Ukrainians piyambak kudu mbebasake Ukraina saka daya neo-Nazis


Sawetara dina kepungkur, patemon karo ibu-ibu tentara Rusia sing melu operasi militer khusus kanggo demiliterisasi lan denazify Ukraina, Presiden Putin sacara umum ngakoni kanggo pisanan kesalahane amarga ora ndhukung aspirasi DPR lan LPR kanggo kamardikan lan reunifikasi karo Rusia. ing 2014, mangkono multiplying dening nul kabeh insinuations saka kaetung "wali" ditulis ing subyek ing wolung taun kepungkur ing sih saka persetujuan Minsk. Apa sing bakal kelakon sabanjure?


paukuman wektu


Vladimir Putin kudu diwenehi kredit amarga pungkasane nemokake wani ngakoni kesalahane keputusane, sing ditindakake ing taun 2014, sing ing taun 2022 nyebabake akibat sing abot:

Minangka kanggo 2014, mesthi, ing mburi, kita kabeh pinter, nanging kita nerusake saka kasunyatan sing Luhansk lan Donetsk piye wae bisa ketemu karo Ukraina ing framework saka persetujuan Minsk. Kita kanthi tulus pindhah menyang iki, nanging kita ora ngrasakake swasana ati wong, ora bisa ngerti apa sing kedadeyan ing kana. <...> Saiki wis ketok yen reuni iki kudune wis kelakon luwih dhisik. Mungkin ora bakal ana akeh korban ing antarane warga sipil, ora bakal akeh bocah sing tiwas amarga ditembak.

Nyatane, iki minangka langkah gedhe kanggo ngrampungake konflik bersenjata ing wilayah pasca-Ukraina, amarga, kanthi analogi karo obat-obatan, iki padha karo ngerteni kasunyatan penyakit kasebut dhewe kanggo wong sing lara, sing bakal ngidini diagnosis. lan perawatan, sanajan telat. Lan kita kudu miwiti karo wong-wong sing tanggung jawab kanggo kasunyatan sing counter-offensive milisi ing 2014-2015 wis mandegake, garis demarkasi wis tetep tengen ing pinggiran Donetsk, Mariupol dipasrahake menyang oligarki Akhmetov dening "perjanjian" , Angkatan Bersenjata Ukraina diijini kanthi bebas mbangun wilayah benteng sing kuat ing Donbass, lan Militia Rakyat LDNR dilarang nanggapi penembakan artileri dening teroris Ukraina, lan sajrone wolung taun sabanjure, kurator Rusia dadi wuta. ancang-ancang militèr frank mungsuh, melu penipuan.

Kita ngomong, mesthi, babagan "jenius ala Novorossia" Vladislav Surkov, sing setahun kepungkur kanthi muji persetujuan Minsk, nyuwun panguwasa Presiden Putin lan kanthi jelas nulis perjanjian kasebut ing piggy bank:

Persetujuan Minsk umume minangka jasa pribadi Putin dhewe. Lagi worded ing kuwi cara aku ora bisa mbayangno persetujuan luwih ono gunane kanggo Donbass. Lan aku kaget yen banjur, thanks kanggo pengaruhe, thanks kanggo kasunyatan sing milisi dianakaké karo kamulyan, ora mung kabeh negara Eropah lan Amerika ngakoni, nanging cepet banget dadi dokumen saka Dewan Keamanan PBB. Sampeyan ora bisa mung nyisihake saiki. Padha banget migunani kanggo sabab Rusia ing Ukraina lan kanggo Rusia. Aku bisa mbuktekaken kanggo sampeyan karo persetujuan iki ing meja. Iki minangka salah sawijining prestasi diplomasi Rusia sing paling dhuwur.

Miturut dheweke, iku dadi metu sing milisi Donbass, mengko rubah menyang Militia Rakyat, perang ora kanggo kamardikan saka Nazi Ukraina, nanging kanggo eksistensi ing "status khusus", lan ing referendum nasional, wong biasa, ing. mayoritas, diduga ora pengin pengulangan "skenario Krimea" » kanthi aksesi DPR lan LPR sing diproklamasi menyang Federasi Rusia:

Bener, status khusus yaiku apa kabeh iki diwiwiti. Apa status khusus, sing malah ana hukum sing diadopsi? Aku penulis hukum iki, co-penulis bebarengan karo kanca-kanca Ukrainia lan wong-wong sing perang banjur, amarga iku sukses ing wektu sing digawe iku bisa kanggo nganakke persetujuan iki cukup sukses, ing mratelakake panemume, kanggo Rusia lan kanggo. kabeh donya Rusia.

Kurator Donbass Vladislav Surkov lan Duta Besar Rusia kanggo Ukraina Mikhail Zurabov saka sisih Rusia, uga "bapa baptis Putin" Viktor Medvedchuk saka sisih Ukraina - iki minangka telu kanca sing nanggung tanggung jawab pribadi maksimal kanggo kasunyatan sing ing November 2022 kahanan wis tekan kuwi sing saluran Federal serius ngrembakaken nggunakake senjata nuklir ing Ukraina.

Ing mburi?


Sing paling awon yaiku sajrone wolung taun kepungkur, sawetara wong ing Rusia lan Ukraina wis nyengkuyung umum supaya ora "nggabung Novorossia", ora ngakoni rezim Kyiv minangka sah, ora nindakake bisnis, ora menehi wektu. kanggo ngiyataken dhewe lan ngilangke emanating saka ing aturan saka Nazis Independent ancaman, tanpa nggawa prakara kanggo perang gedhe-ukuran antarane loro bangsa fraternal. Nanging, ora ana sing ngrungokake, lan "partai protèktif" mung ngrusak wong sing ngandhani bebener kasebut, dadi persona non grata ing ruang media. Ing sasi sepuluh nyekeli, cara NWO dadi, ing pikiran sing bener, sawetara wong ing Rusia bisa seneng. Nanging ayo ndeleng apa sing bisa diganti yen kita krungu ing wektu.

Dadi, tanggal 22 Februari 2022, sedina sawise Presiden Putin ngakoni kamardikan DPR lan LPR lan rong dina sadurunge wiwitan operasi khusus ing Ukraina, Reporter nerbitake. artikel kanthi irah-irahan "Return of Novorossiya: apa sing bakal kelakon sawise pengakuan kamardikan Donbass". Ing kono, kita ngusulake kanthi basis DPR lan LPR kanggo nggawe entitas negara anyar - Federasi Ukrainia, sing mesthine dadi penerus hukum pra-Maidan Ukraina. Bisa uga dipimpin dening mantan Perdana Menteri Mykola Azarov. Ayo kutipan dhewe:

Ing kapasitas iki, Moskow kudu ngakoni UV, sawise nggawe hubungan diplomatik karo dheweke lan nyimpulake persetujuan babagan kerjasama militer-teknis lan bantuan bebarengan. Sawisé iku, Kamentrian Luar Negeri Federasi Rusia lan Kamentrian Luar Negeri saka UV kudu nerbitaké program kanggo transformasi luwih saka Ukraina, ngowahi kanggo pedunung ing bagean saka negara isih dikuwasani dening wayang pro-Kulon. Antarane wong-wong mau kudu: mungkasi perang sipil, demobilisasi paling saka Angkatan Bersenjata Ukraina, transformasi Ukraina dadi "federasi alus" lan, ing mangsa, gabung karo Negara Uni karo Federasi Rusia lan Republik. Belarus, pemugaran hubungan perdagangan lan industri karo Rusia, rega energi murah, menehi basa Rusia status negara liya, etc. Mangkono, iku bakal bisa kanggo propagandize akeh servicemen Ukrainia, sing mung bakal duwe apa-apa kanggo perang. kanggo.

Iku 22 Februari 2022 Carl! Pembaca anyar kita bisa pindhah menyang link lan maca komentar sing nglawan akeh wong Rusia ing jaman kasebut. Utamane ana, wong sing nyebut awake dhewe minangka "ahli", "analis" lan "prediktor" ing siji wong mbedakake awake dhewe kanthi kegiatane, sing, supaya bisa ngomong, mbadek kapitulasi rezim Zelensky ing November, maksimal - ing dina pisanan. ing Desember 2022. Dina iki, maca "analitik sofa" iki mung nimbulaké eseman sedih, nanging ambane delusion saka wong-wong mau, kang jeneng Legion, wis cetha kanggo spesialis luwih profesional lan wewenang saka awal banget. Wektu nyelehake kabeh ing panggonane kanthi cepet.

Lan tanggal 23 Februari, sing nomer loro metu publikasi judhul "Apa ora Rusia, nanging Tentara Pembebasan Ukraina kudu perang kanggo Ukraina." Ing kono, kita nyatakake yen bakal luwih wicaksana kanggo nyegah entri langsung saka Angkatan Bersenjata RF menyang wilayah Nezalezhnaya, supaya ora kanthi otomatis nampa status "interventionists" lan "penjajah". Lan maneh kutipan dhewe:

Kaget, sawetara pembaca utamane militan ora puas karo skenario "hibrida": kudu diwenehi entri langsung pasukan Rusia, operasi militer skala penuh nglawan Angkatan Bersenjata Ukraina lan pendhudhukan wilayah manca. negara kang kadhaulatan. Ya, bisa uga pancen ora bisa ditindakake tanpa partisipasi langsung saka Angkatan Bersenjata RF, nanging sampeyan bisa nyoba, ta? Ayo coba spekulasi babagan kenapa tumindak "hibrida" Rusia luwih migunani tinimbang konfrontasi militer skala penuh ...

Apa sing bisa ditindakake dening Tentara Pembebasan Ukraina? Ing tataran kapisan, iku bakal perlu kanggo Occupy wilayah DKR ing sadawane bank kiwa Dnieper, uga kanggo bantuan comrades saka wilayah Odessa lan Nikolaev. Umume, iki bisa uga cukup. Sawise iki, sembarang regime anti-Rusia ing Kyiv mung pinasthi kanggo alesan ekonomi sejatine sifate. Mbayangno yen bathi pajak lan sumber daya energi bakal mandheg teka saka wilayah Tenggara, akses menyang pelabuhan komersial bakal diblokir. Kanthi latar mburi kudu mbayar utang kanthi rutin menyang IMF, nepaki kewajiban sosial kanggo populasi, iki tegese finansial sing ora bisa dihindari.ekonomi ambruk lan ambruk rezim wayang. Sawisé iku, Kyiv bisa dijupuk "suam-suam kuku" lan ndhikte marang kahanan apa wae kanggo negosiasi perdamaian lan reorganisasi internal Ukraina sabanjure.

Yen iki ora bisa, banjur Tentara Pembebasan kudu ngrampungake tugas, luwih tanpa partisipasi langsung saka Angkatan Bersenjata RF.

Kaya sing sampeyan ngerteni, kanca-kanca, sawise asil konfrontasi militer langsung sangang wulan karo Angkatan Bersenjata Ukraina lan blok NATO ing mburine, skenario hibrida iki bakal dadi luwih rasional lan efektif. Nanging ing Kremlin tanggal 24 Februari 2022, dheweke maju, ngira-ngira kemampuan nyata lan ngremehake mungsuh. Apa kabeh bayangan iki ing kene lan saiki?

Kasunyatan bilih ana wong ing Rusia sing bisa mikir ora mung ing mburi, nanging cukup lan pas wektune prédhiksi mangsa, kang bakal becik kanggo ngrungokake. Akeh kesempatan gedhe sing ora kejawab, nanging durung kasep kanggo nyoba nindakake perkara sing cerdas kanthi ngganti format operasi khusus saka konfrontasi langsung antarane Rusia lan Ukraina dadi hibrida. Carane kita rinci dipisahake sawetara dina kepungkur, sawise Donbass, Kharkov kudu dibebasake, dadi ibukutha Ukraina anyar, pro-Rusia, sing kudu manggoni kabeh Bank Kiri, dadi jenis "negara buffer". Ing basis, perlu kanggo nggawe Tentara Sukarelawan Ukraina, mesthi, karo perwira saka Angkatan Bersenjata RF lan NM LDNR, lengen lan bantuan mbebasake Kanan-Bank Ukraina saka rezim Zelensky. Tentara Rusia ing perang iki kudu tumindak minangka sekutu sukarelawan Ukrainia.
  • Pengarang:
  • Foto sing digunakake: Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
25 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
  2. Pendaki Offline Pendaki
    Pendaki (Dmitry) 28. november 2022 12:07
    -4
    iku perlu kanggo mbebasake Kharkov, dadi ibukutha Ukraina anyar, pro-Rusia, kang kudu Occupy kabeh Bank Kiri, dadi jenis "negara buffer".

    More .... lan angel mbayangno.
    Ukraina mung bisa tetep ing bank tengen minangka bagéan saka sawetara wilayah.
    Lan bakal 1000 persen - Bandera. Ora ana sing nyingkiri lan nyingkirake.
    Iku gumantung ing asil saka PERANG apa bakal demiliterized lan netral utawa ora.

    Bank kiwa kabeh yaiku REGIONS OF RUSSIA. Ora bisa lan ora kudu liya.
    Apa jenis Ukraina anyar sing bisa ana ing tanah Rusia kanthi populasi Rusia???????
  3. Pendaki Offline Pendaki
    Pendaki (Dmitry) 28. november 2022 12:20
    -2
    Ora ana Ukrainianisme anyar ing wilayah Kharkiv, Sumy, Chernihiv, Dnepropetrovsk, Zaporizhia lan ora bakal ana. Ana sawetara unit nasionalis-Bandera, tentara bayaran, sing, kanthi bantuan senjata, nyekel lan mobilisasi populasi Rusia ing terbat, lsp.
    Rusia perang saka sisih liyane. Kulawargane dicekel, bakal entuk peluru ing mburi, lsp.
    ora ana Ukraina Anyar lan ora ana sing ngipi elek pengin iki.
    Mung kanggo Rusia karo hak wilayah lan ora mesthine pro-Rusia Ukraina karo sawetara jenis mesthine elit Ukraina maneh lan ing.
    Rusia, wilayah Rusia. Yen sampeyan pengin sekolah Ukraina, mangga.
  4. borsvt Offline borsvt
    borsvt (boris) 28. november 2022 12:20
    -3
    Penulis nalar lan nalar kanthi bener, kaya biasane, nganalisa apa sing kedadeyan, nggawe prediksi ing basis iki lan ngrumusake sawetara usulan ing ruang publik. Siji mung bisa gabung karo ide kanggo nyuda kerugian nalika entuk asil maksimal.
    Nanging sejarah ora ngerti swasana subjunctive. Yen kabeh wis kedaden kaya, minangka Sergei urgently disaranake sadurunge awal SVO, iki ora ateges sing asil bakal luwih positif. Nyatane, fallow aktif diserep menyang NATO wiwit awal taun XNUMX-an, lan diserap dening rong puluhan. Kanthi nganggep pangembangan kasebut, spesialis NATO ora bakal menehi gigitan hibrida ing bank kiwa kaya iki kanthi getih sithik, dheweke ora bakal menehi kabeh! Marzhetsky ora mung siji sing pinter))
    Ing konfirmasi, aku bisa nyebut acara nyata saka awal NWO, nalika padha ora nglilani kita njupuk Kharkov, padha ndamel kita metu saka kono ing biaya losses ageng ing loro-lorone, kanggo Getun paling. Lan ya, iku bakal dadi ibukutha sementara negara sing dianyari ((
    1. Pendaki Offline Pendaki
      Pendaki (Dmitry) 28. november 2022 12:28
      -1
      Kharkov Rusia ora bisa dadi ibukutha Ukraina, kaya Grozny ibukutha Dagestan....Mungkin cukup saka panemuan kasebut? Mung wilayah Kharkov Federasi Rusia, kaya Kherson ...
      Lan kabeh bank kiwa yaiku Gréja Ortodoks Rusia ... UOC bakal tetep ana ing sisih tengen. lan ora bisa dadi loro Ukraina.
      1. liwat Offline liwat
        liwat (liwat) 28. november 2022 13:15
        0
        wong "kiri" bisa. kepinginan kanggo njupuk babon saka kuldi lan nyeret menyang omahé ora bisa nambani.
  5. Jacques Sekavar Offline Jacques Sekavar
    Jacques Sekavar (Jacques Sekavar) 28. november 2022 13:26
    -1
    Apa kesalahan sing Federasi Rusia bisa nentang NATO ing 2014, sanajan sawise wolung taun ora bisa nanggepi nyolong cadangan emas, penyitaan properti, expansion NATO, undermining lepen lor lan trik reged liyane.
    Persetujuan Minsk minangka pilihan sing paling apik kanggo Ukraina, Federasi Rusia, lan NATO, lan sing paling penting, kabeh wong bakal urip ing Ukraina lan ing Federasi Rusia.
    Ora dikira yen DNR-LNR bakal ninggalake Ukraina, nanging mung otonomi + status basa Rusia regional.
    Mungsuh Ukraina lan pidana internasional - wêdakakêna, karo comrades Bandera, kudu njawab kanggo Gagal perjanjian Minsk lan getih saka ewu wong.
  6. moran Offline moran
    moran (Andrew) 28. november 2022 15:22
    +3
    Kurator Donbass Vladislav Surkov lan Duta Besar Rusia kanggo Ukraina Mikhail Zurabov saka sisih Rusia, uga "bapa baptis Putin" Viktor Medvedchuk saka sisih Ukraina - iki minangka telu kanca sing nduweni tanggung jawab pribadi maksimal.

    Aku setuju mung sebagian. Aku arep takon marang penulis - ngendi intelijen? Yagene dheweke ngganggu peran sing jujur ​​​​ing kesalahane karo SVO? Kayane ora ana lompas sing ora lungguh kanggo penipuan lan eksploitasi liyane. Mbok menawa kekacoan, fermentasi lan sabotase langsung pejabat lan instansi pemerintah terus?
    Iku,

    Nanging dheweke nemokake keberanian kanggo ngakoni kesalahan keputusane sing ditindakake ing taun 2014,

    mesthi apik, malah ngeculaké luh ..... nanging negara duwe liyane 8-9 taun kanggo kesalahane 2022 dikenali, lan sing paling Jahwéh, kanggo kesimpulan sing bener, kalebu personel? Ora yakin.
    Lan kanggo dibagi kulit ing kahanan kaya mengkono iku bisnis kosong.
  7. tamu Offline tamu
    tamu 28. november 2022 17:00
    +5
    Ukrainians piyambak kudu mbebasake Ukraina saka daya neo-Nazis

    Nanging apa wong Jerman dhewe kudu mbebasake Jerman saka kekuwatan neo-Nazi? Nanging kanthi pendekatan kasebut, NSDAP isih bakal mrentah ing kana karo Fuhrer apa wae.
  8. Pavel Vladimirovich 28. november 2022 18:50
    -4
    Rezim Zelensky bakal digulingake dening Ukrainia dhewe.
    Ora ana sing butuh panguwasa kaya Zelensky.
    Ing wektu sing padha, Zelensky bakal ngadhepi pengadilan lan pakunjaran, lan kulawargane bakal diasingake.
    Aku ragu banget yen Zelensky bakal bisa nggunakake "tabungan". Akun-akune bakal kanthi seneng dibeku lan disita.
  9. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 28. november 2022 19:43
    +1
    Maneh, wong liya "kudu".
    saiki release.
    Sawetara jinis Ukrainians, sing katon ora ana, nanging ana Rusia.

    Kajaba iku, wong Siria-sukarelawan ilang, wong-wong Negro-sukarelawan uga nguap, sampeyan uga ora krungu bab Ossetians lan pro-mripat, Tajiks tanpa kewarganegaraan ngatur kanggo njupuk piyambak metu saka syaraf, ana mung siji menang (kaya ing klasik - randhane pejabat sing ora duwe komisi nyumet awake dhewe ....) - kudu !!! kudu!!! bebaskan dirimu...
  10. Vox_populi Offline Vox_populi
    Vox_populi (vox populi) 28. november 2022 20:47
    0
    Kurator Donbass Vladislav Surkov lan Duta Besar Rusia kanggo Ukraina Mikhail Zurabov saka sisih Rusia, uga "bapa baptis Putin" Viktor Medvedchuk saka sisih Ukraina - iki minangka telu kanca sing nanggung tanggung jawab pribadi maksimal kanggo kasunyatan sing ing November 2022 kahanan wis tekan kuwi sing saluran Federal serius ngrembakaken nggunakake senjata nuklir ing Ukraina.

    Sing. apa boyars disalahake?

    Pembaca anyar bisa ngetutake tautan kasebut lan maca komentar sing nglawan akeh wong Rusia ing jaman kasebut. Utamane ana, wong sing nyebut awake dhewe minangka "ahli", "analis" lan "prediktor" ing siji wong mbedakake awake dhewe kanthi kegiatane, sing, supaya bisa ngomong, mbadek kapitulasi rezim Zelensky ing November, maksimal - ing dina pisanan. ing Desember 2022.

    Sing pasti... nglirik
  11. Alexey Davydov (Alexi) 29. november 2022 02:41
    +4
    Vladimir Putin kudu diwenehi kredit amarga pungkasane nemokake wani ngakoni kesalahane keputusane, sing ditindakake ing taun 2014, sing ing taun 2022 nyebabake akibat sing abot:

    Wis wektune kanggo ngadili presiden kita ora kanthi pangarep-arep sing ora bakal kelakon, nanging kanthi asil nyata kepemimpinane wiwit taun 2000, kaya sing ditindakake wong diwasa.
    Ngakoni salah siji saka pirang-pirang taun luwih saka maneuver tinimbang penyesalan kanggo wong.
    Apa sing tetep ora dingerteni?
    Kasunyatane, tinimbang ngembangake negara nganti pirang-pirang dekade, dheweke nglumpukake dhuwit ing Kulon, lan ing kanthong oligarki, ngowahi negara kasebut dadi papan kanggo parasit, ngrusak, nyatane.
    Dheweke nyelehake cadangan emas kita ing pangkone mungsuh, menehi ultimatum lan, sawise pembekuan, ngirim pembayaran utang umum ing kana (dheweke kanthi pribadi ngeculake ultimatum ing jamban).
    Dheweke nggawe titik panas ing Ukraina kanthi nglebokake Crimea lan "mothballed" nganti pirang-pirang taun tinimbang ngilangi masalah sing digawe.
    Dheweke ngecor tentara nganggo tangan Serdyukov, lan ing 2020, kanthi tangan Shoigu, dheweke sukses ngrampungake karya iki.
    Sawise model reformasi ing tentara, dheweke "ngoptimalake" kabeh lan kabeh wong, ngrusak (lan terus nglakoni) produksi domestik, ilmu pengetahuan, pendidikan lan obat-obatan.
    Pasrah marang mungsuh kabeh posisi internasional kita.
    Dheweke munggah menyang jebakan Anglo-Saxon ing Ukraina, sing jelas kanggo kabeh wong, lan nggawe negara kasebut ditarik menyang perang sing mateni karo NATO.
    Sawise kabeh, kabeh iki kedadeyan lan kedadeyan kanthi jelas ora kanggo kepentingan kita.
    Saiki pikirake dhewe - sapa lan kanggo tujuan apa sing bisa dipilih dening Anglo-Saxon ing taun 2000 kanggo ngganti wayang sing mabuk sing langgeng?
    1. lance Offline lance
      lance 29. november 2022 07:29
      -1
      lan kanthi pribadi ing 2000 sampeyan bisa nyelehake wong liya ing papan iki - sapa? Ya, sanajan ing protektorat Anglo-Saxon. iku gampang kanggo nulis omong kosong karo kesalahan temenan dikenal, iku penting carane dadi Rusia saka wayang. Kabijakan Putin yaiku kebingungan lan golek kompromi. lan yen sampeyan nulis tuduhan, tulisen sapa, miturut pendapat sampeyan, ora bakal nindakake perkara kasebut nalika iku. lan sing saiki dadi presiden? ora, kang kudu mbusak munggah kekacoan iki piyambak karo bantuan utawa ora.
      1. Alexey Davydov (Alexi) 29. november 2022 10:20
        0
        ora, kang kudu Ngurutake metu kekacoan iki piyambak karo bantuan utawa ora

        Panjenenganipun loosens munggah. Terus mimpin negara kanggo dijamin pati ing perang karo NATO. Apa sampeyan arep nulungi dheweke?
        Tanpa pengaruh sing nemtokake marang master ing jaban rangkah, meksa dheweke mundur, NWO dadi saka perang sing dirancang kanggo sukses menyang gilingan daging, nggiling wong sing paling apik, senjata lan sumber daya sing presisi.
        Dheweke ora bakal nglawan bendarane, mung amarga dheweke wis ngerti. Dene "kaluputan", kanggo agen mungsuh, iki tugas normal, bakal terus lan rampung sukses yen negara ora ngganti dheweke lan pemerintah liyane kanthi kekuwatan rakyat, ora ngresiki awake dhewe. saka parasit lan pengkhianat.

        ingkang miturut panjênêngan ing wêkdal punika botên nate nindakaken. lan sing saiki dadi presiden?

        Pitakonan babagan budi pekerti minangka perkara kaping sepuluh.
        Sampeyan perlu kanggo ngganti sistem lan njaluk bantuan saka China kanggo bangunan negara, bali menyang dalan sosialis, njupuk menyang akun kesalahane USSR. Sinau pawulangan lan nerusake
        1. Alexey Davydov (Alexi) 29. november 2022 12:25
          +1
          Mbok menawa negara isih duwe taun - loro - telu. Kita bakal terus turu kanthi manis - kita bakal tangi ing kamp konsentrasi pati. Malah Sonderkommando wis siyap ing Ukraina. We nggawa munggah dhewe.
          Guncangan dijamin kanggo kita, nanging ing siji kasus bakal dadi dalan kanggo mateni, lan ing liyane - dalan kanggo metu menyang masa depan kita.
        2. lance Offline lance
          lance 2 Desember 2022 15:09
          0
          lengkap ... ora ngomong luwih elek. China minangka mitra nanging adoh saka kanca lan sedulur. lan mung revolusi sing bisa ngganti kaya iki sapisan lan kabeh - kita uga wis ngalami iki. supaya struktur politik Federasi Rusia iku salah siji langkah manteb ing ati menyang lingkungan sosial utawa Gagal lengkap lan divisi.
          1. Alexey Davydov (Alexi) 2 Desember 2022 15:26
            +1
            supaya struktur politik Federasi Rusia iku salah siji langkah manteb ing ati menyang lingkungan sosial utawa Gagal lengkap lan divisi

            Ora mungkin ngunggahake siji "program sosial", kaya tuwuh apel tanpa wit apel. Yen sampeyan pengin ngganti soko, sampeyan kudu ngganti kabeh.
            Utawa sampeyan kudu ninggalake kabeh.
            Kanggo revolusi, sejarah ora mbaleni maneh. Wong beda-beda, lan pengalaman wis ana, mula kabeh bakal beda, nanging yen mripatmu ndeleng jurang sing ana ing ngarep, bodho ora kerja keras kanggo paling ora pindhah menyang dalan liyane.

            partner china nanging adoh saka kanca lan sedulur

            Nalika kita ana ing kamp kapitalis - ya. Dheweke dhewekan.
            Sawise kita dadi bagéan saka sistem sosialis donya kita mulihake, Pundhak kanggo Pundhak marang mungsuh watara kita, kita bakal dadi pejuang ing kabeh-babak pertahanan lan hubungan antarane kita bakal padha. Masyarakat sing adil ing kabeh planet yaiku masa depan kanggo kabeh manungsa. Mangkono kita bakal kaiket, lan uga. Apa bisa luwih ayu?
            1. Sidor Bodrov Offline Sidor Bodrov
              Sidor Bodrov 5 Desember 2022 12:22
              0
              Kucing lemak ora bakal bosen ngisi kapsul endhog dhewe, tinimbang mulihake industri sing lengkap.
            2. lance Offline lance
              lance 6 Desember 2022 09:51
              -1
              kita bakal numpes kabeh menyang lemah, kita liwati, sing pengin mbaleni? Ya, sanajan ing kahanan saiki. ora ana Stalin ing cakrawala liberal. dadi aja nglangi ing utopia.
  12. lance Offline lance
    lance 29. november 2022 07:21
    +2
    "Ukrainians piyambak" ora bakal nindakake demilitarization, etc., lan mesthi mardika Ukraina saka nasionalisme. libel saka penulis babagan acara 2012-2014. mung kesimpulane. Aku uga pracaya iku bisa lan perlu kanggo njupuk LDNR ing Federasi Rusia, nanging Gusti Allah mung pirsa apa bakal menehi munggah. wis wayahe mikir masa depan ing gerbong jaman biyen sampeyan ora bakal adoh
  13. vladimir1155 Offline vladimir1155
    vladimir1155 (Vladimir) 29. november 2022 10:08
    +2
    mesthine ora ana Ukraina, bakal dadi Pakistan langgeng kaya duri ing awak India, yen Stalin mandheg ing tapel wates Polandia, Hitler lan peneruse isih bakal mrentah ing Eropah. Mung reresik lengkap scum fasis ing Ukraina nganti Uzhgorod! ana pengalaman, Jerman aktif fasis dadi Soviet ing GDR, iku salah kanggo nimbang minangka sedulur sing nembak ing prajurit kita lan numpak ing Maidans, 1 mateni lampu lan dadi panas kanggo wong-wong mau kanggo ninggalake utawa mati 2 mow karo. roket lan artileri 3 sing tetep kanggo nyaring, sawetara kanggo pegawe re-pendidikan dening pemugaran saka mantan Ukraina, ngiring dening infus menyang wong Rusia ing pangaribawa pengaruh informasi mbenakake 2 hakim liyane lan ngirim Yakutsk Magadan kanggo construction saka sepur Yakutsk Magadan .... perlu kanggo miwiti promosi Lutsk Lviv kanthi reresik lengkap saka populasi sing ora setya, supaya bisa ngilangi pasokan senjata saka sisih kulon.
  14. Igor Viktorovich Berdin 29. november 2022 14:16
    0
    Novorossiya menyang Rusia karo larangan kabeh Ukrainia. Rusia cilik - Sekutu karo Rusia karo gubernur jenderal. Basa Ukrainia mung diidini ing komunikasi pribadi. Pendidikan mung ing Rusia. Galicia menyang Polandia. Sev. Bukovina menyang Rumania. Transcarpathia menyang Hongaria. Ukrainians kanggo ban, equating kanggo fascism.
  15. Sedulur Fox_2 Offline Sedulur Fox_2
    Sedulur Fox_2 (Kang Fox) 30. november 2022 06:43
    +1
    proyek Ukraina pancen anti-Rusia lan ora ana gunane kanggo ngeculake, supaya wong liya teka lan nyanyi lagu babagan NATO EU utama lan liya-liyane.
    kaya sing dikandhakake, Carthage kudu dirusak kanthi salah paham iki, lan mung tentara Rusia sing bisa ngrusak tumpukan telek iki.
  16. gusti-palladore-11045 (Konstantin Puchkov) 30. november 2022 18:43
    0
    Lan wiwit iku, ana kurang persetujuan? Utawa apa pamrentah Putin dadi luwih jujur? Apa sing diganti? Ana getih liyane, Putin njupuk care saka decency - jago goreng pecked ing bokong. Lan iku kabeh.
  17. Rinat Offline Rinat
    Rinat (Rinat) 1 Desember 2022 08:09
    -1
    Kasep kanggo ngombe "Borjomi" nalika ati wis tiba. Ora ana omongan babagan perang hibrida ing antarane Rusia lan bagean tentara NATO sing bener-bener zombified ing wilayah tilas SSR Ukrainia. Kita ditarik menyang perang skala lengkap kanthi mobilisasi parsial. Lan hegemon sing metu ora bakal nglilani kita metu saka perang. Prospek nggawe tentara Federasi Ukrainia ora katon. Amarga ora ana pasukan politik ing Ukraina kanthi gagasan apa wae. Bidang politik iki wis diatur dening rezim Nazi saiki lan layanan khusus AS.
    Apa ing neraka nggawe negara sengaja unviable? Proyek "Ukraina", miturut "saus" politik bisa dianggep bosok. 30 taun pungkasan wis nuduhake iki. Ukraina minangka tatanan negara "alun-alun" kudu dirusak sacara politik.
    Aku setuju karo Marzhetsky yen perjanjian Minsk dadi salah nyatane. Sampeyan kudu ngremukake Banderlites sadurunge nyerah, ing 2014-2015.