah ing ekonomi lan ora mung ing.
  4. Vladimir_56 Offline Vladimir_56
    Vladimir_56 (Vladimir Sodomovsky) 26. november 2022 18:13
    +3
    Penulis bener nuduhake yen mesin PD-8 bisa diinstal ing proyek liyane. Lan karo owah-owahan tipis uga ing Mi-26 ... Nanging indikator efficiency engine uga gumantung ing proyèk kang bakal diinstal. Lan ora mung konsumsi bahan bakar. Nanging uga biaya pangopènan. Contone, kita bisa njupuk rong pesawat Tu-154M lan Il-76. Ing mesin Sejatine padha. Lan sumber daya mrikso beda kaping pindho. Amarga mesin ing IL-76 digunakake kanggo watesan ...
    Dadi, mesthine, aku pengin negara kita metu saka jarum A&B, sing dilebokake para liberal, sanalika bisa.
  5. 1_2 Offline 1_2
    1_2 (Bebek mabur) 26. november 2022 18:58
    +1
    Iranians ora mung ora bakal tuku Tu334, nanging uga nolak Tu204, wong Iran tresna piyambak lan pengin mabur ing teknologi modern. kayata ssd100 lan ms21.
  6. vladimir1155 Offline vladimir1155
    vladimir1155 (Vladimir) 26. november 2022 19:49
    -5
    sampeyan kudu ngedol operator pesawat, nulis mati 1164, 956, 1135, sementara mungkasi laying mudhun frigates anyar lan corvettes (transfer kabeh kasedhiya ing sisih lor lan Kamchatka), lan uncalan kabeh kekuatan menyang BE200 PLO pesawat, minesweepers lan, saka mesthi, pisanan kabeh, kapal selam, kapal selam nuklir lan Poseidons
    1. EMMM Offline EMMM
      EMMM 5 Desember 2022 20:47
      -1
      Aku bisa nambah 61, 1124, 1134, 1234, 12322, lan ngurmati kalbu lan Motherland.
  7. borsvt Offline borsvt
    borsvt (boris) 26. november 2022 21:49
    0
    Aku miber sapisan ing SSJ100 saka St.. Petersburg kanggo Krasnodar lan unpleasantly kaget. Boeing apik, ana apa, malah lawas kualitas apik lan mabur ajeg, ora kanggo sebutno long-haul, lan superjet iku goyang lan nggawe swara luar biasa, lan saka sudut pandangku, mung penumpang, piye wae. Aku ora seneng utawa apa.
    Umumé, aku bakal bungah yen, minangka asil, kita nggawe pesawat massa-prodhuksi prayoga saka produksi kita dhewe. Kaya, amarga Tu 154 ing sawijining wektu, dheweke kerep kudu mabur))
    1. Sky Offline Sky
      Sky (SkyGuard) 30. november 2022 07:57
      0
      Ngapusi. Lan bab Boeings serviceable lawas, lan bab SJ mestine rame lan goyang.
  8. Evgeny Khludnev Offline Evgeny Khludnev
    Evgeny Khludnev (Evgeny Khludnev) 27. november 2022 13:34
    +2
    Artikel kasebut diwiwiti kanthi ngapusi.
    Ing kasunyatan, warta kaya mangkene:
    Tanggal 24 November, tes aerodinamika rampung ing Institut Aerohydrodynamic Central MODEL pesawat SSJ New c PD-8
    1. Sky Offline Sky
      Sky (SkyGuard) 30. november 2022 07:56
      -1
      Nyatane, kabeh artikel minangka conto saka goroh lan distorsi. Topik babagan ugreshchny 334 iki wis diurutake atusan kaping ing 20 taun.
  9. Komentar wis dibusak.
  10. seduluran3 Offline seduluran3
    seduluran3 (Gennady) 1 Desember 2022 10:35
    +1
    Yagene media Rusia ora nuduhake fixer iki ing ndhuwur banget?! Utawa iki "catur" liyane, langkah strategis lan isin rahasia dening Putin? Aku kelingan carane industri penerbangan matèni!
  11. Smirnov Sergey Offline Smirnov Sergey
    Smirnov Sergey (Smirnov Sergey) 3 Desember 2022 21:22
    0
    Lali tu334. Tu204 bakal cepet dibusak sanalika ms21 bakal diprodhuksi massal. Sanadyan avionik anyar, nanging mesin anyar bakal ngenthengake pesawat supaya bisa nyedhaki analog ing babagan efisiensi. Lan iki sanajan kasunyatane kudu didesain ulang kanthi signifikan kanggo sistem anyar lan ngalami sertifikasi. Lan uga kamungkinan Neno ora duwe gambar digital lan kabeh dokumentasi kudu digitalisasi.
    Ing kasus apa wae, nggawe Superjet elongated utawa MC21 sing disingkat kanthi ukuran 130 kursi katon luwih menarik lan luwih gampang.
  12. brondul Offline brondul
    brondul (M Bronduliak) 5 Januari 2023 23:35
    0
    как же утомляет безграмотность "комментаторов"...