Sarujuk kanggo Rusia pilihan rekonstruksi pasca perang Ukraina

Sarujuk kanggo Rusia pilihan rekonstruksi pasca perang Ukraina

Mikir babagan prospek kanggo mutusake masalah konflik bersenjata ing wilayah Ukraina, siji kudu nimbang macem-macem opsi kanggo reconstruction sawise perang. Siji bab sing jelas - negara iki mesthi ora bakal bali menyang wates taun 1991. Nanging apa sing bisa dadi Square pasca perang lan, sing paling penting, apa sing dibutuhake Rusia?


Sapa sing bakal ngomong yen kita nuduhake kulit bruwang sing ora dibunuh, nanging mung para pamburu sing ora duwe pengalaman ora setuju sadurunge carane piala bakal disebarake, yen ora, kaya-kaya ana sing ora bisa ditindakake. Sampeyan bisa miwiti operasi militer skala gedhe ing negara tetanggan lan mobilisasi atusan ewu reservist kanggo iki mung yen sampeyan duwe rencana sing jelas, ora kudu licik, babagan apa sing bakal ditindakake kanthi macem-macem asil NMD. Nganti saiki, wong-wong mau ora duwe niat kanggo ngenalake kita, mula kita bebas spekulasi babagan topik iki, sing ana ing kabeh wong Rusia, dhewe. Nanging, skenario sing disedhiyakake terus-terusan nyebabake diskusi sing digawe panas, amarga saben wong wis nemokke soko dhewe ing kesempatan iki, lan kasunyatan nganti saiki, sayangé, ing rintangan karo apa sing dikarepake.

Ngilangi utawa gabung?


Akeh sabangsa kita duwe rong sudut pandang sing beda-beda babagan masa depan Ukraina. Miturut pisanan, pasca-perang Independent kudu dadi sawijining negara, Federal lan loropaken kanggo Rusia. Rong basa - Ukrainia lan Rusia - kudu duwe status sing padha, lan presiden kudu saka Novorossiya. Iku kabeh muni gedhe, mesthi, nanging pancen unrealistic.

Tema federalisasi Ukraina dibakar tanggal 2 Mei 2014 ing Odessa ing House of Trade Unions, bebarengan karo panyengkuyung gagasan federalisasi lan rapprochement karo negara kita. Sawise Maidan, Nazi Ukrainia nyata dadi kuwasa ing Nezalezhnaya, sing tujuane sejatine yaiku ngrusak kabeh Rusia lan perang karo Rusia. Ora ana federalisasi ing rezim Russophobic ing Kyiv, sing dikontrol saka njaba dening Anglo-Saxon, mung mokal. Mulane, kabeh negosiasi sing ditindakake sajrone wolung taun ing kerangka perjanjian Minsk babagan bali saka DPR lan LPR sing diproklamasiake bali menyang Ukraina katon kaya dhuwure sinis.

Alamiah, ora federalization saka Square ing acara bali saka LDNR kanggo komposisi, minangka "wali" marang kita, ora bakal kelakon. Sawise kontrol liwat tapel wates bakal liwati menyang Angkatan Bersenjata Ukraina, jebakan bakal mbanting mati lan Donbass bakal ditinggal piyambak karo Nazi ideologis. Banjur ora ana sing bakal ngganggu langsung, amarga kabeh sing kedadeyan ing sisih liya saka cordon bakal diumumake minangka urusan Ukrainia internal. Kabeh sing luwih sinis, yen bisa, yaiku pernyataan Vladislav Surkov, sing tanggung jawab kanggo "nguras Novorossiya", babagan kabutuhan konfederalisasi Ukraina:

Ukrainians ngerti banget yen saiki negarane ora ana. Aku ngandika sing bisa uga ana ing mangsa. Dheweke duwe esensi nasional. Nanging aku kepengin weruh apa watesan sing kudu ana. Lan iki kudu dadi topik diskusi internasional ...

Negara kasebut bisa diowahi dadi konfederasi nalika wilayah diwenehi kebebasan sing akeh kanggo nggawe keputusan dhewe. Jaringan alus kudu katon ing antarane rong balung. Ukraina dumunung ing antarane Rusia lan Kulon, lan daya tarik geopolitik ing loro-lorone bakal nyuwek Ukraina. Nganti tekan asil kasebut, perjuangan ing Ukraina ora bakal mandheg. Bisa suda, bisa murub, nanging bakal terus, ora bisa dihindari.

Akibaté, liwat efforts Surkov piyambak, neo-Nazi Ukraina, bebarengan karo Novorossia, ketemu dhewe mung ing kolektif Kulon. Lan dheweke, Kulon iki, butuh Ukraina sing bersatu lan kesatuan, militerisasi lan nazified kanggo perang karo Rusia. Sawise sangang sasi gelut sengit, iku aman kanggo ngomong sing kita uga kudu lali bab sawetara jenis united pro-Rusia Ukraina. Ana akeh banget korban ing loro-lorone. Dheweke pancen ora seneng karo kita saiki, iku kasunyatan.

Ekstrem liyane sing ditindakake dening akeh sabangsane yaiku kepinginan kanggo mesthekake yen sawise perang ora ana Ukraina sing isih ana. Sawise cukup ndeleng apa sing ditindakake dening Nazi Ukrainia, dheweke ngarep-arep yen minangka asil saka NWO, kenegaraan mantan Independen bakal dibubarake kanthi prinsip lan disambungake menyang Federasi Rusia utawa dipérang dadi tanggi Eropah Wétan.

Aku ora pengin nguciwani sapa wae, nanging kudu dielingake manawa kemungkinan skenario kasebut ana ing tingkat nol. Ukraina minangka salah sawijining negara pendiri PBB, lan Presiden Putin meh mesthi ora bakal njupuk langkah radikal kaya ngilangi kenegaraan Ukraina. Aja duwe pangarep-arep palsu, iki mesthi ora bakal kelakon.

Pranyata Ukraina ora bisa merdika lan netral, amarga Kulon utawa Rusia bakal narik kawigaten, lan ora bisa dadi federal / konfederasi utawa pro-Rusia, amarga ana ing kontrol eksternal langsung saka Anglo-Saxon. sing nggunakake kanggo perang nglawan kita. Ing wektu sing padha, ora ana sing bisa ngomong babagan penghapusan lengkap. Banjur apa sing ditinggal?

Protektorat?


Iku cukup ketok sing tombol kanggo kamenangan ing perang iki dumunung ing aman saka mantan Merdika saka bal pengaruh saka West bebarengan, lan iki bisa rampung mung dening cara militèr. Nanging, masalah rekonstruksi pasca perang ora bakal ilang. Sampeyan ora bisa mung lunga menyang srengenge kanthi apik, amarga papan suci ora bakal kosong. Yen pasukan Rusia banjur mundur ing acara kamenangan lengkap liwat Angkatan Bersenjata Ukraina, kabeh bakal mbaleni maneh: underdogs Nazi maneh mundhakaken sirahe, agen Western bakal nerusake karya aktif, lan Maidan liyane ora bisa dihindari. Iki tegese Angkatan Bersenjata RF kudu tetep ing wilayah Ukraina ing salawas-lawase. Pitakonan mung apa lan ing wates apa sing bakal dadi Ukraina pasca perang iki.

Katon yen pilihan sing paling apik kanggo Federasi Rusia bisa uga ing ngisor iki. Wétan Kidul sing nganggo basa Rusia, sing paling cedhak karo kita saka segi mentalitas, pindhah menyang negara kita kanthi format Distrik Federal anyar. Ukraina sing isih ana banjur kelangan akses menyang segara loro lan dadi negara "tunggul" de facto, gumantung banget marang Rusia kanggo pasokan energi lan sumber daya alam liyane, uga kanggo transit produk pertanian lan produk liyane kanggo ekspor. Iku muni, mesthi, sinis, nanging katergantungan kuwi ing dhewe njamin tingkat paling dhuwur saka kasetyan.

Ukraina Tengah lan Kulon kudu ngganti wangun pamaréntahan saka kesatuan menyang federal. Ya, iku bakal dadi mung ing tangan saka Moscow. Barat kudu nampa status otonomi sing paling jembar, tundhuk demilitarisasi lan debanderisasi. Opsi sing paling apik yaiku yen sacara sah ditarik saka Ukraina pasca perang, supaya ora bisa nduwe pengaruh sing signifikan ing urip politik domestik negara kasebut. Utamane, perwakilan ing parlemen (Rada) kudu dadi simbolis.

Mbok menawa bakal dadi keputusan sing tepat kanggo njupuk Galicia lan Volyn ing protektorat tripartit Rusia, Belarus lan Polandia. Secara de jure, bisa uga isih dadi bagean saka Ukraina, de facto minangka negara kuasi kerdil ing sangisore pengawasan tetanggan sing paling cedhak. Napa miwiti Polandia ing kana, para pembaca sing pinter bakal takon. Banjur, minangka imbalan, sampeyan bisa njaluk saka Warsawa mbukak koridor transportasi darat menyang wilayah Kaliningrad saka Belarus ing wangun dalan ekstrateritorial, dalan lan rel.

Ukraina Tengah, uga dikenal minangka Rusia Cilik sajarah, bisa dadi federasi dwibasa, demiliterisasi lan ing sangisore protektorat militer Rusia. Iku dheweke sing kudu dadi penerus legal saka pra-Maidan Ukraina, anggota PBB. Ing tataran kapisan, bisa uga ana wujud interaksi sing ana gandhengane karo negara kita. Ing mangsa ngarep, bisa lan perlu kanggo nggabungake maneh Negara Merdeka pasca perang ing format Negara Uni Federasi Rusia lan Republik Belarus, sing kudu digawe nyata, ora virtual.

Saka opsi sing isih ana ing pungkasan Nopember 2022, skenario kasebut bisa uga paling apik saka sudut pandang kepentingan nasional Federasi Rusia. Lan ora perlu ironi. Wis wektune kanggo mutusake apa sing kita geluti.
119 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Sidor Kovpak Offline Sidor Kovpak
    Sidor Kovpak 28. november 2022 16:05
    + 13
    Pira sing wis bisa? Apa jenis renovasi? Ora Ukraina, ora masalah!!!!! Kanggo keamanan Rusia, sembarang varian saka eksistensi Ukraina mokal! Ora bener!!! Dheweke diilhami yen leluhure ndhudhuk segara lan terus menehi inspirasi babagan kamardikan lan kedaulatan. Ing tangan sakepel pro-Amerika, antek fasisme sing nganggo basa Bandera, warga negara sing nganggo basa Rusia saka negara sing akeh yuta sing kuwat mati lan ngremehake, sing dhewe ora ngerti sapa dheweke lan percaya marang ajaran sesat iki.!!! Masa lalu sing diciptakake mesthi bakal nyebabake masa depan utopia. Lan wong Ukrainia dhewe sing kudu disalahake!...
    1. tamu Offline tamu
      tamu 28. november 2022 16:49
      + 11
      Quote: Sidor Kovpak
      Ukrainians piyambak sing disalahake kanggo iki!

      Inggih, ora mung iku, kasurung saka Kulon lan connivance saka Rusia uga duwe peran.
      1. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 28. november 2022 22:56
        +7
        Ana perang hibrida saka Amerika Serikat lan sekutu kanggo numpes Rusia. Federasi Rusia kalah perang kanggo pikiran Ukrainians (V. Surkov lan "strategis" liyane sing digawa menyang musuhan), Mung ana siji kesempatan kanggo menang, lan mung liwat militèr lan pasukan kanggo consolidate kamenangan. Sinau saka klasik: V. Churchill, I. Stalin, lan liya-liyane. Cara lawas sing dicoba lan dites, kabeh nasionalis gedhe ing "prau" lan ing luar negeri - Kanada, EU, Inggris, lan liya-liyane. Penjahat perang "Azov" lan liya-liyane, kanggo periode lan kanggo susunan Arktik, V. Siberia. lan D.Vostok. Rusia kudu pungkasanipun nyisihaken masalah mangsa sing ana hubungane karo negara Ukrainia non-merdika permanen, amarga wis tansah dadi alat marang Rusia. dadi lali" ..
        1. Andrey Andreev_2 (Andrey Andreev) 29. november 2022 07:37
          +7
          Umumé, Surkov kudu lustred kanggo mungkasi permusuhan ing Donbas ing 14 bebarengan karo Putin. Ing kana, sing bener yaiku mbah Jerman campur tangan ...
        2. GIS Offline GIS
          GIS (Ildus) 29. november 2022 08:58
          +1
          WOOOOOOT! iki minangka skenario sing paling bener saka sudut pandang kita. Lan iki perlu kanggo ngalahake iki bebarengan karo NATO. lan banjur gulungake sisa-sisa Baneder saka pikirane wong-wong sing tetep ana ing pedunung (sing pengin tetep).
          nanging kaya sing dituduhake sejarah, butuh 50 taun maneh pengawasan lan kerja keras negara (kabeh badan, kalebu bagean pendhidhikan), kanggo ngilangi kabeh ideologi iki.
        3. mimocodil Offline mimocodil
          mimocodil (Mimicrocodil) 30. november 2022 13:43
          0
          Kutipan: Vladimir Tuzakov
          kanggo tatanan Arktik, V. Siberia. lan D.Vostok

          Napa sampeyan ora seneng karo wilayah sing sampeyan sebutake? Apa sing disalahake para pedunung ing ngarepmu? Apa iku memori saka generasi?
          1. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 30. november 2022 20:29
            0
            (M. buaya) Apa sampeyan wis nyoba manggon ing kana, cobanen, utamane saka jalur tengah pindhah menyang ...
    2. solois2424 Offline solois2424
      solois2424 (Oleg) 29. november 2022 10:24
      0
      Kabeh sing bener, nanging apa apa karo populasi ora setya, lan iku kabeh padha ing wilayah kulon. Lan mulihake kabeh Ukraina minangka kesenengan sing larang. Bagéyan saka negara mbokmenawa kudu ditinggal merdika, nanging ing kahanan kaya mengkono iku ora duwe potensi ekonomi lan industri. Dadi, kasus langka, aku setuju karo penulis.
  2. m.cemplung Offline m.cemplung
    m.cemplung (Anton) 28. november 2022 16:19
    +3
    Sergey, artikel sampeyan pancen bener. Nanging aku wedi yen pamrentahan saiki, sanajan kanggo reorganisasi Ukraina, kanthi entheng, ora bakal duwe testikel sing cukup ...
  3. Bakht Offline Bakht
    Bakht (Bakhtiyar) 28. november 2022 16:47
    + 12
    Transisi Novorossiya menyang Rusia ora bakal diakoni dening Kyiv utawa Kulon. Iku tegese perang tanpa wates. Lan wis karo West kolektif.
    Aku ora kuwat ing jumlah, nanging total potensial militèr ing Kulon minangka tentara kaping 4 yuta ing Eropah, udakara 20 ewu tank, 13 ewu sistem artileri, udakara 5 ewu pesawat. Kajaba iku, konstelasi satelit paling kuat lan kompleks industri militer tanpa wates ing Amerika Serikat.
    Menang bakal cukup masalah.

    Nggawe konfederasi saka Ukraina Tengah lan Kulon tegese kanggo njaluk negara rampung Russophobic ing tapel wates Rusia, malih, pompa munggah karo senjata Western lan dilatih miturut standar Western. Yen saiki cukup angel kanggo nglawan Angkatan Bersenjata Ukraina, banjur apa asil ing 2-3 taun?

    Penulis, nyatane, ngusulake divisi Ukraina ing Dnieper (conditionally). Iki minangka utopia. Iki minangka perang sing ditundha kanggo sawetara taun, lan wis karo tentara sing beda.

    Cara paling apik kanggo Rusia yaiku pemutus kabeh hubungan ekonomi karo Eropa lan karusakan alon saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing garis ngarep. Sanksi kasebut permanen. Mbok ing salawas-lawase. Dadi ora ana sing ilang ing kene. Transfer negara menyang pijakan perang, transfer sarana produksi utama menyang tangan negara. Lan, (paling penting) nganyari maneh pimpinan ndhuwur negara. Nabiulins, Grefs, Kudrins kudu lunga. Yen ora kanggo ngangkut barang, banjur paling ngarep ing sofa. Iki sing kudu dadi tugas utama SVO.
    1. boriz Offline boriz
      boriz (boriz) 28. november 2022 17:30
      +3
      Aku ora kuwat ing jumlah, nanging total potensial militèr ing Kulon minangka tentara kaping 4 yuta ing Eropah, udakara 20 ewu tank, 13 ewu sistem artileri, udakara 5 ewu pesawat. Kajaba iku, konstelasi satelit paling kuat lan kompleks industri militer tanpa wates ing Amerika Serikat.
      Menang bakal cukup masalah.

      Ora bakal bisa ngumpulake tentara kaya ngono. Dheweke ora bakal bisa nglawan. Piwulang kasebut wis dikonfirmasi luwih saka sepisan. Dene komplek militèr-industri, aku ora bakal nyanjung dhewe. Negara-negara kasebut saiki ora ana ing negara kasebut. Lan ora bakal ana persatuan.
      Lan dheweke ora bakal gelut. Putin kanthi sengaja narik kahanan kasebut. Wis, swasana babar pisan ora padha karo awal Maret. Apa sing bakal kelakon ing 2-3 sasi?
      1. Bakht Offline Bakht
        Bakht (Bakhtiyar) 28. november 2022 19:18
        +6
        Ing awal Maret, swasana ati kaya sing Angkatan Bersenjata Ukraina ora bakal tahan malah seminggu. Lan Kyiv bakal dijupuk ing 2-3 dina. Kepemimpinan mlayu saka Kyiv lan dhukungan Kulon minimal. Tentara Rusia njupuk Kherson lan meh tekan Nikolaev. Terobosan liwat Chernigov lan Sumy. Kesalahan kasebut ana ing Kharkov. Ngilangi pimpinan militer. Nyoba kanggo njupuk Kharkiv ing pamindhahan sawetara jenis ngipi elek.

        Saiki swasana pancen beda. Angkatan Bersenjata Ukraina nempel ing saben baris sing trep, maju. Ora ketompo apa alesan lan karo apa losses. Dhukungan Kulon dadi jutaan cangkang lan atusan rudal. Sawetara Javelin lan Stingers dipasrahake sawetara ewu unit.

        Mesthi, ora bakal bisa ngumpulake 4 yuta. Nanging jumlah tentara Polandia, negara Baltik, Rumania, Slovakia, Hongaria lan meh siji yuta bakal diketik. Iki kanggo yuta sing ana ing Ukraina. Lan aja diapusi kanthi kekurangan peralatan ing gudang NATO. Wis kebak. Mung ana 20 tank, yen paling setengah saka wong-wong mau diaktifake maneh, banjur kudu perang kanthi tenanan.

        Kesimpulan: perlu kanggo ngalahake basis ekonomi NATO. Deindustrialisasi Eropa.
        1. GIS Offline GIS
          GIS (Ildus) 29. november 2022 09:04
          -4
          Ing awal Maret, swasana ati kaya sing Angkatan Bersenjata Ukraina ora bakal tahan malah seminggu. Lan Kyiv bakal dijupuk ing 2-3 dina

          iku karo sampeyan lan aku, nanging aku ora ngerti apa ing Staff Umum

          Kutipan saka Bakht
          Dhukungan Kulon dadi jutaan cangkang lan atusan rudal

          uga bener, sing ngandika, iku sak wentoro lan ora salawas-lawase. saiki wong Eropa duwe pilihan: cangkang utawa panganan. entuk (lan mulane marem mangan) bakal paman. ahli Torèt bakal teka marang wong Eropah

          Kutipan saka Bakht
          Kesimpulan: perlu kanggo ngalahake basis ekonomi NATO. Deindustrialisasi Eropa.

          Dadi iki apa GDP (kira-kira 15-20 taun) kajaba karya Medvedev (dheweke, ing nalisir, siap kanggo menehi kabeh). saiki kepiye ekonomi NATO - wis jelas kanggo kabeh wong ing donya yen ana sing salah karo dheweke ... lan aset beku Gaddafi, Iran, Benladan ora mbantu
          1. Bakht Offline Bakht
            Bakht (Bakhtiyar) 29. november 2022 14:07
            0
            Aku ora duwe sikap sing karo sampeyan. Lan Staff Umum lan Western "ahli". Kulon menehi Angkatan Bersenjata maksimal seminggu lan mulane ora nyedhiyakake senjata ing wiwitan.
            Lan kebangkrutan ing Gostomel lan temonan saka pasukan Russian kanggo Kyiv liwat Sumy lan Chernigov ngandika luwih eloquently saka sembarang tembung babagan planning Staff Umum.

            Kanthi analogi karo memoar Otto Carius "Macan ing Lumpur", ana publikasi "Macan ing Salju" babagan upaya kanggo nyerang Kharkov ing pungkasan Februari 2022. Maca lan menehi pendapat babagan tingkat perencanaan operasi lan swasana ati warga.

            https://www.ridus.ru/tigry-v-snegu--pechalnaya-istoriya-shturma-harkova-27-02-2022-391233.html
            1. mimocodil Offline mimocodil
              mimocodil (Mimicrocodil) 30. november 2022 14:06
              0
              Kutipan saka Bakht
              Maca lan menehi pendapat babagan tingkat perencanaan operasi lan swasana ati warga lokal

              Sawise maca artikel kasebut, ora mung pitakonan kasebut. Ana uga sing luwih ora nyenengake.
              1. Bakht Offline Bakht
                Bakht (Bakhtiyar) 30. november 2022 15:41
                0
                Sayange, sampeyan bener. Ana uga wektu sing luwih isin. Saka tingkat perencanaan, nganti organisasi unit lan sambungan. Yen sampeyan maca "Ogarkov Doctrine" (sing saiki dipuji) sadurunge "Gerasimov Doctrine", sampeyan ngerti yen Staf Umum wis nyiapake perang sing ora bisa dingerteni. Lan doktrin loro kasebut nuduhake korespondensi sing lemah karo kasunyatan.
                Lan yen sampeyan ndeleng publikasi babagan perang Karabakh 2020, ora ana sing dikonfirmasi.
                Sampeyan kudu ngganti struktur unit, pindhah saka struktur brigade. Mulihake tatanan ing mburi. Ora wonder jenderal lan marshals Soviet sengit Mehlis. Jendral Khrulev utamané sengit marang dheweke.
        2. boriz Offline boriz
          boriz (boriz) 29. november 2022 16:03
          0
          Deindustrialisasi Eropa.

          AS nindakake pakaryan sing apik babagan iki.
          Babagan kekuwatan militer. Siji conto cilik.
          https://t.me/sheyhtamir1974/30773
          Prancis dikirim menyang / ing MLRS LRU MLRS. siji.
          Iki minangka kaliber 227 mm, 12 rel. Gunggunge ana 13. Ora Ukraina, padha arep ngirim 13 bêsik (sanajan padha ora bakal nindakake cuaca uga).
          Iki kabeh ing layanan karo Prancis gedhe lan kuwat, mung 13 bêsik. Apa sing bakal ditindakake karo dheweke?
          A pom bensin miskin wis 100 Tornadoes lan 100 Hurricanes (ing 2016, wiwit banjur padha riveted). Iki minangka 12 panuntun lan kaliber 300 mm. Karakteristik kinerja liyane mung bisa dideleng ing Wiki. Rusia ora tau flattered ana.
          Aku wis wrote bab dhewe-propelled bedhil Caesar. Ana 73 ing layanan, 18 dikirim menyang / ing. We takon Produsèn kanggo mulihake jumlahe. Padha janji. Ing 4 - 5 taun.
          Lan kita duwe dilacak kanthi waja SAU Msta S - 2. rong ewu unit. Ayo kula ngelingake sampeyan yen Caesar mbukak, roda. Kepiye dheweke saiki ing lemah ireng cair, apa sampeyan seneng? Dheweke ora nuduhake ...
          Ati-ati karo angka.
          Kanthi mayuta-yuta cangkang diwenehake kanggo / ing. NATO nggegirisi amarga konsumsi cangkang Angkatan Bersenjata Ukraina, sanajan kita luwih dhuwur. Dheweke saiki mung ora siap tempur, paling ora amarga kekurangan amunisi.
          Dheweke ora ngetung biaya kasebut, nanging apa sing diduweni diguncang dening Ukraina.
          1. singa642 Offline singa642
            singa642 (Aslan) 30. november 2022 10:19
            +1
            Lan ing ngendi 2000 Msta 8 sasi, pasukan kita ora bisa pindhah 100 km saka Donetsk. Badai infanteri ing bathuk lan ing ngendi kita ora ana analog.
        3. boriz Offline boriz
          boriz (boriz) 29. november 2022 16:27
          0
          Udakara mayuta-yuta cangkang.
          https://www.pravda.com.ua/rus/news/2022/11/27/7378143/
          1. Bakht Offline Bakht
            Bakht (Bakhtiyar) 30. november 2022 15:58
            0
            Saka data Institut Kiel kanggo Ekonomi Donya, sing nyakup periode saka 24 Januari nganti 7 Juni, uga saka pernyataan resmi dening pejabat Barat lan Eropa sing digawe sawise 7 Juni, mula kasebut wiwit awal taun saka artileri Ukraina nampa:

            munggah 215 NATO 155 mm howitzers ditarik (luwih saka setengah saka wong-wong mau howitzers Amérika M777). Paling ora ana 17 howitzer mandhiri liyane sing dijanjekake bakal ditransfer, lan Polandia uga duwe niat kanggo ngrampungake kontrak kanggo adol 60 howitzer mandhiri liyane menyang Kyiv. Kamentrian Pertahanan Ukraina ngonfirmasi panrimo 150 unit;
            paling 29 howitzers gaya Soviet (Kamentrian Pertahanan Ukraina ngandika bakal nampa 50 kendaraan iki);
            paling ora 100 mortir (Kamentrian Pertahanan Ukraina ngomong babagan atusan mortir sing ditampa);
            wolung artileri self-propelled karo howitzer 155 mm.

            Saka kendaraan waja Ukraina nampa:

            nganti 395 kendaraan lapis baja, liyane 99 dijanjekake kanggo pangiriman. Militer Ukrainia nglaporake babagan 250 kendaraan sing ditampa;
            147 kendaraan lapis baja liyane, ditambah 218 sing dijanjekake bakal dikirim;
            18 kendaraan kanggo nggeret howitzer;
            papat kendaraan Recovery peralatan taktis.

            Saka sawetara sistem roket peluncuran (MLRS) ing pembuangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina muncul:

            20 MLRS saka jinis Soviet. Kamentrian Pertahanan Ukraina ngomong babagan puluhan MLRS sing dikirim;
            wolung NATO-jinis MLRS dijanjekake kanggo pangiriman.

            tank, kang tindak menyang Kiev:

            252 tank jinis Soviet, ditambah wolung sing dijanjekake bakal dikirim;
            40 tank sing diprodhuksi dening negara NATO dijanjekake bakal dikirim.

            Nganti saiki, mung siji sistem pertahanan udara (AD) sing dikirim menyang Ukraina, lan liyane dijanjekake kanggo pangiriman, uga telung sistem rudal anti-kapal (Kamentrian Pertahanan Ukraina dikonfirmasi nampa siji).

            Saka sistem anti-pesawat lan anti-tank portabel (MANPADS) diwenehake:

            paling 2310 MANPADS, karo liyane 60 janji bakal dikirim (Ukraina wis kacarita nampa ewu MANPADS);
            32 sistem rudal liyane, kanthi 800 direncanakake dikirim.

            Saka teknologi helikopter Ukraina wis nampa telung helikopter nganti saiki, 19 liyane dijanjekake bakal dikirim.

            Drone ditampa dening Kyiv:

            iku nyatakake drones serangan padha dikirim, nanging carane akeh padha ora dibeberke. Kamentrian Pertahanan Ukraina ngomong babagan sawetara rolas drone serangan sing dikirim menyang negara kasebut;
            nganti 846 drone liyane.

            Kanthi gati gaman entheng, amunisi, peralatan lan peralatan, nyatakake yen paling ora dikirim (ora ana informasi babagan jumlah sawetara pangiriman): 117 helm, 532 waja awak saka macem-macem jinis, 53 bedhil NATO-jinis, 411 bedhil Soviet-jinis, uga cartridges kanggo dheweke, 8 peluncur granat, 712 granat tangan, 832 bedhil mesin lan bedhil submachine, macem-macem amunisi kanggo howitzer mortir lan liyane ing jumlah bab 8,1 yuta bêsik, ewonan piranti enkripsi radio, paling sethithik 4 ton bahan bakar, sawetara ewu terminal Starlink kanggo komunikasi karo satelit, uga gambar satelit sing ora dingerteni sing regane puluhan yuta dolar.
        4. boriz Offline boriz
          boriz (boriz) 29. november 2022 17:54
          0
          Babagan tumindak gabungan pasukan NATO.
          Aku banget nyaranake nonton video lawas iki. Iki minangka ahli Ukrainia sing serius lan nyukupi (Gusti Allah mberkahi dheweke lan kabeh sing paling apik sawise SBU, dheweke ora ninggalake muspra).
          Dirungokake minangka salah sawijining nomer KVN sing paling apik.

          http://https://www.youtube.com/watch?v=ekse7Jye61k
        5. boriz Offline boriz
          boriz (boriz) 29. november 2022 19:49
          +1
          Ing kasempatan

          ngumpulake 4 yuta

          Iki minangka tugas NATO nomer 1.
          https://t.me/stranaua/77780
    2. Dinggo Offline Dinggo
      Dinggo (Victor) 29. november 2022 07:13
      +4
      Nabiulins, Grefs, Kudrins kudu lunga. Yen ora kanggo ngangkut barang, banjur paling ngarep ing sofa.

      Ora sofa! Alternatif kanggo logging yaiku tambang. Brigades "Stakhanovites" saka liberal ... Lan siji iki - camp Mordovian, kanggo jahitan mittens kanggo accomplices ing tambang. Kanggo mangkok gruel. Lan banjur, yen pakewuh wis kawujud. Ora - tegese dina "munggah" ...
      1. Bakht Offline Bakht
        Bakht (Bakhtiyar) 29. november 2022 14:48
        +1
        Sing pisanan lunga! Saka telegram saluran A. Kudrin
        https://t.me/AlekseiKudrin/46

        Secara total, aku ngenteni 25 taun ing sektor publik. Saiki aku pengin fokus ing proyek gedhe sing ana hubungane karo pangembangan inisiatif pribadi kanthi wiyar, nanging ing wektu sing padha duwe pengaruh sing signifikan marang wong. Mulane, aku ninggalake jabatan Ketua Kamar Akun, babagan aku ngirim aplikasi sing cocog karo Presiden Federasi Rusia sesuai karo prosedur sing wis ditemtokake.
    3. solois2424 Offline solois2424
      solois2424 (Oleg) 29. november 2022 10:29
      -1
      Yen Kulon bisa ngunggahake tentara kasebut lan mobilisasi kanggo perang, mula Ukraina bakal dadi barang kaping sepuluh ing dhaptar rencana. Tugas utama Kulon yaiku ngalahake lan ngilangi Rusia. Dadi pemenang ing perang iki bakal ndhikte syarat, lan ora mung ing Ukraina.
  4. tamu Offline tamu
    tamu 28. november 2022 16:47
    +8
    Aku bakal nyoba kanggo paraphrase penulis kanggo nunjukaké meaninglessness saka artikel kang: "apa sing kudu tumor kanker sawise wis nambani."
  5. boriz Offline boriz
    boriz (boriz) 28. november 2022 17:23
    +2
    Mesthine ora ana Ukraina.
    Wilayah 404 kudu diresiki kanthi cepet saka wong sing ora kita butuhake. Aku wis nerangake teknologi ing kene luwih saka sepisan. Iki apa kabeh teka mudhun kanggo. bertahap lengkap pedhot saka listrik (lan gas) wiwit saka wilayah wétan karo transfer bertahap saka prosedur kanggo kulon. Superfluous (kanggo kita) wong bakal mlayu menyang kulon. Banget Handy bakal undestroyed kreteg. Angkatan Bersenjata Ukraina bakal mlaku bareng karo dheweke. Sampeyan ora bisa perang tanpa pangan, banyu, panas, amunisi lan replenishment. Pasukan NATO wis nunggu dheweke ing tapel wates, amarga penjaga tapel wates lan Kementerian Dalam Negeri loro-lorone ora bisa ngatasi kekacauan kasebut. Iku bakal dadi hadiah apik saka EU. Dheweke ora bakal ana sadurunge perang.
    Penurunan sing cetha ing populasi bakal ngidini alon-alon, tanpa biaya sepisan sing signifikan, supaya wilayah kasebut bisa diatur. Ing panuntun dhumateng ketat administrasi militèr saka antarane Rusia sing perang lan NM saka DPR lan LPR. Bypass wilayah Kyiv, mutusake masalah masalah ana ing cilik saka aman saka Yanukovych saka kantor. Iki delegitimizes administrasi sakteruse lan kabeh tumindak, loro financial lan legislatif. Sawise iku, kekuwatan bisa dibubarake, kepemimpinan bisa ditransfer menyang administrasi militer. Wilayah ing sisih kidul, wétan lan kulon mboko sithik nyiapake kanggo ditampa menyang Federasi Rusia. Butuh wektu suwe kanggo masak, gumantung saka stubbornness saka populasi.
    Transfer wilayah tengah menyang Lukashenka kanggo nggawe reinkarnasi ON minangka bagéan saka SG.
  6. Jacques Sekavar Offline Jacques Sekavar
    Jacques Sekavar (Jacques Sekavar) 28. november 2022 17:36
    +1
    Ora ana sing fantasize babagan ilang negara dening Ukraina, uga babagan bali NATO menyang tapel wates 1979.
    Pilihan sing paling apik yaiku divisi Ukraina karo Polandia, Slowakia lan Hongaria - anggota NATO. Iki kanthi logis bakal diterusake kanthi pangenalan internasional babagan wates anyar Polandia, Slovakia, Hongaria lan Federasi Rusia.
    Sembarang pilihan liyane tegese asor saka Federasi Rusia lan nelpon menyang pitakonan orane.
    1. Petr Sladek Offline Petr Sladek
      Petr Sladek (Petr Sladek) 28. november 2022 19:02
      -3
      K tomu už dnes nepřistoupí ani Maďarsko. Rusko má status teroristik země, nikdo s vámi nebude chtít jednat o dělení Ukraina.
      1. Bakht Offline Bakht
        Bakht (Bakhtiyar) 28. november 2022 19:21
        +5
        Kutipan saka Petr Sladek
        K tomu už dnes nepřistoupí ani Maďarsko. Rusko má status teroristik země, nikdo s vámi nebude chtít jednat o dělení Ukraina.

        Lan ora ana sing bakal rembugan karo sampeyan babagan divisi Ukraina. Lan ing wilayah Voronezh, wektu kanggo ngrusak kabeh monumen fasis Hungaria.
      2. Dinggo Offline Dinggo
        Dinggo (Victor) 29. november 2022 07:22
        +1
        Status kasebut, sing dadi teroris, ing Amerika Serikat.
  7. Carmela Offline Carmela
    Carmela (Carmela) 28. november 2022 17:39
    + 11
    "Ukraina minangka salah sawijining negara pendiri PBB"

    Ukraina dudu salah sawijining negara pendiri PBB. Penerus USSR (salah sawijining pendiri PBB) yaiku Rusia. Elinga, GDR uga dadi anggota PBB, lan apa sing ngalangi sapa wae?
    1. Ugens Offline Ugens
      Ugens (Victor) 28. november 2022 18:51
      -1
      Miturut piagam PBB, negara penerus kudu ngirim aplikasi anyar kanggo dadi anggota, lan Rusia ora ngirim aplikasi kasebut.
      Tanggal adopsi Ukraina (Ukrainia SSR) yaiku 24.10.1945/XNUMX/XNUMX ing situs web PBB.
      1. Bakht Offline Bakht
        Bakht (Bakhtiyar) 28. november 2022 19:58
        -1
        Apa negara liya sing wis nglamar dadi anggota?
      2. Bakht Offline Bakht
        Bakht (Bakhtiyar) 28. november 2022 20:02
        0
        Ing layang tanggal 24 Desember 1991, Presiden Federasi Rusia Boris Yeltsin ngandhani Sekretaris Jenderal yen keanggotaan Uni Soviet ing Dewan Keamanan lan kabeh badan Perserikatan Bangsa-Bangsa liyane bakal diterusake dening Federasi Rusia kanthi dhukungan saka 11 negara anggota Persemakmuran Negara Merdeka.

        Ora ana bantahan. Situs web PBB nuduhake tanggal adopsi Federasi Rusia (sing persis kaya sing kasebut) 24 Oktober 1945.
        1. Ugens Offline Ugens
          Ugens (Victor) 28. november 2022 20:36
          -2
          Rusia banjur ngapusi, ora ngandhani PBB Persetujuan Belovezhskaya, miturut USSR wis ora ana, lan mung ngganti piring njupuk Panggonan USSR, ing nglanggar Piagam PBB. Wayahe iki bisa digunakake kanggo ngilangi Rusia saka PBB liwat Majelis Umum PBB.
          1. Bakht Offline Bakht
            Bakht (Bakhtiyar) 28. november 2022 20:46
            +3
            Apa sampeyan nulis kabeh? ngapusi apa? Saka mabuk apa PBB kudu dilaporake babagan Persetujuan Belovezhskaya? Sapa sing ngapusi sapa? Apa perjanjian kasebut rahasia?

            Waca Piagam PBB lan tata cara nrima anggota anyar. Rusia kanthi resmi ngandhani Sekretariat PBB yen dheweke dadi penerus USSR. Kajaba iku, dheweke nganggep kabeh tugas lan kekuwatan USSR minangka anggota PBB lan dadi anggota Dewan Keamanan. Kanthi hak veto lan hak istimewa liyane. Lan Sekretariat PBB nampa surat iki.

            Kabeh. Pitakonan ditutup. Lan kabeh sing sampeyan tulis mung minangka upaya kanggo narik apa wae.

            PRESIDEN
            RUSIA
            Sosialis Federasi Soviet
            REPUBLIK

            24 Desember 1991 taun
            Nomer Pr-2338
            Moscow

            Bapak Sekretaris Jenderal ingkang kinurmatan,

            Aku duwe pakurmatan kanggo ngandhani yen keanggotaan Uni Republik Sosialis Soviet ing Perserikatan Bangsa-Bangsa, kalebu ing Dewan Keamanan, ing kabeh badan lan organisasi liyane saka sistem PBB terus kanthi dhukungan saka negara-negara Persemakmuran Merdeka. Negara Federasi Rusia (RSFSR). Ing babagan iki, aku njaluk sampeyan nggunakake jeneng "Federasi Rusia" tinimbang jeneng "Union of Soviet Socialist Republics".

            Federasi Rusia kanthi tanggung jawab kanggo kabeh hak lan kewajiban USSR sesuai karo Piagam PBB, kalebu kewajiban finansial.

            Aku njaluk sampeyan nimbang surat iki minangka bukti wewenang kanggo makili Federasi Rusia ing badan PBB kanggo kabeh wong sing saiki duwe wewenang wakil saka USSR ing PBB.

            Inggih, B. Yeltsin

            Ingkang Sinuhun
            Bapak Javier Pérez De Cuellar
            Sekretaris Jenderal
            Perserikatan Bangsa-Bangsa

            https://ru.wikisource.org/wiki/Письмо_Президента_РСФСР_Генеральному_секретарю_ООН_от_24.12.1991
            1. Ugens Offline Ugens
              Ugens (Victor) 28. november 2022 21:14
              -2
              Nah, sampeyan ngeluh)))
              Ana dokumen tartamtu saka Komite Hukum PBB sing nerangake bab sing padha, miturut kasebut, yen negara anyar dibentuk, sanajan nduweni hak dadi ahli waris negara anggota PBB, banjur kudu ngirim aplikasi anyar kanggo anggota.
              Lan aku njamin yen wayahe iki bakal dicekel.
              1. Bakht Offline Bakht
                Bakht (Bakhtiyar) 28. november 2022 21:24
                +2
                Piagam PBB nyatakake yen surat (aplikasi) diajukake. Iki dianggep dening Dewan Keamanan lan, yen ana 9 suara sing ndhukung, dikirim menyang Majelis Umum kanggo dipikirake.
                Ing kasus iki, ana layang karo panjalukan kanggo ngganti jeneng negara lan tetep minangka penerus saka USSR. Panyuwunan iki diwenehake. Lan wiwit taun 1991, ora ana negara siji ing donya sing takon babagan iki. Mung saiki, ing saran saka Ukraina, masalah iki wiwit exaggerated. Miturut cara, Ukraina utawa Belarus ora nglamar kanggo mlebu maneh menyang PBB. Ukraina sing padha ing taun 1991 ngajokake layang kanthi panjaluk kanggo ngganti jeneng negara saka "Republik Sosialis Soviet Ukraina" dadi "Ukraina". Surat sing padha diajukake dening Belarus. Liyane saka republik USSR ngajokake panjalukan kanggo gabung. Cukup logis.

                Contone, ing 2014, nalika ngrembug keluhan Ukraina babagan Crimea, US Representative Power nyatakake (verbatim)

                Sesuai karo Piagam Perserikatan Bangsa-Bangsa, Federasi Rusia nduweni hak kanggo veto rancangan resolusi Dewan Keamanan.

                Pitakonan ditutup kanggo sapa wae sing biasane mikir. Kajaba kanggo crests, mesthi.
                1. Ugens Offline Ugens
                  Ugens (Victor) 28. november 2022 21:47
                  -4
                  Amarga Ukraina lan Belarus minangka penerus saka SSR Ukrainia lan BSSR, lan Rusia minangka negara anyar, nanging aku nerangake prabédan ing pendekatan iki ing PBB sadurungé.
                  Sadurunge, Rusia ora nggawe masalah khusus, supaya wektu iki ora dianggep. Miturut cara, Amerika banjur njaluk wakil Rusia ing PBB mung ngganti nameplate.
                  1. Bakht Offline Bakht
                    Bakht (Bakhtiyar) 28. november 2022 22:10
                    +1
                    Ora ana siji ing PBB pitakonan suksesi Rusia. Kabeh tilas republik USSR setuju karo iki (kajaba telung republik Baltik lan Georgia. Padha ora melu ing diskusi masalah iki). Dokumen resmi ditandatangani lan muni kaya iki

                    Keputusan 21 Desember 1991: "Negara-negara Persemakmuran ndhukung Rusia kanggo terus dadi anggota USSR ing PBB, kalebu anggota permanen ing Dewan Keamanan, lan organisasi internasional liyane»

                    Lan iki statement EU

                    "Pernyataan Rolas" tanggal 23 Desember 1991, sing, antara liya, nyatakake yen Negara Anggota Uni Eropa "nyathet yen internasional hak lan kewajiban mantan USSR, kalebu hak lan kewajiban miturut Piagam PBB, bakal terus dileksanakake dening Rusia.. Dheweke nampa persetujuan saka Pamrentah Rusia kanggo nganggep hak lan kewajiban lan tanggung jawab kasebut lan, kanthi kapasitas iki, bakal nerusake hubungan mesra karo Rusia.

                    Babagan layang Yeltsin

                    Sekretaris Jenderal ngirim surat iki [Pesen saka Presiden B. Yeltsin] marang kabeh anggota Organisasi. Adhedhasar panemu saka departemen hukum Sekretariat PBB, dheweke nerusake saka kasunyatan manawa banding iki asipat notifikasi, nyatakake kasunyatan lan ora mbutuhake persetujuan resmi saka PBB. Kabeh anggota permanen Dewan Keamanan lan negara-negara terkemuka liyane nyatakake persetujuan karo pendekatan iki, lan wiwit tanggal 24 Desember 1991, Federasi Rusia terus dadi anggota ing PBB.

                    Nyimpulake masalah sing dibahas, kita bisa narik kesimpulan ing ngisor iki. Praktek suksesi tilas USSR nyebabake kategori sing durung dingerteni - negara penerus. Iku dudu turunan saka doktrin kontinuitas, nanging konsep anyar ing teori lan praktik suksesi negara lan kalebu ing panggantos saka negara sing sadurunge dening negara penerus ing hubungan hukum internasional. Status Federasi Rusia minangka negara penerus USSR diakoni dening kabeh organisasi internasional lan meh kabeh negara ing donya..

                    Siji-sijine negara ing donya sing mbantah pranata iki yaiku Ukraina. Wis wiwit taun 1991. Iki maneh disambungake karo mentalitas Ukrainia. Ukraina wis nuntut lan terus nuntut properti saka USSR ing luar negeri lan ing wektu sing padha nolak kanggo mbayar utang saka USSR.
                    1. Ugens Offline Ugens
                      Ugens (Victor) 28. november 2022 22:27
                      -5
                      Panjaluk Ukraina cukup normal, yen kita ngelingi yen Rusia nyolong saka republik dhuwit bank tabungan, bank perdagangan manca, cadangan emas, dana emas lan berlian, utang negara-negara ing donya menyang USSR, properti ing luar negeri, lan liya-liyane. .
                      Kabeh iki ing kaping ngluwihi utang saka USSR.
                      1. Bakht Offline Bakht
                        Bakht (Bakhtiyar) 29. november 2022 00:32
                        +2
                        Panjaluk Ukraina ora normal. Dheweke ora duwe niat lan ora bakal mbayar utang kasebut. Lan pinten utang USSR ngluwihi aset sing kadhaptar kudu dideleng dening para ekonom. Ora ana republik sing arep mbayar dhuwit. Rusia mbayar utang kasebut luwih saka sepuluh taun.

                        Iku mung demagogy - sing utang sapa lan pinten. Iku kaya kode sipil. Yen sampeyan ora gelem njupuk utang, sampeyan bakal kelangan hak warisan. Ukraina wis ilang hak iki.
                      2. Ugens Offline Ugens
                        Ugens (Victor) 29. november 2022 00:40
                        -1
                        Yen republik ora nampa apa-apa ing ndhuwur, banjur kenapa kudu mbayar utang?
                        Demagoguery iku kanggo nyolong kabeh lan ing wektu sing padha reproach karo unwillingness kanggo mbayar utang. Sampeyan duwe mentalitas gopnik.
                      3. Bakht Offline Bakht
                        Bakht (Bakhtiyar) 29. november 2022 00:54
                        +4
                        Kang siji saka kita gopnik, Aku ngerti manawa.
                        Jumlah kasebut beda-beda, nanging Rusia njupuk utang $ 100 milyar. Aset kasebut regane 150 milyar. Nanging akeh aset kasebut dibuwang dening Klub Paris. Njupuk kapentingan ing sajarah masalah.
                        Banjur, sampeyan sijine kreta sadurunge jaran. Ukraina ora gelem njupuk utang $ 16 milyar, lan banjur Rusia dipeksa kanggo njupuk utang iki. maneh. Ora ana sing pengin mbayar utang USSR. Ora republik. Mulane, solusi kanggo masalah iki muncul. Kang, dening cara, banget disetujoni ing Kulon. Dheweke pancen pengin njaluk utang iki. Miturut cara, Rusia malah mbayar utang tsarist pra-revolusioner.
                        Aku pitutur marang kowe: Psikologi Ukrainia ana ing kabeh. Aku ora mbayar, nanging aku pengin njupuk.

                        Kawruhmu babagan sejarah utang kira-kira padha karo kawruh babagan Piagam PBB. Yaiku, nul.
                      4. Ugens Offline Ugens
                        Ugens (Victor) 29. november 2022 01:00
                        -4
                        Mung nggatekke militan.
                        Aku ngomong karo sampeyan ing basa kasunyatan, lan sampeyan ing spekulasi lan mitos.
                      5. Bakht Offline Bakht
                        Bakht (Bakhtiyar) 29. november 2022 01:04
                        +1
                        Sampeyan ora menehi kanyatan. Ora nomer siji.
                        Ukraina siap kanggo mbayar Rusia 16 milyar dolar utang Soviet? Yen mangkono, bisa pratelan bagean saka aset USSR. Yen ora, banjur ana apa-apa kanggo ngomong bab.
                      6. GIS Offline GIS
                        GIS (Ildus) 29. november 2022 09:45
                        0
                        malah banjur ana regejegan bab sapa sing kudu duwe properti saka USSR ing luar negeri ... kabeh republik tetep properti, lan mbuwang utang menyang Federasi Rusia.
                        lan minangka adoh aku elinga bubar (sawetara taun kepungkur), GDP ngelingi iki ing pidato saka sawetara jenis
                      7. Bakht Offline Bakht
                        Bakht (Bakhtiyar) 29. november 2022 14:10
                        0
                        Aku ora duwe informasi babagan properti sing ditinggalake. Ana sing ditinggalake kanggo republik. Nanging properti utama tindak menyang Rusia. Kang aku iki rampung adil.
                        Nilai aset saka tilas USSR ora nutupi utang saka USSR padha. Rusia nggawe pembayaran pungkasan ing 2017. Sing dibayar luwih saka 25 taun.
                  2. GIS Offline GIS
                    GIS (Ildus) 29. november 2022 09:42
                    0
                    maneh. Ora ana sing pengin mbayar utang USSR. Ora republik. Mulane, solusi kanggo masalah iki muncul. Kang, dening cara, banget disetujoni ing Kulon. Dheweke pancen pengin njaluk utang iki.

                    Wiwit kapan iki dadi mitos?
                    sampeyan pancen bodho utawa nyoba "narik manuk hantu sing padha" ???
                  3. Bakht Offline Bakht
                    Bakht (Bakhtiyar) 29. november 2022 14:08
                    0
                    Apa persis sing dadi "mitos"? Aku ora ngerti omonganmu.
  • Bakht Offline Bakht
    Bakht (Bakhtiyar) 28. november 2022 21:34
    +1
    Diakoni negara dadi anggota ing Perserikatan Bangsa-Bangsa ditindakake kanthi keputusan Majelis Umum kanthi rekomendasi Dewan Keamanan. Ing wangun kondensasi, prosedur iki bisa diwakili kaya ing ngisor iki:

    Negara ngirim aplikasi lan surat menyang Sekretaris Jenderal kanthi resmi nampa kewajiban sing ana ing Piagam kasebut.
    Aplikasi kasebut dianggep dening Dewan Keamanan. Rekomendasi kanggo diakoni dianggep ditampa yen 9 saka 15 anggota Dewan milih milih, lan ora ana siji saka 5 anggota tetep - China, Federasi Rusia, Inggris Raya lan Irlandia Lor, Amerika Serikat. Amerika lan Prancis - milih nglawan.
    Yen Dewan menehi rekomendasi kanggo diakoni, diajukake menyang Majelis Umum kanggo dipikirake. Mayoritas rong pertiga anggota Majelis kudu ngakoni negara anyar.
    Keanggotaan diwiwiti wiwit tanggal diadopsi resolusi nalika diakoni.

    Rusia ngirim layang kang njupuk ALL tanggung jawab saka USSR. Dewan Keamanan nganggep lan nyetujoni kanthi bulat. Ora ana sing abstain. Dadi Rusia BY RIGHT njupuk Panggonan ing PBB lan ing Dewan Keamanan.
    maneh. Rusia, Ukraina Belarus, minangka anggota PBB wiwit taun 1945, ora nglamar kanggo mlebu PBB. Dheweke mung ngandhani PBB babagan owah-owahan jeneng negara. Kajaba iku, Rusia nahan kabeh hak lan kewajiban USSR minangka penerus. Lan kabeh wong setuju karo iki.
  • Bakht Offline Bakht
    Bakht (Bakhtiyar) 28. november 2022 21:52
    0
    Tambahan liyane. Dheweke meksa kita maca Piagam PBB maneh.

    Ing Piagam PBB, Dewan Keamanan dumadi saka limang anggota tetep. Lan apa sing menarik. Undhang-undhang kasebut ora diganti. Lan Uni Republik Sosialis Soviet lan Republik China katon ing kana. Senajan jeneng wis suwe diganti. Tinimbang USSR, Federasi Rusia kudu nulis, lan tinimbang Republik China (iki Taiwan, kanthi cara), Republik Rakyat China kudu nulis.

    Republik Rakyat China njupuk alih saka Republik China ing taun 1971. Lan ora ana sing nyingkirake jabatane ing Dewan Keamanan.

    Dadi kabeh iki ngomong apa-apa. Padha anget nyawa saka crests. Ora maneh.
    1. Ugens Offline Ugens
      Ugens (Victor) 28. november 2022 22:15
      -3
      Taiwan dicopot saka PBB ing taun 1971 kanthi keputusan Majelis Umum PBB.
      Mekaten, topik iki wis rampung.
      1. Bakht Offline Bakht
        Bakht (Bakhtiyar) 28. november 2022 22:17
        0
        Matur nuwun Gusti....
  • Oleg Vladimirovich (Oleg Vladimirovich) 30. november 2022 16:53
    +1
    Rusia minangka penerus hukum USSR lan Kakaisaran Rusia. Dadi wong-wong mau wis suwe digunakake yen bisa.
  • Bakht Offline Bakht
    Bakht (Bakhtiyar) 28. november 2022 20:07
    -1
    Ngomong-ngomong, mung ndeleng situs web PBB. Iku mung nyatakake yen Ukraina lan Belarus ing 1991 mung ngandhani Sekretariat PBB babagan owah-owahan jeneng negara.
    1. Ugens Offline Ugens
      Ugens (Victor) 28. november 2022 20:14
      -1
      Ukraina lan Belarus ora ngalami owah-owahan kayata USSR-Rusia, supaya cukup kanggo ngandhani.
      1. Bakht Offline Bakht
        Bakht (Bakhtiyar) 28. november 2022 20:23
        0
        Lan owah-owahan apa sing ditindakake Rusia? Iki diakoni minangka penerus USSR. Wiwit taun 1991, saben wong wis dikenali lampahing saka USSR-Rusia. Apa sampeyan ora marem?
        Apa owah-owahan ing Jerman? Lan tanggal Adoption padha - 1973.
      2. boriz Offline boriz
        boriz (boriz) 29. november 2022 16:50
        0
        Nalika Ukraina mlebu ing PBB, ora ana Crimea lan Transcarpathia. Ukraina ora duwe wilayah kasebut ing dokumen PBB.
  • Bakht Offline Bakht
    Bakht (Bakhtiyar) 28. november 2022 19:24
    0
    Negara pendiri PBB yaiku USSR, AS lan Inggris. Ora malah Prancis lan China. Lan Ukraina lan Belarus kalebu ing PBB mung ing insistence saka Stalin. Dadi Ukraina mung salah siji saka negara anggota PBB.
    1. Ugens Offline Ugens
      Ugens (Victor) 28. november 2022 19:42
      -1
      Ora)))
      Situs web PBB langsung ngandhakake yen pendiri yaiku 51 negara.
      1. Bakht Offline Bakht
        Bakht (Bakhtiyar) 28. november 2022 19:58
        0
        Situs web PBB kanthi tegas nyatakake yen 51 negara dadi anggota pendiri. Lan negara pendiri 4 negara.
        Apa ana bedane antarane pangadeg lan pangadeg?
        1. Ugens Offline Ugens
          Ugens (Victor) 28. november 2022 20:11
          -1
          51 negara dianggep dadi pendiri

          kutipan saka situs web PBB
          1. Bakht Offline Bakht
            Bakht (Bakhtiyar) 28. november 2022 20:21
            0
            Menehi link
            Apa situs web PBB duwe tembung pendiri?
          2. Bakht Offline Bakht
            Bakht (Bakhtiyar) 28. november 2022 20:30
            0
            Para delegasi adhedhasar pakaryane ing proposal sing dikembangake dening perwakilan Inggris Raya, China, Uni Soviet, lan Amerika Serikat ing Dumbarton Oaks ing Agustus - Oktober 1944. Piagam kasebut ditandatangani tanggal 26 Juni 1945 dening wakil saka 50 negara.

            Iki minangka kutipan saka situs web PBB
  • wuargido17 Offline wuargido17
    wuargido17 (Andriy Stronglich) 28. november 2022 17:40
    -1
    Andriy Stronglich

    Rong kemah: militèr Nazi lan militèr Rusia, dipisahake karo tapel wates banyu, Dnieper, iki masa depan Ukraina. Western ing protektorat AS, Bank Kiri ing Rusia. Lan perang kanggo 8 taun padha
    1. tamu Offline tamu
      tamu 28. november 2022 18:24
      +1
      Apa tegese ninggalake Odessa menyang Nazi? Kaping pisanan, iki menehi akses menyang segara kanthi akeh senjata sing ora bisa dikirim kanthi gampang ing darat, lan nomer loro, nambah ancaman kanggo Transnistria.
      1. Cooper Offline Cooper
        Cooper (Alexander) 28. november 2022 21:48
        +2
        Lan pisanan kabeh Crimea. Uga Segara Rusia saka Azov.
  • borsvt Offline borsvt
    borsvt (boris) 28. november 2022 18:03
    +1
    Aku kanthi positif ngormati semangat penulis sing ora telas lan ngisi daya kanggo sukses kita! Ora, tenan, Sergey minangka kanca sing apik lan kerja keras banget kanggo nulis artikel lan nganggep pilihan kanggo pangembangan acara, iki penting.
    Contone, aku minangka panyengkuyung tumindak sing luwih tegas lan kasar, nanging kudu diakoni yen mbagi tanah fallow dadi bagean lan wilayah pengaruh minangka perkara sing bisa ditindakake, miturut cara operasi militer saiki.
    Ing apa aku ndeleng sawetara omissions ing artikel, kang gampang diterangno dening ukuran winates saka materi, iku Amerika Serikat, pasukan politik lan militèr-industri utama sing nentang kita, ora ana ing alesan. Amerika mesthi bakal nyoba nggawe aksi pasca perang sing teratur dadi angel kanggo kita. Aku malah bakal ujar manawa dheweke ora bakal ngidini tumindak pasca perang. Ora bakal ana tumindak pasca perang, perang panas utawa hibrida bakal terus nganti negara-negara wiwit keselak masalah dhewe.
    Nanging, program saka tumindak kita, rencana, anané kang meh everyone complains bab, ing mratelakake panemume, bener disetel metu ing Desember 17 taun pungkasan ing usulan-usulan Kremlin kanggo Washington ing jaminan keamanan. Dheweke kanthi jelas nyatakake yen pasukan lan senjata NATO kudu pindhah menyang wates sadurunge Mei 1997, sing tegese - Aku ngelingake sampeyan - saka 14 negara, kalebu. Hongaria, Polandia lan Republik Ceko. Dadi, sembarang reorganisasi saka mantan Ukraina bakal dadi tonggak sejarah ing dalan kanggo push Amerika Serikat menyang mburi sajarah sabisa))
  • Komentar wis dibusak.
  • Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 28. november 2022 19:34
    +3
    Lan, liyane "carane kita nglengkapi ....". Padha pindhah karo aliran.
    Cetha yen ora ana sing bakal takon marang wong Ukrainia utawa Belarusia, lan uga wong Rusia ...
    Lan bakal ana janji GDP, tulisan manis Surkov, nanging "Aku sengit kanggo anakku" Medvedev, nanging ing urip nyata "bakal tansah" - apik saka LDNR minangka conto.

    Imperialisme ing plataran. Lan mung siji pilihan positif - dijupuk. ekonomi.
    Sawetara republik, unrecognized malah dening Old Man, bisa nominally (kaya sawetara jenis "Republik" ana ing wilayah ing Jerman ing .... MV, 1 mesthi), nanging kabeh wong bakal ngerti sing iki fiksi.

    Masalahe mung ing ekonomi iki .... manajer efektif sing ngatur - kabeh padha nggawa menyang "gagal substitusi impor ...."
  • Vox_populi Offline Vox_populi
    Vox_populi (vox populi) 28. november 2022 20:53
    +1
    Lan ora perlu ironi. Wis wektune kanggo mutusake apa sing kita geluti.

    Ya, ironi apa sing bisa ana ing kene, nanging tujuan NWO saya ganti lan kita mung ngira apa lan kepiye ...
  • vlad74 Offline vlad74
    vlad74 (Vladimir) 28. november 2022 21:16
    +1
    Ukraina minangka salah sawijining negara pendiri PBB.
    Kabeh: Sampeyan ora bisa maca maneh.
    1. Ugens Offline Ugens
      Ugens (Victor) 28. november 2022 21:25
      -2
      Argue karo PBB, kaya sing ditulis ing situs web)))
      1. vlad74 Offline vlad74
        vlad74 (Vladimir) 28. november 2022 22:05
        +1
        Aku ngakoni kesalahanku. Iku Stalin, nyoba kanggo ngiyataken posisi ing PBB, sing bisa nyakup loro republik BSSR lan Ukrainia SSR. Nanging sing paling menarik yaiku RSFSR ora kalebu ing dhaptar negara pendiri PBB.
        1. boriz Offline boriz
          boriz (boriz) 29. november 2022 16:55
          0
          Nanging Rusia minangka penerus USSR.
          Iku uga menarik yen kabeh republik duwe partai komunis dhewe, Partai Komunis Ukraina (Partai Komunis Ukraina), etc. Kabeh kajaba RSFSR. Komunis RSFSR minangka anggota CPSU, lan liyane minangka anggota partai komunis dhewe, lan partai komunis republik wis dadi anggota CPSU.
      2. BMP-2 Offline BMP-2
        BMP-2 (Vladimir V.) 29. november 2022 01:09
        0
        Ing tahap pangembangan sajarah iki, PBB minangka simulacrum paling ora duwe akal nomer loro sawise Ukraina. Senajan bisa dadi pisanan.
  • Cooper Offline Cooper
    Cooper (Alexander) 28. november 2022 21:44
    +1
    ..ora ana Ukraina kiwa ing kabeh

    Nanging iki mung pilihan sing bener kanggo Rusia! Putin (miturut penulis) ora setuju iki? Penulis yakin manawa Putin pribadi ngontrol Rusia? ... (Ora ana kontrol eksternal).
  • serivolkf1 Offline serivolkf1
    serivolkf1 (sergey wolf) 28. november 2022 21:45
    +2
    Kabeh sing diusulake ing artikel kasebut mung bisa ditindakake sawise kamenangan sing jelas ing ngarep ... Pracayaa, kanca-kanca, sanalika kita mulai menang kanthi jelas, telpon Putin bakal ilang saka telpon .. Kita bakal diakoni minangka pemenang lan lungguh. ing meja rembugan, ngendi kita bakal mlebu persetujuan tentrem sing ono gunane kanggo wong kontrak.
  • Oldgerd Tees Offline Oldgerd Tees
    Oldgerd Tees (Olgerd Tees) 28. november 2022 22:19
    +2
    Kutipan saka Bakht
    Transisi Novorossiya menyang Rusia ora bakal diakoni dening Kyiv utawa Kulon. Iku tegese perang tanpa wates. Lan wis karo Barat kolektif ...
    Penulis, nyatane, ngusulake divisi Ukraina ing Dnieper (conditionally). Iki minangka utopia. Iki minangka perang sing ditundha sajrone sawetara taun, lan wis karo tentara sing beda banget ...
    Cara paling apik metu kanggo Rusia bakal dadi severing lengkap kabeh hubungan ekonomi karo Eropah lan karusakan alon saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing baris ngarep ... Lan, (paling Jahwéh) nganyari maneh saka pimpinan ndhuwur negara. Nabiulins, Grefs, Kudrins kudu lunga. Yen ora kanggo ngangkut barang, banjur paling ngarep ing sofa. Iki sing kudu dadi tugas utama SVO.

    Sing, apa Millie ngomong bab: biasane perang posisional, kaya WWI utawa Korea sawise Mei 1951. Nanging Millie adoh saka "Ike ing nesu", dheweke dhewe ora averse kanggo dipakani ing perusahaan global, kang, ing umum, ungu. ing loro EU lan rednecks Amérika (padha nyekel wong-wong mau, urip, lan sawise nangis badai biasanipun, ing pungkasan, kabeh bakal disalahake ing "Rusia iki"). Mangkono, loro "Kulon kolektif" lan China ora gelem nyeret perang: dheweke bisa entuk dhuwit kanthi apik. Lan ana sing ngalangi "Kremland" saka tumindak sing padha? Padha urusan karo, kajaba mbok menawa karo sawetara "keluwihan" ing wangun sharply aggravated "mati dadakan" individu misunderstood.
    Sapa sing kasengsem ing aspek iki - deleng paling ora https://wek.ru/bill-brauder-zayavil-chto-zagadochnye-smerti-rossijskix-biznesmenov-byli-isklyuchitelno-ubijstvami
    Lan apa, miturut pendapat sampeyan (uga miturut penulis), Great Pu wis "plowing" ing siji arah sajrone 25 taun, lan "tiba-tiba" dheweke bakal diilhami dening "kepentingan nasional" lan malah nyurung " kanca-kanca setya"? Ya, mesthi ... kanggo ngarahake "feeder") anyar). Kanggo setahun nganti 2024, cukup nguntungake kabeh "sisi NWO" (kalebu Kulon) kanggo narik kucing kanggo panggonan sing beda-beda, banjur saben pihak bakal ngumumake "angel, nanging isih entuk kamenangan." Lan yen ana sing ndeleng kabeh "strategi licik Kremlin" iki minangka mbusak amandel liwat anus, mula bisnis apa wae sing penting kanggo dheweke. Sawise kabeh, dheweke ora ngilangi awake dhewe, nanging "scam".
  • vlad127490 Offline vlad127490
    vlad127490 (Vlad Gor) 29. november 2022 00:03
    +2
    Ukraina minangka salah sawijining negara pendiri PBB

    Perserikatan Bangsa-Bangsa (PBB) didegaké ing taun 1945. Ing wektu iku, Ukraina dudu negara utawa negara. Ukraina minangka Republik Uni ing Uni Soviet. Ing Kakaisaran Rusia (1917), Ukraina minangka subyek ora ana. Ukraina lan Ukrainia warga negara Ponggawa, iki minangka asil saka aktivitas Bolsheviks.
    Mung ana siji kaputusan ing Ukraina ing sih saka wong Rusia. Negara Ukraina kudu mandheg ana. Kabeh wilayah Ukraina kudu bali menyang Rusia, ing wangun wilayah lan republik. Kekuwatan "elit" saka bekas republik Soviet ing USSR, kalebu Federasi Rusia, nduweni rasa wedi marang kewan kanggo acara 90s. "Elite" ngerti banget yen kudeta ing USSR minangka pelanggaran pidana sing ora ana statute watesan. Mula, NMD ing Ukraina, mungsuh ora dijenengi, target ora dituduhake, ora ana strategi. Ing taktik, ekstrem lan isin. "Elite" miwiti perang, nanging ora ngerti carane mungkasi. Loro-lorone biyung lan panulis nawakake macem-macem pilihan kanggo nyenengake dheweke, lali nulis yen wates wilayah Rusia ditemtokake dening Persetujuan Helsinki taun 1975.
  • Pavel Volkov Offline Pavel Volkov
    Pavel Volkov (Pavel Volkov) 29. november 2022 00:07
    +1
    Aku ora ngerti, katon kaya iki kanggo aku:
    Kabeh bakal bali menyang negara wates 2014. Mung Crimea minangka bagéan saka Rusia.
    Amarga, ora jelas apa sing kedadeyan ing ngarep. Langkah minimal ing Donbass.
    Sawise mbebasake desa kasebut, kita kelangan wilayah gedhe (Kherson, Lyman)
  • Igor Offline Igor
    Igor (Vladimirovich) 29. november 2022 05:06
    +1
    lucu banget nalika negara sing wis ilang dhewe nyoba nuduhake apa wae ing kana. Federasi Rusia mung bisa mikir babagan carane nyoba, utawa luwih tepat, "ora kelangan apa sing disimpen", utawa carane nglukis saiki pindhah ing umum, Duwe teka munggah karo sawetara jenis ala-pseudo-kamenangan, nyimpen pasuryan .
    1. solois2424 Offline solois2424
      solois2424 (Oleg) 29. november 2022 10:37
      -1
      Iku misale jek sing SVO durung rampung?
      1. Igor Offline Igor
        Igor (Vladimirovich) 29. november 2022 23:14
        0
        solist2424 (Oleg), supaya rampung karo "ngrancang nyerang bali cedhak Kyiv" lan banjur perang biasanipun wiwit. Senajan iku banget trep kanggo nyebataken Panjenengan, amarga sampeyan bisa ngganti gol kampanye lan ing sembarang wayahe wara-wara dhewe juara.
    2. boriz Offline boriz
      boriz (boriz) 29. november 2022 17:00
      -1
      Igor (Vladimirovich)
      Piye kabare saluran pembuangan sampeyan ing kana? Cahya asring menehi?
      Lan pikirake apa hadiah kanggo Taun Anyar!
      1. Igor Offline Igor
        Igor (Vladimirovich) 29. november 2022 23:20
        -2
        boriz (boriz), nanging mikir babagan carane Angkatan Bersenjata Ukraina iku kabeh kanggo bohlam lampu (padha ALL duwe otonom lan malah ing rawuh paling kuat padha tansah ing cahya lan banyu) lan sipil nandhang sangsara stupidly (iki carane menarik Federasi Rusia ngganti pamaréntah Ukraina, kang wis ora gram siji ora nandhang sangsara). cart ing Kajaba iku ing Ukraina) adaptasi kanggo iki luwih gampang, nanging kang eref secara harfiah nyurung karo sikil kanggo perang karo dhewe, malah bakal dipeksa kanggo pindhah ing ngendi ana cahya lan dhuwit apik - menyang tentara. ing Federasi Rusia, dheweke bakal cepet lali babagan saluran pembuangan, nalika ora ana papan sing cukup ing kuburan lan count - jumlah karyawan ing Angkatan Bersenjata Ukraina bakal saya tambah. Ya, lan, kanggo informasi, aku pribadi duwe omah pribadi lan aku meh ora peduli babagan kabeh kesenenganmu, aku duwe kabeh.
        1. boriz Offline boriz
          boriz (boriz) 30. november 2022 13:19
          0
          Apa Angkatan Bersenjata Ukraina duwe perusahaan independen saka listrik lan banyu kanggo produksi lan ndandani senjata?
          Lan wong-wong sing kerja ing perusahaan kasebut bakal bisa kerja kanthi apik tanpa panas, banyu, saluran pembuangan, panganan (kanggo ngasilake lan nggawa panganan, listrik uga dibutuhake). Lan dheweke, bodho, bakal kerja?
          Sepur sing nggawa panganan, amunisi, bahan bakar, bala bantuan kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina ora bakal bisa tanpa listrik. Malah yen sampeyan sijine lokomotif diesel ing wong (sing sawetara). Auto-blocking, otomatisasi lokomotif, turnouts, weker, lan mung komputer ing kamar kontrol ora bakal bisa. Ora bakal ana bahan bakar kanggo lokomotif diesel. Malah sing isih ana, sampeyan bakal ngisi ember? Kamar kontrol, generator diesel lan depot bahan bakar ing rel. tode gouging ing beyo kaping. Target iku stasioner, koordinat dikenal, kabeh dibangun ing USSR. Dheweke ora nggawe apa-apa dhewe sajrone 30 taun.
          Apa rumah sakit bisa mlaku tanpa banyu lan listrik? Tanpa panganan? Tanpa obat?
          Kepiye Angkatan Bersenjata Ukraina bakal perang tanpa rotasi ing kamar sing anget?
          Ana akeh liyane sing bisa daktulis ing kene. Sampeyan durung ngerti apa kurang lengkap listrik. Yen sampeyan miwiti mateni saka wilayah wétan, lan ing minggu miwiti nyebarake prosedur ing sisih kulon, banjur wong bakal mbukak pisanan, lan banjur Angkatan Bersenjata Ukraina. Dheweke bakal mlayu menyang tapel wates kulon, ing sadawane kreteg, sing ditinggalake kanthi ati-ati supaya ora kena cilaka.
          Sebutake paling ora siji alasan militer-teknis kenapa kabeh iki ora mungkin?
          Sampeyan mboko sithik disiapake kanggo iki, malah juru tulis sampeyan wis wiwit nerangake kanthi ora jelas marang sampeyan yen luwih apik lan luwih aman kanggo sampeyan pindhah saka kutha-kutha, lan luwih apik metu saka negara. Nonton media sampeyan. Lan sampeyan kabeh macak ing kene.
          Babar pisan ora tekan sampeyan.

          Aku pribadi duwe kabeh.

          Aku ngerti mentalitas nasional. Iku luwih gampang kanggo sampeyan, lungguh lan ngenteni tentara kita. Banjur sampeyan bakal ujar manawa sampeyan wis dadi Rusia lan sampeyan kudu digunakake ing proyek sing ora dibayar, lan sampeyan bisa ngerti sapa sing nate nglawan Rusia ...
          1. Igor Offline Igor
            Igor (Vladimirovich) 30. november 2022 22:00
            -2
            boriz (boriz_, tentara sampeyan ... nganti ora bisa ditindakake. Malah ing sing diarani "kutha pro-Rusia" ORA ana sing ngenteni tentara Rusia nganti suwe. Sampeyan dhewe nggawe mitos babagan "tentara liya saka donya" lan kasil nyirnakake dhewe. Tentara sampeyan ora ana apa-apa lan diarani ora ana cara. Sampeyan wis ngremehake awak dhewe nganti ora bisa.
            Lan, misale jek, sampeyan sing nyemak media sampeyan. Aku wis ora nonton 10 taun. Nanging aku ndeleng kanthi mripatku dhewe lan mikir karo otakKU apa sing kedadeyan. Ing situs iki, setahun kepungkur, aku dilarang. TRUTH sing aku nulis Lan aku nulis, sing ora ana "analog" kanggo Federasi Rusia, ora ana angkatan udara normal, ora ana drone, ora ana kekuatan kanggo nglawan NATO nganggo senjata konvensional, amarga sacara teknis lan kuantitatif luwih murah. lan tetep senjata nuklir, lan sing paling Jahwéh - CARA lan apa Federasi Rusia bakal kurban Ukrainians - apa ideologi, carane sampeyan arep kanggo terus kanggo Feed wong? ana jebakan lan ora kabeh dadi prasaja. Ora muspra yen dheweke wiwit cepet-cepet nyiapake apa wae. Lan apa sing salah? Asring, patriot jingoistic nindakake luwih akeh gawe piala tinimbang apik.
            Ya wis, Pak penikmat mentalitas nasional.
            Ana perusahaan kanggo ndandani peralatan, lan liya-liyane ing Kulon. Kabeh diangkut menyang kana, kaya peralatan, lan liya-liyane. Wis kasep kanggo ngrusak logistik. Ora bakal ana pangertèn saka iki. Malah wong Uzbek ora sabar. Tajik maneh. Sampeyan ngerti akeh babagan jendhela dressing. Sugeng apa!
            Lan saiki mung siji sing isih ana: golek mekanisme kanggo mungkasi perang kanthi apik lan ora kalah karo penjajah, nanging luwih apik kanggo menehi adoh.

            Mlayu, mabur ngono. Tembak, tembak ngono.... Aku bakal nglambai.

            Dadi yen sampeyan ora ngerti carane menehi apa-apa, banjur gelombang tangan menyang Ukraina.
            1. Nelson Offline Nelson
              Nelson (Oleg) 30. november 2022 22:52
              0
              Kutipan: Igor
              piyambake sedaya nyipta mitos babagan "tentara kapindho donya" lan piyambake sedaya kasil nyirnakaken.

              Kapindho dianggep njupuk menyang akun Pasukan Rudal Strategis (kalebu kapal selam nuklir), kang njupuk bagean paling gedhe saka sumber daya saka budget militèr - 5th ing donya.
              1. Igor Offline Igor
                Igor (Vladimirovich) 1 Desember 2022 11:43
                0
                Nelton (Oleg) yen sampeyan ngira-ngira pinten panglima lan K nyolong saka anggaran militer, banjur ora ing 5, nanging nang endi wae ing 25.
                1. Nelson Offline Nelson
                  Nelson (Oleg) 1 Desember 2022 12:46
                  0
                  Kutipan: Igor
                  pinten panglima lan K sampeyan nyolong saka anggaran militer

                  Aku wani ngandel yen gosip nyolong banget digedhekake.
                  Langsung mokal ing asas, malah tumbas ing biaya inflated karo rollback sakteruse angel banget.

                  Kasunyatane yaiku anggaran militer luwih murah tinimbang India utawa Inggris.
                  Lan perlu kanggo nyurung anggaran iki - penyebaran Sarmatians / Yars, SSBN anyar, janji Su-57s, nganyari sistem peringatan serangan rudal, kabeh satelit pengintaian liyane ...
                  Lan aku ngerti, ing India / Inggris, penyebaran pasukan nuklir strategis dhewe, kapal selam nuklir lan satelit pancen ora luwih cepet tinimbang Rusia.

                  Mulane, luwih sithik kanggo pasukan konvensional saka anggaran kasebut tinimbang negara-negara sing duwe kabeh anggaran kanggo pasukan konvensional lan lunga.

                  Asil positif - Amerika Serikat kanthi temen-temen nahan eskalasi konflik supaya ora nguji karakteristik kinerja Yars lan Boreys ing laku.

                  Negatif -
                  Pasukan Aerospace ora bisa nyegah pertahanan udara, lungguh 99% wektu kanthi radar dipateni, nanging nampa informasi wektu nyata saka NATO.
                  (liyane minangka turunan saka ora bisa nyegah pertahanan udara).

                  Lan x / z carane ngatasi masalah iki ing umum.
                  Utamane yen kabeh solusi bisa diwatesi dening kelemahane basis komponen elektronik.
                  1. Igor Offline Igor
                    Igor (Vladimirovich) 1 Desember 2022 14:31
                    -2
                    Nelton (Oleg) gosip nyolong, yen exaggerated, banjur ora akeh. Malah optimist ardent, writer fiksi ilmiah lan pacangan saka Putin, Khazin (sanajan iku paman banget pinter lan menarik), sing ngandika yen ing 2-3 minggu Federasi Rusia bakal ngilangi Ukraina, dadi edan lan banjur ngakoni nyolong sing luar biasa ing Rusia.
                    Lan x / s carane ngatasi masalah iki ing kabeh - Kepemimpinan saka angkatan udara kudu mikir bab iki malah sadurunge perang ing Panggonan pisanan, padha ngerti sing bakal dadi. A deuce kanggo peer.
                    1. Nelson Offline Nelson
                      Nelson (Oleg) 1 Desember 2022 15:53
                      0
                      Kutipan: Igor
                      ngakoni nyolong Fantastic ing Rusia.

                      (yen ora nggawe angel, gunakake kutipan ing desain, utawa paling ora baris kosong kanggo misahake, sing sampeyan mangsuli jawaban sampeyan)

                      Kanthi biaya "fantastis" - iki kabeh penilaian emosional.
                      Kita ngerti perkiraan anggaran negara-negara ing donya, perkiraan jumlah angkatan bersenjata
                      (biaya staf dhuwur ing kabeh negara)
                      informasi fragmentary babagan akuisisi utama - kontrak kanggo pasokan pesawat, komisioning kapal gedhe, peluncuran satelit.
                      Aku ora weruh yen negara-negara sing duwe anggaran sing padha bakal ngoperasikake pesawat / kapal selam nuklir / rudal / satelit luwih akeh tinimbang Federasi Rusia.

                      Kutipan: Igor
                      Kepemimpinan angkatan udara kudu mikir babagan iki sadurunge perang. Padha ngerti bakal. Loro kanggo peer.

                      Iku ketok sing voluntarism lengkap mrentah ing kaputusan-nggawe.
                      Apa sing diputusake dening wong siji, banjur saben wong nindakake.
                      Lan dheweke menehi informasi menyang ndhuwur persis sing pengin dirungokake wong iki.

                      Dadi deuce kanggo kita kabeh sing ngidini triumph voluntarism iki.
            2. boriz Offline boriz
              boriz (boriz) 1 Desember 2022 01:45
              0
              Salah siji sing ora maca komentar, utawa ana apa-apa kanggo ngomong.
              1. Igor Offline Igor
                Igor (Vladimirovich) 1 Desember 2022 11:42
                -2
                boriz (boriz), yaiku sampeyan, kaya, sampeyan ora maca jawabanku utawa ora ngerti babagan apa.
                Sebutake paling ora siji alasan teknis militer kenapa kabeh iki ora mungkin? - ya, kanggo angkatan bersenjata Federasi Rusia iku wis MUSTAHIL. Dheweke ora duwe sumber daya kanggo nindakake iki kanthi lengkap (Ukraina minangka negara sing gedhe banget, lan pasukan bersenjata Federasi Rusia banget ringkih), nanging saiki wis kasep Ing wiwitan, iki minangka langkah sing luwih penting. Kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina, efek serangan ing sistem tenaga ora ana gunane. slowdown lan ora luwih.
                Lan wong-wong sing kerja ing perusahaan kasebut, bakal bisa kerja kanthi apik tanpa panas, banyu ... - wong-wong padha lunga kanthi massal menyang Kulon, lan ndandani spare lan peralatan liyane wis diwenehake ing kana. , lsp?!
                Sampeyan durung ngerti apa kekurangan listrik sing LENGKAP - sampeyan lan wong liya kaya sampeyan sing ora ngerti manawa Angkatan Bersenjata Ukraina duwe, duwe lan bakal duwe kabeh kanggo perang. Ya, kabeh pejabat wis rampung lan lengkap. wareg karo anané meh lengkap saka populasi ing negara - supaya perang luwih gampang! Sabenere amarga ing Federasi Rusia ing umum ana akèh daya lan kaya ing / ing Ukraina padha brainwashed karo omong kosong kiwa, etc. Federasi Rusia TOTALLY kalah nang endi wae lan ing kabeh, nanging padha ora bisa ngerti kabeh apa, sanajan padha wis nerangake ing driji apa, nanging ora bakal ngerti.
        2. boriz Offline boriz
          boriz (boriz) 30. november 2022 16:05
          0
          Mungkin sing bakal nyenengake sampeyan.
          https://t.me/c/1650798130/13470
          https://t.me/stranaua/77924
  • alexey alekseev_2 (aleksey alekseev) 29. november 2022 05:55
    0
    Cara sing paling nyata diusulake dening almarhum Vladimir Volfovich Zhirinovsky. Wong Kulon menyang Kutub. Wangsulan lan pesona kabungahan liyane ora bakal nyebabake Banderva, nanging njaluk Suwalki. Psheks bakal setuju, kanthi bungah, mayit sing mili menyang Polandia rada ngremukake, sampeyan bisa rembugan karo Hongaria. Ora ana apa-apa sing kudu dirembug karo wong Rumania, kanthi mlebu Angkatan Bersenjata RF menyang Transnistria. Ukraina, ing sembarang wates sawijining, minangka ancaman kanggo Rusia nganti pirang-pirang abad. Nemtokake statuse ing wates Rusia, kira-kira kaya Polandia ing wates Kakaisaran Rusia. . Nanging ora ana angkatan bersenjata, mung polisi, wong cilik sing tekad kanggo njaga. Surovikin bakal nyedhaki jabatan gubernur jenderal. Lan sampeyan ndeleng, ing sawetara generasi, warga Rusia bakal katon ing kono tanpa alangan Bandera lan Nazi.
    1. solois2424 Offline solois2424
      solois2424 (Oleg) 29. november 2022 10:38
      -1
      Kabeh apik, nanging aku wedi yen Amerika ora setuju.
  • Blast Offline Blast
    Blast (Vladimir) 29. november 2022 08:08
    +1
    Nah, preseden karo referendum wis digawe, mula kudu ana referendum ing wilayah liyane uga. Mesthi, mung sawise nggawe kontrol liwat kabeh wilayah Ukraina. Lan minangka negara, Ukraina kudu mandheg ana.
  • Oleg Vladimirovich (Oleg Vladimirovich) 29. november 2022 09:45
    -1
    Dheweke ora bakal tenang ... Nanging sanajan dheweke nyerah, Ukraina bakal mandheg, dheweke ora bakal tenang. Dheweke bakal adaptasi, pura-pura setya lan cilaka. Rusak Rusia saka njero. Dheweke bisa uga ora percaya kasetyane lan mung meksa dheweke nindakake pakaryan kasar, nutup universitas, jabatan pemerintah, lan liya-liyane. Nanging iki dudu cara kita, kaya sing bakal dikandhakake Presiden. Karusakan fisik ora ana pitakonan. Dheweke ora bakal ngerti kita - ora mungsuh, utawa sekutu, utawa masyarakat kita dhewe. Umumé, bunder ganas.
  • Alexey P. Offline Alexey P.
    Alexey P. (Alexy P.) 29. november 2022 09:49
    +1
    soko ora cetha bab

    Ukraina minangka salah sawijining negara pendiri PBB

    nalika PBB didegaké, SSR Ukraina minangka bagéan saka USSR. Lan saiki bakal dadi bagéan saka Rusia (mungkin mung tanpa Lviv lan Ternopopl - padha bisa diwènèhaké marang Polandia, supaya padha mbayar Volhynia karo Bandera), mung cara iki bakal aman kanggo kita.
    1. boriz Offline boriz
      boriz (boriz) 1 Desember 2022 01:50
      0
      Ukraina minangka bagéan saka USSR. Nanging Stalin ing kuwasa, kang di-push liwat Ukraina lan Belarus wis swara ing PBB.
  • kriten Offline kriten
    kriten (Vladimir) 29. november 2022 09:57
    +1
    Perjuangan kanggo ngreksa Nazi Ukraina wis mlebu ing tahap pungkasan. Lan kita kudu ngelingi yen ing kuwasa, aku ora ngomong babagan elit maling sing cedhak-kuat, akeh sing ndhukung iki.
  • paramaribo55 kmt (paramaribo55 kmt) 29. november 2022 11:19
    +3
    Maneh setengah langkah, maneh langkah maju, langkah miring lan rong langkah mundur, sawetara "skema licik teknologi politik". Ana mung siji kamenangan liwat Ukraina, Sepisanan, ing kabeh wilayah karo karusakan saka kabeh infrastruktur, supaya padha pindhah menyang desa, panas karo kayu bakar, dig ing lemah, Sareh, Larangan saka "Ukrainianism" minangka ideologi fasis, nderek conto "negara Islam" dilarang ing Federasi Rusia, kaya Catherine 2, ing siji wektu begalan zaporizh.sech. Dene kang kaping telune, nindakake kabeh iki kanthi kasar, ora ana wong sadulur, nanging ana mungsuh, licik, gumedhe lan ora kejam. Lan luwih cepet panguwasa ing Federasi Rusia ngerti iki, luwih cepet kamenangan bakal.
  • Pak Vlad Offline Pak Vlad
    Pak Vlad (Sirius NVL) 29. november 2022 12:28
    0
    Skenario, skenario)) iki adhedhasar kekalahan lengkap Angkatan Bersenjata Ukraina, proksi sekutu lan nyerah. Apa Rusia saiki bisa nindakake kaya ngono? Ora. Mulane, skenario iki ora cocog. Akibaté, zona kontrol Federasi Rusia ora bakal owah akeh saka sing saiki. Gencatan senjata lan wiwitan rembugan bisa, paling Ukraina bakal tetep ing kontrol Kulon, mbok menawa Kremlin bakal diijini kanggo nyimpen pasuryan ing wangun indulgensi kanggo basa Rusia lan Ukraina non-anggota ing NATO. Inggih, piye wae bakal dadi nyata ing garis finish sing kikuk iki.
    1. Igor Offline Igor
      Igor (Vladimirovich) 29. november 2022 23:26
      -2
      +100 Vlad Srs (Sirius NVL) ! Omongane wong sing waras.. hormati!
  • rotkiv04 Offline rotkiv04
    rotkiv04 (Victor) 29. november 2022 12:49
    +2
    Surkov, mesthi, iku dhewe .. kang, nanging ora ideologi kabeh Minsks iki, pelaku utama lenggah ing Kremlin, iku kang nggawa kabeh Minsks iki kanggo urip, lan kanggo piranti kirim-perang. saka pinggiran, banjur mratelakake panemume, sejatine sifate sofa iksperd, ora ana negara ukraine kuwi, kabeh kudu pindhah menyang wilayah ibune.
  • Semyon Sukhov Offline Semyon Sukhov
    Semyon Sukhov (Semyon Sukhov) 29. november 2022 23:48
    +1
    Mula, dhuwure sinis katon ..... rembugan bali DPR lan LPR menyang Ukraina.

    Sing luwih isin yaiku pidato Putin nalika rapat karo ibu-ibu prajurit, nalika dheweke nyamar dadi wong bodho .... Kok jujur ​​​​ora ngomong yen kita ora siap kanggo kahanan saiki kanthi sanksi, lan liya-liyane. kanggo nonton lan ngrungokake ...
    1. Oleg Vladimirovich (Oleg Vladimirovich) 30. november 2022 16:59
      +1
      Ya, aku bakal ngomong kanthi jujur ​​... Skrining kaya ngono bakal mundhak: "Dadi kenapa sampeyan miwiti kabeh iki yen sampeyan durung siyap. Lan ing ngendi dhuwit saka sumber daya, saka pensiun, pajak?" Kabeh masalah kita teka saka mentalitas kita: "Kita ngrampungake masalah nalika teka." Ngantisipasi masalah lan nyiapake kanggo ngrampungake iku dudu nasibe. Dadi nganti jago panggang petok lsp. lsp.
  • Igor Viktorovich Berdin 30. november 2022 09:53
    0
    Rusia anyar dadi Rusia minangka wilayah sing kapisah tanpa manunggal, malah dadi Distrik Federal Rusia, Rusia cilik dadi negara sekutu karo Federasi Rusia lan Republik Belarus. Galicia, Sev. Bukovina, Transcarpathia menyang tanah air sejarah.
  • mimocodil Offline mimocodil
    mimocodil (Mimicrocodil) 30. november 2022 13:37
    -1
    Dheweke pancen ora seneng karo kita saiki, iku kasunyatan.

    Iki sijine iku mildly.

    Bisa uga dadi keputusan sing tepat kanggo njupuk Galicia lan Volyn ing protektorat tripartit Rusia, Belarus lan Polandia.

    Penulis, kanthi ketekunan sing luwih apik digunakake, ing kabeh publikasi nyurung gagasan partisipasi wajib Belarus ing NVO lan kemungkinan reorganisasi Ukraina luwih lanjut. Aku wonder yen Minsk perlu iku?
  • Leonid Dymov Offline Leonid Dymov
    Leonid Dymov (Leonid) 30. november 2022 20:39
    0
    Rencana perang bakal ditampilake. Program minimal yaiku kanggo ngilangi Ukraina saka Segara Ireng. Iku khayalan kanggo percaya yen denazifikasi Ukraina bakal rampung kanthi pendhudhukan wilayah Ukraina dening Angkatan Bersenjata RF. Kabeh Bandera: "Sektor Kanan", "Azov", etc. bakal dijupuk saka Ukraina menyang kemah ing Polandia, Romania lan negara Baltik, saka ngendi padha bakal terus perang karo Rusia. Kanggo nglindhungi dhewe saka Nazi Ukrainia, sampeyan kudu numpes EU.
    1. Nelson Offline Nelson
      Nelson (Oleg) 30. november 2022 21:58
      0
      Kutipan: Leonid Dymov
      Program minimal yaiku kanggo ngilangi Ukraina saka Segara Ireng

      Turun saka swarga menyang bumi.
      Program maksimal yaiku njaga Melitopol.
  • Adm Hts Offline Adm Hts
    Adm Hts (AdmHts) 1 Desember 2022 22:19
    +1
    ora ana sing isih ana ...
    apa wae, ora mung "kamardikan", nanging uga bilingualisme, bakal nyebabake anti-Rusia liyane ...
  • Sergio63 Offline Sergio63
    Sergio63 (Sergey Petrovich) 2 Desember 2022 05:22
    +1
    Ngilangi dhisik, banjur gabung! Lan rampung, kalebu Zapadenschina lan Transcarpathia karo Bukovina! Ora ana konsesi teritorial kanggo Polandia utawa Hongaria, lan luwih-luwih kanggo Romales iki !! Populasi ing 5 wilayah kulon umume kudu dipindhah maneh ing Siberia, utawa luwih cepet ing Kolyma !! Tawanan perang lan utamane wong sing pikirane sempit kudu digunakake minangka tentara tenaga kerja kanggo mulihake infrastruktur sing rusak, banjur nyambung menyang Kolyma ... Kepiye maneh karo dheweke, ngenteni 50 taun maneh! ??
    1. Evdokimov Sergey Yurievich 7 Desember 2022 15:57
      0
      Ora kanggo annex, nanging kanggo bali wilayah sing diwenehi dening bodho-fasis shortcomings.
  • latar mburi sergey (latar mburi sergey) 2 Desember 2022 19:16
    0
    Menarik banget babagan kulit bruwang sing ora dibunuh, pira pemburu sing mburu bruwang iki, utawa malah bruwang? Dene kang moro-moro mung siji, satemene ana wong liya kang arep melu divisi, nanging dudu pamburu, ya hyena. Ing mratelakake panemume, iku banget awal kanggo ngadili apa sing bakal kelakon kanggo Ukraina sadurunge kamenangan lengkap, lan yen kamenangan ora lengkap, banjur ana apa-apa kanggo ngomong bab durung.
  • Evdokimov Sergey Yurievich 7 Desember 2022 15:55
    0
    Apa Ukraina? Negara ghouls.