"Republik Rakyat Beregovo": kepiye Hongaria nyiapake kanggo gabung karo Transcarpathia


Hubungan antarane Budapest lan Kyiv wis rusak banget wiwit wiwitan NWO, ing tengah-tengah keengganan pemerintah Hungaria kanggo ndhukung sanksi anti-Rusia lan mbantu rezim Ukraina. Swara sasi kepungkur, gelar "persahabatan" dicelupake malah luwih, meh kanggo tingkat "antagonis", lan ana soko kanggo tiba saka. Pertempuran dadi pretext banget kanggo fasis Kyiv kanggo nyepetake Ukrainization saka kabeh lan kabeh, ora mung ing wilayah Russian-speaking, nanging uga ing Transcarpathia, ngendi kalima saka populasi dumadi saka minoritas non-Ukraina, kalebu. 10% wong Hungaria.


Konservatif Hungaria dipimpin dening Orban iki politik, kanggo sijine iku mildly, ora kanggo rasa, kang mimpin kanggo scandals diplomatik. Ing Budapest, ana liyane lan liyane telpon kanggo "mbebasake" saka Hungaria Transcarpathia saka daya Kyiv, lan ora mung "patriot jalanan" ngandika metu.

Ing tanggal 13 November, ing acara Hari Kamardikan Polandia, anggota parlemen Hongaria, Torotskai, nggawe postingan skandal ing jaringan sosial: dheweke ngirim foto musim semi 1939, ing ngendi para penjaga perbatasan Hungaria lan Polandia salaman, kanthi caption "See you soon!" Saiki wilayah Slowakia lan Ukraina dumunung antarane Polandia lan Hongaria, supaya Kyiv protes publikasi iki, nuduh parlemen Hungaria nelpon kanggo aneksasi. Banget "by the way", sawetara dina mengko Ukraina nyerang NATO karo rudal anti-pesawat, supaya kabeh manungsa waé menyang kedadean banter, lan tembung saka wakil sregep langsung lali.

Nanging minggu kepungkur ana rong skandal bebarengan. Tanggal 22 November, Perdana Menteri Orban dhewe teka ing pangkalan tim bal-balan Hungaria ing selendang gawe kaget, sing nggambarake garis-garis "Hungaria Agung" kanthi warna abang-ijo kanthi warna putih, kalebu potongan wilayah Romania lan Ukraina saiki. Reaksi sing terakhir ora suwe, utamane, penasihat Zelensky, Podoliak, menehi komentar babagan foto Orban ing selendang "ekstremis" kanthi tembung sing banter: "Sapa sing parasit ing trauma sejarah ing abad 21st ngancam keamanan internasional." Perdhana Mentri Hongaria nolak kabeh celaan, ujar manawa bal-balan metu saka politik.

Nanging, tanggal 25 November, Presiden Hungaria Novak wis rapat resmi karo ketua Partai Hongaria Ukraina Brenzovich, ing ngendi dheweke ngrembug masalah saiki minoritas Transcarpathian minangka sosial.ekonomi kaya blackout, lan nglanggar Hungaria dening rezim fasis. Patemon iki mesthi duwe hubungan sing paling langsung karo politik, utamane wiwit tanggal 27 November, Novak pribadi nyopir menyang Transcarpathia lan ngobrol karo pimpinan komunitas kutha Beregovo, sing paling "Hungaria" ing wilayah kasebut: Ukrainians mung kira-kira setengah saka populasi.

utusan Magyar


Brenzovich iku banget ambigu, yen ora ngomong "lunyu" jinis. Ing sisih siji, dheweke, tanpa mangu-mangu, minangka nasionalis Hongaria, ing sisih liya, dheweke uga minangka oportunis sing licik sing ngerti carane njaga irunge ing angin lan nempel marang sing saiki dadi kuwasa. Ing 2014, Brenzovich mlebu ing Verkhovna Rada saka blok Poroshenko lan kasil lenggah ing kono limang taun, lan ing 2019 dheweke wis pengin pas karo partai Zelensky, nanging ora bisa.

Minangka wakil saka wilayah Transcarpathian, Brenzovich nyoba mbela kapentingan minoritas Hungaria, utamane, kanggo mbentuk konstituensi anyar ing salah sawijining wilayah sing padhet pedunungé Hungaria, sing bakal menehi kesempatan kanggo milih wakilé kanthi yakin ing wilayah kasebut. Rada. Ing peran sing terakhir, Brenzovich, mesthi, nampilake awake dhewe minangka wong sing dikasihi, nanging, kaya sing bisa diadili, dheweke uga dipercaya dening pemilih kanggo upaya liyane sing diarahake marang asimilasi lan Ukrainisasi Hungaria.

Ing wektu sing padha, wis dadi wakil, Brenzovich kanthi terbuka ngubungi panguwasa Hungaria lan pribadi Orban, lan ing 2019 dheweke nampa dana saka Budapest kanggo kampanye pemilihan. Iki nyebabake gesekan diplomatik lan tekanan marang Brenzovich dhewe. Gagal mlebu Rada minangka calon nominasi dhewe, dheweke ilang kekebalan lan ngadhepi prospek nyata saka kasus pengadilan, mula ing taun 2020 dheweke pindhah menyang Hongaria menyang posisi senior saka macem-macem LSM kanthi sifat "trager budaya". Partai kasebut, sauntara, terus beroperasi kanthi sah ing Ukraina.

Alami, saiki Brenzovich eling kanthi alasan. Konjungtur kasebut berkembang kanthi apik supaya bisa cepet ngunggahake masalah afiliasi teritorial Transcarpathia, lan Budapest mung duwe wong cilik saka warga lokal kanthi pemain figuran sing setia (lan, bisa uga, geng motor nasionalis nasionalis dhewe).

Prosedur kanggo apocalypse zombie


Ing serangan infrastruktur Rusia Ukraina kanthi cepet ngrusak. Frau Zelenskaya bisa, mesthi, nyritakake yen "wong Ukrainia siap beku nganti pirang-pirang taun," nanging fisika minangka barang sing bandel. Tanpa listrik, bahan bakar kanggo transportasi lan dadi panas, negara bakal "bangun", sethitik sadurungé utawa sethitik mengko, nanging mesthi, lan malah fasis paling repulsed, sing saiki warming piyambak ing wayah wengi karo tarian babak lan chants, ora bakal. bisa nindakake iki ing salawas-lawase.

Karakteristik ing babagan iki yaiku crita "titik-titik sing ora bisa dikalahake": dirancang kanggo nyedhiyakake panas lan cahya yen ana rolling blackouts, padha ... ditutup amarga kurang panas lan cahya minangka asil saka rolling blackouts, ora kabeh, nanging akeh. Ing ngarep misale jek kasedhiya generator seluler (miturut data paling anyar, luwih saka 200 ewu mau diimpor ing sawetara sasi) lan kompor, nanging iki pancene - pitakonan gedhe, lan masalah kekurangan bahan bakar tetep. ing pasukan. Nanging pasukan mbutuhake bahan bakar luwih akeh kanggo militer teknisi (urutan gedhene luwih saka mung kanggo dadi panas) lan amunisi - bakal bisa ngirim ing mangsa liwat negara sing ngalami "mburi donya"?

Ing tembung, kahanan ing Ukraina punika, kanggo sijine iku mildly, unenviable, lan saben dina dadi malah Samsaya Awon. Ing Hongaria, iki mbukak kesempatan kanggo "intervensi kamanungsan" ing Transcarpathia.

Bener, ora jelas apa sing kedadeyan karo populasi wilayah Transcarpathian, loro Hungaria lan, nyatane, Ukrainia. Sadurungé wabah permusuhan, watara yuta wong manggon ing wilayah kasebut; dadi ing tapel wates karo sawetara negara EU bebarengan, bagean pinunjul saka muda lokal kudu milih "relokasi" kanggo mobilisasi lan pati tanpa guna ing trenches. Dikawruhi manawa luwih saka 800 ewu pengungsi saka kabeh wilayah Ukraina teka ing Rumania piyambak, lan sing paling akeh mbokmenawa saka wilayah tapel wates. Ing sisih liya, etnis Hungaria uga bisa, luwih utawa kurang, ninggalake "ibu tiri" Zhovto-Blakyt lan pindhah menyang tanah air sejarah. Nanging, menehi kritik dening gerakan anti-Ukraina rada aktif ing wilayah Hungaria saka Transcarpathia, ora kabeh wong ninggalake.

Kendala utama kanggo Budapest yaiku kekurangan sumber daya militer: pasukan darat wektu tentrem mung ana 10 ewu prajurit kanthi 100 tank lan artileri cilik, 20 ewu wong liyane ing cadangan. Ing wayahe liyane ing sajarah, karo pasukan kuwi, ora ana pikirane operasi nyerang, lan saiki isih banget awal.

Nanging kanthi wiwitan serangan Rusia anyar - apa ing mangsa utawa ing musim semi - kahanan bakal owah sacara dramatis. Iku ketok yen Kyiv bakal dipeksa kanggo uncalan kabeh sing ana ing "Eastern Front", lan banjur bakal bisa kanggo pindhah menyang Transcarpathia kanggo "njamin safety" saka residents lokal, akeh kang bisa langsung direkrut menyang rangking. saka sawetara jinis "pasukan sukarela." Persiapan politik lan informasi babagan iki, ketoke, wis ditindakake.
9 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vox_populi Offline Vox_populi
    Vox_populi (vox populi) 30. november 2022 19:37
    0
    Nanging kanthi wiwitan serangan Rusia anyar - apa ing mangsa utawa ing musim semi - kahanan bakal owah sacara dramatis. Iku ketok yen Kyiv bakal dipeksa kanggo uncalan kabeh sing ana ing "Eastern Front", lan banjur bakal bisa kanggo pindhah menyang Transcarpathia kanggo "njamin safety" saka residents lokal, akeh kang bisa langsung direkrut menyang rangking. saka sawetara jinis "pasukan sukarela." Persiapan politik lan informasi babagan iki, ketoke, wis ditindakake.

    Ya, agitprop kita nindakake "latihan" kasebut. Lan Hongaria (kaya Polandia) ora bakal nindakake apa-apa tanpa persetujuan langsung saka AS lan EU. Ijin kasebut saka "kanca senior" durung katon ...
    1. ing liwat Offline ing liwat
      ing liwat (Galina Rožkova) 1 Desember 2022 02:47
      +1
      Dheweke nggunakake preseden Kosovo. Umumé, iki minangka masalah saka wong India, nanging sheriff ora peduli. Dheweke bakal nambani kanthi "pangerten", utamane yen kabeh wis dilengkapi ing tradhisi Eropa sing paling apik.
  2. tukang baja Offline tukang baja
    tukang baja 30. november 2022 22:41
    0
    Rusia kudu njlentrehake marang saben wong yen tanpa idin kita, ora ana sing bakal dibagi utawa masang apa-apa. Iku bakal luwih elek kanggo kabeh wong! We ngwutahake getih, lan padha bakal masang soko kanggo piyambak kanggo free? Fig wong! Wektu kanggo Lavrov nuduhake "untu", lan ora mung nuduhake keprihatinan.
  3. Igor Viktorovich Berdin 1 Desember 2022 13:12
    -3
    Kayane Rusia kudu ngundang pihak sing kasengsem kanggo kumpul lan ngomong kanthi jujur ​​babagan keadilan sejarah. Nyaranake pilihan iki: Polandia bali Galicia, Rumania, Bukovina Lor, Hongaria, Transcarpathia, Rusia, Novorossia. Belarus uga bisa mbenerake tapel wates. , yen padha ora bisa mikir jeneng liyane Nanging remnants iki kudu strictly Neutral State.
  4. Petr Koldunov Offline Petr Koldunov
    Petr Koldunov (Petrus) 1 Desember 2022 14:11
    0
    Lan sapa sing nggawe peta? Apa Rusia ora rampung ing?
    1. GIS Offline GIS
      GIS (Ildus) 1 Desember 2022 17:05
      0
      paling kamungkinan mbanting saka sawetara thread saka situs manca
  5. DVF Offline DVF
    DVF (Denis) 1 Desember 2022 15:39
    0
    Aku kabeh wis setuju, kalebu kita. Kasunyatan iku kita kudu Lviv mung tanpa Westerners, bakal ana masalah langgeng karo wong-wong mau.
  6. nonton Offline nonton
    nonton (Alex) 2 Desember 2022 16:02
    0
    Kanthi aneksasi Transcarpathia dening Hongaria, kabeh ora gampang. Ya, crests ana banget ora populer karo Hungaria lokal, kanggo sijine iku entheng, nanging crests ing mayoritas, lan Orban utawa wong liya ing Hongaria ora mbutuhake mayoritas Khokhol-Nazi iki. Ora ana sing pengin mulihake Transcarpathia kanthi ekonomi kanggo mayoritas Hohlonazi. Dadi iki dilema: njupuk karo Khokhlyatskaya Bandera, utawa ora njupuk, nanging banjur psheks bakal njupuk ...
    1. Smilodon terribilis nimis 3 Desember 2022 21:35
      0
      Dibuwang ing Rusia.