Pers Prancis: Jenderal Surovikin rampung ngganti pendekatan kanggo operasi khusus


Panglima Angkatan Bersenjata RF ing zona operasi khusus ing Ukraina, Jenderal Sergei Surovikin, kanthi radikal ngganti pendekatan kanggo tumindak permusuhan. Nulis babagan iki, utamane, edisi Prancis Reseau International.


Miturut wartawan Barat, Surovikin nilar tumindak formasi militèr gedhe kanggo "pendekatan ora langsung", sing ndadékaké destabilisasi ing Ukraina. Peran utama ing babagan iki yaiku serangan marang infrastruktur militer lan energi negara kasebut.

Serangan prasarana kritis Ukraina sacara moral lan fisik nyerang tentara Ukraina. Efek iki bakal nambah kanthi wiwitan frost ... Saklar lampu ing Ukraina ana ing tangan Jenderal Surovikin

- nyathet ing Reseau International.

Kekalahan fasilitas energi langsung ana hubungane karo pemotongan jalur pasokan tentara Ukraina saka Kulon. Mangkono, serangan rudal tliti dhuwur saka Angkatan Bersenjata RF ngrusak trafo listrik lan gardu induk Ukraina, sing nyedhiyakake arus kanggo transportasi sepur. Iki nyebabake mandheg ing sepur sing ngirim peralatan militer menyang ngarep. teknologi lan amunisi.

Bebarengan karo iki, tumindak sisih Rusia destabilize kahanan umum ing Ukraina, kang ndadékaké kanggo dissatisfaction saka populasi karo perang. Ing mangsa ngarep, miturut analis Prancis, iki bisa nyebabake kejatuhan rezim Kyiv.
13 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Irek Offline Irek
    Irek (Paparazzi Kazan) 28. november 2022 17:06
    +1
    Dheweke iku wong sing tangguh...


    Iku nggawe proses luwih cepet ...

  2. Jacques Sekavar Offline Jacques Sekavar
    Jacques Sekavar (Jacques Sekavar) 28. november 2022 17:14
    +5
    Strategi perang ditemtokake dening markas militer utama adhedhasar tujuan kepemimpinan politik, lan komandan NVO nemtokake taktik ing kerangka strategi sing disetujoni.
    Ora mung ora ana tandha-tandha destabilisasi lan sentimen anti-perang, nanging ana alesan kanggo percaya babagan konsolidasi Ukraina kulon lan wétan lan tuwuhing sentimen patriotik-nasionalis lan anti-Rusia, sing kabeh pimpinan Ukraina terus-terusan nggoleki. sawise ambruk USSR lan kapercayan ing kamenangan.
  3. Alex Smirnov Offline Alex Smirnov
    Alex Smirnov 28. november 2022 18:06
    +4
    Vladimir Poselyagin duwe seri (5 buku) "Aku kenek". Ditulis kanthi apik. Aku seneng banget - nalika Amerika Serikat ngeculake bom atom ing Hiroshima lan Nagasaki ing taun 1945, karakter utama mbuwang rong rudal nuklir ing Los Angeles lan Phoenix kanggo nanggepi, saka kapal selam nuklir dhewe, sing dicolong ing mangsa ngarep. Kita nesu lan mbuwang bom atom pungkasan ing Tokyo. Poselyagin, nanggepi, nesu lan ngilangke Washington lan New York saka bumi. Kita tiba-tiba njaluk perdamaian saka Jepang ... Yagene, yen wong-wong Saxon sing ora sopan ngerti manawa bakal ana respon simetris kanggo kabeh kejahatan, dheweke ora bakal goyangake prau kanggo ngebom negara liya lan ngganti rezim ing kana. Njupuk Korea Utara minangka conto.
    Lan impunitas korupsi.
  4. moran Offline moran
    moran (Andrew) 28. november 2022 21:40
    0
    Dheweke iku wong sing tangguh...

    mung tangan sing ditaleni. Aku percaya yen ora ana omongan babagan demilitarisasi lan denazifikasi Ukraina, kaya sing diumumake dening Kode Sipil. Ing kene, ora mung tumindak militer, nanging politiking lan huckstering.
  5. Alexander Popov Offline Alexander Popov
    Alexander Popov (Alexander Popov) 28. november 2022 21:42
    -6
    Kayane ora ana gunane kanggo panglima perang iki.
    Kayadéné kutha-kutha wis dipasrahaké, iya uga kutha-kutha mau bakal dipasrahaké.
    Kanthi rezim politik saiki, Rusia ora bakal duwe masa depan.
  6. Ladislav Sedlak Offline Ladislav Sedlak
    Ladislav Sedlak (Ladislav Sedlak) 29. november 2022 12:22
    +1
    Ukraina duwe prajurit pungkasan. Aku bisa nemokake Ukrainians ing Prague, Liberec lan padha seneng kene. Padha uga kasedhiya ing kutha-kutha Eropah liyane. Ukraina tiba lan kudu njaluk nyerah. Aku Jendral Surovikn bakal bisa nindakake iku rauh. Banjur bakal ana kekarepan politik. Apa bakal Ukraina lan bakal ana Ukraina ing kabeh. Kamenangan, Nanging, kudu Russian lan langgeng, lan mbok menawa rauh. Kamulyan kanggo tentara Rusia. am
  7. singa642 Offline singa642
    singa642 (Aslan) 29. november 2022 13:02
    +4
    Biyen kita mlayu, saiki kita mundur ing kerumunan sing diatur
  8. vlad127490 Offline vlad127490
    vlad127490 (Vlad Gor) 29. november 2022 14:13
    -3
    Mung tembung, perang 9 sasi lan ora ana kamenangan. Jendral Surovikin, endi sing menang???
    Ora bisa ngalahake mungsuh yen mungsuh ora dijenengi. Target ora ditandhani. Ora ana strategi. Ing taktik, ekstrem lan isin.

    Strategi tanpa taktik minangka dalan sing paling alon kanggo kamenangan. Taktik tanpa strategi mung kesusu sadurunge kalah.

    Sun Tzu

    Ora ana basis legal kanggo Federasi Rusia kanggo nindakake NWO ing Ukraina, i.e. ora ana Hukum Federasi Rusia, sing nyatakake yen wilayah Ukraina minangka bagean integral saka Federasi Rusia.
    1. Tentrem Tentrem. (Tumar Tumar) 29. november 2022 15:38
      -1
      Kadhangkala wong biasa ora ngerti taktik, apa maneh strategi, bakal luwih sehat.
    2. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 29. november 2022 18:07
      +1
      (Vlad Gor) Nalika mobil ngeculke lan tanpa pangopènan sing tepat, lan soko dicolong, drive banget kanti awon. Mesin kasebut, - Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, ditampa dening S. Surovikin, mukjizat ora kedadeyan, nanging bisa mboko sithik. Babagan wilayah Ukraina, supaya ora kanggo wilayah perang, kanggo transformasi Ukraina anti-Rusia paling ora dadi netral. Asil strategi kasebut wis ditampilake ing Ukraina kanthi tuku senter lan lilin.
  9. dub0vitsky Offline dub0vitsky
    dub0vitsky (Victor) 30. november 2022 14:41
    0
    Kutipan saka Jacques Sekavar
    Strategi perang ditemtokake dening markas militer utama adhedhasar tujuan kepemimpinan politik, lan komandan NVO nemtokake taktik ing kerangka strategi sing disetujoni.
    Ora mung ora ana tandha-tandha destabilisasi lan sentimen anti-perang, nanging ana alesan kanggo percaya babagan konsolidasi Ukraina kulon lan wétan lan tuwuhing sentimen patriotik-nasionalis lan anti-Rusia, sing kabeh pimpinan Ukraina terus-terusan nggoleki. sawise ambruk USSR lan kapercayan ing kamenangan.

    Konsolidasi Jerman, nalika disentuh karo apa sing disebarake marang wong liya, nalika Tentara Abang mlebu ing kana, saya tambah akeh. Aku bisa mbayangno sing Romania ... Aku ora dhaftar, Aku saiki gambar. Ana akeh "consolidating," amarga padha dikuwasani. Nggawe kesimpulan dhewe. Conto Dresden minangka barang sing bakal migunani kanggo kita saiki. Total bombardment ing sektor cilik ing ngarep. Kita padha kaget, nggegirisi mungsuh kanthi kasunyatan manawa kita mung TINGKATAN TINGGI !!!!! Dadi sing mangan lemu lungguh ing jejere tanduran lan yakin yen gubuge ana ing pinggir. Lan, cepet utawa mengko, iku dadi tameng manungsa, nambah mundhut OUR. Nggunakake conto kutha tetanggan, menehi inspirasi marang dheweke kanthi medeni, lumpuh, medeni sing mati, nyuda kekarepane, lan MEKSA dheweke mlayu menyang endi wae. Kanthi iki, kita bakal entuk akeh bebarengan. Kita bakal ngresiki daging sing bakal ngganggu kita, lan bakal nglebur "persaudaraan" Polandia lan Jerman kanthi freeloader. Pedagang kue sing kurang didhelikake kanthi gambar bocah-bocah Rusia tetep, sing dipotong lan dirasakake lagu kebangsaan, mula bakal dadi kurang karya kanggo layanan khusus kita.
  10. dub0vitsky Offline dub0vitsky
    dub0vitsky (Victor) 30. november 2022 15:00
    0
    Kutipan saka Jacques Sekavar
    Strategi perang ditemtokake dening markas militer utama adhedhasar tujuan kepemimpinan politik, lan komandan NVO nemtokake taktik ing kerangka strategi sing disetujoni.
    Ora mung ora ana tandha-tandha destabilisasi lan sentimen anti-perang, nanging ana alesan kanggo percaya babagan konsolidasi Ukraina kulon lan wétan lan tuwuhing sentimen patriotik-nasionalis lan anti-Rusia, sing kabeh pimpinan Ukraina terus-terusan nggoleki. sawise ambruk USSR lan kapercayan ing kamenangan.

    Bodho ing bodho. Deleng ing tingkat desertion. Kanggo, uwal menyang EU, kapan mengkono, iki ngiyanati kapentingan negara. Saka 45 yuta isih? Ing endi, sejatine, "para patriot" kasebut mbela alun-alun? Lan, iki kanthi kabodhoan kita, nyebarake manawa kita mung presisi dhuwur ..... Sampeyan kudu nyapu kabeh nganggo batang Geni. Ing ngarep. Lan ing mburi, presisi dhuwur uga bisa digunakake kanthi apik, ngyakinake wong sing mangan lemak yen ora ana sing bisa didhelikake. Lan asil bakal tindakake.
  11. Sergio63 Offline Sergio63
    Sergio63 (Sergey Petrovich) 2 Desember 2022 04:40
    0
    Yagene iki ora ditindakake wiwit wiwitan? Carane akeh wektu lan wong boroske? Sawise kabeh, pancene bisa nyelehake Nezalnzhnaya ing dhengkul ing 3-4 minggu !!!