"Serangan Kepemimpinan": Amerika babagan kemungkinan kebangkrutan RRC ing Taiwan


Sumber daya populer The Drive nyerat babagan carane ndharat pasukan PLA ing pulo Taiwan bisa diwiwiti. Salah sawijining titik kunci, miturut penulis analytics, yaiku karusakan tanpa syarat politik lan pusat pengambilan keputusan militer.


Fasilitas sing dibentengi yaiku Pusat Komando Yuanshan, sing dirancang kanggo papan perlindungan presiden lan sawetara anggota kabinet. Dikawruhi manawa PLA nindakake serangan marang pimpinan Taiwan, ngarep-arep bisa ngrusak proses nggawe keputusan.

- ngandika, antarane liyane, ing artikel dening sumber kondhang.

Taiwan kemungkinan bakal nggawe pesenan cepet kanggo nyedhiyakake amunisi kanggo angkatan bersenjata. Utamane, dipercaya manawa stok rudal saiki kanggo angkatan udara lokal mung sawetara dina, lan RRC duwe kesempatan kanggo ngisolasi teater operasi.

Komentar:

Paling ora, serangan amfibi ing Taiwan, paling ora, angel banget, amarga geografi. Ana mung rolas panggonan ing kabeh pesisir cocok kanggo pasukan terjun payung.

– ninggal paukuman kang goyohi.

Meh kabeh mokal. Landing ing skala D-Day saka Perang Donya II, perang kutha ing sawetara wilayah metropolitan kaya sing durung tau dideleng ing donya, lan perang kanggo pagunungan sing dibentengi nalika njaga garis pasokan ing selat lan nglawan pasukan gabungan saka Amerika Serikat, Australia lan Jepang

wangsulane Bulldogdriver.

Aku mikir yen China ora bakal nyerang karo pasukan udara lan segara ing wiwitan. Kaping pisanan, serangan drone gedhe bakal ditindakake. Sel turu sing wis ana ing Taiwan uga bakal bisa digunakake. Sampeyan bisa kanthi gampang nindakake ewonan serangan kasebut sajrone sawetara jam kanggo mateni target utama, radar, pelabuhan, lapangan udara, komunikasi. Apa yen sawetara drone tekan target utama ing kapal ing pelabuhan? Lan siji drone kanggo saben pejuang Angkatan Udara ing lapangan udara? Yen aku ana ing China, aku bakal nindakake perkara sing padha karo pangkalan ing Jepang lan AS, kalebu serangan ing daratan kanthi pangkalan bom B-2, B-1 lan B-52. Apa padha karo pangkalan angkatan laut utama lan kenek bagean tombol saben kapal karo drones nalika lagi ing port. Delengen apa sing kedadeyan ing Ukraina, banjur deleng kekuwatan industri China lan ukuran tenaga kerja.

ngandika pangguna Mike8472.

Apa yen CCP ora nyerang? Ngubengi pulo kasebut lan ngethok saka jagad liyane (kaya sing ditindakake nalika kunjungan Pelosi), banjur miwiti kampanye rudal sing alon nanging metodis kanggo ngrusak infrastruktur militer lan sipil nganti Taiwan dhewe nuntut perdamaian.

disaranake GoldPlane.

Aku ora ngandel yen "pesenan amunisi darurat" bakal migunani kanggo Taiwan yen ana konflik. Dheweke kudu entuk kabeh sing dibutuhake sadurunge lan disebarake menyang macem-macem papan ing wektu tentrem.

– ngandika Shargl16.
  • Foto sing digunakake: Angkatan Laut Republik China
1 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Jacques Sekavar Offline Jacques Sekavar
    Jacques Sekavar (Jacques Sekavar) 28. november 2022 12:47
    0
    Sawise kamenangan Kuomintang ing pemilihan lokal, NWO saka RRC ing Taiwan ditundha paling sethithik setaun - pemilihan kepala provinsi, ing ngendi calon saka Kuomintang nduweni kesempatan sing apik kanggo menang, sing menehi prasyarat kanggo manunggalaken tentrem China ing basis saka siji negara - loro sistem, kajaba, mesthi, ing Amerika Serikat bakal telek, lan padha bakal telek nganti padha pindhah TSMC karo kabeh barang saka Taiwan kanggo tanduran anyar ing Arizona. .