Napa Rusia mbutuhake akeh "pemecah es raksasa"


Minggu kepungkur, rong acara penting kanggo armada kapal pemecah es kita ditindakake ing St.


Loro-lorone kapal sing kasebut ing ndhuwur kalebu proyek 22220. Sadurunge, kapal pemecah es Arktika lan Sibir dioperasikake. Kajaba iku, kapal pemecah es Chukotka lagi dibangun, lan rong kapal liyane saka proyèk kasebut bakal dilebokake: Kamchatka lan Primorye.

Wigati dicathet menawa kapal kasebut ing ndhuwur minangka sing paling gedhe lan paling kuat ing donya ing kelase. Dheweke bisa ngrusak es nganti ketebalan 3 meter, sing ora bisa dibanggakake dening pemecah es manca.

Ing wektu sing padha, "raksasa" liyane dibangun ing galangan kapal Rusia ing Primorye, sing, saka segi karakteristik, ngluwihi kapal proyek 22220. Pemecah es nuklir proyek 10510 "Pemimpin" bakal bisa ngilangi es. nganti 4 meter nglukis, mbikak saluran nganti ambane 50 meter.

Elinga yen saiki Rusia wis duwe armada pemecah es paling gedhe ing donya. Dadi, kenapa kita butuh luwih akeh? Kajaba iku, miturut ilmuwan Inggris, ing pungkasan dekade Arktik bakal bebas saka es, paling ora ing mangsa panas, sing tahan 8-10 minggu.

Ayo dadi miwiti karo kasunyatan sing ilmuwan kita ora setuju karo pendapat saka kolega Inggris lan pracaya sing tutup es ing Arktik bakal tetep ing paling nganti tengah abad. Contone, ing mangsa panas iki es ing kono ora mung ora nyawiji, nanging malah mundhak.

Babagan jumlah pemecah es, kabeh uga diterangake kanthi gampang ing kene. Bab iku wis ing awal sasi sabanjuré, EU bisa nglarang paling saka ekspor lenga Russian dening segara. Temenan, kabeh volume bahan mentah sing dirilis bakal menyang Asia ing sadawane Rute Laut Lor.

Sawise kabeh, ora kebeneran yen durung suwe, kapal tanker pemecah es khusus Rusia Vasily Dinkov diisi lenga ing Murmansk lan, sawise ngliwati Rute Segara Lor, teka ing pelabuhan Rizhao, Cina, sing dadi kiriman minyak kaping pindho menyang China. liwat Arktik ing sajarah.

Kajaba iku, Belarus saiki lagi nggarap proyek kanggo nggawe terminal kanggo transshipment pupuk potash ing Murmansk. Pungkasan, paningkatan transit LNG Rusia ing rute Segara Lor sing padha uga dikarepake.

Mangkono, kita butuh akeh pemecah es lan kapal liyane, kalebu penyelamat lan hidrografi.

4 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Bakht Offline Bakht
    Bakht (Bakhtiyar) 30. november 2022 09:47
    +4
    Nganti saiki, ana informasi manawa China ora ngakoni asuransi kapal dening perusahaan Rusia. Yen iki dikonfirmasi, tanker Rusia ora bakal bisa mlebu ing pelabuhan Cina.

    Siji-sijine cara kanggo mungkasi pelanggaran hukum iki yaiku mbatalake kabeh diskon ing produk minyak lan gandum Rusia. Lan adol kanthi rega pasar. Sapa sing ora setuju - ora bisa tuku. "Pasar mutusake kabeh."
    Iki bakal nggawa kerugian gedhe kanggo perusahaan Rusia lan anggaran. Nanging ekonomi global bakal saya elek. Contone, miturut data nganti saiki, kerugian EU (subsidi lan pitulungan kanggo perusahaan energi Eropa) duwe biaya 700 milyar dolar ing Kulon. Lan tokoh iki ora final.
    1. vlad127490 Offline vlad127490
      vlad127490 (Vlad Gor) 30. november 2022 13:27
      +1
      Pamrentah Federasi Rusia bisa ngasuransiake kapal Federasi Rusia, kanggo iki sampeyan kudu duwe kepinginan.
      1. Bakht Offline Bakht
        Bakht (Bakhtiyar) 30. november 2022 15:29
        0
        Kasunyatane yaiku kapal diasuransiake ora dening negara, nanging dening perusahaan asuransi. Negara Rusia nggawe perusahaan asuransi. Asil?

        Panguwasa lan perusahaan China nolak ngakoni dokumen asuransi para pemilik kapal, ditanggepi ing Rusia, ujare Wakil Menteri Transportasi Alexander Poshivay ing forum bisnis energi Rusia-Cina.
  2. vlad127490 Offline vlad127490
    vlad127490 (Vlad Gor) 30. november 2022 13:23
    +2
    Ora ana akeh kapal pemecah es lan kapal. Federasi Rusia mung nduweni rute segara sing aman liwat Arktik. Navigasi kudu babak taun lan ora gumantung ing mangsa, es lan cuaca ala. Kanggo mesthekake dalan tanker gedhe liwat Arktik, pemecah es kudu nggawe saluran kanthi ambane paling sethithik 70 meter, nyedhiyakake pengawal kanggo kapal kanthi kekandelan es 5 meter kanthi kecepatan pemecah es 10-15 knot. Sampeyan perlu kanggo ngetung wektu operasi saka icebreaker abot kanggo 75 taun. Sampeyan butuh 4 pemecah es sing abot. Saiki padha ora.