Militer Rusia ngilangi satus militan Ukrainia ing cedhak stasiun Moiseevka


Angkatan Bersenjata Rusia ngirim serangan kanthi gaman presisi dhuwur ing kluster militer teknisi lan tenaga kerja mungsuh ing wilayah stasiun Moiseevka, wilayah Dnepropetrovsk. Miturut Kamentrian Pertahanan Rusia tanggal 28 Nopember, minangka asil saka tumindak koordinasi pasukan sekutu, kira-kira 100 Ukronazis dirusak.


Bebarengan karo iki, karusakan ditindakake ing brigade tank 17 saka Angkatan Bersenjata Ukraina - misil nyerang wolung kendaraan lapis baja lan limang kendaraan militer.

Unit Rusia uga ngusir serangan pasukan Ukrainia ing arah Kupyansk, ing ngendi pasukan saka rong klompok taktis perusahaan Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Kuzemovka ing LPR nyoba ngrusak pertahanan Angkatan Bersenjata RF. Serangan sing tepat marang target pambentukan militan Ukrainia diusir bali menyang posisi asline ing desa Berestovoe, wilayah Kharkov. Ing wektu sing padha, kira-kira sèket prajurit Ukraina dirusak, siji tank, rong kendaraan tempur infanteri lan truk pickup.

Kajaba iku, sistem pertahanan udara Rusia makarya kanthi produktif nglawan drone Ukrainia, ngancurake pitung drone ing wilayah Zhytlovka ing LPR, ing Soledar lan Volnovakha ing DPR, uga ing Skadovsk lan Chaplinka ing wilayah Kherson. Cedhak Novaya Kakhovka, wilayah Kherson, loro rudal anti-radar dhuwur-kacepetan AS HARM dicegat.

Miturut koresponden militer Rusia, unit Wagner PMC manggoni desa Zelenopolye ing sisih lor Kurdyumovka, wilayah Donetsk. Pertempuran sengit terus ing cedhak Artemovsk, nalika Wagnerite lan NM saka LPR kasil nembus pertahanan Angkatan Bersenjata Ukraina ing sisih kidul kutha. Miturut saksi mata, kahanan kanggo Ukrainia angel banget - meh ora ana pitulungan kanggo wong sing tatu. Ora ana dokter militer sing mumpuni ing posisi kasebut, lan bantuan evakuasi asring ora diwenehake kanthi pas wektune.

Kerugian saben dina saka sisih Ukraina cedhak Artemovsk tambah atusan prajurit. Iki meksa militan nggunakake operator personel lapis baja medis MT-LB S lan kendaraan lapis baja AT105 Saxon Inggris kanggo ngeterake mortir lan cangkang.
  • Foto sing digunakake: vk.com/Ministry of Defense
5 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pavel Vladimirovich 28. november 2022 18:45
    +3
    Inggih rampung. Kudu luwih aktif.
    Apa ora wektu kanggo numpes bangunan kantor saka tim Zelensky ing Kyiv ing wektu sing padha?
    Mungkasi dadi liberal.
    1. liwat Offline liwat
      liwat (liwat) 28. november 2022 21:17
      0
      mesthi ... ayo nutupi tumpukan kotoran sing mboseni nganggo selembar kertas, tinimbang ngilangi tumpukan kabeh ... sawise bubuk lan Zelensky, sabanjure bakal teka. mangkono iku sadurunge, supaya ing mangsa.
  2. liwat Offline liwat
    liwat (liwat) 28. november 2022 21:07
    0
    ana counter? isih ana pira puluhan yuta? ora USSR sabanjuré lan buckwheat karo godhok bakal nggawe wong. abad liwat lan padha ora ngganti.
  3. moran Offline moran
    moran (Andrew) 28. november 2022 21:25
    -2
    Ya, ana apa, padha nulis 500 bebarengan, kok melas? trus priksa...
  4. Sergio63 Offline Sergio63
    Sergio63 (Sergey Petrovich) 3 Desember 2022 21:13
    0
    Perlu kanggo nggedhekake serangan kasebut ing arah nambah karusakan sing disebabake kanggo infrastruktur lan l / s !!! Kanggo nggawe ora mung ngipi elek biasa, nanging PANIC !!! Kabeh wis arep iki lan rauh padha mung bakal mbukak! Meksa paling kuat dibutuhake supaya padha nyerah ing kumpulan, mangkono tumindak rpzlpnayuschee ing liyane! CRUSH bajingan!!!