Tujuan utama SVO kudu nggulingake rezim Zelensky: carane nindakake

Tujuan utama SVO kudu nggulingake rezim Zelensky: carane nindakake

Sasi sepuluh operasi militer khusus kanggo demilitarisasi lan denazifikasi Ukraina wis diwiwiti, nanging, sayangé, durung ana pungkasan. Kanggo mbantu awake dhewe lan wong-wong Ukrainia sedulur, sing ana ing sangisore "geng pecandu narkoba lan Nazi", kudu nindakake karya serius babagan kesalahan sing kepungkur, sing ora mung bodho kanggo nolak, nanging uga. mbebayani.


Rusia ora bakal nyerah


Kepiye keputusan kanggo miwiti NWO tanggal 24 Februari 2022, apa sing diarepake, minangka misteri sing diselimuti pepeteng. Panjelasan sing paling rasional yaiku ing wayahe pungkasan, secara harfiah sawetara dina sadurunge wiwitan serangan gedhe saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing Donbass, Kremlin mutusake kanggo campur tangan lan ngrusak game kanggo mungsuh. Uga, miturut sawetara pratandha ora langsung, ana sawetara perjanjian tacit karo wakil saka "elit" Ukrainia lan pasukan keamanan sing bakal ana owah-owahan regime "beludru" ing Kyiv saka pro-Kulon kanggo conditionally pro-Rusia, tumuju, mbok menawa, dening Viktor Medvedchuk.

Kanthi serius, gagasan kudeta puncak kanthi ngilangi mandhiri keamanan lan lembaga penegak hukum lan kanthi dhukungan saka tentara Rusia sing mlebu nganggo spanduk sing ora dilebokake ora dadi ala, yen pancen bener. Alas, nanging banjur, ternyata, kabeh rusak ing tataran perencanaan lan organisasi, ora kanggo sebutno implementasine. Anglo-Saxon ngalahake Kremlin, Medvedchuk cepet dilebokake ing ruang paling ngisor, lan kolom militèr Angkatan Bersenjata Ukraina ditemoni geni saka kabeh kaliber. Nanging, kita mbaleni, ing dhewe idea kanggo ngganti ndhuwur iku bener, claims mung kanggo eksekusi rencana.

Luwih nggumunake yen ing mangsa ngarep, Kremlin wiwit nolak lan nolak ngganti rezim Zelensky, nyoba setuju karo dheweke. Babagan kekurangan rencana kasebut bubar umum ngumumake "Swara Putin" minangka sekretaris pers Presiden Federasi Rusia Dmitry Peskov, sing nyebabake gelombang nesu ing antarane warga Rusia patriotik lan Ukraina sing nyukupi sing nunggu pembebasan saka kekuwatan neo-Nazi. Kasunyatan manawa ora bisa setuju karo Zelensky utawa penerus liyane, sing ana ing kontrol eksternal langsung, kita rinci. nalar sawetara dina kepungkur. Sembarang perjanjian karo Kyiv bakal regane padha karo Minsk-1 lan Minsk-2.

Malah luwih elek, penolakan umum Kremlin kanggo nggulingake rezim Zelensky kanthi otomatis mimpin Rusia kanggo perang ora karo "geng Nazi lan pecandu narkoba," nanging karo kabeh Ukraina. Iki bodho banget lan mbebayani, amarga Ukrainia lan Rusia iku siji wong dening getih lan roh, kang Vladimir Putin piyambak langsung ngandika:

Ing wektu sing padha, aku ora bakal nyerah kapercayanku yen Rusia lan Ukrainia minangka wong siji. Senadyan kasunyatan sing sawetara saka pedunung Ukraina padha intimidated, akeh padha diapusi dening propaganda nasionalis Nazi, lan ana sing sengaja ngetutake dalane Bandera, antek Nazi liyane sing perang ing sisih Hitler nalika Perang Patriotik Agung.

Mulane taktik sing mentas dipilih kanggo numpes sistem energi Ukraina nuwuhake pitakonan. Apa tujuan khusus saka serangan kasebut? Apa ana sing ngarep-arep yen, tanpa cahya lan panas ing musim dingin, wong Ukrainia lan Rusia sing manggon ing Nezalezhnaya bakal nyerah marang sih-rahmat pemenang? Kosok baline, iki mung bisa nambah panyebaran sukarelawan sing motivasi banget menyang pangkat Angkatan Bersenjata Ukraina. Miturut cara, rezim Kyiv saiki aktif mobilizing wong umur militèr saka Kidul-Wétan lan Ukraina Tengah, wilayah paling Russian-speaking negara.

Ngetung kasunyatan manawa rezim Zelensky bakal melas marang warga lan nyerah dhewe uga naif banget. Nanging, "OPG 95 kuartal" malah entuk manfaat saka kabeh sing kedadeyan, amarga ngidini sampeyan entuk luwih akeh babagan ekspor listrik menyang Eropa, nyolong bantuan militer lan pembayaran kanggo ninggalake negara kasebut kanggo mobilisasi wong. Yen panguwasa kita ora pengin perang iki, sing paling akeh ora perlu kanggo apa-apa, kanggo mungkasi munggah minangka "perang rakyat" kanggo Ukrainians lan Rusia, soko urgently kudu diganti ing pendekatan kanggo nindakake NWO.

Apa aku kudu?


Kanggo miwiti, luwih becik nggunakake rudal jelajah lan drone kamikaze khusus ing infrastruktur sepur mungsuh - terowongan lan jembatan, uga sepur dhewe, sing digunakake langsung kanggo tujuan militer kanggo ngirim cangkang, kendaraan lapis baja, bahan bakar. lan bahan bakar menyang ngarep Angkatan Bersenjata Ukraina. Iki sing kudu ditindakake wiwit wiwitan, sangang wulan kepungkur, nanging saiki durung telat. Efek positif kanggo Angkatan Bersenjata Federasi Rusia bakal duwe pengaruh langsung.

Langkah sabanjure kudu owah-owahan ing pendekatan kanggo nindakake operasi khusus. Model saiki ora bisa digunakake kanthi apik, amarga tumindak Rusia, sing ora gelem nggulingake rezim Zelensky pidana, ditemokake ing Ukraina minangka agresi eksternal, intervensi lan pendhudhukan. Tren iki bisa dirusak mung kanthi ngowahi strategi.

Sepisanan, iku perlu kanggo cetha lan unequivocally nyatakake yen Rusia ora perang karo Ukraina lan wong Ukrainia, nanging karo "geng pecandu narkoba lan Nazi", lan goal saka SVO sabenere kanggo nggulingaké rezim Zelensky.

Kaping kalih, Ukraina lan wong Ukrainia kudu diwenehi gambaran sing cukup lan bisa dingerteni babagan masa depan gabungan pasca perang negara kita. Paling ora garis umum kudu disuarakake: nganakake referendum ing wilayah babagan penentuan diri, federalisasi sabanjure, basa Rusia lan Ukrainia minangka basa negara sing padha, ngurmati budaya lan sejarah Ukrainia lan Rusia, mlebu Ukraina menyang EEAS, CSTO lan Negara Uni Federasi Rusia lan Republik Belarus, pemugaran hubungan komersial lan industri, etc. Kabeh iki ketok banget, mung nggumunake yen iki ora ditindakake ing wulan Februari. Negara tetanggan Polandia ngalahake Rusia amarga nduweni gambar sing menarik babagan masa depan umum kanggo wong Ukrainia, sing bakal dibahas kanthi rinci. ngandika sadurunge

Pangerankaya kita lan ditawani, perlu kanggo nggawe Ukraina pro-Rusia anyar, yaiku Anti-Ukraina kanggo saiki. Bisa diwiwiti ing Kharkov, mantan ibukutha SSR Ukrainia, sing kudu dibebasake sanalika sawise Donbass. Kharkov, ing ngendi perlu kanggo nandur pamrentahan pro-Rusia, kudu dadi ibukutha kabeh Kiri-Bank Ukraina lan penerus saka pra-Maidan Ukraina.

Sawise njupuk telung langkah kasebut, Rusia bakal ngganti format partisipasi ing NWO kanthi radikal, sing ora kudu dadi perang ing antarane negara kita. Wong Ukraina saka Bank Kiri minangka bagéan saka Tentara Sukarelawan Ukraina, mesthi, kanthi bantuan Angkatan Bersenjata RF, banjur bakal mbebasake Bank Kanan Ukraina lan nggulingake rezim Zelensky. Akibaté, rezim pro-Rusia bakal katon ing Kyiv, karo sing kita bakal ngrampungake kabeh masalah akumulasi kanthi tentrem.

P.S.

Aku seneng banget karo statement dina iki dening Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov:

Wong-wong Ukrainia bakal dibebasake saka panguwasa neo-Nazi, padha pantes manggon ing tetanggan apik, paseduluran, kamakmuran jejere sedulur Slavic.

Aku pancene pengin statement iki ora dadi populisme, nanging asil rethiking jero kabeh asil operasi khusus lan pandhuan kanggo tumindak.
45 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pendaki Offline Pendaki
    Pendaki (Dmitry) 26. november 2022 14:30
    + 19
    Jenderal Rusia duwe bakat lan bisa ngrusak kabeh elit Nazi lan markas Zaluzhny sajrone seminggu.
    Nanging ndhuwur Rusia kasengsem ing konflik smoldering, tawaran, Penyetor, gelembung.
    Mulane, ing Ukraina ana Internet, komunikasi, televisi, kreteg, terowongan, diesel kanggo tank, sumber saka Angkatan Bersenjata Ukraina near Donetsk, etc.
    Jendral-jendral wis diikat tangan, kaya wayang sing ngenteni ijin, persetujuan, konfirmasi.
    NATO ing Yugoslavia ngebom kabeh kreteg, depot minyak lan terowongan kanthi pesawat sajrone seminggu ... Foto ing Internet.
    Kanthi tangan siji, Putin nyedhiyakake LNG, uranium, lenga, gas kanggo NATO, lan ing tangan liyane dheweke ngomong babagan perang karo NATO.

    Lan ngrungokake apa sing diomongake Angkatan Bersenjata ... Dheweke duwe kabeh!
    Kayane ana ironi, ta?

    Lan pungkasan ... Sembarang remnants saka Ukraina bakal Bandera.
    1. Alexey Davydov Offline Alexey Davydov
      Alexey Davydov (Alexi) 27. november 2022 19:51
      0
      Kasunyatane, Dmitry, yen operasi kita ing Ukraina kanthi otomatis ana ing rencana pemilik perang iki, mungsuh nyata kita - Anglo-Saxon, sing mung nggawe perang iki "kanggo awake dhewe", ngolah Ukraina lan Rusia kanthi bantuan. saka anak didik, lan pitted kanca karo kanca. Mungsuh sing padha, "mitra" utama Putin, sing wis suwe kita sregep nyingkiri lan ora ndemek, kaya-kaya ora ana.
      Ukraina, Polandia, NATO - iki ora mungsuh, nanging senjata ing tangan saka mungsuh nyata kita, sing kurban kanggo kapentingan dhewe, nalika lan carane kepengin.
      Malah karusakan sing ditindakake ing gaman kasebut wis dianggep dening Anglo-Saxon lan entuk bathi. Histeria bebaya saka Rusia lan bantuan kanggo Ukraina nyebabake aliran dhuwit saka anggaran nasional negara-negara NATO menyang anggaran nasional kompleks industri militer, lan saka anggaran kompleks industri militer Anglo- Saxon, sing dadi pabrikan senjata utama.
      Kelemahan ekonomi negara-negara NATO ing perang iki uga dianggep ing rencana Anglo-Saxon sing, kanthi praktis ora ana sektor manufaktur, bakal ngubengi Eropa lan ngowahi dadi lampiran manufaktur. Nanging, sadurunge dadi abdi kanggo Anglo-Saxon, vassal bakal ngrusak Rusia kanggo wong-wong mau. Mangkono, Anglo-Saxon ora kudu ngumbah getihe utawa getih kita.
      Elinga komunikasi kapal saka sekolah. Kepiye carane bisa narik banyu saka Ukraina yen tunyuk ana ing tangan Anglo-Saxon?
      Ana analogi liyane - saka urip diwasa. Tinimbang dealing karo sing duwe pecut, kita mbabarake awake dhewe kanggo jotosan. Iki diarani masochism.
      Iku wis mandhek kanggo surprise kula sing stupidity ketok nyekel NMD tanpa meksa nemtokake ing pamilik saka perang iki ora tekan mayoritas sabangsa sandi. Aku ndeleng carane populasi diproses ing televisi kanthi semangat pendekatan edan iki, lan saiki aku ngerti manawa panguwasa lan "kolom kalima" (nyata) sing digunakake kanggo numpes Rusia minangka siji. Zombifikasi populasi kanthi bantuan televisi minangka panemuan sing wis suwe banget, nanging wong-wong Anglo-Saxon sing bisa ngowahi alat kasebut dadi alat tanpa masalah kanggo ngatur masarakat. Nggunakake iki, lan alat liyane, padha nuntun negara kita lan wong kanggo karusakan.
      1. Pendaki Offline Pendaki
        Pendaki (Dmitry) 28. november 2022 12:43
        +1
        Putin duwe rencana sing apik ing wulan pertama perang. Nanging Putin rusak. Lan ora malah Kulon, nanging "kita" kaya Abramovich. Sawise iku, kabeh wiwit berkembang miturut rencana Kulon. Dumping massal senjata Soviet menyang konflik, perang Rusia karo Rusia lan karusakan saka bank kiwa Rusia. Salajengipun, mung lompat lan kebingungan ....
        1. Alexey Davydov Offline Alexey Davydov
          Alexey Davydov (Alexi) 28. november 2022 15:27
          0
          Putin duwe rencana sing apik ing wulan pertama perang. Nanging Putin rusak.

          Lan nalika dheweke "ora rusak"? Marang Dimitri.
          Nalika, tinimbang ngembangaken negara, kanggo puluh taun disimpen dhuwit ing Kulon, lan ing kanthong saka oligarki - ing panggonan sing padha?
          Utawa nalika, sawise nyelehake cadangan emas kita ing pangkone mungsuh, menehi ultimatum, sawise pembekuan, dheweke ngirim pembayaran utang negara ing kana lan langsung ngeculake ultimatum ing jamban?
          Mungkin nalika dheweke milih Serdyukov kanggo ngecor tentara, lan ing 2020 dheweke kasil ngrampungake karya iki?
          Nalika, miturut model reformasi ing tentara, apa dheweke "ngoptimalake" kabeh lan kabeh, ngrusak (lan terus nglakoni) produksi domestik, ilmu pengetahuan, pendidikan lan obat-obatan?
          Nalika dheweke nyerahake kabeh posisi internasional kita marang mungsuh?
          Nalika dheweke munggah menyang jebakan Anglo-Saxon ing Ukraina, sing jelas kanggo kabeh wong, lan nggawe negara kasebut ditarik menyang perang sing agawe karo NATO?
          Sawise kabeh, kabeh iki kedaden ora kanggo kapentingan kita, nanging kanggo kepentingan mungsuh.
          Dadi nalika dheweke "ora rusak"?
          Sapa sing bisa dipilih dening Anglo-Saxon kanggo ngganti wayang sing mabuk ing salawas-lawase, yen durung dirusak lan diikat ing tangan, mantan perwira intelijen?
    2. Igor Offline Igor
      Igor (Vladimirovich) 28. november 2022 04:11
      0
      Jendral Rusia duwe bakat - ya, Hiker (Dmitry), lan amarga keluwihan bakat, dheweke wis ngganti kepemimpinan dhewe, lan dheweke wis nyebul bakat super. iku ora adoh saka kalah perang.
  2. Anton Kusmin Offline Anton Kusmin
    Anton Kusmin (Anton Kusmin) 26. november 2022 15:13
    +3
    Sawise maca judhul, aku ora pengin maca artikel kasebut. Dianggep omong kosong. Murni kanggo nuduhake "ora maca, nanging aku ngukum" (C) :) Aku mutusaké kanggo maca tho. Lan penulis kaget banget. Tanpa nuduhake tujuan sing diucapake dening penulis, aku menehi penghargaan marang argumen sing diwenehake dheweke kanggo ndhukung sudut pandange.

    Dheweke, paling ora, nduweni hak kanggo ana.
  3. kaligrafer Lev_Nikolaevich (Dmitry) 26. november 2022 15:20
    +1
    Umumé, aku setuju karo usulan kasebut.
    Nanging:

    "OPG 95 kuartal" malah duwe bathi kanggo kabeh sing kedadeyan, amarga ngidini sampeyan entuk luwih akeh babagan ekspor listrik menyang Eropa

    Bubar ana informasi sing dadi akibat saka karusakan ing infrastruktur energi sing dadi Ukraina ngimpor listrik, ora kanggo ngedol.

    luwih becik nggunakake rudal jelajah lan drone kamikaze khusus ing infrastruktur sepur mungsuh - terowongan lan jembatan, uga jalur sepur dhewe, sing digunakake langsung kanggo tujuan militer.

    biaya rudal layaran ora bisa dibandhingake karo potongan trek sing wis dirakit, sing bisa dikirim kanthi cepet menyang papan sing rusak. Kemampuan kanggo ngrusak jembatan utawa trowongan langsung gumantung saka linuwih tutup pertahanan udara. Boten kados rel sepur biasanipun, ana sawetara obyek kasebut, lan kemungkinan sing bisa dipercaya.
    Saka awal pamboman, titik lemah diidentifikasi - gardu listrik sepur, lan dheweke wiwit nggarap.
    Yen padha miwiti kanggo nutupi kanggo ngrugekake saka kreteg, kita bakal bom kreteg, nanging luwih angel kanggo mateni wong-wong mau. Peralatan listrik minangka barang sing luwih rawan.
    1. Alexey Lan Offline Alexey Lan
      Alexey Lan (Alexi Lantukh) 30. november 2022 18:54
      +2
      Ana obyek kasebut ing stasiun sepur minangka bangunan sinyal, sing gumantung banget karo lalu lintas. Serangan drone ing bangunan kasebut nyebabake kasunyatan manawa panah bakal diterjemahake kanthi manual, semaphore ora bisa digunakake, para dispatcher ora bakal ngontrol kahanan kasebut.
  4. Jstas Offline Jstas
    Jstas (jstas) 26. november 2022 15:45
    -3
    piye carane? Nerbitake dhaptar rega. Simple VSUshnik-100 dllars /captured/. Azovets-50 / kanggo rong atus -250 /. Petugas-20. mercenary Western, uga, telung puluh. Jenderal - ora luwih saka rolas. Dadi apa? A rolas - jenderal - satus ing kanthong sampeyan! Lan jenderal duwe bandera, kaya asu sing ora dipotong ...
  5. sgrabik Offline sgrabik
    sgrabik (Sergey) 26. november 2022 15:46
    +1
    Sawise wilayah LDNR, Kherson lan Zaporozhye gabung karo Rusia, format SVO wis meh ilang relevansi, ing format iki saiki bakal luwih relevan lan bisa ditrapake kanggo nindakake operasi anti-teroris, amarga rezim Nazi kriminal Kyiv ora liya. saka kumpul gedhe uga-bersenjata lan Western-didhukung gangster lan teroris karo ideologi Nazi.
  6. dub0vitsky Offline dub0vitsky
    dub0vitsky (Victor) 26. november 2022 16:12
    0
    Ganti rezim Zelensky karo rezim Poroshenko, utawa Nazi sing luwih rabid?
    1. Nikolai Volkov Offline Nikolai Volkov
      Nikolai Volkov (Nikolai Volkov) 26. november 2022 17:20
      +5
      kenapa? kita duwe ibu baptis Labu ing cadangan ... lan yanuk Sayuran ... kita mesthi bakal manggon karo wong-wong mau ing "tentrem lan tetanggan apik"
  7. Nikolai Volkov Offline Nikolai Volkov
    Nikolai Volkov (Nikolai Volkov) 26. november 2022 17:20
    + 10
    kita bakal nyelehake dhewe ing Kyiv, kita bakal ngatasi masalah, lan ing 10-15 taun Bandera bakal bosok maneh kanthi bantuan para imigran Ukrainia ... lan sapa sing bakal dipilih ing Kyiv? Medvedchuk?? Inggih, Mungkin langsung Kalyn banjur?

    siji-sijine pilihan kanggo ngilangi anti-Rusia yaiku kalebu wilayah ing Federasi Rusia. Mungkin ora kabeh, nanging paling mau. lan karya sabanjure karo populasi ... sanajan yen ditindakake dening Solovyovs, Zatulins lan liya-liyane, mula kabeh bakal normal maneh
    1. 1_2 Offline 1_2
      1_2 (Bebek mabur) 26. november 2022 18:47
      +1
      tengen, mung ram bakal langkah ing rake kaping pindho
      1. Komentar wis dibusak.
      2. zenion Offline zenion
        zenion (zinovy) 27. november 2022 13:33
        0
        Wedhus ngliwati rake, wong ora!
  8. kot711 Offline kot711
    kot711 (vov) 26. november 2022 17:27
    +3
    Apa ana sing ngarep-arep yen, tanpa cahya lan panas ing musim dingin, wong Ukrainia lan Rusia sing manggon ing Nezalezhnaya bakal nyerah marang sih-rahmat pemenang?
    Kayane tugas kaya ngono kuwi ora pantes. Serangan ditindakake kanggo ngganggu transportasi lan bisnis.
  9. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 26. november 2022 17:40
    +2
    Dina iki ana perang skala lengkap lan Angkatan Bersenjata Ukraina duwe motivasi lan relatif sukses mbela awake dhewe. Ngelingi Perang Donya II, Inggris lan Amerika ngebom industri lan infrastruktur Jerman, lan Jerman ditinggal tanpa tank lan gaman abot liyane lan cepet nyerah. Kaputusan kasebut katon ing NVO karo Ukraina, kanggo ngrusak ekonomi lan infrastruktur, potensial militer bakal suda kaping pirang-pirang, macem-macem masalah sosial bakal digawe, sing bakal mengaruhi kemampuan tempur Angkatan Bersenjata Ukraina. Kapindho, kanggo nyegah pasokan senjata kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina, uga panggunaan ing ngarep. Ing kene GRU lan NMD Federasi Rusia kudu muter biola pisanan - nanging ora bakal ana sukses, gagal ngalang-alangi. pasokan senjata IED saka wiwitan NMD. Akeh layanan sing ambruk banget ing Federasi Rusia, wiwit saka Kamentrian Pertahanan, Kamentrian Luar Negeri, intelijen, pasokan, kompleks industri militer, lan asil katon jelas - 9 sasi kanthi posisi sing padha, ing pungkasan. saka sepuluh Angkatan Bersenjata paling dhuwur ing Eropah, Angkatan Bersenjata Ukraina. Kesimpulan: ing medan perang, Angkatan Bersenjata RF nuduhake awake dhewe saka sisih paling awon (para pelakune isih dadi sing utama), kamenangan bakal dawa lan angel. Ngalahake ekonomi lan infrastruktur Ukraina minangka dalan sing bener kanggo kamenangan. Ngiringi kudu nguatake Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, kanggo ngilangi senjata presisi dhuwur, peralatan teknis pasukan (jaringan komunikasi sentris, pencitra termal, lan liya-liyane), tuku senjata lan peralatan sing dibutuhake. luar negeri (Iran, Korea Utara, liwat negara katelu, etc) Supaya adoh - sing, kanggo SVO kanggo kabeh layanan lan Enterprises saka Federasi Rusia, Assessment ora kasil. Butuh org. temuan...
  10. Pak Vlad Offline Pak Vlad
    Pak Vlad (Sirius NVL) 26. november 2022 17:55
    +2
    9 sasi perang, kaya sing dicritakake, babagan sapa sing bisa nindakake. 300-400 ewu ora bisa nindakake operasi strategis skala gedhe. Dheweke wis lunga menyang Kharkov, padha weruh. Kremlin cenderung menyang perjanjian, dudu perang. Saiki, 3 posisi katon minangka tujuan operasi aneh: nyekel koridor menyang Crimea, tekan wates DPR (yen sampeyan beruntung), ndandani kahanan kanthi persetujuan, paling ora ing gencatan senjata lan wiwitan konsultasi. Kabeh limo de-tions dongeng kanggo lokhtorat a, amarga padha mokal tanpa asor saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Saiki takon dhewe, apa AFRF bisa ngalahake Angkatan Bersenjata Ukraina? ))
    Mulane, propaganda bakal ngliwati panangkepan saben desa minangka kamenangan sing luar biasa, lan pusat regional (yen sampeyan beruntung) bakal ditampilake minangka kamenangan lengkap lan final ing Kiev, sawise sampeyan kudu ndandani posisi lan miwiti negosiasi. , lan nyatane iki minangka pilihan sing paling apik kanggo kabeh wong supaya bisa ngrampungake getih sing ora dingerteni lan ora perlu iki ....
  11. 1_2 Offline 1_2
    1_2 (Bebek mabur) 26. november 2022 18:46
    -1
    ..Neighboring Poland outplaying Rusia amarga wis gambar atraktif saka mangsa umum kanggo wong Ukrainia, kang kita ngedika bab ing rinci sadurungé.

    nyatane, Polandia bangkrut, karo utang 370 milyar, wis meh ora industri dhewe, kabeh belongs kanggo Jerman (kajaba pasamuwan), ora ana teknologi, ilmu, malah senjata prasaja dipeksa kanggo tuku ing sisih. , ora ana sumber daya ... mung ana Toad lan iri saka Federasi Rusia sing duwe kabeh. mesthi, pinter Svidomo ngerti iki, nanging padha minoritas ana, lan mayoritas yakin sing West bakal Feed wong mung amarga padha ngulungaké Rusia lan ... bakal manggonake pangkalan NATO, padha mikir iku kaya nyewakake Moscow (Berlin). IDR) apartemen, lan manggon kanthi nyaman ing Thailand tanpa nindakake apa-apa). Lan apa, wong Polandia urip kaya ngono suwene 30 taun. nampa hibah lan utang. iku mung sing kabeh teka menyang mburi, utamané freebie euro, amarga sing carane kabèh .. Eropah urip. nyithak triliun bungkus permen sampah, lan yen jagad ora gelem ngedol barang-barange kanthi rega euro (dhuwit kilogram), kabeh ekonomi sing dicithak bakal ditutupi cekungan tembaga - bakal ditinggal tanpa minyak lan gas, sumber daya, pupuk, logam, katun, panganan, lan liya-liyane. Ana sing bakal takon lan ing ngendi dheweke bakal ngedol kabeh iki, yen ora menyang Kulon? - ing ngendi dheweke mbayar yuan (populasi China 1,5 milyar), ruble (150 yuta wong). emas, lan malah rupee (India 1,4 milyar wong), utawa barter. Kulon duwe risiko ditinggal tanpa sumber daya kanggo bungkus permen. yen ora mandheg parasitizing ing mesin itungan. A squabble wis wiwit antarane Prancis lan Jerman, kanggo kasunyatan sing Hans menehi silihan 200 milyar kanggo tuku gas ing sembarang rega. mung supaya ora beku.)) iki tegese Eurosbrod (kabeh kajaba Hans saka Prancis lan Italia) bakal umume sangsoro saka milyar dicithak euro. ora kanggo ngrusak kapercayan ing euro. ing kasus iki, Kutub Balts ora bakal urip ing kabeh, lan Pakdhe Sam ora bakal bantuan, masalah sing malah Samsaya Awon - malah allies wis nyisihaken saka kertas utang, lan enggal dollar bakal diganti dening yuan digital. rubel rupee. Dadi banders dupa ing kasus apa wae, mung Rusia sing bisa nylametake wong-wong mau, nanging minangka subyek denazified dhewe, lan yen wong kepengin manggon ing Ukraina, supaya mbangun ing rembulan, ing tanah Rusia Little Rusia iku ora bakal maneh. dadi
  12. borsvt Offline borsvt
    borsvt (boris) 26. november 2022 20:05
    +2
    Cetha yen Zelya wis dadi zombie politik. Nanging, setuju karo penulis artikel kasebut ing umum, utamane, aku pengin mbantah.
    1. Apa gunane mbuwang dhuwit ing lokasi kasebut, lan luwih-luwih ing keris sing larang kanthi prospek entuk sawetara jinis hack ing bali? Ora ana sing bakal diganti, kajaba sing pungkasan bakal langsung ndhelikake ing Polandia, ing sangisore lolongan kabeh pak NATO. Ya, lan Zelya, paling kamungkinan, paling wektu iku lungguh metu
    2. Minangka insinyur, aku setuju banget karo komentar SW. calligrapher LevNikolaevich - stasiun sepur trek dibalèkaké ing sawetara jam lan Penny dening tim repair / Sepur repair. Lan amunisi larang iku adyo ((
    3. Kreteg, kaya terowongan, ditutupi, lan roket roket ing struktur gawean iki ora ana masalah, uga didandani - sanajan sawise roket - sekaligus. Kajaba iku, aku nyaranake ndeleng skema saka railways fallow, lan sampeyan bakal kaget carane akeh sampeyan kudu numpes supaya ora golek rute alternatif tolerable kanggo ngatur lalu lintas.
    4. Dene anggen kula aturaken dhateng tiyang jaler, saha nerangaken dhateng warga kita, kula saged ngaturaken pitados bilih boten prelu ngaturaken punapa-punapa. Kenging punapa? Nanging penting kanggo nyederhanakake tugas kanggo pasukan - kanggo nerangake yen kita perang supaya bisa ngalahake gagasan kanggo ngancam Federasi Rusia karo Crimea ing kana, utawa karo infrastruktur NATO - ora cukup! Kanggo iki, kabeh cara apik.
    5. Kesimpulan - Aku bakal mbaleni komentar SW. Nikolai Volkov - tilas wilayah Ukrainia bakal dicaplok menyang Rusia. Saka aku bakal nambah - mesthi, kabeh))
    1. Alex Smirnov Offline Alex Smirnov
      Alex Smirnov 26. november 2022 20:59
      +2
      Mung wong sing naif banget sing bisa mbantah manawa ora mungkin ngrusak rute pasokan senjata tanpa nyoba.
      1. borsvt Offline borsvt
        borsvt (boris) 26. november 2022 21:56
        0
        ya, naif, aku ora bakal nolak.
        Aku bakal menehi saran sing wicaksana kanggo ndeleng skema sepur lan dalan lan paling ora kira-kira ngitung biaya kanggo mblokir serangan rudal.
        Kanggo referensi: miturut sawetara prakiraan, biaya rudal Kh-101 yaiku $ 13 yuta, rudal Kalibr $ 6,5 yuta, lan rudal Iskander $ 3 yuta, ora njupuk wektu produksi kanggo produk teknologi kompleks kasebut.
        1. Cooper Offline Cooper
          Cooper (Alexander) 27. november 2022 02:05
          +2
          Aja ngirim omong kosong. Apa sampeyan mikir perlu kanggo nylametake nyawa prajurit lan warga sipil Rusia ?? Inggih, sampeyan lan ... (saru).
          1. borsvt Offline borsvt
            borsvt (boris) 27. november 2022 13:09
            0
            Mungkin omong kosong, iki ora babagan nylametake nyawa, nanging babagan ekonomi umume. Kene sampeyan, bearer, pinten pajak sampeyan mbayar saben taun? cukup kanggo mesthekake produksi paling siji roket?
            Sing apikan karo wong liya, kaya wong liya sing njaluk roket kanggo ngrusak kabeh sing ana ing kono ((
      2. k7k8 Offline k7k8
        k7k8 (vic) 27. november 2022 12:37
        +1
        iksperd liyane sing ora ngerti sajarah. Cara nglawan mungsuh iki digunakake ing skala gedhe ing taun 1944 sadurunge diwiwiti Operasi Bagration (Perang Rel sing misuwur). Wis kabukten ing laku yen efektif mung sadurunge wiwitan operasi serangan strategis. Apa sampeyan, minangka ahli militer, ndeleng prasyarat kanggo acara kasebut?
  13. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 26. november 2022 21:53
    0
    Kabeh iki 1st, 2nd, 3rd ndadekake pangertèn 9-8 sasi kepungkur.
    Nanging kaya sadurunge tanggal 24, Kremlin nindakake ngelawan saka apa sing dikandhakake lan dijanjekake marang populasi.

    Saiki pernyataan manajer efektif sing gedhe Lavrov (sing ninggalake Rusia tanpa sekutu, nanging kanthi "mitra" pembunuh sing tuku gas, gandum lan barang-barang liyane kanthi rega murah) katon kaya moyoki.
    Ing kasunyatan, pranyata maneh ngelawan saka apa kang ngandika lan janji

    Wong Ukrainia (sing, kaya-kaya, ora ana, miturut Kremlin) bakal dibebasake saka panguwasa neo-Nazi, wong enom sing njabat ing Angkatan Bersenjata Ukraina, ekonomi, logistik, pemilihan lan wilayah. Dheweke pantes manggon ing tetanggan sing apik, kekancan, kamakmuran, tanpa listrik, karya, tabungan, produksi, kerja keras kanggo oligarki Rusia, ing jejere sedulur Slavia.

    Mergo iki. Sampeyan bisa ndeleng standar urip ing 8 taun sing ora diakoni dening Kremlin LDNR lan sapa sing duwe tambang lan pamrentah ing kana.
    1. borsvt Offline borsvt
      borsvt (boris) 26. november 2022 22:16
      +1
      ya, iku persis apa iku, pamaréntah kita ora nyenengake, kanggo sijine iku entheng, nanging apa iku, ora ana panguwasa liyane, ing teori - katon ing sembarang negara, padha kabeh babagan jinis padha))
      ing kahanan karo tanah fallow - ora ana pilihan, yen sampeyan sijine dhewe ing layanan saka imperialis jaban rangkah, lan malah kaancam bakal punah, ing Rusia, banjur proses njupuk "seneng" kanggo manggon ing kita iku ahead. Apa sing kedadeyan saiki
  14. gen1 Offline gen1
    gen1 (Gennady) 26. november 2022 21:55
    0
    Kaping pisanan, kudu dicritakake kanthi jelas lan ora ambigu
    Kapindho, kudu diucapake
    Katelu, perlu kanggo nggawe Ukraina pro-Rusia anyar, ... ing Kharkov

    Sawise njupuk telung langkah kasebut, Rusia bakal ngganti format partisipasi ing NWO kanthi radikal. Wong Ukraina dhewe banjur bakal mbebasake Bank Kanan Ukraina lan nggulingake rezim Zelensky

    Aku ngerti kanthi bener: rong slogan ilang, luwih apik ing gendera abang + Kharkov? Lan langsung Nazi bakal nglawan Nazi?
  15. Cooper Offline Cooper
    Cooper (Alexander) 27. november 2022 01:59
    +5
    Nanging artikel iki rada nguciwani. Tuladhane

    ... kanggo wong Ukraina seduluran ..

    Ora sedulur maneh. Adoh saka sedulur lan ora bakal. Nanging .. Penulis ngomong babagan sawetara Ukraina pasca perang ing kene. Dadi - sing diarani. Ukraina kudu rampung ilang minangka negara, yen kabeh bakal kelakon maneh cepet utawa mengko. Ora ana pilihan.
  16. nonton Offline nonton
    nonton (Alex) 27. november 2022 02:04
    +1
    Penulis duwe optimisme sing berlebihan. Saiki sing diarani "Ukraina" wis dadi non-Rusia nganti pirang-pirang abad. Pengaruh Polandia, Jerman ing wilayah iki disepelekake ing pamikiran Rusia. Iki dudu wong "sadulur". Iki mung wong sing padha sing tiba ing orbit sing beda karo wong Rusia, sanajan sawetara sing nganggo basa Rusia. Apa dheweke mbela rezim Yudeo-Nazi? iya ta? OK, aku weruh, supaya padha lungguh ing peteng lan kadhemen. Apa padha melas kanggo wong Donbass lungguh ing peteng lan kadhemen? ora? Dadi padha pantes. Negara "Ukraina" durung entuk hak kanggo urip, iku misunderstanding sajarah.
  17. Bakht Offline Bakht
    Bakht (Bakhtiyar) 27. november 2022 09:45
    0
    Tegese, dianggep yen Ukraina minangka negara kudu dilestarekake. Lan warga Ukraina dhewe bakal mbebasake Ukraina. Kanthi tailwind saka sisih lor.
  18. gen1 Offline gen1
    gen1 (Gennady) 27. november 2022 09:47
    +2
    Informasi kanggo penulis, uga, supaya bakal mandheg mabur ing mega. Kanggo 9 sasi, karo wilayah liberated ageng, wilayah Russian-speaking, kawangun siji batalion. Ya, Sergey, siji batalyon, tinimbang rombongan kebiri 50 wong saka wong-wong sing nyerah. Saka 2 yuta populasi sing dibebasake - 50 wong!
    1. Bakht Offline Bakht
      Bakht (Bakhtiyar) 27. november 2022 10:03
      +5
      Iki dudu indikator. Anggere tentara Rusia mundur, jumlah sukarelawan saka populasi sing wis mardika bakal sithik.
      We kudu kamenangan ing ngarep. Tanpa kamenangan kasebut, kabeh iku niat apik.
      1. gen1 Offline gen1
        gen1 (Gennady) 27. november 2022 10:12
        -3
        Apa kita mundur 10 wulan?
        1. Bakht Offline Bakht
          Bakht (Bakhtiyar) 27. november 2022 10:20
          +4
          Rusia maju kanggo sasi kapisan utawa loro. Banjur ana mung mundur.
          Opornik sing alon-alon ing Donbas meh ora bisa diarani nyerang.
  19. Juragan Offline Juragan
    Juragan (Kapten) 27. november 2022 10:56
    +1
    Carane nggulingake Zelensky !? Sampeyan serius ora ngerti? Bisa dibanting ing dina wiwitan. Nalika dheweke durung ndhelik ing lemah. Ya, sanajan saiki ora dadi masalah ... badut sing seneng ngunjungi wilayah sing diarani liberated ... nanging menehi sebutan target lan ngarahake sawetara CD kanggo tujuan kasebut ora dadi masalah. Dadi Kremlin dhewe ora pengin.
    1. k7k8 Offline k7k8
      k7k8 (vic) 27. november 2022 11:46
      -1
      Kutipan: Juragan
      Bisa dibanting ing dina wiwitan

      Sampeyan ora weruh prabédan antarane "nggulingake" lan "slam"? Apik! Sampeyan propose kanggo nggawe martir metu saka wong, lan kudu dadi (bebarengan karo Turchinov, Yatsenyuk, Nalyvaychenko, Avakov, Poroshenko, etc.) wong melu ing pengadilan pidana internasional sawise capitulation Kyiv.
      1. tamu Offline tamu
        tamu 27. november 2022 15:07
        +1
        Kutipan saka k7k8
        Sampeyan ora weruh prabédan antarane "nggulingake" lan "slam"?

        Ora ana bedane, lan Amerika wis mbuktekake kaping pirang-pirang.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. Komentar wis dibusak.
            1. Komentar wis dibusak.
  20. mekanik Offline mekanik
    mekanik (Yuri) 27. november 2022 13:41
    +3
    Ngganti rezim Zelensky ora bakal ngganti apa-apa.
    Carane akeh Ukrainians wis "lemah" wis, 300 ewu wong?
    Saben duwe atusan sanak sedulur.
    Sing, saiki ing saben kulawarga Ukrainia ana almarhum, "lemah" dening Rusia.
    Saiki sampeyan bisa netepake tingkat "katresnan" Ukrainians kanggo Rusia lan ngerti sing sembarang pamaréntah Ukraina anyar bakal nambani Rusia malah Samsaya Awon kanggo please sawijining electorate.
    Mangkono uga kanggo 50 taun sabanjure, nganti generasi anyar tuwuh ...
  21. dub0vitsky Offline dub0vitsky
    dub0vitsky (Victor) 27. november 2022 18:05
    +2
    Kutipan: Nikolai Volkov
    kenapa? kita duwe ibu baptis Labu ing cadangan ... lan yanuk Sayuran ... kita mesthi bakal manggon karo wong-wong mau ing "tentrem lan tetanggan apik"

    Ya, sapa sing bakal percaya (malah awake dhewe) yen dheweke bakal dipilih kanthi bebas? Badut sak jam, nganti Maidan sabanjure? Lan banjur - dongeng babagan banteng putih. Ora, tenan. Dheweke mati, mula dheweke mati.
  22. dub0vitsky Offline dub0vitsky
    dub0vitsky (Victor) 27. november 2022 18:10
    -1
    Kutipan: gene 1
    Informasi kanggo penulis, uga, supaya bakal mandheg mabur ing mega. Kanggo 9 sasi, karo wilayah liberated ageng, wilayah Russian-speaking, kawangun siji batalion. Ya, Sergey, siji batalyon, tinimbang rombongan kebiri 50 wong saka wong-wong sing nyerah. Saka 2 yuta populasi sing dibebasake - 50 wong!

    Lan pirang-pirang sukarelawan teka ing Tentara Merah ing taun 1943 saka wong Jerman sing ditawan? Mungkin saka dhaptar tahanan iki, ana akeh sukarelawan karo kita?


    Lan ora bakal akeh. Kang kudu katahan adoh saka ngarep. nggunakake ing construction saka bètèng, lan pemugaran kutha.
  23. Igor Offline Igor
    Igor (Vladimirovich) 28. november 2022 04:07
    -1
    paling sawetara tindak teks luwih utawa kurang nyukupi karo pangerten masalah
  24. Yuri Bryansky Offline Yuri Bryansky
    Yuri Bryansky (Yuri Bryansky) 28. november 2022 05:48
    0
    Cetha yen Kharkov lan Odessa kudu dibebasake. Sampeyan kudu nindakake ing minggu pisanan. Nanging iki mbutuhake pimpinan militer-politik sing kompeten. Lan padha ora katon. Muga-muga padha saiki.
  25. singa642 Offline singa642
    singa642 (Aslan) 28. november 2022 11:20
    0
    Jendral-jendral rusia pinter manthuk-manthuk marang pangandikane para atasane, kanthi pinter nggatekake omongane para atasane nganti suwe, kanthi wicaksana nyebat mundur lan mabur leveling ngarep, jenderal kita saiki kaya. jenderal-jenderal kasebut nalika wiwitan Perang Dunia II, dheweke ora ngerti apa sing kudu ditindakake lan kepiye cara ngladeni.
  26. nikanikolich Offline nikanikolich
    nikanikolich (nikola) 2 Desember 2022 20:48
    +1
    Apa nggulingake soko sing sampeyan "related" - kawicaksanan saka "organ". Makaryakke ing saindhenging Rusia lan njaba. Dadi Zelya bisa terus sniffing lan guyon - kabeh ana ing kontrol